| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 20:33
- Nahlásit
Xerxová
to je mi líto s tchánem ale měl kolem sebe rodinu a to je skvělý
cernej caj
v poho to klidně prostuduj, stačí do tejnde abych to stihla dát na poštu o dovolený
za knížky nic nechci, jen poštovný, nevím kolik může bejt za pár knížek v krabici? 150 Kč? nebo počkat až to pošlu
ale ten Vašíček je román akorát za brána, ostatní jsou faktografický záhady pokud se dobře pamatuju, jestli jako nevadí
samo když bude mít někdo zájem nafotím knihu nebo anotace, ale asi se dá všechno dohledat na netu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 20:46
- Nahlásit
kachna_
mě baví dělat seznamy
jako jsem i pojala nápad, že si udělám seznam všech knížek, ale tímhle stylem na to nemám čas a i když jsou apky na skenováni kodu, tak ty seznamy jsou pak jen online a to se mi nelíbí, tož nápad byl zavrhut
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 20:51
- Nahlásit
dneska nemám svojí fotku, tak jednu cizí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 07:37
- Nahlásit
Xerxová
upřímnou soustrast. Máte skvělou pečující rodinu.
Hospic v Liberci zaslouží velké uznání
možná napsat pochvalu zřizovateli?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 08:11
- Nahlásit
maynenapsal se mi prispevwk...
http://mawenzi.cz/zdarske-vrchy-29-30-7-2017/
a vasicka znam takze vim o co jde. jinak dikk, vecer to jeate projdu a prqchy sem teda furt neposlala at to poslu pak naraz... de ti to avg doma? 5 dnu uz uplynulo...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 08:12
- Nahlásit
Xerxová
upřímnou soustrast
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 08:14
- Nahlásit
Adámek se měl na hlídání zjevně dobře. Měl tam tři psí ženský a kamarád ho přímo zbožňuje Prej byl vzornej a kdykoliv nám ho rád zase pohlídá
A ten změtek prej vůbec netesknil (za to já tam furt fňukala, jak se asi má ) ani mě nijak výrazně nepopadnul, když jsme se sešli...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 08:46
- Nahlásit
birma
tak super, ze adamek se mel dobre a nebylo nutny se obavat a oslavu ste si doufam super uzili
a normalne tw vita kdyz prijdes z prace? me feri vita uplne stejne z prace i po tydnu, neni v tom moc rozdil
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 17:58
- Nahlásit
tak jsem nás na září přihlásila na další noseworkový zkoušky. Teď už jen natrénovat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 17:59
- Nahlásit
cernej caj
normalne tw vita kdyz prijdes z prace? me feri vita uplne stejne z prace i po tydnu, neni v tom moc rozdil
vítá mě podobně jako tam. Nepřekvapilo mě to kvůli době, ale kvůli tomu, že jsem ho nechala s někym, koho skoro nezná v prostředí, kde nikdy nebyl. Asi by mu to bylo jedno...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 18:36
- Nahlásit
birma
tak je to dobre,zas si vem ze ho taky porad nekde beres, spi ruzne - je dobre, ze to neresi a ze se mel dobre, kdyz bude nutny, nemusis se bat ho priste zas na hlidani nechat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 19:37
- Nahlásit
Maya
tak jeste bych si asi vzala
Kreslení jako cesta k sebevyjádření
tak mi pak pls to spocti co za to + asi tu postu, jinak na to nespecham, az nekdy pujdes kolem...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 20:27
- Nahlásit
birma
Adámek je asi zářejnej příklad toho, že lidi tyhle věci řešej víc než psi
i když možná jak kteří, synovec včera chtěl vzít Lokina do potoka, chtěl mu nasasdit obojek a Lokin kravil a kravil jak malý štěně, normálně mu ho nenasadil až jesm musela jít já, mě si sedne a vpohodě jsem mu ho nasadila, tak jsem řekla synovcovi vidíš nikdo cizí by ho neodvedl, ani obojek si nenechá nasadit a synovec Já jsem cizí??? Tak jsem ho ujistila, že ne úplně cizí, ale holt jiná smečka
ale fakt mě to překvapilo, zrovna do Lokina bych tohle neřekla
cernej caj
hoď mi prosím tě všechno co chceš do mailu, at na něco nezapomenu a pošli 150 Kč+avg, jsem se dívala na stránky pošty a poštovný by mělo být tak nějak přes stovku
avg funguje, jak jsem pak vypla pc, tak to naskočilo a už to zůstalo, u mámy jsem to taky rozchodila
akorát díky tomu docela oba pc blbnou, typuju, že to je fakt těma xpéčkama a tím, že asi už ty pc nestíhaj
jsem tam alespoň zadala nějaký stránky jako výjimky na testování, tak je to trochu lepší, ale žádná bomba
ale myslím, že totéž by dělalo i to free, holt už je to dimenzovaný na novější modely, zejtra se chci dojít zeptat na ten nový pc, akorát nevím, kdy na to budu mít prachy při těch výdajích teď
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2017 20:36
- Nahlásit
Maya
na to ze ho zna, tak docela taky teda aby ho neukradli
jo, je mozny, ze uz to je dimenzovany na sviznejsi stroje, ja uz do toho hybrida nevidim... tak pak ofot treba nabidku a posli mi to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2017 07:43
- Nahlásit
http://www.vsechnyritesveta.cz/
sem zjistila ze muj bejvalej kolega je hustej cestovatel teda jeste kdyz sme spolu delali jel sam do nepalu na mesic... takze jo, neprwkvapuje me to a super cteni navic
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2017 08:02
- Nahlásit
když Adama po chvíli přestane bavit trimování, vznikne tohle
Maya
třeba můj předchozí pes to řešil - pokud jsme někde nestrávili alespoň jednu noc, nesnášel, když jsem ho tam nechala samotnýho...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2017 08:19
- Nahlásit
birma
treba feri to.ma.uplne jak.adamek, jw ji to jedno /vsude se chova stejne/
asi dost dle povah...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2017 17:50
- Nahlásit
tak z našich dog jen Xerxes byl úplný pohodář, který šel nechat kdekoli - byl spokojený, klidný, poslušný. Po návratu vítačka a žádné naštvání - jen normální radost, že je svět zase v pořádku.
