| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 21:07
- Nahlásit
kachna_
na ořez a menší úpravy je nejjednodušší podle mě irfan, ořezávám a zmenšuju jen v něm
chceš to avg? potřebuju mail
cernej caj
tož to avg je vtipný, po zapnutí pc avg free toz jsem to odhlásila a prihlásila a hle IS prej restart tak restartuju a zas avg free, toz další kolečko a totéz toz potretí jsem dala restartovat v příštím století, ale co tam bude zejtra netuším
u mámy to funguje dobře
ovšem nějak mi to asi blokuje načítání stránek nebo co neb někdy při rolování to natahuje hlavně obrázky a musím dát f5 aby to naskočilo
jako ale se divim ze to v mojim pc vůbec funguje
musim se dojit zeptat kolik tak dneska stojí novej pc
má smysl to dávat do mobilu?
jestli se přidá kachna, tak bude 4, to jen a každýho 300 Kč
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 21:08
- Nahlásit
Fajka
koukám zlatej Lokinek
co jí dávat trochu zátěž na tahání na procházky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 21:27
- Nahlásit
Maya
irfan teda pouzivam obcas taky ale na orez me to uplne nenapadlo nikdy pouzivat... alejo, de to taky
tak to je drsny to je nejak spatne mozna s tou licenci? pac kdyz se prihlasis, tak ti to priradi licenci (IS)ale proc po restartu nejsi prihlasena... jsi prihlasena kdyz das vypnout a zapnout? restart muze neco zapomenout...
me to ukazuje IS. Pak to rozpocitej a posli maila s uctem 300 je fajn cena na rok
s mobilem tezko rict, podle me ne ale zas zalezi co delas. zkusit to muzes. Jinak zalezi, co od PC chces... jako v poho koupis NTB za 8000 co ti bude asi stacit na vse co delas kdyz ti staci nejakej stoletej komp s XPckama... takze do 10t podle me se da vybrat pouzitelny. jestli chces, nekdy ti na to mrknu, ale musis se pripomenout kdyztak... jak ted nemam ten net v praci
ferinka je vtipna. muz ma 14dni celozavodku, hnije doma a jen co prijdu z prace tak kolem me ferinka tancuje ze chce ven
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 21:33
- Nahlásit
Maya
já se přidám ráda. lenka(zavináč)plivnik.cz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 22:14
- Nahlásit
kachna_
posláno
cernej caj
já to měla prihlášený i s tou free verzí, musela jsem to odhlásit, abych to mohla znova přihlásit
ted mi to akorat furt pise ze to chce restart, ale je tam IS a funguje všechno kromě hackerskech útoků, akorát teda uvidím zejtra co to udělá až vypnu pc
ntb já nechci, chci pc
to spíš si asi dojdu do krámu pro nabídky a ze bys mi pak poradila kterou asi stejně to půjdu kupovat tam, tak musím vzít co tam budou mít
chudák Ferinka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 22:28
- Nahlásit
Maya
co jí dávat trochu zátěž na tahání na procházky
myslíš že mejch pětašedesát kil je nedostatečnejch???
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 22:41
- Nahlásit
Fajka
tak pokud se necháváš vláčet, tak asi jo
alespon si uzívá někdo jinej
ale Lokinek je ted hodnej, včera vyhrabal díru asi po dvou tejdnech a nic nerozkousal nejmín měsíc
akorát teda místé kravení prešel do modu nikdy jsem neslyšel zádnej povel a vlastně ani nevim jak se jmenuju a vůbec já sám vím nejlíp co mám dělat, je to dost frustrující
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 22:49
- Nahlásit
Maya
tak pokud se necháváš vláčet, tak asi jo
no správnej mašer by řekl vznešeně že tahat ale to já nejsem takže já se fakt nechávám vláčet
alespon si uzívá někdo jinej
hmmm díííííík
nerozkousal nejmín měsíc
tyjo ...to je jak věčnost..já řeším něco tak minimálně třikrát denně
jsem neslyšel zádnej povel a vlastně ani nevim jak se jmenuju a vůbec já sám vím nejlíp co mám dělat, je to dost frustrující
todle zase jako nemá vůbec, kolikrát na zavolání přiběhne rechlejš a radostnějš než jelito...ale teda jen na zahradě bo venku na volno nelze .... zatím ani nezkouším , je mě jasný že kočka, srnka nebo zajíc a frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk profesorka v řiti...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 22:57
- Nahlásit
Fajka
no Loki ted na volno taky moc nelze neb ty chvíle kdy radostně pribíhal nebo si sám chodil pro namky jsou fuč, peče na mě zvysoka a navíc hned mizí v obilí, doufám, ze ho to nebude drzet moc dlouho, ale Kim teda to měl tak půl roku, tak to asi nějaká chvilka ještě bude
běhací zvírátka byly problém i predtím a pocítám ze to ho neprejde neb co tak sleduju má s tím problém tak polovina lapin ze jako herding mode
chovatelka tvrdí, ze to má po tátovi a toho prej prešlo ve trech letech, toz uvidíme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 22:59
- Nahlásit
co na zatuhlej bolavej nejspíš ofouknutej krk? teplo?
uz mě to drzí od neděle a vypadá to, ze to samo neprestane toz jsem si to ted namazala tím gelem co jsem měla na vymknutý zápěstí, Imogene nebo tak nějak a mám to zabalený v šátku, tak doufám, ze si to ještě nějak nezhorším
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 23:04
- Nahlásit
jo a jinak budeme mít pokutičku za čističku, která byla psaná na tátu nebo jsme nějak nezaregistrovali novej zákon rušící platnost neomezenýho povolení vypouštění odpadu a zvýšení četnosti dolození rozborů, toz ted je nutný dokládat rozbor 3x za rok, fakt si nedovedu predstavit jak si to ti lidi zarizujou při práci ,kdyz jsou nutný ještě další doklady jako ke komínu, kotli a tak
no jsem zvědavá kolik nám vyměřej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2017 23:16
- Nahlásit
Maya
jj já bych se určo zateplila!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 06:09
- Nahlásit
maya
sem ti tonpsala uz vcerq mazqt mqzanim a nejakej satek, salu, rozhodne teplo.
ok posli nabidku u vas a ja to projdu. tim aem chtela rrict ale zw ntb sou drazsi vetsinou o trochu tak s masinou by nemel byt problem.
zkus cely odinstalovt a nainstalovat znova
fajka
aspon si na treku budes uzivat jak jini konecne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 08:54
- Nahlásit
koukala jsem na seznam, tak doufám, že nám Xerxovic a Fajkovic neodplujou do údolí...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 08:57
- Nahlásit
Maya
my jsme se rozhodli kotel (čerpadlo...) vůbec nedávat, právě skrz ty kontroly a revize.
Čističku u nás nepovolují vůbec, asi pro jistotu
Proti tý pokutě se můžeš zkusit odvolat s ohledem právě na tatínka. Možná by to za to stálo, když to bude vyšší částka. Nebo požádat o zmírnění tvrdosti.
a co koupel v teplý vodě, nepomohla by?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 09:10
- Nahlásit
Maya
Dozvěděla jem se, že k nám do firmy přijee v půlce září s dalšíma kolegama estonec Bude jistě nadšen, když se pokusím uplatnt svých 5 naučených vět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 09:31
- Nahlásit
kachna
jak topite bez kotle? taky musjm domluvit revizi kotle ted v lete ideal
birma
nejaky povodne ci deste?
to je supeeer potrenujes
ja sem prodala vcera kompaktik prodam.objektiv jeate jeden co pouzivam.malo a sehnala.sem na bazaru pouziywlnej malej kompakt co by mohl "suplovat" schopnosti obludky v malym baleni... pac kilova oblidka se mi casto necchce nosit...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 09:51
- Nahlásit
cernej caj
nejaky povodne ci deste?
asi obojí....
to je supeeer potrenujes
no právě ani mě nenapadlo, že by to mohlo jít, nemáme tam žádnou sesterskou společnost a estonců je poměrově v evropě děsně málo a ejhle... Tak teď budu doufat, že tu ještě tou dobou budu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 09:58
- Nahlásit
birma Jizerky jsou zvyklé hodně vody "nacucat" - takže sice napadlo vody hodně, ale zatím se rozlila voda jen tam, kde se to stává každé jaro ... U nás pohoda, jen tráva roste jako z vody, neb vody je dostatek ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 10:04
- Nahlásit
birma
a novou prqci hledas nebo to nechavas na konec roku krz ty podminky, co ti dali?
urcite ho v zari stihnes
xerxova
tak to je dobre, ze to hiry nacucnou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 10:16
- Nahlásit
cernej caj
jak topite bez kotle?
malej baráček, krbová kamna. A do nových částí se počítá s topnýma rohožema.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 10:22
- Nahlásit
My jsme na kopci takže k nám se voda nedostane...to by musela bejt půlka republiky pod vodou aby se k nám něco dostalo...potok tu nejni žádnej a to co padá zvrchu jde do údolí, takže u nás jak u Xerxů..jen ta pitomá tráva roste a nestíháme sekat....
ale možná brzo nebude třeba ani to bo čék jde po zahradě a :
díra.., díra,... díra.... díra....
kachna_
krbová kamna.
a na krbový kamna bejt ty revize nemusej?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 10:28
- Nahlásit
Fajka
na krbový kamna
no, musíš mít samozřejmě revizi na komín, ale na kamna ne, pokud nemají čerpadlo, teplovodné rozvody nebo tak něco v tom smyslu.
máte někdo zkušenost s troubou, ind. deskou a obecně značkou whirlpool?
Vybrala jsem si od nich troubu a indukční desku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 10:44
- Nahlásit
kachna
segra by od nich nevzala.uz nikdy pracku odchazej tesne po zaruce neco ci je draha oprava, tak sem i na netu nasla ze si na to lidi stezujou, jinak zaruka kvality asi mora bez debat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 11:04
- Nahlásit
kachna
no nam rikal ze na kamna jsou revize pidle kw
birma
ty se maaaas to se jeste neco doucis videlas tu ucebnici gramatijyco jsem ti odkazovala nekde zpatky?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 11:06
- Nahlásit
kachna
tajk odvolat semuzu samo ale jelikoz jde o poruseni zakona tak si myslim ze to je zbytecny uvidime co prijde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 11:08
- Nahlásit
krk jsem si na noc zabalila do satkz a je to jeste horsi asi to spis pitrebuju rozhejbat uz me to celkem stve
a ze pristi tejden ma brjt 37 taky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 11:18 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
jelikoz jde o poruseni zakona tak si myslim ze to je zbytecny
tak možná spíš požádat o odstranění tvrdosti (nebo jak se to jmenuje) s ohledem na věk tatínka
whirlpool pračku bych si asi taky nekoupila, mamča jí má a spokojená není. Kdybych oželela časovač, tak ještě koukám na electrolux
O whirlpoolu pěkně mluvil kamarád.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 11:19
- Nahlásit
no urcite to teplo tomu neuskodi, namasirovat to chce snecim na u olneni svalu a mozna opatrne protahnout takovyma tema cvikm treba pred posilkou co se pouzivaj...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2017 11:28
- Nahlásit
Mayacernej caj
a co ibalgin, jestli tam je nějaký zánět?
|