| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 20:25
- Nahlásit
ja teda svoji dostala az od muze - mam skladaci perletovou little jane a k cemu mi je krasavice
jinak sem si pujcovala od maminky nebo od segry, segra dostala svoji kdyz chodila do skautu, pac vedla pak svetlusky a hrala jim...
no a kdyz maminka zemrela, tak mi tatinek se segrou rekli, at si vezmu maminky kytaru ja, ze segra teda dostala od rodicu tu svoji a ze at taky mam, ale jeste sem si ji neodnesla a je porad schovana...
u nas dneska konecne tolik nefucelo, ale zitra si budu zas brat asi bundu bez kapuce kvuli testu na sobotni vylet, at vim +/- a teda asi veeeelkou salu at mam i pres hlavu, hlava mi mrzne teda silene posledni dobou...
Fifi
tak super, ze uz te toho zas zbavili, ale aspon ze pan vyresil problem a snad budou mit ty spravny data uz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 20:27
- Nahlásit
Maya
že bazmek byl tichej
Tenhle bazmek jo, jsme se shodli, ze problem nejspis tkvel v tom, ze ten prvni kulatej kabl nesel oknem uplne dorazit, mikrofon byl uvazanej tenouckym provazkem k oknu a cely to dohromady vytvorilo novej strunnej/dychaci nastroj.
Xerxová
Tu ficelo pres den, ted je to mirnejsi, ale kosa fest i tak pocitove. Inu, zima je tu, jeste nakej snih by to chtelo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 22:00
- Nahlásit
u nás nefučí a zima menší než včera, v pondělí prej už má bejt zas 10 nad nulou, doufám, že bude, musím jet do toho servisu a kdyby byla nějaká ledovka, to bych teda nedala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2018 06:36
- Nahlásit
tady fučák veliký... zimáááááá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2018 07:58
- Nahlásit
mrzly mi dneska usi i pres kapucosalu, asi budu muset zjistit, zda ma zimni bunda oddelavaci kapuci, protoze v noci na bivak by to v ni asi bylo pohodlnejsi, nez v cepici, protoe neprofoukne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2018 09:37
- Nahlásit
u nas dneska jen -3, takze pohodicka, dokonce mi bylo vedro v mikine pod budnou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2018 10:20
- Nahlásit
ja teda v ty moji tak na hrane - vitr, jak to bude k -10 tak vyrahnu tu mestskou, je zatwplenejsi nez ta vyletova pac v ni se vic hybu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2018 17:39
- Nahlásit
nabořím blok neplacené reklamy Night miluje pomelo... zmetek, musela jsem si svůj podíl hájit - normálně je děsně vybíravej, ale mandarinky, pomelo, ananas žere ve velkým - a děsně u toho slintá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2018 17:57
- Nahlásit
xerxova
hmmm pomelo to bych si hnedle dala
zitra punkevkyyyypoprve v zivote brnacka rodacka a nikdy sem tam nebyla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2018 18:17
- Nahlásit
čaj tam jsem byla dvakrát - a to to máme dost z ruky Jste tam nebyli se školou?? My třeba Ještěd nebo Český Ráj absolvovali se třídou či turisťákem opakovaně...
Jsou krásný - voda a skály... skvělá kombinace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2018 20:42
- Nahlásit
já kdysi akorát se školou, už si to ani moc nepamatuju
cernej caj
když mi foťák bez jakýkoholiv nastavení fotí půlku fotek v malým rozlišení, mohlo by to bejt tím, že toho bylo hodně na kartě a nebo je na odpis?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2018 06:22
- Nahlásit
máme bílou zahradu (ale sněhu je málo - tráva místy kouká)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2018 11:52
- Nahlásit
ráno v lese bylo snad ještě míň sněhu, než na zahradě... Ale nějaký byl a tak se dalo blbnout a řádit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2018 14:39
- Nahlásit
maya
muze byt tim ze bylo hodne nq karte nebo sis to omylem.prenastavila trba pro nejakej rezim?
xerxova
ee se skolou vubec...
bylo to supeeer
co mas za rohem tam.muzes dyvky tak to odkladas
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2018 16:18
- Nahlásit
čaj to je fajn, že se ti líbilo. Teplota konstantní a bez letních davů...
