Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2019 18:27
- Nahlásit

cernej caj
kdy mam zimnici a zvraceni a venku sou -3 a lidi na me posmesne kricej ze s ak velkym batohem nechapou, ze sem.vubec dosla do cile a ze kdyz se naucim lip zabalit urcite dojdu za svetla a ne jako posledni,
Na tebe byli az tak osklivi, jo? To chapu, ze vezme cloveku elan a chut se toho znovu zucastnit.
Fousisko
Eda prověřuje i žrádlo. Pokud nemá teda vyloženě velký hlad, tak pokaždé ke všemu nejdřív důkladně čuchne, pak to několikrát ochutná a pak teprve sní, pokud usoudí, že je to "žratelné"..
Celej muj vorech. Tomu at das do huby cokoliv, nejdriv to flusne, prozkouma a pak pripadne pozere. Narozdil od ty cerny rtw cuzy, ty kdyz hodis do chrtanu kyselou vokurku, ani to nepozna.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2019 18:57
- Nahlásit

Fifi
proste o lidech, jak vsude... k tomu staci 3 piva a 2 panaky... ze... jako ono 98% lidi je fajn, ale... na nas s birmou byli nejaky lidi dost hnusny, sme pak asi hodinu jen lezeli na postelich a zbirali se, z toho vycerpani, ale proste tvoji euforii z cile, poradatele te pivzbuzujou a pak na tebe drzkuji opilci co si to dobehli uz v poledne... nekoho to hecuje asi... me teda ne

Soptulinek vypada fakt... hubenouckej... poradne sem si ho pomuchlala, 15 let na selminku... zatim to bude prvni pejsek, co nam "umre" starim asi...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2019 09:14
- Nahlásit

dovolena konecne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2019 09:54
- Nahlásit

čaj krása - možná jsi mě inspirovala, kam s Trpajzlíky příští podzim. On se jim cyklovýlet líbil - a tam je taky placato... Jižní Čechy jsme už taky dlouho nenavštívili... uvidím, je to ještě hodně daleko.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2019 10:00
- Nahlásit

Xerxová
jo, tady by to na kola bylo uplne skvely... si rikam, ze nemit psa, tak na ne jezdime tady taky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2019 10:37
- Nahlásit

my dneska byli v lese za vytrvalého mírného deštíku. Pršelo celou noc, v lese bylo krásně mlžno.
V troubě je kus králíka na zelenině... začíná krásně vonět. Já teď Lice poslala popisky k fotkám a Pepa jí hrne fotky... chudák Lika - je jich skoro čtyřicet (a to je zlomek - ten podzim - mlžný i slunečný tam na jihu byl opravdu fotogenický)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2019 10:45
- Nahlásit

čaj ono je tolik krásných míst (u nás i v Evropě)... máme hodně míst, co bychom chtěli vidět - ale někam chceme sami (tedy se psem), někam chceme vzít i dítka... je třeba kombinovat dovolené, prázdniny, stav psa (zatím pohoda), stav konta

Zatím je plán na příští rok - krátká jarní dovča bez dítek - turistická fotokytičková (Bílé Karpaty nebo Podyjí) , pak červencová desetidenní "Expedice s Trpajzlíky" na trase Německo-Francie- Švýcarsko-Lichtensteinsko-Rakousko) a asi podzimní krátká s koly (tedy dítka budou kolová, já se psem určitě pěšák)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2019 12:01
- Nahlásit

xerxova
jj, mate to dobre vymysleny.

ja to prave zacala popisovat do fotek, at s tim lika nema zadnou praci, protoze popsat to musim tak jak tak, tak rovnou do fotky a lika jen nahaze fotky a nemusi se s tim piplat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2019 06:35
- Nahlásit

už to zase funguje - včera večer jsem se sem nedostala...
takže jeden mokrý dušičkový les

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2019 07:10
- Nahlásit

Xerxová
ani me to vcera nefungovalo...

krasny podzimni mokry fotky, nadherny sou ty kameny (nepise mi moc :u a najtik toreador

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2019 10:50
- Nahlásit

hříbky kováře už jsme nechali v lese, že už nesbíráme - ale u dvou krásných zdravých praváků jsem neodolala... a roštěnky už bublají na hříbkách...
V lese jsou stále ještě houbaři (však houby rostou), ale už to nejsou davy... Psík nadšen, je chladno, hromady listí pod tlapátky, všude čistá voda, potoky tečou naplno... paráda

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2019 18:40
- Nahlásit

Xerxová
Pekne vodnaty lesy. Tu je max bahno mistama.

Misto hub jsem zase sbirala brokolici. Az me stve, kolik toho na poli zustava na hromadach, na rostlinach, takovy plejtvani. Zemedelci posbirali asi jen ty nej, dle parametru EU.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 07:17
- Nahlásit

fifi
achjo... no aspon si muzes neco zamrazit ale me.z toho spis mrazi v zatylku

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 08:06
- Nahlásit

si vubec nedovedu predstavit jak vypada pole brokolice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 09:33
- Nahlásit

jako pole kvetaku ale zeleny?

nemam praci a mam nuduuu

Fousisko
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 10:57
- Nahlásit

cernej caj,Xerxová

Krááásné fotky, děvčata, to jsem se zas pokochala.
Je krásný podzim. Dneska dokonce i "Punťa" občas vyleze...to je hned veseleji. Víkend byl u nás tentokrát nějaký unavený...S fousiskem běhala dcera, já měla tentokrát nějak plné kecky úklidu. Tak jsme si s Edou užili pak mazlení...On je tak srandovní, když se mazlí. Sedne si na bobek do "zajíčka", já si k němu tak sednu taky. On si o mě opře packy, hlavu mi dá na rameno a "přede" mi do ucha. Moje teta už kdysi řekla, že mám "kočkopsa"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 11:01
- Nahlásit

fousisko
to zni docela.roztomile

Fousisko
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 13:52
- Nahlásit

cernej caj

co? Ten kočkopes nebo to vrnění do ucha?
Jinak fousisko je ze všech, co jsem měla, bezkonkurenčně ten nejukecanější....Někdy si říkám, že i snad ze všech psů, co jsem měla tu čest blíže poznat....Ne vždy je to úplně příjemné. Když je doma v předsíni a potřebuje jít ven, tak si "zavolá", ale to není jedno dvě štěknutí nebo zakňučení...to je něco, co se do písmenek dost těžko vměstná, ale nejblíž je tomu asi "aujajajau". Když jsme ještě bydleli u mých rodičů a slyšeli tohle poprvé venku sousedi z jedné strany (neboť on se stejným způsobem dožaduje i domů), mysleli si, že se Edovi něco stalo a volali nám, zda je v pořádku (mají ho rádi).
Když takhle Eďan vyvolává, že chce zvenčí domů, nikdy mu neotevřu ve chvíli, kdy zrovna řve, ale počkám si, až sklapne. Pokud ale takhle začne ječet doma, jdu ho pustit hned, protože vím, že fakt ven potřebuje. On, když je doma, tak je rád, že tam je, takže to naštěstí nezneužívá a řekne si, fakt když potřebuje čurat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 18:10
- Nahlásit

cernej caj
Zamrazeno mam hodne. Skoda ty plodiny.
Maya
si vubec nedovedu predstavit jak vypada pole brokolice
Takhle. Snad se mi povede vlozit dnesni foto.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 19:23
- Nahlásit

Fifi to je fakt děs běs... holt tu "nestandardní" použijí jako hnojivo... ale je to opravdu dokonalé hospodaření...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 19:24
- Nahlásit

Fifi
ja btokovjici muzu i kdyz kusim.opatrne kvuli nadymani...

je to fakt sileny

Fousisko
tak lepsi ze takhle je ukecanej nez kdyby stal a koukal a vysilal myslenkovy vlny

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 19:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Jo no, rozsmelcujou a zaorou. I tak me to stve. Neb tomu asi nerozumim, nejsem zemedelec.
Edit - ted uz jsou nestandardni vsechny. Kdyz to sklizeli - rucmo, x sberacu v jedny rade, nechavali tam fakt pekny kusy. Vyber, co lze sklidit a co ne, jsem nepochopila.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 20:03
- Nahlásit

já budu zítra pracovat z domova - to se bude psisko mít... Už jsme myslela, že je úřadování konec a ještě mě něco dohnalo... Potřebuju vybrat ještě nějakou dovolenou - ale nějak mi to nevychází.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 22:04
- Nahlásit

Fifi
zajímavý, tohle fakt u nás na polích nikdy nebejvá
Fousisko
Loki je úplně stejnej, taky povídá a mazlí se stejně, protože chce drbat na bříšku

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2019 22:29
- Nahlásit

Maya
Tu pry driv byvala. Ja ji tu zazila taky poprvy. Jinak tu je cibule, mrkev, celer, vyjimecne repa ci kukurice - to zase klobouk dolu, stridaji to tu moc pekne a pestre.

K tomu psimu povidani - nejvic je Vorech ukecanej, kdyz mu striham ty jeho drapaky. Jdeme si dat konverzaci.

Fousisko
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2019 07:48
- Nahlásit

cernej caj, Maya, Fifi

Já vesměs jsem ráda, že je fousisko ukecaný...představa psa, který jen čeká, až páneček uhodne, nač on myslí, je pro mne dost děsivá Fousisko je naštěstí "dravec", co se rád snaží prosadit svou, takže co chce, o to si "řekne".
Ale na druhou stranu bych strašně chtěla umět s tím psem komunikovat i jen "mimosmyslově". Povedlo se mi to zatím jen párkrát, ale byl to úžasný pocit....Jako třeba situace: procházka, pomyslím si, že psa zavolám, ale už ve chvíli, kdy teprve otvírám pusu už pes otáčí hlavu a rozbíhá se ke mně....To je fakt skvělý pocit vzájemné harmonie...Ale jak říkám, to je výjimka, kdy se mi tohle povede. Chce to být naladěný skutečně jen a jen na toho psa a nesmí mít člověk v tu chvíli v hlavě nic jiného....a to mi teda skoro nejde.

Fousisko
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2019 08:12
- Nahlásit

Něco pro zasmání po ránu...ten golden s dudlíkem je roztomilý...ale je jasné, že to bylo nacvičené...

https://www.televizeseznam.cz/video/zviratka-na-ne tu/nic-pro-postaka-ondru-ostra-kocka-ceka-doporuce ne-psani-63982146

Ale ten pes naskakující do auta mi připomněl příhodu...Čekaly jsme s dcerou před pár dny na autobus a ten akorát přijížděl, když kolem nás najednou děsnou rychlostí profrčel velký černý kříženec (snad labíka), za ním vlálo vodítko, na něm přidělaný náhubek...pes suverénně vletěl do busu a ukázněně si hned sedl na místo vyhrazené pro psy. Během chvíle za ním přifuněl vyřízený páneček, na kterého řidič počkal. Pán si psa připnul, dal mu košík...Usmíval se celý autobus.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2019 08:25
- Nahlásit

Fifi
u nás na polích jen obilí, kukuřice a nebo řepka. Dřív býval i hrách a mák a brambory, ale to už dávno ne. Zelenina vůbec, tak možná, že už jsme vejš, že by ta zelenina asi u nás nerostla.

Fousisko
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2019 08:53 - Změnil/a: Fousisko
- Nahlásit

podařilo se mi najít jednu starou fotku z fousiskovýho mazlení...ale zkouším to vložit...nejde mi to...achjo...
https://matrix-eddie.webnode.cz/_files/200000396-4 aaea4ba7d/DSCN8911.JPG

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2019 09:32
- Nahlásit

foysisko
jak mu depas zidli

prihoda teda vtipna se psem v autobuse

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání