Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 17:18
- Nahlásit

cernej caj
dekuji... letošní rok je trochu náročnější na oslavy .. přírůstek bude za měsíc. Doufám, že ne dřív, i když mladá si vždycky dělá co chce, tak i teď nebude čekat na termín ( si myslím )

Fousisko
pod jakým nickem? Jsem tu cca 15 let, i když poslední cca 2-3 roky jen nakukuju sem.. Nezvládám to.. ono to tu bylo jeden čas hooodně na ránu

Xerxová
děkuji ... teď už to bude snad klidnější a i se sem občas dostanu

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 19:22
- Nahlásit

Fousisko
Dříve jsem tu byla registrovaná pod jiným nicke
A kterapak si byla? Prozradis? Ja jsem cztkova fosilie jako Brutice, nekdy se mi po tech starych casech (ne tech hadacich) i zasteskne. Ale co nadelas...

brut
Brutice, tyjo, ty budes zase babka? GRATULUJUUU! I novomanzelum, at se dari!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 19:29
- Nahlásit

presne , kdyz si to vemu ja su cezetkova omladina, od roku 2009 asi

jinak ja zviretjik taky vubec neznala, ale asi i tim ze u me jsou psi okrajovej zajem a dokud sem.tu obcas necetla clanky od holek tak sem ani entusila, ze to existuje a vic jsem.zacala chodit az ponregistraci a ukecani od xerxove na clanky, pac ki bylo trapny jakoby nebyt a necist a jen clankovat... ale i tak proste nestiham + spatny zobrazeni na mobilu tomu nepomaha

Brut
nwchci strasit a privolavat, ale ted uz lekari umi zazraky, kdyby bylo nejhur a lreju krasnyho vnoucka nebo vnucku pekne v terminu a zdravi mamince i potomkovi

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2019 22:47
- Nahlásit

brut
gratuluju ke svatbě a k očekávanému přírůstku
tak doufám, že se ukážeš častějc

Fousisko
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2019 10:32
- Nahlásit

Fifi,brut

Děvčata, věříte, že už si to nepamatuju přesně? Ale buď to byl Evik nebo Mufule....Dříve jsem byla na různých fórech pod různými nicky, vždycky to mělo nějakou souvislost s tím konkrétním fórem....Pak jsem přestala mít na všechno čas, teď už ho zase mám o něco víc, tak můžu sledovat aspoň tohle fórum a občas ten Zvířetník.

hlavně pro Xerxovou a Čaj (jakož i další, co budou mít zájem
Lika mi napsala, že zítra dá na Zvířetník jeden můj článek o knírech...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2019 11:18
- Nahlásit

fousisko
supeeeer, tak zitra zhavim k snidani a teplymu dovolenkovymu kafi notasek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2019 14:24
- Nahlásit

v lese bylo kráááásně - všude záplavy měděného listí z buků a zářivě žlutých listů klenů. Prostě Jizerky v barevné kráse... Byli jsme jen na krátkém okruhu - ale psík si zaběhal, probrodil potok - prostě procházka jak má být.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2019 18:19
- Nahlásit

xerxova
to zni aradne, ze ste si to pekne uzili

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2019 19:06
- Nahlásit

a teď jsem vytáhla barvičky a začala jsem ilustrovat "expediční deník" - první neválecí akce za pár dní začne... a tak kreslím vodovkama úvodní listy... A nějak jsem se štětečkem dlouho nepracovala... bojím se, že udělám kaňku

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2019 20:49
- Nahlásit

Fousisko
Děvčata, věříte, že už si to nepamatuju přesně?
To je ten nemec, bude hur. Tesim se na fousatej clanek vedle, rada si zitra poctu.
Xerxová
v lese bylo kráááásně - všude záplavy měděného listí z buků a zářivě žlutých listů klenů.
Tu mlha, ze i jasny, podzimni barvy stromu vypadaly jak vysisovany v tom mliku.
a tak kreslím vodovkama úvodní listy... A nějak jsem se štětečkem dlouho nepracovala... bojím se, že udělám kaňku
Ale kreslit umis, kanka se promine.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 06:26
- Nahlásit

tedy je mlha... Fousisko má moc hezké povídání na Zvířetníku

Fousisko
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 08:45
- Nahlásit

Xerxová

Teď jsem zrovna koukla, že už to tam Lika opravdu dala.

U nás taky mlha - ráno jak mlíko - ale už se to zvedá....Snad ještě aspoň do konce toho týdne bude hezky.

Jinak my asi nejspíš budeme mít na zahradě nového ježka (doufám, že ježka a ne potkana), protože fousisko denně lustruje hromadu listí a větviček, co máme pod ořešákem a dlouhodobě nejsme nějak schopni se toho zbavit....Jestli tam bydlí nový ježek, tak to ani rušit zatím nebudeme, ale fousisko tam teď den co den hloubí "noru" ...Včera jsem ho ani nemohla najít...Byl do toho tak zabraný, že absolutně nereagoval na všechna lákání, která jinak fungují....Až jsem si začala myslet, že fakt zmizel Nakonec vylezlo té hromady cosi, co psa připomínalo jen opravdu vzdáleně...Bohužel už se nedalo fotit, mobil mi fotí blbě a už byla taky téměř tma. Než šel do domu, musel vydržet opravdu důkladný "kartáčunk" včetně fousů....To bylo keců

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 13:07
- Nahlásit

proFousisko: tady je maličký (přesně šestiměsíční Night) a mladá Ajvinka od Alex

Fousisko
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 14:44
- Nahlásit

Xerxová

jééé krásný, díky

Fousisko
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 14:46 - Změnil/a: Fousisko
- Nahlásit

Xerxová

Jen tak na okraj...jak moc pak ještě "Najtík" vyrostl od těch 6 měsíců? Ony ty různé velikostní rázy plemen rostou jinak. Třeba Eda byl v 7 měsících už zcela hotový pes a od té doby figuru nezměnil (ani váhu). Nebožtík choďák Akínek mohutněl cca do 3 let, ale svou výšku už měl na roce...

U dogy je to asi mnohem víc znát, co?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 15:42
- Nahlásit

na půl roce měl jenom 50 kilo a zhruba 75 cm v kohoutku. Na roce a půl už dorostl na výšku 89 v kohoutku a 75 kilo. Na třech letech to dotáhnul na 80 kilo - ty víceméně drží stále - je na svoji výšku dost hubený.
Na výšku byly všechny naše dogy na roce dorostlé, hmotnost (a hlavně postava - u dog i hlava) se ještě "dodělávala"

Rostou děsně rychle - když si vezmu, že to z třičtvrtě kila (běžné dogátko) na roce má stonásobek... Však si taky vezmou solidní přísun stravy, když rostou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 16:11
- Nahlásit

Fousisko
mas to skvely ten clanek, ctivej a peknej, je dobre, ze jsi ho poslala

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 17:57
- Nahlásit

Fousisko
Taky chvalim, moc pekne si to napsala! A vybralas skvely ilustracni fotky. Tak zatahej Edu za fousky za me.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 18:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fousisko
moc se mi lii ta na pisku

dneska 8km, pekne zatazeno, prijemne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 18:04
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 18:05
- Nahlásit

uaaaaaaa

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 18:09
- Nahlásit

cernej caj
Sem holt asi fotky neprotlacis.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2019 21:59
- Nahlásit

přístup zakázán, asi jedině dropbox a odkazem nebo na googlu sdílený album

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2019 07:01
- Nahlásit

Maya
prave me ten odkaz otevrit sel, tak sem myslela ze uz dobry, davala sem.tu fotku od esusky. budu muset asi ten dropbox nainstalovat...

nebo na FB viditelnost jen pro me a dat fb odkaz, blby ze z webu to nefunguje asi enjaky prava wordpresu, na kterym to stoji... ach...

Fousisko
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2019 09:05
- Nahlásit

Děvčata děkuji za pochvalu. Článek byl psaný od srdce. Jak to cítím. Prostě fousisko je můj "rozmazlený" milovaný šašek (manžel na něj občas trochu žárlí:lol

Fifi
Tak zatahej Edu za fousky za me.
Stalo se...Včera jsem opět z fousů dostávala spoustu kudlibabek po procházce....Ještě, že je to fousisko docela trpělivé.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2019 10:29
- Nahlásit

další krásný den - a já mám spoustu práce a odpoledne pracovní schůzku... Asi dneska lesík nebude...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2019 11:20
- Nahlásit

Fousisko
je to videt, ze to musel psat clovek s laskou k plemeni

Xerxová
snad ti to aspon rychle utece...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2019 11:27
- Nahlásit

po 8 km

https://www.dropbox.com/s/36917vnv7ffznl5/20191023 _135818.jpg?dl=0

a vecer
https://www.dropbox.com/s/omx4ta880pcawgo/20191023 _181938.jpg?dl=0

dneska se jeste muz vali v posteli...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2019 12:33
- Nahlásit

čaj to bych ho zabila Mám spací vnoučata - uvidím, jak se mi je podaří namotivovat... Napíšu hlášení po návratu

Fousisko
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2019 15:31
- Nahlásit

cernej caj

hezky unavený psík

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání