| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 13:33
- Nahlásit
zanda
z mobu se mi to lip nepovedlo ale tak snad vam to pujde rozkliknout
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 14:34
- Nahlásit
čaj první fotka nejde - další dvě ano
žanda krásnej střapáč
venku to teď bylo strhující - led pod sněhem... nohy psovi jezdily na všechny strany a já jen trnula, abych sebou nepráskla. Ale dorazili jsme celí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 14:59
- Nahlásit
http://mawenzi.cz/fotky/bordel/zanda/1.JPG
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 17:21
- Nahlásit
čaj jsi šikovná, opravila jsi to
kde je Fifina ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 17:40
- Nahlásit
žanda
Jee, krasnej certik, hned bych ho zatahala za fousky. At se vam spolecne dari.
Janiii
Malej roste jak z vody, ma super cepici! Taky vam preju krasny Vanoce a hlavne to zdravi!
cernej caj
vypada to asi koncem dubna, ale neni jisty ze co sem nasla se bude libit ostatnim, jako 6dni dovolene je hodne kdyz 10 mame narizenych, no... ale co se da delat
Na Skotsko by to chtelo aspon pul roku, takze 6 dni dovci - to bude jak prd, hlavne budes mit nac vzpominat! At to klapne a moc si to uzijete, aaach.
Xerxová
kde je Fifina ??
Akorat se priplizila, aniz by reagovala na tvy privolani, sepisovala odpovedi. Jsem zdechlina, rymicka se presouva z dutin na prudusky a tam a zpet, dneska posledni pracovni den, kterej mi dal fakt zabrat. Ale tadaa, volnicko od zitrka, tedy lezici, smrkajici, chrchlajici.
venku to teď bylo strhující - led pod sněhem... nohy psovi jezdily na všechny strany a já jen trnula, abych sebou nepráskla.
Tak opatrne. Tu neco napadalo bilyho do bahna, vypada to hned veselejs. Cokle musi radit zase jen na zahrade, ovsem nevypadaji vubec smutne. Protoze po haracim separe meli po sobe takovej abstak, kontaktazni, ze se od vcerejska rubou de facto furt. Strasny, jak si chybeli, venku litaji jak hovada a doma si hlodaj laloky, hnaty, usiska, celyho psa a chechtaj se zase.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 18:57
- Nahlásit
Fifi ach jo - rymička tě drží... lituju tě.
Já jsem doma taky od zítřka - jen si ráno zaběhnu opět na zubní... a pak dojde na vánočky a další kus dlaždic (dávkuju si je postupně)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 19:02
- Nahlásit
jo a máme čerstvě nasněžíno - bílé království (a čistá tlapátka) stále drží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 21:16
- Nahlásit
fifi
uzivej dovcu a snad bude lip kdyz uz nebude pracovni zaprah a psiska sou konecne spokojeny zas
xerxova
tqky uzivej dovcu a zavidim snizek.
ja jeste zitra do prace...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 21:41
- Nahlásit
nesehnala sem.vanocni oplatky, v tescu/bille, pekqrnach ci cukrovinkach a dravych obchodech nemaj tucha co to je...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 22:01
- Nahlásit
cernej caj
taky neznám vánoční oplatky
Fifi
no tak už vím, komu mám poděkovat za moribundus co na mě sednul dneska, fifiněěěě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 22:10
- Nahlásit
to je proste oplatek jakoby bez naplne dava se s medem.a.cesnekem pred stedrovecerni veceri
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2018 22:17
- Nahlásit
cernej caj
Vanocni oplatky taky vubec neznam, nikdy jsme nic takovyho pred veceri nejedli. Jinej kraj, jinsi tradice - tak snad este sezenes nebo upeces?
Maya
o tak už vím, komu mám poděkovat za moribundus co na mě sednul dneska, fifiněěěě
To teda nene, ja se tu ptala minulej vikend, kdo to na me flusnul, me do toho netahej, jsem uz asi neinfekcni, jen nemocinkata. Takze nekdo asi ctouci tu fluse rymicku jedovatou slinou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 05:18
- Nahlásit
je to.tenulinky jak lazenskej oplatek bez naplne, to bych asi nezvladla.upect leda by nekdo touzil po pite
navic ja to ani nemuzu, je to "nekvasenej chleba" med znaci myslim hojnost a cesnek zdravi, ted jako nevim presne a prej je to staroslovanskej zvyk, ale je fakt, ze neznam moc lidi co by to znaly...
posledni den do prace, taky to na me nekdo flusnul silenej krkabol, tak to budoy v praci sami mediky s cajem
ferinka se rano tak hezky tulila, ze bych se tam s ji dlachnila rafsi
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 07:33
- Nahlásit
cernej caj
děkuju za vložení, mě sem nejde z mobilu psát a pc potřebuju seřídit, tak že ho doma ani nepouštím.
Fifi děkuju,je to ale čertice tentokrát mám holku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 07:52
- Nahlásit
zanda
je to boj s tou technikou, co...
je krasna, certice
mam je krbabolu asi teplotku + 4h spanku, boli me hlava, male soukrome peklo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 08:15
- Nahlásit
zanda
vypada jak peknej rarach
cernejcaj
ja balvan na hrudniku, toz se chysta asi kaslik, krkabol uz celkem presel, teplotku nevim, je mi kapku zima, ale jsem vymrzla ve vlaku, tak to je mozna spis tim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 08:17
- Nahlásit
jsem si říkala, že stále držím nekašlavá, nesmrkavá... a teď v čekárně u zubaře pšíkal a chrochtal a frkal a smrkal nonstop jakýsi pán... Snad se moje imunita předvede... a ustojí to. RTG se tváří bezzánětově, prozatimní ucpání zub zatím ustál... tak budu doufat, že to vydrží a bude přes svátky klid (nafasovala jsem i takový ten ohnutý háček... kdybych si potřebovala zub otevřít ) Protože pohotovost je u nás šílená (davy a rychloordinování) a zubařka ordinuje až 27... a pak v lednu...
koukejte se všichni uzdravit... já jdu na vánočky...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 08:19
- Nahlásit
Maya
rarach je proti ní klidásek ale už se trochu uklidňuje...hlavně v noci
na druhou stranu je s ní děsná sranda.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 08:20
- Nahlásit
holky to chce panáka a teplou peřinu...at přežijete vánoce pak ve zdraví!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 08:36
- Nahlásit
žanda raslové jsou neuvěřitelní raraši - všichni (až na jednoho hodně agresivního) co znám, si s nadšením až sebevražedným hráli s mojím "broučkem" - když všichni větší psi zdrhali a nebo ho naopak "hnali"... Dodneška (až na toho jednoho) je miluje
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 08:42 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
každý raslík na fotce je jiný...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 08:53
- Nahlásit
Xerxová
tak to naprosto chápu, )protože ta moje cácora zásadně vyhledává "psa" na běhání a co není alespoň jednou tak velký jako ona- tak to není pes
minule v lesoparku 2x NO a 2x labrador a ještě jeden voříšek velikosti labíka...a jak si to užívala
s podivem ji ještě nikdo nezašlápl.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 09:15
- Nahlásit
žanda paradoxně se mnohem míň bojím teď, když má osdesát kilo, než když měl třeba kilíček jen pětadvacet... Neb nyní ví, kam šlape a koordinace končetin mu není cizí zatímco v období štěněcím to bylo o strach.
On je běhací, úpolové sporty nemá rád - takže aktivní prťavec je pro něj báječná zábava. (dnes bohužel to musí být čubina - u psů se bojím, neb většinu nemusí a neriskuju)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 10:12
- Nahlásit
zanda
a rarachem xustane asi, dobry torpedo teda to musi byt
xerxova
tak at zub nezlobi
me by se nejvic libilo jit domu a dospat ten deficit
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 10:33
- Nahlásit
Xerxová
tak večeřet cizí psy zase nemusí, že holky jsou přeci jen jistota....pamatuju si s dědouškem
jí je to zatím jedno, hlavně, že to s ní běhá...ale uvidíme až odhárá.
tuhle mi paní v lesíku říkala, že je JRT nerozbitnej pes, tak doufám, že měla pravdu a hry přežije bez újmy.
a se zubíkem držím palce-at je klid
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 10:36
- Nahlásit
cernej caj
hele tak úplně mě strašit nemusíš
ale říkám si, až bude mít dobré přivolání, že pak se bude unavovat lépe a radostněji. Zatím je ve fázi ,když má jen mě, přibíhá pěkně, jak má psa...kdo je ta paní se mnou venku?:
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 10:37
- Nahlásit
čaj a plánuješ alespoň klidný víkend ?? Abys něco dospala ? Vánočky kynou... piju kafe a jsem líná jít umýt nádobí. Ale musíííím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 11:08
- Nahlásit
xerxova
tvohje slavny vanocky sikovna
zitra party u kamosky, nedele segre a nedele nebo pondeli jihlava. ja bych radsi jihlavu v nedeli - ale nevim.
v utery teta a babi... ale muzu aspon trochu si pospat, tak to bude fajn
zanda
tak je to terier, ae urcite bude hodnoucka jen akcnejsi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 13:32
- Nahlásit
tady prší... a sníh začíná mizet. Předpověď nic moc - jsem zvědavá, jestli zítra ráno v lese za humny bude mokrý sníh a nebo už jen břečka... Dlouhý výlet není v plánu (kvůli počasí), ale po ránu v sobotu i v neděli nemá lejt - takže nějaká ta delší procházka by vyjít měla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2018 13:39
- Nahlásit
snad neco vyjde ja zitra aji v nedeli nikam s feri nepujdu, asi si uziju volnyho dopo, kdyz odpo pak mecheche
|