Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2019 08:42 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čaj kousek od Sloupu - na břehu Svitávky - štoly a jeskyně vytvořené těžbou písků pro broušení zrcadel... Odkaz třeba tady . Pro děti (nejen pro děti) zážitek - baterka nutností !! Překvapuje mě pes - vůbec ty temné prostory neřeší, je tam úplně v klidu

Fousisko
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2019 14:28
- Nahlásit

Xerxová

Dík za super tip na výlet. Byla jsem tam kdysi jako dítě. Se psem jsme tam ale nebyli nikdy. Ani jsem netušila, že se tam s ním smí. No to někdy rozhodně musíme zkusit. Fousisku taky nevadí tma. No a jestli mu to tam navíc bude "vonět po těch čertech", tak se mu tam určitě bude taky líbit.

Fousisko
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2019 14:36
- Nahlásit

Lidičky, tohle mě pobavilo
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/jelen-radil- v-kadernictvi-odnesl-si-zehlicku-na-vlasy-40298965 ?dop-ab-variant=12&seq-no=6&source=hp

to kadeřnictví má asi teď o reklamu postaráno

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2019 14:41
- Nahlásit

Fousisko bacha - do Pekelných dolů (komerční hospoda motorkářů) se se psem nesmí. Tohle jsou volně přístupné Pusté kostely a starý náhon (ve vytěžených štolách) od Svitávky do "staré" zrcadlárny. Ten do "nové" není průchozí... Jsou to desítky metrů štol - širokých, bezpečných - ale s absolutní tmou... (všechny 4 vstupy jsou zanesené v mapách cz...) Volně přístupné, bez "vycpaných čertů" - a i s baterkou je to pro děti velký zážitek. Lepší v zimě - když není turistická sezóna... Tam je všude krásně

Fousisko
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 07:34
- Nahlásit

Xerxová

Moc díky za info, super . Do motorkářské hospody bychom se ani dostat nesnažili. Fousisko motorky nemá úplně v lásce (občas na ně štěká, když se nějaká prožene moc blízko nás).

Fousisko
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 09:14 - Změnil/a: Fousisko
- Nahlásit

[imgs] https://im.moulik.cz/2019/10/06/1100374-prof imedia-0311057475-653x367.jpg [/imgs]

Tohle foto mě fakt pobavilo.....Fotit komondora v akci musí být zábava.

Fousisko
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 09:14
- Nahlásit

nevíte, jak to sem dát, aby se obrázek objevil....asi to neumím.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 13:31
- Nahlásit

bez s to zkus a editaci se vkladaji mezery navic
http://im.moulik.cz/2019/10/06/1100374-profimedia- 0311057475-653x367.jpg

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 14:10
- Nahlásit

Fousisko na tuto ruskou fotografku už jsme kdysi našla odkaz s kompletními alby... Fotí krásně - dítě a pes je její časté téma

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 17:31
- Nahlásit

Fousisko
Tady vkladani fotek velmi casto a velmi rado zlobi.
Komondor vypada jak valici se snehova koule.

Ackoliv mi prijde, ze za posledni mesic docela zaprselo a je mokro, dneska tu byl chlapik merit zase vodu ve studni. Minus temer pul metru zase. Spodni voda proste neni.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 19:05
- Nahlásit

Fifi půl metru pod normálem a nebo další pokles o půl metru ?? Ať tak nebo tak... je to průšvih. Tady mží - v lese bylo mokro a houby stále rostou. A to včera bylo mínus tři u nás na zahradě a mínus deset na Jizerce...

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 19:19
- Nahlásit

Pokles dalsi, jak jinak. Normal tady neni uz davno. Jojo, tady taky pekne ted prsi, clovek by rek, ze by hladiny podzemnich vod mely bejt nak vylepseny. A ono prd, co rikal manik dneska, je to vsude stejny. I kdyz je mokro, dole to klesa a klesa, deficity vicelety se projevujou.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 19:37
- Nahlásit

tak to je blbý. Hodně blbý... Tak hlavně že alespoň povrchová voda v posledních týdnech je - a neschne další zeleň

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2019 22:36
- Nahlásit

u nás celý odpoledne lilo, do studny se radši nedívám, ale v potoce je vody dost, víc než jindy

Fousisko
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 07:32
- Nahlásit

V Praze je teď v posledních dnech deštivo dost, nicméně ve studni jsme taky pod normálem...nevím kolik, ale je to taky blbý.

Fousisko
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 08:11
- Nahlásit

Teď jsem četla, že ta "velká číča" na Liberecku se zase ukázala ...zachytila ji nějaká fotopast myslivců. Není z toho zase poznat, o jakou šelmu jde, ale je jasné, že "číča" asi jde po vysoké, když navštěvuje okolí krmelců...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 11:07
- Nahlásit

deda nema vodu uz par let...

jinak tu je taky vlhko, o vikendu mizim.na vyket tak snad bude hezky a rozumne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 13:21
- Nahlásit

čaj tak co - koukla jsi na "cestu s oslem" ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 13:33
- Nahlásit

xerxova
jeste sem se k tomu nedostala, mam asi 5x vic pozadavku na PC, nez casu... su ve skluzu s webovkama za vikend, s logama za mesic, vyprsela mi licence na zoner na upravu fotek, a zitra odjizdim na 4 djy pryc hned z prace a nemam ani vyorazdnenej batoh po vikendu a druhej od denyky se jeste vali po podlaze napul plnej tez... takze toliko k predstave volnyho casu na pc... pristi vikend su doma, snaad dozenu resty a pak tyden dovolena a to bude mooore casu na vsechny tyhle zabavny veci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 17:59
- Nahlásit

fotky z vikendu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 19:58
- Nahlásit

hezký fotky - podzimní atmosféra jak vyšitá... Já dneska testovala svůj vánoční dárek dostala jsem malý foťáček - ale nárazuvzdorný (abych s ním mohla třísknout o zem, když budu chytat Nighta - moje výmluva, proč nefotím... že pes a vodítko a ještě foťák...) a voděodolný (aby se dalo fotit v slejváku, v bazénu i v moři). Zatím nicmoc - ale ona byla v lese tma a hlavně se mi motaj čudlíky... a v lese navíc byli houbaři a tak jsem ještě nemohla moc spustit oči z Nighta - jemu jsem lidi (i koně) úplně ukradení a když jsou blízko, tak zřetelně vrtichvostí - je to lidumil... ale oni to nevědí .D

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 20:44
- Nahlásit

Xerxová
Tak az si zabehnes cudliky, urcite budes delat krasny fotos. A dobrej vyber darku, uz nemas zadnou vymluvu.

Co dela ve tme, chladu a v desti venku vosa? By me zajimalo, neb Troldik to schytal od jedny zluty mrchy pod loket, cili na ni urcite neslapnul. Nepochopim.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 20:56
- Nahlásit

Fifi vosa asi končila svoji pozemskou pouť... přezimuje jen oplodněná budoucí "matka rodu" - ta zalézá do spár v zemi, v zídkách... ostatní na podzim pomalu opouští hnízdo a hynou...
Chudák Troldík. Night naštěstí hmyzáky až tak neřeší - vosy občas na okně loví (pak máme neprůhledná okna), ale není alergický a jen chvíli slintá víc, než jindy...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 21:02
- Nahlásit

Xerxová
Byla mala, velmi zluta. No svou pozemskou pout ukoncila se vsi paradou, Pindovi pak trosku nozka natekla, ale zadna tragedie (kdybych to schytala ja, bylo by hur). Jeho ta mrcha rozhodila a vystresla, kdyz se mu zavrtala do chlupu az na kuzi a tam asi usilovne kousala a bodala. By me fakt nenapadlo v tuhle rocni dobu a pocasi, ze jsou vosy jeste aktivni.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2019 22:03
- Nahlásit

Fifi
no u nás dneska lítá několik much, v létě nebyla žádná, taky nechápu
chudák Troldík, snad mu to brzo splaskne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2019 07:47
- Nahlásit

my mame zas doma.komary...

Xerxova
tak to je suoer ze mas vlastni odolny fotacek, budes taky fotit a snad i pres hlidani najtika prilezitosti najdes

Fousisko
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2019 07:52
- Nahlásit

cernej caj

nádherný fotky...Stvořidla....bratránek se ženou tam jezdí rok co rok, mají tam příbuzné. Vždycky pod stany.... Už dlouho si říkáme, že pojedeme s rodinkou i fousiskem s nimi, ale zatím na to nedošlo....Já od nich vždycky viděla fotky jen jarní, letní....i podzimní jsou boží.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2019 10:34
- Nahlásit

Fousisko
dekuju za pochvalu a teda urcite vyraztw, myslim, ze na vykety s fousiskem.si to moc uzijete

Fousisko
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2019 11:49 - Změnil/a: Fousisko
- Nahlásit

cernej caj

díky, určitě tam někdy vyrazíme

Skoukla jsem i další Tvoje (můžu tykat?) fotky a jsou fakt boží...Taky bych chtěla umět takhle fotit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2019 12:11
- Nahlásit

Fousisko
jasne ze jo, ja myslela, ze tady si jakoze vsichni tykame

tak vetsinu prace odvede fotak, ze nefotim mobilem udela dost...

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání