| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2018 08:22
- Nahlásit
u nas -1, ale ledovka
cernejcaj
co bylo bylo, muziku jsem neposlouchala nikdy, nesnasim sluchatka do usi a furt mi padaj
na cteni uz nevidim v brejlich na dalku, toz tak jedine fb, prohlizet fotky, hry a nebo vyukovy apky, ty jsou taky ve velkym
ve ctecce se da zvetsit pisnmo,ale cteni s dvema slovama vodorovne a trema svisle me nebavi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2018 09:12
- Nahlásit
tady slůní do toho čistého sněhu... Kde to včera bylo mokré - tak je led... ale jinak je to krása
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2018 16:20
- Nahlásit
zítra mám dovolenou - takže jsem si nyní zadělala těsta na cukroví. A zítra budu píct. Ještě musím dneska na vánoční koncert - sice se mi mocmoc nechce... ale patří to tak nějak mezi pracovní povinnosti...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2018 18:38
- Nahlásit
cernej caj
by sis cetla a poslpuchalq muzikh jako do dobg pred 5 lety
Presne tak. Ja nasla onehda svyho apartniho (historickyho) walkmana, to byl tenkrat hit. Vlozila jsem zkusmo baterky, klasicky kazety taky mam - twe, on fakt este funga!
Xerxová
je mínus sedm
Zima se hlasi o slovo. Tak to ma byt.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2018 18:43
- Nahlásit
fifi
joo taky sem nedavno nasla.walkmana
xerxova
uzij si dovcu
23km, prvnich 5 na 2h, teren jak bota, druhych 5 dalsi 2 h ale kraaasne snehu a tak -4
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2018 18:53
- Nahlásit
cernej caj
23km, prvnich 5 na 2h, teren jak bota, druhych 5 dalsi 2 h
A kde je tech zbyvajicich 13, to este tapes?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2018 19:36
- Nahlásit
nene to sme uz dali na pohodu, pak bezlepkovej dortik, na jidlo a vlakem do brna, jeste trochu mrknout po meste a ted jedu domu uz, jako prvni cast terenu neschudna za mrazu a my nraz no ehm
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 06:59
- Nahlásit
dneska je tady tepleji - jen mínus čtyři. Sníh a námraza drží... taková vánoční pohádka. A zatím oblevu posouvají a posouvají... takže bahno asi dorazí až na svátky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 08:29
- Nahlásit
Xerxova
urcite, vanoce bez bahna by nebyly vanoce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 10:17
- Nahlásit
maya
a co mame rikat my v nejteplejsim miste cr
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 10:36
- Nahlásit
tak jsem proběhla město - koupila jsem poslední drobnosti (synovcům a neteřím jsem ke kulichům s bambulí koupila každému pixlu mrazem sušeného ovoce Mixit) Kulichy se zapomínají a ovoce se sní... takže nehromadím jejich zásoby darů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 11:15
- Nahlásit
xerxova
to zni dobre takovy spotrebni dary uz taky preferuju nejvic...
uz bych si docela dala obed, jeste 4h, ja se taaaak tesim na to vyspani zitra... a v nedeli s feri jen zdravotni teda, ale budevto fajn a budu vstavat az po 6h takze paradicka, v zime su nejak vic spaci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 11:23
- Nahlásit
čaj dokonce jsem si při vybírání Mixitek na tebe vzpomněla - měli tam pixlu musli bezlepkáčovou… Mají toho hodně - ale ty ceny… ale prý na kvalitě nešetří (doporučení jsem dostala z více stran). Mládežníci jsou hodně aktivní - takže do hor a nebo i do práce na mlsání to snad ocení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 14:15
- Nahlásit
xerxova
jojo, kupuju obcas cokoladovou mixitku tycinku na vylety, takze potvrzuju ze dobry
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 15:34
- Nahlásit
peču své minicukroví… na plech se mi vejde 96 vanilkových rohlíčků , lineckého ještě víc. Peču málo - jen 5 minidruhů - neb babča si nedá říct a peče jako pro regiment. Night se bude mít v lednu dobře - místo piškotků bude fasovat marokánky, linecké, kokosky...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 15:37
- Nahlásit
Xerxová
takže bahno asi dorazí až na svátky
Jak jinak. Tyjo, kdy naposled byl na Vanoce snih? To uz je let...
cernej caj
Si s Ferisakem uzij protapku, ideal teploty pro ni ted, vid.
Peklo, peklicko s Trolitkem a haravici, sice se to neda srovnat s tim jeho predkastracnim stavem, ale i tak me hodne prekvapuje, jak moc je mimo. Vytresteny kukadla, piska, nezere, pochoduje, dokud ho clovek nevypne povelem...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 15:57
- Nahlásit
Fifi chudák Trolítko. To naštěstí vůbec neznám - Xerxes i Night vůbec háravky v okolí neřeší. Doma je pochopitelně neměli - ale vnější projevy opravdu u těch dvou samečků neznám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 16:12
- Nahlásit
Xerxová
Jj, taky ho lituju, psu jsem mela nekolik a on mel zjevne hladinu hormonu fakt veeelmi vysoko nad normal, kdyz to s nim takhle clouma i coby kastratem po dvou letech od operace. Prvni harani Ruzice bylo vic v klidu, ted se asi rozjela uz radne. Ale ze to s nim takhle zamava, bych necekala. Tak bud moc rada za Najtika, ze je v klidu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 16:58
- Nahlásit
Fifi
jojo, ideal
chudak, no snad uz bude mit brzo pokoj a bude zas v pohode...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 18:11
- Nahlásit
fotky a presne plati, ze cim horsi pocasi, tim to chce lepsi techniku... kompaktikem to proste nejak... neslo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2018 19:45
- Nahlásit
když je málo světla, tak se fotí blbě. Ale i tak máš fotky moc hezký. Vyjadřují tu zimu přímo ledově...
Pro dnešek končím s pečením - zítra cukroví dorazím a v neděli budu píct "předvánočky" - já na poradu a Pepa na poradu a maličké sousedkám jako přáníčko...
Psisko otravuje, že chce ven... má smolíka - zítra ráno ho čeká delší sněhová, tak dnešek ošidím. Díky tomu, že jsem byla doma, tak byl na zahradě s přestávkama skoro celé odpoledne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 09:23
- Nahlásit
Xerxová
ses sikovna ze uz mas napeceno
my mame dnes 3 oslavy, to bude dost peklo pac to mame hodinu autem, jinak ostatni to maj doma/u domu takze jeste v ty prejezdovy casti to bude naprd, ze se budem muset nekde zasit, to bude dlouhej a narocnej den...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 11:00
- Nahlásit
my byli nakonec v Ráji - Valdštejn ve sněhovém kabátku (je tam málo sněhu - dobře se v tom chodilo, ale fotogenický nádech zimy tam byl), Kopicův statek a přes Hlavici zpátky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 16:10
- Nahlásit
cernej caj
Moc pekny fotos! Zvladnete oslavy, 3 v jednom dni je hodne.
Xerxová
je tam málo sněhu - dobře se v tom chodilo,
Aspon se nikdo nenaflaknul?
Kdopa to na me flusnul, kdo tu ma rymicku? V noci paleni v nosu, ted troubim jak slon a cpu se cesnekem. Chjo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 16:45
- Nahlásit
xerxova
tak se teism na foto
fifi
tak at cesnek zabere!
muz rano nevstaval, tak sme stihli jen v obchodaku koupit kytku - a ze na nakup az.vecer... no rano tam to bylo i misto k parkovani, ted stoji dalnice uz od sjezdu, takze asi velkej nakup nebude, pokud nechcem.hoidnu stat v kolone... tak budu muset j3t v tydnu tqk 3x na.malej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 16:53 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Fifi náhodou jsme opravdu nepadali... i když namrzlý pískovec a zmrzlé listí... nicmoc Jo a ještě doplním - ať léčba vitamíny zabere a přestaneš si hrát na sloníka
čaj a tos ho nezabila ?? Na nákupy odpoledne se v tyto dny jezdit nedá. Buď ráno a nebo před zavíračkou... Tak tam sjeďte večer - přece nebudeš všechno tahat v rukách
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 18:35
- Nahlásit
jo pojedem.40 minut dom, abysme.za.pul hodinu ji 40 kinut zpatky...
ono ho omlouva ze prisel ve 3 v noci, tak ho chapu tak sme sjeli - no nastesti se to zlepsilo, je narvano a parking nic moc, ale neco mame a na maso a zeleninu si budu chodit dle potreby.
oslavy super, oslavenci spokojeni
maya
mam.ten terror za 110 z levnych knih v obchodaku meli a ve meste se vyprodala snad hned...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 19:53
- Nahlásit
nejdřív zahradní a lesní z tohoto týdne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 20:00
- Nahlásit
a dnešní Ráj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 20:16
- Nahlásit
Xerxová
kraaasnou zasnezenou zahradku mate a ten raj vypada fakt tak akorat uz zimne ale nic hroznyho na vyleteni
|