| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 14:42
- Nahlásit
birma
Adam bude urcite v pohode ale ja bych teda byla taky nervozni jak prase
vynesla jsem si ven kafe a zaclo lejt a koukam uz zase sviti to je jak aprilovy pocasi
dovolena skvela ve stredu zadat o obcanku vcera s mamou jako diprovod k doktorovi dneska k notarce jeste ze uz je vikend
ale jela jsem ve stredu orvne sama autem a jsem se i vratila toz dobry ale casove uspora nic moc jen je to pohodlnejsi
cernejcaj
vcera do tri v noci sichta ale mam hotovy ty knitky a diky tomu vyndavani a prenaseni me pustil ten krk asi jsem ti mela nejaky blokly a povolilo to
takze ted ti uz jen nejak sepsat co je na vyhozeni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 15:05
- Nahlásit
maya
tak.super ze krk povolil a si sikovna, zes ridila sama! aspon mas splneny povinnosti a uz si budes jen uzivat volna.
xa knizky dik, posli pls cislo uctu jeste
knizky pripadne dej na hromadu a vydot stitkama a je to
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 19:40
- Nahlásit
cislo uctu jeste
taky prosím
orvne sama autem a jsem se i vratila toz dobry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 19:50
- Nahlásit
cernej caj
knížek je hodně, tož radši píšu seznam a fotky jen na vyžádání, protože dát někam na net bude jednodušší seznam než hafo fotek, nemám rajče
a otázka je, kolik jich je použitelných jako že by je ještě někdo četl, aby to focení nebylo zbytečný
cernej caj
kachna_
číslo účtu pošlu, to nebojte, se neokradu
jdu stáhnout ten milion fotek co dneska vyfotil synovec na procházce, Loki se všech úhlů a pohledů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 19:56
- Nahlásit
maya
me prislo jednodussi vyfotit atos 30knih na jednu fotku hrbetem nez to opisovat ale kdyz se ti chce
a jaky yo s nim bylo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 21:04
- Nahlásit
cernej caj
me prislo jednodussi vyfotit atos 30knih
třeba na to Maya po páté knížce taky přijde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 21:30
- Nahlásit
cernej caj
když to sepíšu, budu si moct odškrtávat
navíc teda já to nemám takhle ráda a v nabídkáchk knížek tyhle fotky přeskakuju neb se to blbě čte
a jaky yo s nim bylo?
dneska to bylo celkem dobrý, protože furt fotil, mám teda si milion nepoužitelnejch leteckejch fotek
kachna_
řeba na to Maya po páté knížce taky přijde
nene, už to skoro mám, já jsem holt tabulkový typ na seznamy a dělání seznamů mě baví
kdybys viděla moje seznamy slovíček a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 21:37
- Nahlásit
dnešní fotos z fb z foťáku, tudíž od března
asi budou zase menší, když jsou z fb, ale pro představu to asi stačí
neteř si hraje s pejskem
Dorinek myslitel a Lokinek model
a z těch dnešních leteckých fotek vybráno pár neleteckých a nezadků, jak pravil synovec, pes by měl mít hlavu vzadu, pak by se líp fotil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 22:16 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
je hééé, hezkýý tak já přidám taky nějakej téématickej úlovek ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 22:26
- Nahlásit
Fajka
koukám taky nebojácná holčička co si hraje s pejskama, hezkýý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2017 22:28
- Nahlásit
Maya
taky nebojácná holčička co si hraje s pejskama,
to je mladší neteřinka...ta to má v genech...a taky takovej malej generál..že jí poslechne i Fajuška
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 06:43
- Nahlásit
Maya tak co, je synovec umlácen pantoflí ?? Nebo jste ve zdraví přežili oba ??
Fajka Vychováváš si další generaci psovodů výletových , krásný fotky, sluší to všem holkám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 06:50
- Nahlásit
Maya
tak to je fajn ze to s nim slo a lokinek je paradni
dik za mail ale ted uz nestiham, jen skocit na pocasi a jako dneska 28 a zitra 32, ferinka asi bude doma spinkat v postylce, pac si nemyslim, ze i kdyz kvuli ni pokracenej vandr na 25+15 tak v tehle hicech sme se s muzem shodli ze ji necham doma a veme ji ven...
Fajka
jeee paradni fajuska a ejmy je s posledni neteri? ta podoba s adus tak je fakt vyrazna a to rikam ja, ktera si plete lidi taky z ni bude zrejme milovnice pejsku hlavne jak se s ejminkou valej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 16:13
- Nahlásit
po 6 km dona v tomhle vedru mam pocit ze chcipnu a Loki dela mrtvolu delsi trasa by snum urcite v tomhle oocasi nesla se nedivim Ferince ze taky nechce jedinej fit je synovec kterej to cely odesel v kroksech a sel by furt a to jsme vetsinu trady sli v lese a stejne to vedro je desnx
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 19:00
- Nahlásit
dnešní kolem Brda a Milíře - aneb cesty za humny a včerejší vrabčáci
na té šesté je jasně vidět, na co se střílí jeleni... na koblihy, loupáky a jiné pečivo... Night to nadšeně oňuchal a v klídku kráčel dál - on sice sladké rád, ale ze země nee (pssst - a ještě nerad velké kusy, prosil by koblížek nakrájet na menší kousky )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 19:55
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky, já bych psy od toho pečiva nedostala dokud by to nesežrali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 19:58 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
taky dnešní fotos od synovce, pantoflí jsem ho nezabila neb na procházce fotí a neprudí a doma nám z nudy natřel dveře a lavičku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 20:44
- Nahlásit
Maya hezké fotky - a vida, synoveček neprudí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 20:52
- Nahlásit
maya
lokinek je bozi! se aynovcwm.fajn
jo, aai bybto kvuli me ulezla, ale spis si pristi vikend uzijem jednodennak, urcite to idealni neni...
cmxerxova
naadhwra, twn treti vrabcak je epesni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 21:28
- Nahlásit
cernej caj
vidíš mrtvou lapinku po pár kilometrech?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 21:31
- Nahlásit
jj roztomilaaa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2017 23:22
- Nahlásit
Xerxová
Vychováváš si další generaci psovodů výletových
no ono se to na mě nějak lepí samo.... přijela za babičkou a dědou a za chvili..já chci za Ejminkou..pak ještě třikrát...pak jí řikám zavři jí musíš domu já musím vyvenčit Fajušku...a už ryčela: Jáááá du s váma!!!
takže sem se vrátila o deset let zpátky...oooadonááááááj....
na té šesté je jasně vidět, na co se střílí jeleni... na koblihy, loupáky a jiné pečivo...
jj u nás taky děsný
cernej caj
fajuska a ejmy je s posledni neteri? ta
jj je, jsou si holky podobný dost teda to je fakt
Maya
na procházce fotí a neprudí a doma nám z nudy natřel dveře a lavičku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 00:12
- Nahlásit
jestli se to teda otevře tak knhy k mání
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 09:22
- Nahlásit
Děti jely s Michalem na Mácháč. Ou jéééé . Večer se vrátí. Ou jéééé
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 09:48
- Nahlásit
Maya
obdivuju tvou tabulkovou vytrvalost!!!
Je tu ticho. Původně jsem si chtěla pustit Tři sestry, ale asi si budu užívat jen to ticho (až dosuší sušička)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 13:30
- Nahlásit
kachna
uziveeeeej!
my sme upeceny totalne, vedro jak prase, fakt dobre ze feeinka spinka doma.
zdravi vas vero!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 13:47
- Nahlásit
maya
mobilu takhke naruchli bych si vzala gibsona a vasicky. jinak budu muset projit na netu ale v principu taky nemuzu mit doma vsechno... co za to? bych ti to pak rovnou poslala s tim avgckem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 15:27
- Nahlásit
jinak uz jedu dom. vedrooooo!
jako vcera dopo sme zahajili obzerstvim v luxusni cukrarne, rovnou i potkqli stanek s medovinou, pak sme stridave lesem a na slunku slapaly, vecer sme vyzahly medovinu (koupily sme ji malo), dneksa sme po udesnym slunku slapaly a pak si dali kozokravskej syr. no na ferinku by to hlavne dneska byl masakr. na ic sme se precenily tak sme musely ponizit asi o 3 km jinak by namnujel vlak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 19:17
- Nahlásit
oslavili jsme v poledne Mrňavku a taky tchána - ten dožil dneska 86. narozky... počkal, až za ním po obědě Pepa s babičkou zase dojedou a teď večer umřel...
Hospic v Liberci zaslouží velké uznání - opravdu byli po všech stránkách vrcholní profíci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2017 19:40
- Nahlásit
Xerxová
to je mi lito, ze ste prisli uz o dedecka, ale jeste pockal na posledni navstevu, rozloucil se.
|