Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2017 22:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Přežili jsme všichni
Mnohokrát zmáčený, uschlý, špinavý jak čuňata, došli jsme 45 km po Krkonoších, brodili řeku šplhali do kopců a dorazili do cíle v půl dvanáctý v noci v průdkým slejváku
Takže si Aduš zažila všechno co šlo a ani jednou byť na vteřinu se nezmínila o tom že by se nechala odvést

Druhý den ráno si ještě zaběhla juniorskej kiláček s profesorkou

http://fajka.rajce.idnes.cz/MID_Bloodywalk_adventu re_2017/

Pěkné to bylo, fakt strašně moc ...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2017 23:02
- Nahlásit

Fajka
gratuluju a krásný fotky, déšt i závidím, tady ani kapka

já mám dnešní foto kterak se Loki kochá krajinou, no spíš vyhlízí co kde lítá a běhá a pak zabil krtka

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2017 23:13
- Nahlásit

Maya
krásná fotka!

a pak zabil krtka
a jééé je

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 07:12
- Nahlásit

fajka
tak skvely! dobra ses!

my mame 30km za 2 dny. s tim matrosem co v 9 vstane zatimco ja mam sbaleno a 3 hodiny cukim do sttopu, on 30 minut ju hrst orisku, hodinh bali, stan se susis musi az dobali agy balil vevbitr a nebyla mu zimjnka... se dalekk proste dojit neda a v 8 chodime spat, at mame spacihi fleka vcas a za svetla ale jw tu krasne jen je ti fakt narocny kdyz su vzhuruod 5rano

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 07:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kqchna
supeer ze ste si uzili! ja su v nejakych 1600m ted

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 08:28
- Nahlásit

První stěhovací fáze za námi. Auto vráceno, Petr konečně po třech týdnech bolestí loktu u doktora. V novim bytě bordel jak v tanku a Adam, ve starym bytě bordel jak v tanku a kočky.
Před náma tam bydleli nějaký mladíci, musim všechno vydrbat, než cokoliv kamkoliv dám... PS: nevíte kde seženu takovej ten papír na police do špajzu? Ten současnej je tam asi od postavení domu a je to na něm znát....

cernej caj
S kym to tam jsi probůh?

radanova
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 10:46
- Nahlásit

Maya
jj já uz se Xerxove ptala driv, nezna v Liberci vycvikare. Tak jsem doufala, ze nekdo jiny ze skalnich jo.
cernej caj
musis od peti do osmi chodit sama kolecko dvou az trihodinove, nebo holt meditovat
vopruz ruznyho nastaveni, pevny nervy preju

radanova
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 10:50
- Nahlásit

birma
v papirnictvi nebo igelitovy ubrus na metry treba u vietnamcu

mam to za sebou nastesti pres chodbu, faze bordel v obou mistech byla desiva, v novem odpor ke kazde policce vodorovne i nasvislo, protoze uklizeni minulych najemniku bylo "zvlastni" treba krev v kazdym a na kazdym radiatoru a sprchac mytej jen do metrudvaceti 30cisel od baterie atd, plne s tebou soucitim

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 10:52
- Nahlásit

radanova
uz se Xerxove ptala driv, nezna v Liberci vycvikare. Tak jsem doufala, ze nekdo jiny ze skalnich jo.
tak já jsem taky odsud ale znám z LB jen Dostála (psí škola Falco) ale tam nedoporučuju, je to jen pro silné nátury a osobnosti...ale byla jsem tam před 10 lety tak nevím jak teď a pak znám a byla jsem v podještědský smečce a tam to bylo fajn, dobrej přístup ke psům i lidem. Tam to vede celé Pavlína Bohunová tak se zkusit zeptat jí, nevím do jaký míry dělá individuál ale třeba přifaří do nějaký skupinky kde se něco naučí...a pomůže jim to...
víc neporadím bohužel

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 11:04
- Nahlásit

V Liberci nic, hlavně né Dostál, ve Frýdlantu je Eldo, ta umí naučit psa všechno.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 11:17
- Nahlásit

radanova
v papirnictvi nebo igelitovy ubrus na metry treba u vietnamcu
igelit právě moc nechci, naběhla mi babiččina kredenc s hezkym papírem, tak chci taky papír Papírnictví zkusím
krev v kazdym a na kazdym radiatoru a sprchac mytej jen do metrudvaceti 30cisel od baterie atd, plne s tebou soucitim
Taková hrůza to naštěstí není, správce uklidil a vymaloval, ale mám pocit, že se všude lepím. Dneska jsem měla pocit, že neodtká sprha, tak jsem vyndala takový ten velký moderní "dekl" na odtok a najednou to odtýka začalo, ale dekl putoval ihned do sava a tak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 19:42
- Nahlásit

birma
hadej

jak pise radanova, umyvatelnwj ubrus metraz a nastrihat si

gratuluju k budleni.

hlasim se z ust corne po sprse, mame tu jeeednu velikou perinu pro dva yo bych nedala ani s vlastnim muzem dneska sme se.konecme prosli, 30 km. nez dat 25, noc venku a rano dojit dosli sme dnes. jw tu boooozksyyyyyy.

bozsky hory na vsechny strany dokud sme byli nahore, nic nwz hory proste aaaaaaaah

radanova
diky, holt my neposedni lidi to s tema co jim i myti rukou trva 15 minut nemame lehky

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 22:38
- Nahlásit

cernej caj
jestli ještě koukneš, jsem ti dneska poslala ty kazety, je toho krabice, nějakej pomalej balík, prej dorazí píští týden, tak to uz snad budeš doma
se těším teda na horský fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2017 22:40
- Nahlásit

birma
voskovaný papír - papírnictví, domácí potreby, obi apod. mívaj jak kde a různý vzory

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2017 06:21
- Nahlásit

maya
dik

v horqch 3 dny, dnes odoocinoovy den zitrq ma naprset asi 20mm takze pada hrebenovka na kterou sme meli vyrazit a bude nahradni program...

nevime jakej...

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2017 08:09
- Nahlásit

Hlášení - smečka je kompletní! :-)
Kryštůfek se narodil v pondělí večer, byl to celkem fofr :o - s chlapáckými mírami 52cm a 4kg Je zlatej, já se dávám do kupy :D

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2017 09:04
- Nahlásit

Janiii
Kryštůfek se narodil v pondělí večer,
gratuluju moc moc a moc
s chlapáckými mírami 52cm a 4kg
nezávidim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2017 11:20
- Nahlásit

janiii
gratulaceeee!

radanova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2017 19:11
- Nahlásit

Janiii
gratulace mamince i mimiskovi,brzo se zotav a uzivej stesticko Krystufkovy.

Fajko a Gerdo dekuju za tip

radanova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2017 19:17
- Nahlásit

A jeste Gerdo. Slo by na Eldo trochu navigovat.Mam na seznamu mejl nick teckou rozdelenej napul.Diky

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2017 19:27
- Nahlásit

Janiii
gratuluju
si pamatuju jak kdysi známá povila taky takového cvalíka a pak ho ani málem neodvezli z porodnice, protoe ho neměli do čeho oblíknout, všechno pripravený mu bylo malý

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2017 20:47
- Nahlásit

Maya
známá povila taky takového cvalíka a pak ho ani málem neodvezli z porodnice,
Pižďa byl stejně velkej a napoprvý bych to rozhodně rodit nechtěla . Ale mělo to teda velkou výhodu při kojení, přicuc se a pil, holky měly kolem třech kil a ten první měsíc to s kojením bylo těžký.l

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2017 10:12
- Nahlásit

Janiii
Hlášení - smečka je kompletní
gratulace aj tu !
byl to celkem fofr
a to je jen dobře při těch jeho velikostech

¨¨

Hlásim že potreková únava paní profesorky je ta tam...
dnes ráno definitivně odkousala všecky kabely k vozejku.... kterej samo zejtra ráno potřebujem. To bude mít číf radost až se vrátí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2017 12:36
- Nahlásit

20mm vody dnesni predpoved... no takze jsme uz v mukacevu ubytovavame se v holtelu a zitra lresun do ushorodu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2017 16:26
- Nahlásit

birma
tyjo to je fakt krasnej byt!

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2017 22:19
- Nahlásit

cernej caj
kde vidíš birmy byt? to mi nějak uniklo
Fajka
a proto já parkuju auto za plotem
tak snad to s čífem nešlehlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2017 22:29
- Nahlásit

Maya
proto já parkuju auto za plotem
no auto jde, ale s vozejkem je to blbý že jo, páč ráno by tam taky nemusel bejt....
tak snad to s čífem nešlehlo
zatím žije, ale je unavenej tak předpokládám že mu to dojde až zejtra ráno

Ejminko! Nežer toho ptáčka!!! Pobliješ se!

..................poblila......................... .......

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2017 22:44
- Nahlásit

Janiii
TYJO, to mas pidiobra Kolodeje, ni? Gratuluju!!!
cernej caj
Tve kratke reporty jsou zajimave, to budou fotky.
Fajka
Ejminko! Nežer toho ptáčka!!! Pobliješ se!
Zajimavy, asi hltala. Kremyl onehdy sezral celou hrdlicku a nic ji nebylo. S vozejkem lity lity, ale dyk si to tu psala hned zkraje, ze nedejboze, aby se do nej pustila - tu mas, certe, kropac!

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2017 22:51
- Nahlásit

Fifi
Zajimavy, asi hltala.
jo, páč je blbá a nic nekouše , všecko vdechuje

hned zkraje, ze nedejboze, aby se do nej pustila - tu mas, certe, kropac
jo, páč já to říkala hned zkraje čífoj že už má jít do bazáru a to furt nebyl čas...a je to...ale vydržela kolem něj kroužit měsíc a půl, to je ještě dobrý!
A dneska jsem celej den buď zahlazovala škody a nebo preventivně uklízela a vyklízela přemísťovala všecko co nechci aby se do toho pustila...bo ona je fakt máčo
zlatý jelito

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2017 23:08
- Nahlásit

Fifi
Loki minulej tejden chytil ve skleníku ptáka sežral ho i s peřím a pak ho taky vyblil a nechal bejt, asi taky chtěl aby na mě zbylo nebo nevím normálně je popelnice co sežere bez následků všechno
myslím, že jeho vrcholný číslo bylo, kdyz sežral kyselou okurku, zapil to lákem a pak to zajed pšenicí pro slepice, holt barf no

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání