Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fousisko
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2019 09:29
- Nahlásit

Tak mně v mobilu nejvíc vyhovuje pro komunikaci Viber a WhatsApp, přehledné, rychlé, taky mi to pípne, když dojde zpráva. Doma je dobrá wifina, v práci taky - zdarma, takže to mi vyhovuje. SMS píšu jen v nutnosti, že už nemám vyplácaná data nebo nejsem doma.... Jinak normálně volání...

Takže jsem právě kdysi usoudila, že FB mi na nic není...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2019 09:43
- Nahlásit

fousisko
my s mayou ale prakticky nemame pristup k pc, nwbo jen chvili pozde vecer nebo o vikendu.

taky obe hodne travime.casu na dojizdeni takze to mame jinak.

pokud chces takhle podiskutovat behem dne, to pres whatsapp neudelas, to muzes leda psat nejaky kamaradce ...

jinak tim jak umrely wehy tak treba bazarovy skupiny na zbaveni sw vwci sou na fb nejlepsi, tam se roho zbavis hned

Fousisko
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2019 11:08
- Nahlásit

cernej caj

pokud chces takhle podiskutovat behem dne, to pres whatsapp neudelas, to muzes leda psat nejaky kamaradce

jo, to já však tak myslela...

Na diskusi tohoto typu je nějaký comp nebo aspoň tablet a dostatek dat potřeba...to je jasný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2019 11:30
- Nahlásit

fousisko
no na teabletu se pise jeste hur, nez na mobilu na mobilu sou ty pismenka na dotykovy ovladani aspon pouzitelny ale psat an tabletu bez pripojeny klavesnice je siiiilenyyyy

me nevadi cteni/psani, ale ze czpes.neni na kobilnim zarizeni s malym displejem moc pouiztelnej, fotku sem.nevlozis, odkazy zlobej...

Fousisko
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2019 13:11
- Nahlásit

cernej caj

me nevadi cteni/psani, ale ze czpes.neni na kobilnim zarizeni s malym displejem moc pouiztelnej, fotku sem.nevlozis, odkazy zlobej...

chápu...já sem chodím taky jen přes PC...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2019 13:33
- Nahlásit

fousisko
a vkladat fotky poradne nejde ani tak

Fousisko
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2019 14:05
- Nahlásit

cernej caj

jojo, kdybychom tu neměli Xerxovou, tak aspoň já bych sem nevložila žádnou fotku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2019 15:51
- Nahlásit

potřebovali jsme koupit višničku a třešeň. Tak jsme jeli do zahradnictví kousek od Příšovic. A protože jsou tam blízko dva rybníky - nejprve jsme vyrazili užít si krásný podzim Procházka byla úplně nádherná, jen dva rybáři, oba dobře naladění a tak jim mamut náladu nezkazil (kolem nich jsem ho do vody nepustila, rybky neplašil). U zahradnictví pak chvilku počkal v autě a teď už s páníkem sází stromy

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2019 22:05
- Nahlásit

já sem umím vkládat fotky z fb na pc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2019 13:12
- Nahlásit

Xerxová
tak to zni super, ze ste spojili prijemny s ucitecnym

my se denska valime doma, ale nestiham, ten silenej kasel me zmaha, tak sem jen koukala na filmy a nedodela ani web, ani neuklizela a ted jedem na oslavu, coz se mi nechce, boli me palice, fakt to moc nevyslo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2019 14:04
- Nahlásit

čajnechytlas to od Denyky ?? Tady je stále krásně - babí léto jak vyšité - byli jsme ráno přes dvě hodiny v lese - a teď u maminy na kávičce... Pepa vyrazil zahradničit (přehází kompost a rozvozí ho stromům), psík mu pochopitelně asistuje a já jdu něco poklidit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2019 20:03
- Nahlásit

tento týden v lese i včera v Příšovicích...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2019 20:25
- Nahlásit

Xerxová
Furt je krasnej podzim, vid? Najtik je stramak, sosacek uz sice ma drobek vybelenej, ale jinak, sokolik!
cernej caj
ten silenej kasel me zmaha,
Ehm, taky me napadla jista infekce. Ale ty reknes, ze to prejde, vid. No, tak at to prejde teda, co nejrychlejs.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2019 11:18
- Nahlásit

krásný podzim trvá - i když nad Černou Nisou byl opar - sluníčko se tam pralo s mlhou. Zpátky k autu jsme šli zkratkou - tj. volným pádem mezi popadanými stromy a kamennými poli. Sráz to byl obří - ale zkratka to byla významná. Houbosběr byl dnes opět zakázán... takže psík nadšen - nebrzdíme ho sběrem a čištěním

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2019 11:44
- Nahlásit

Xerxová
krasny fotky fialovou houbu sem teda nikdy nevidela

Fifi
no ja doufam, jedeme s muzem na dovcu v utery

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2019 12:22
- Nahlásit

jmenuje se lakovka ametystová - u nás je zcela běžná... Nedá se s ničím splést a vypadá jako jedovka jedovatá. Přitom je jedlá a velmi chutná. Nesbírám ji - ale kamarádka ji zavařuje mezi lišky a hříbečky... a prý pak nikdo u ní kyselé houbičky nechce... Neb si svoji barvu uchovává Viděla jsem skleničku žlutých lišek a mezi tím fialové krasavice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2019 12:28
- Nahlásit

huz je to tady fotky z minulyho vikendu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2019 12:52
- Nahlásit

krásný fotky - prostě ten podzim se zatím vydařil... Jen drobná poznámka - sice patří mezi datlovité, ale je to strakapoud a ne datel...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2019 13:27
- Nahlásit

Xerxová
dik

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2019 13:32
- Nahlásit

tak uz je to upraveny, ja si rikala ze datel tolik cervene nema ale ty ses taky ptaci znalec

Fousisko
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 08:32
- Nahlásit

Xerxová

Zas překrásné podzimní fotky. Tu lakovku znám, my ji teda nesbíráme, ale zato podobně fialové čirůvky fialky. Mužský je taky zavařuje do octíčka a rovněž si je sám jí.

Víkend byl i u nás krásný, akorát jsem nějak nefotila.
Zato dneska ráno při cestě do práce úplný mlíko. Nebýt těch rozsvícených lamp, asi bych narazila do prvního kandelábru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 08:46
- Nahlásit

fousisko
muselo byt krasne podzimni mlha

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 08:48
- Nahlásit

jj, u nas taky mlha, pisou ze bude inverze a tim padem uz kosa, skoda, vikend byl zas peknej
Xerxova
nevis kdy je presne aukce na zviretniku?
davam tam nejaky veci, ale vcelku me tak trochu stve, ze pulka mailu je bez odpovedi, tak doufam, ze to tam bude, fotky poslany jsou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 12:05
- Nahlásit

u nás je stále krásně - slůňo od rána... jen tedy "vymřela" půlka katedry a tak supluju a supluju a ještě suplovat budu po své přednášce...

a pro Fousisko: Zvířetnická banda měla knírače jako nejběžnější a nejčetnějsí plemeno... Pitrísek měla chovku malých - už má jen poslední Galadrielku (a k tomu kluka beewra), Yga měla nezapomenutelnou Toyu, teď má kníračojdního voříška z útulku, Miki měla a má velkou černou holku, Alex měla a má pepřačku… a mám takový pocit, že jsem ještě na někoho zapomněla.
Takže knírač není zvířetníkům cizí plémě

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 12:06
- Nahlásit

Maya nevím - bude to jistě listopad...

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 12:50
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Po delší době se hlásím a všechny zdravím

Koukám, že je tu nová tvář .. vítám Fousisko

U nás proběhla v pátek druhá letošní svatba ( naštěstí pro letošek poslední ) Clo tu má na střídačku Karamelku a Lottynku, takže si užívá svých kámošek plnými doušky. Navíc miluje Sviniíí, která pro změnu nemiluje jí, takže má o zábavu postaráno.

Co se týká mé maličkosti, tak zdraví stále zlobí ( holt, lepší už to nebude ), ale už se těším na další rodinný přírůstek ... za měsíc by měl být na světě

Takže se tu, dámy, mějte krásně, podrbejte své psíky a hlavně tu nezlobte .. já se zase objevím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 14:10
- Nahlásit

brut
tak to gratuluji k dalsi svatbe a k prirustku

Fousisko
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 14:55
- Nahlásit

brut

Díky za uvítání Dříve jsem tu byla registrovaná pod jiným nickem, ale když pak na CZ psovi začal někdo neustále všechno rozhádávat, odstřihla jsem se a po několika letech náhodou zjistila, že server ještě funguje a úplně neusnul, tak jsem si založila nový nick Fousisko podle svého současného hafana.

Xerxová
Já ten Zvířetník dříve moc neznala sem tam jsem si něco přečetla, ale vůbec jsem neznala ty lidi tam a vlastně pořádně stále neznám. Je mi povědomá jen paní Ruščáková, neb měla choďáky, což já dříve taky, ale jinak jsem tam mimoň

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 15:45
- Nahlásit

tak já jsem hóóódně původní vykopávka - já chodila na Zvířetník ještě v časech Míši Neffové... A píšu tam (už za Dede) asi patnáct let... Někdo za ty roky zůstal, někdo se ztratil, hodně původních už bohužel nežije... naštěstí se objeví i noví mlčící čtoucí a časem i aktivní psavci.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 15:51
- Nahlásit

Brut ať zdraví drží co nejlíp - užívej klidné podzimní dny

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání