| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:00
- Nahlásit
Fifi
Tyjo, to fakt zvladnula vykousat ci odrovnat strechu od kotce??
jo ! je prostě šikovná zatím je díra menší ale je mě jasný za jakým účelem se díra pořizuje...aby mohla udělat frrrrrrrrrrrrrrrr....
takže musíme dát celou novou střechu...v plechu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:01
- Nahlásit
Fajka
Dobre se domotej a hlavne taky zpatky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:02
- Nahlásit
cernej caj
aby te nesvihlo z ty pani profesorky
tak vona když jde, tak je hodňoučká a když je uťapaná tak taky..ale jak není a má roupy tak oooouuuujéééééé
zvedava, jak zmaknes celodenni vylet .
jj já taky , mám pocit že tentokrát bude přikrejvat Aduš mě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:07
- Nahlásit
Fifi
Edit - hlavne, ze nezdrhla, se mi vybavilo hodne stary video profizdrhace
šiš tak todle není profesor ale rovnou inženýýr
hustýýýý !
tak jako ono nemá kam zdrhnout, pá i tak je furt na zahradě ...ale jako rozkoukává se hezky...doufám že australákovzdornej plot bude stači i pro ní nadále...ale pro sichr má známečku na krku s číslíčkem....možná jí tam nechám i vyrejt odhadem škody co už napáchala...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:11
- Nahlásit
Fajka
ale pro sichr má známečku na krku s číslíčkem....možná jí tam nechám i vyrejt odhadem škody co už napáchala..
dobrej napad, kdyby nedejboze zdrhla, kazdej si to hned rozmysli, takovej "poklad" nevratit.
Vase strecha plechova bude jiste echtovnejsi.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:15
- Nahlásit
Fifi
kdyby nedejboze zdrhla, kazdej si to hned rozmysli, takovej "poklad" nevratit
přesně...! ta bude doma tak rychle, že se nebude stačit divit
i ty její modrý kukadla jí budou k prdu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:18
- Nahlásit
Fifi
Vase strecha plechova bude jiste echtovnejsi
jo jo tahle je ondulaine a to je taková ta slisovaná lepenka... takže rozebiratelná...(doted všem stačila) no paní profesorka musí mít prostě něco extra...tak plech snad nedá ..
i když dneska sem koukala že jí zmizela miska s vodou (plechová) a tak koukám jako jestli jí nepolkla a nemá místo břicha škopek...no a pak jsem ji našla v rohu boudy převrácenou zahrabanou pod dekou ???
nevím co mě tím chtěla naznačit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:26
- Nahlásit
Fajka
i když dneska sem koukala že jí zmizela miska s vodou (plechová) a tak koukám jako jestli jí nepolkla a nemá místo břicha škopek..
to je fakt expertka. Jestli ji misky nedavat fakt radsi kameninovy nebo do uchytu na mrize vezeni. Nebo rovnou betovovy korytko pro prasatko, s tim nehne urcite.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:32
- Nahlásit
Fifi
Jestli ji misky nedavat fakt radsi kameninovy nebo do uchytu na mrize vezeni
toho chytu se bojim, páč vona by byla schopná misku vyhodit a na tom se voběsit...ale na kameninovou misku už sem někde na netu koukala...no asi se k tomu dopracuju bo, takhle když to udělá tak je do rána bez vody že jo....
no vyučuje nás hezky ....paní profesorka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2017 23:43
- Nahlásit
Fajka
To je fakt, ze to oko uchytovy u ni neodhadnes, co s nim je schopna vymyslet.
no vyučuje nás hezky ....paní profesorka
Fakt obr klika, ze je u vas. Jinde by si uz zase asi balila cemodan...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 00:08
- Nahlásit
Fifi
Fakt obr klika, ze je u vas. Jinde by si uz zase asi balila cemodan
tak kdybych nebyla motanice a motovidlo tak by těch škod bylo asi mnohem míň..ale si myslím že i přes motanici má víc pohybu než u běžnýho občana pejskaře...takže kdyby byla někde jen tak na zahradě tak by jako to bylo ještě o dost horší a to by asi normální čék neznalej vydejchával hodně blbě... a možná by jí ten čemodan asi fakt sbalil ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 06:40
- Nahlásit
a co teprv nekde v tom byte... su zveedqva zda po treku bude spat aspon celou noc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 07:14
- Nahlásit
Fajka zlatá dogátka, zlatá dogátka, zlatá dogátka I když jsou třeba černá...
Dožehlím resty, zabalím naše svršky (naštěstí k "teplé vodě" se toho balí maličko), psí věci (toho je hodně vždycky) a uklidím vrch. To je plán na dopo... Jo a musím upíct perník - jednak mládežníkům jsem slíbila sladkou snídani (dorazí hlídat) a druhak ho zabalím Trpajzlíkům k snídani na cestu... neb ho oba rádi (naštěstí zatím nejsou mazancoví takže nám ho víc zbyde )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 08:19
- Nahlásit
taky bych dala prednost pwrniku s cokoladou idealne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 08:54
- Nahlásit
čaj bez čokolády - byli by jak čuňata na cesty raději "suché" věci...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 09:16
- Nahlásit
8:00 začíná škola
8:15 zvoní telefon....
...Aduš....:
Já už sem domááááá, kdy nás vyzvedneš???
oooooo boooože
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 09:17
- Nahlásit
xerxova
ja vim jen rikam ze ja bych si dala s coko miluju pernik.
vubec nevim, co zabalit za jidlo moje odveky dilema...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 09:18
- Nahlásit
Xerxová
zlatá dogátka, zlatá dogátka, zlatá dogátka I když jsou třeba černá
pro mě taky vcelku skok, po tom co mám dva naprosté ne-ničiče který voba jsou schopný celou noc spát vedle načnutýho pytle granulý aniž by se do něj podívali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 09:21
- Nahlásit
fajka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 09:23
- Nahlásit
čaj jídlo, které si neseš na zádech se balí podstatně hůř, než to, co se veze v autě... To já mám zavařené masíčko pro nás i pro psa - na místě řeším jen ovoce, zeleninu a místní produkci... Na záda bych vzala pytel sušeného masa - džerky já můžu a sušeného ovoce... a zalívací polívky (ty taky o prázdninách můžu ) No a nějaké lehké suchary...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 09:29
- Nahlásit
fajka to mně prvňák z Prahy ještě nezavolal... Asi to neberou tak svižně
A naše dogy (všechny 4) mě taky pěkně rozcapily - jídlo mají běžně v dosahu (maximálně si na mě zařvou, ať kus navalím, že se to vydržet nedá - ale sami si nevezmou ani když jsou sami), odpadkový koš neřeší, Night je z nich ničič největší - ale přesně ví, co je jeho (rozlišuje plyšáky svoje a ty v pokojíku u dětí).
Úžasné je pozorovat, jak se chová, když dostane plyšáka po dětech - jak ho Lídě opakovaně nosí s jasně definovaným dotazem "fakt MŮŮŮŮŽŮŮŮŮ???" a když je mu zopakováno, že je to jeho a může, tak nastane nadšené rodeo a všem se chodí chlubit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 10:11
- Nahlásit
tak jerky sem zapomela koupit - nedostala sem se do velkyho tesca casove a jinak nevim, kam na nej...
alw mam na varenj 2-3porce pohankove kase tunaka v takove samootviracj konzerve 3 pytliku orisku a nejaky tycinky, hermeliny a salam a na cestu budu mit dvouvalce. nebudem.chodit moc, max 20 denne a to neni nutny brat vic jidla nez snim beznw
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 18:20
- Nahlásit
muj batoh ma 15kg... a to mam jen 2,7l vodya chtela sem dokoupit 1,5 mineralku tak asi jen 0,7
xerxova
dobre dojedte!
fajka
doufam, ze aspon si yo uzijete a neco vyfotite
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2017 18:23
- Nahlásit
muj batoh ma 15kg... a to mam jen 2,7l vodya chtela sem dokoupit 1,5 mineralku tak asi jen 0,7
xerxova
dobre dojedte!
fajka
doufam, ze aspon si yo uzijete a neco vyfotite
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2017 19:17
- Nahlásit
dnešní poobědový relax na balkoně
koukám jak fb zmenšuje fotky na zdi, ty ze skupiny jsou normální
a podle fb čaj už je někde za mukačevem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2017 20:01
- Nahlásit
kradavci.
caj je v rachivu v hotelu na wifi po veceri v restauraci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2017 19:36
- Nahlásit
caj je v rachivu v hotelu
a kachna je zpět z žůžasný dovolený u Balatónu.
Cestou tam jsme navštívili Česnek (Csesznek) zpátky jsme se stavili v Lednici.
Ve vodě jsme byli skoro každý den (jednou ne), ale do hloubky jsme za celou dobu pobytu nedošli
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2017 16:54
- Nahlásit
Ahoj. Už nějakou dobu venčím sousedům černýho velkýho pesana. Dle útulku labradorxčuvač. Je mu rok. Je to hora energie. Hodnej ale trochu přetrhdílo.
Já jsem výcvikář ...víte na co, že jo? Co si se psem nedomluvim to rozchodim. S mýma psama on vychází dobře. Venku ke každýmu chce, je moc hodnej, milej bez agresivity, jenže tradičně hr a jak mu není vyhověno vyštěkává jak primadona..
Chtěla bych majitelku přesvědčit, aby s ním buď chodila na cvičák nebo si platila výcvikáře, co by došel domů.
Měla psů několik, německoovčakoidní, ty první ji vycvičil voják, kamarád. Ty další zvládala sama. Na cvičáku nebyla, ale jedna paní povídala, že to je na ...prostě nevěří tomu co tady zná. Zná minimum.
Tenhle pes jejímu načtenýmu a nazkoušenýmu dost odolává. Divočí, skáče, ničí - ventiluje hafo energie. Paní stárne a letos se jí začalo hůř dýchat, chodit a nějaký trávící potíže. Snaží se, bývá s ním na zahradě, pes má přístup do domu, když ona nespí nebo není pryč. Jsou tam kočky a ty on dost zlobí.
Kolem vánoc si přivedla z útulku tohle telátko, tehdy totálně zaražený a od tý doby on sílí a nabírá sebevědomí a ona bojuje se zdravím.
Říkám si velkej černej pes, velká zahrada, kdyby se výchova líp dařila, za rok by mohla vládnout pohoda, byť kariera hlídače není co mě pro psy těší...pokud ne, může to být děs.
Tak po dlouhém úvodu -doporučíte mi v Liberci výcvikářku/ výcvikáře co má trochu pochopení pro lidi a nechal by si za rozumnej peníz z počátku zaplatit 3individualní hodiny a předvedl jí co se ona musí učit, aby mohla učit psa. S tím, že doufám, že by pak pokračovala buď na cvičáku nebo individualně...
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2017 16:57
- Nahlásit
A ahoj Xerxová )) nestíhám sledovat kdo kam jede a jde ...tak jsem mimo mísu, tak doufam zes dojela dobře
uz to nejakej den je
asi vsichni dovolenkujou
jo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2017 19:02
- Nahlásit
radanova
jj, všichni jsou pryč, i Xerxová a ta je bez netu tuším psala, takze musíš počkat na návrat
kachna_
Balaton není na plavání, ale na brodění teda prej jen na jihu, tak nevím
ale zase je to teplý
|