| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2017 19:46
- Nahlásit
cernej caj
napsalas ten ucet co se prihlasujes na web do toho programu v pc? musis se tim uctem rihlasit
jo přihlášený to právě je
krásný fotky, ten potok a koleje se mi líbí
ďáblův chleba vypadá spíš jako nahnutej hřib, zadek nebudu komentovat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2017 19:49
- Nahlásit
čajda krásné povídání i fotky. Na rybníku Zvůle jsme stanovali na dovolené tak v roce 1978 ?? ... Byla děsná zima, skoro pořád pršelo. Objezdili jsme všechny zámky a města v okolí, a z cest si vozili pravidelně dříví, které nám večer v kempu všichni záviděli (neb kolem kempu byly lesy kompletně vysbírané). A mamina tušíc chladno nám všem zabalila staré zimní bundy (že to auto uveze) - a to byla teprve paráda Jedna z těch nezapomenutelných dovolených s rodiči - řehtali jsme se od rána do večera, neb počasí bylo k pláči
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2017 20:10
- Nahlásit
Xerxová
mi takhle jezdili na Bítov pod stan, taky celkem nezapomenutelný zážitky
cernej caj
pro info ze si nevymejšlim
dashboard u mě v pc, platnost dole
avg pc
platnost v avg účtu na webu
avg web
dashboard u mě v pc - informace - přihlášeno a platnost
avg info
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2017 20:19
- Nahlásit
Maya tak na Bítově jsme taky byli - 1971... a pak jsem tam byla výrazně později - na poslední bezpsí dovolené - 1993
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2017 20:25
- Nahlásit
Xerxová
my jsme tam byli snad 10x nebo víckrát, tak v sedmdesátkách a osmdesátkách, pak už jsme jezdili k Balatonu, a pak jsem tam ještě byla taky párkrát v devadesátkách s kámoškou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 06:06
- Nahlásit
xerxova
tak to sou dobry zazitky teda ale je to super, ze takhke muze pak clovek vzpominat
maya
tak bitov je taky bozi, nechybi ti nekam jezdit?
dotaz, kdyz se vecwr udelalo maso a zapomelo se dat do lednice (muz rekl, ze mi to nachysta ale nejak v pulce procesu prestal) muzu ho snist?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 06:10
- Nahlásit
maya
chce to po me google login tak asi az doma. jo zkousela si mezitim restartovat pc?
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 06:38
- Nahlásit
cernej cajvecwr udelalo maso a zapomelo se dat do lednice
manžel to dělá často ... nachystá si do krabičky a krabičku zapomene na lince ... pokud to není omáčka se smetanou, nebo salát s majonézou tak bych se nebála ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 07:35
- Nahlásit
haza
dik, maso sem si vzala, ze to pripadne prubnu... nejak nesmrdelo u bez snidane tak i bez obeda hy hylo naprd
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 08:29
- Nahlásit
cernejcaj
se to restartovalo samo po instalaci a kazdej den pc vypinsm tskze to od instalace bylo nekolikrat vypnuty
divny ze ti to nefunguhe jsem to dala do sdilenyho alba
nekam jezdit mi nechybi nelaka me to kdyby jo tak bych jezdila ja jsem holt pecival kterej je nejradsi doma a dela si svoje veci
tak snad se neotravis pri obede
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 08:34
- Nahlásit
maya
hmmm to by chtelo teda zkusit na jinym pc - treba u ty mamy?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 09:06
- Nahlásit
cernej caj
kdyz se vecwr udelalo maso a zapomelo se dat do lednice (muz rekl, ze mi to nachysta ale nejak v pulce procesu prestal) muzu ho snist?
běžně chystám jídlo večer a nechávám přes noc enku (nestihne mi zchladnout a jsem naučená nedávat do lednice tepléé věci) a vše je OK, žijem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 09:15
- Nahlásit
cernejcaj
nebo ti muzu vecer poslat tu pozvanku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 09:19
- Nahlásit
birma
tak super
maya tak zkus, ja to prubnu zitra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 09:20
- Nahlásit
birma
jak se vydarila oslava
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 09:53
- Nahlásit
kachna
na spotify na vyuku angliny zkus podcast od Shanya nebo gak nejak je ji dobre rozumett a ma tam zajimavy temata o slovickach a gramatice a hlavne kratky kolem 5 minut
konecne mi nekdo vysvetlil rozdil mezi so a such
birma
taky ma estonstina dve nebo? kdyz mi pouziti nekdo konecne na fb vysvetlil tak najdu v ty knizce o gramatice priklad kterej to popira
tezkej je zivot samouka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 09:56
- Nahlásit
kachna
jo a tip knizka Pohadky matky prirody vypada zajimave
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 11:13
- Nahlásit
maya
ja si ted koupila knizku oleje a tuky a chvali tsm repkovej olej spis nez slunecnicovej na smazeni a kdyz sem hula decki tak nasislunecnicovrj besli nad repkovej asi krz reklamu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 11:36
- Nahlásit
cernejcaj
jo driv na smazeni furt slunecnicovej dneska co vidam pisou ze je to i jedno tak meni se to jako ostatni doporudeni za 5 let to bude zase obracene
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 11:49
- Nahlásit
tj v kazdym.pripade docela zajimavy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 11:59
- Nahlásit
cernej caj
hezký to bylo
ja si ted koupila knizku oleje a tuky a chvali tsm repkovej olej spis nez slunecnicovej na smazeni
já už jenom řepkovej. Hodně dělávám domácí majonézu a z nějakýho záhadnýho důvodu je ze slunečnicovýho hnusná...
Maya
taky ma estonstina dve nebo? kdyz mi pouziti nekdo konecne na fb vysvetlil tak najdu v ty knizce o gramatice priklad kterej to popira
vůbec nevim jestli narazim na další než või dám vědět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 12:01
- Nahlásit
birma
tak to je fajn, ten odpoled i detik minimalne u slavonic byl uplne lehkej a rychlej proti avizovamym8mm tak sem si rikala ze vas to snad moc nechytlo tez...
dneska uz me to v praci neba, bych si sla zdrimnout radsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 12:21
- Nahlásit
birma
tõi?
cernejcaj
me to taky neba jeste zejtra a pak konecne dovolena i kdyz snad kazdej druhej den budu muset do mesta neco zarizovat a to me teda vuuubec netesi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 12:22
- Nahlásit
maya
ja mam ted takovou cekaci praci jinak to he lepdi. tak to uZ se na dovxu urco moooc tesis
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 13:08
- Nahlásit
cernejcaj
jo a nemaj bejt ani vedra tak to bysme mohli dat i vetsi prochazku
stejne potrebuju rozhejbat krk mam ho nejak bloknutej od vcera asi od pruvanu nemuzu otacet hlavou doleva
a navic je u nas tenhle tejden synovec s pubertou na pochodu, to fakt radsi vypadnu akorat blby ze on bude chcit jit se mnou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 13:16
- Nahlásit
Maya však oni puberťáci, kteří chtějí jít s "tetkou " do lesa se většinou cestou odpuberťákujou... a tváří se normálně. Nejhůř reagují v přítomnosti rodičů, případně se předvádí před vrstevníky... a pokud nemají ani jedno, ani druhé, jsou překvapivě fajn.
Držím palce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 13:16
- Nahlásit
maya
jj pocasi vypada dobre natri alpiu a vem satek, at to brzo prejde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 13:21
- Nahlásit
Xerxová
Maya
však oni puberťáci, kteří chtějí jít s "tetkou " do lesa se většinou cestou odpuberťákujou
jj, potvrzuju a čék si najednou uvědomí že už to není děcko ale půl dospělák
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 14:28
- Nahlásit
Xerxova
Fajka
no nevim on ma ted ten mod vsechno vim nejlip furt i kdyz je u nas sam mam podezreni ze proto ze me to dost vytaci a to se mu libi vytacet teticku i kdyz se pak ve finake rafnem
budu muset vic trenovat sebeovladani a doufat ze to brzo orejde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2017 14:32
- Nahlásit
Maya
ma ted ten mod vsechno vim nejlip furt i kdyz je u nas sam mam podezreni ze proto ze me to dost vytaci a to se mu libi vytacet teticku i kdyz se pak ve finake rafnem
kolik mu je?
abych věděla jestli mě to teprve čeká a nebo tahle fáze u nás u tý nejstarší upá vypadla
|