Holky - Arona i Beta byly zádumčivé. Ale přežily bez problémů.
Nighta nikde nezkouším nechat - teskně tichounce kníká (tři a půl roku) i před záchodem... Doma je sám v pohodě - ale důležité je DOMA a za standárdního režimu. Když odcházíme s vnoučaty, pláče. Když odcházíme v cizím prostředí - pláče. Nic neničí, ale je hluboce nešťastný. Je velký závislák - a je zbytečné ho extra stresovat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2017 17:52
- Nahlásit
jo a teď byl extra stresován - vykošťovala jsem a porcovala osm kuřat - a chlapec se domníval, že to bude všechno jeho... Má smolíka - bude se tentokrát dělit se smutečními hosty...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2017 18:25
- Nahlásit
Xerxová
no to muselo byt zklamani, kdyz zjistil, ze to jeho vsechno neni...
sousedka zdedila psa, prej kazdou noc desne vyje. jeste se nerozhodla, zda se prestehuje do pozustalosti po synovi, nebo zustane v byte v brne, takze to strida a pro psa ma hlidani. Protoze sousedi si dost stezujou...
rikam si, ze mit psa, co nemuze byt v noci sam musi byt docela peklo a ze je vlastne skvely, ze ferinka breci 10 minut, nez ji dojde, ze se niceho nedorve a pak jde chrapat na celej vikend...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2017 20:13
- Nahlásit
birma
já u mejch psů ani nevíím, jedinej Kim byl sám jeden den na vet klinice a to sestřicky hlasily, že je malem pokousal, ale to zase nen normalni prostředí
cernej caj
mail mam, poslu asi ve ctvrtek, jestli teda najdu nejakou krabici
pc mi prej poslou nabidky do mailu, tak když tak pak přeposlu
řikal mladik, že mi tam klidne daj i můj starej disk s mejma souborama, tak nevim jestli to ma cenu chtit když ten disk sice maka, ale je přes 10 let starej
nebo si to pak zkopcit v pc na novej a ten starej nepoužvat?
to vedro je desny, i psiska jsou total mrkef
dopoledne jsem byla ve meste, mi cistili zuby a myslela jsem ze zdechnu
fakt jsem rada, že nejsem v práci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2017 20:45
- Nahlásit
Maya
jo, disk si tam nech dat - oni to udelaj tak, ze ti tam automaticky nechaji v sestave novej disk + ti prida ten tvuj starej asi dovnitr, aby si mela prave svoje soubory.
Jinak pak muzes ten starej disk pouzivat treba na zalohovani, at mas data na dvou mistech.
jo vedro je sileny, 30 minut venku s feri a funi jak lokomotiva a lezi tu jak mrtvola, v sobotu asi zas vynecham...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2017 07:32
- Nahlásit
v noci lilo a hodně bouřilo. Protože hodně pršelo i v neděli večer, tak je všechno zalité a tráva roste jako z vody... Takže tady je sice hnusné vedro - ale alespoň zeleno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2017 07:39
- Nahlásit
jo a na Zvířetníku Lika brečí, že dochází články... neb je letní okurková sezóna...
takže Maya napíše stručné povídání o rozdílu špic a lapina, Čaj vytvoří nějaký ten fotočláneček o výletu s špicinkou a Fajka o modrookém snu do každé rodiny a Fifi až se vrátí z tábora tak tábor a Birma jak z problémového kousavce udělat psa soutěžícího v tanci, pachovkách i agility... a kachna si může vybrat, jestli psát o malých chovatelích, psiskách či králíkách (tam by taky trocha osvěty neuškodila) (berte to jako vtip - ale bylo by fajjn něco napsat)
Stačí minimum textu - jdou i fotočlánky - kdy se řadí fotka za fotkou a doprovází je jedna či dvě věty (to pro nepsavce). Jo a fotky a text se posílají zvlášť (nesestavují se do souboru) neb se to musí nakrmit do redakčního systému
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2017 08:09
- Nahlásit
Xerxová
může být článek recyklovaný?
Mám několik historických článků na Fleru, nabízím k použití
Máme teď dost plný program a pondělí už nás bude o jednoho víc, takže nemyslím, že bych v nejbližší době něco sepsala...
první a druhý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2017 08:38
- Nahlásit
birma určitě by to šlo, moc hezké to máš - jen by se napsalo, že byl článek poprvé uveřejněn na fléru... Dohodni se s Likou - adresa pro články je: zviretnik.lika@gmail.com
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2017 08:43
- Nahlásit
xerxova
zavidim dest...
ja muzu taky teda neco poslat, ale jen recyklovanyho... pac ted krz to desny vedro nic s feri nepodnikme a v sobotu vazne zvazuju ji opet nebrat...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2017 09:00
- Nahlásit
čaj tak se mi to líbí - recyklované z vlastních stránek vůbec nevadí Však Lika psala, prohrábněte i archívy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2017 09:25
- Nahlásit
Xerxová
Lika psala, prohrábněte i archívy
že bych poslala ten zimní sen loňskej .... na schlazení v tomdle horku by mínus 22 mohlo bejt příjemný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2017 09:31
- Nahlásit
Fajka
že bych poslala ten zimní sen loňskej ....
jen pošli
|