Co mám za rohem neodkládám - Jizerky, Lužky, Ráj... se snažíme nezanedbávat.
Je tam zima a nevlídno - teď dokonce začalo pršet … ledovku bych nemusela... sníh ale stále drží
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2018 19:26 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
nedělní Černá Nisa, středeční sluníčko i dnešní sněhový poprašek
páník mi předělal alba a nejdou mi vkládat obrázky... takže jen Nisa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2018 19:48 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
tak už to umíííím...(snad)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2018 22:42
- Nahlásit
u nás taky trochu sněhu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2018 22:43
- Nahlásit
cernej caj
nastavením to nebude, protože fakt třeba z jednoho focení během pár minut je půlka fotek normálních a půlka malých
ale bylo jich hodně na kartě, tak mě napadlo, jeslti si to ten foťák nějak nezmenšuje sám, aby se to na tu kartu vešlo
no to by byla ještě ta lepší varianta, musím to asi vyzkoušet, teď mám kartu prázdnout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2018 22:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Najtik vypada furt jak jura, sokolik mladej.
cernej caj
punkevkyyyypoprve v zivote brnacka rodacka a nikdy sem tam nebyla
Ac nebrnacka, taky sem tam nebyla, ale musi to bejt krasavy, se tam jednou vypravim. A brr a drkotam zubama pri predstave, ze dneska nekde spis venku.
Maya
To vic nez zde, tu jen poprasek, bylo rano prekvapko bily. A po velmi pracovni sobote beru az ted ortezu a jdu do toho poprasku s psiskama, at se aspon trochu vylitaj, separe, samoze. Snad mi to nebrkne a nebudu jak Meresjev zpet se plazit. Takze krasnou nedeli predem preju.
Jsem zapomnela pochvalit Lokisaka kulisaka, jak mu to slusi, mooc slusi!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2018 07:43
- Nahlásit
Maya krásný lapiňák - sníh mu sluší
čaj snad nezmrzla - i když v dobrém spacáku jde vydržet i v záhrabu... (kde ty časy jsou )
Fifi noční procházka na bílém podkladu musí být báječná. Tmavá psiska jsou krásně vidět...
Jinak fotky zkusím ještě přeházet - vložila se mi vždy následující než jsem chtěla... když jsem to odklikla - zároveň přeskočila o snímek dál a uložila blbou adresu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2018 20:18
- Nahlásit
prší, prší jen se leje... Night moudře postál ve dveřích... a že ven se nejde. Vyhnala jsem ho alespoň čurat... Zbytky sněhu na trávníku báječně kloužou - gumové "kroxy" jsou blbej nápad... ale nepadla jsem Světýlka v truhlíkách krásně svítí, hvězdičky z Herrnhutu taky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2018 21:20
- Nahlásit
Xerxová
mě kroksy naštěstí moc nekloužou, taky je nosím na zahradu
u nás taky liják celý odpolko, teď se můžu modlit, aby to ráno nepřimrzlo a mohla jsem s tím autem do servisu, jinak další dovolená až o svátcích
máma si udělala výlet do nemocnice sanitkou, nějaký křeče v břiše, dalí jí kapačky a už je v poho doma, takže já do nemocnice taxíkem, pěkný program na nedělní podvečer
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2018 06:40
- Nahlásit
čaj umrznul ?? Fifi se ztratila v polích ??
tady je teplo, mokro, po sněhu ani památky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2018 08:49
- Nahlásit
vcera mi nejel odpo pes, odpadla sem asi v 6h, z patka na sobotu sem mela sileny sny, spala asi 4h, pak ty punkevky, vrcer v blizke vesnici kokot s petardama tak pred pulnoci neslo usnout, spalo se dobre ale znrzly prsty a pak mi nejel pes a po prichodu domu sem odpadla...
xerxova
gezky fotky
ja fotak nemela ale litovala sem trochu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2018 09:31
- Nahlásit
fifi
co tlapatko jinak? dobry s ortezou?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2018 18:20
- Nahlásit
Xerxová
noční procházka na bílém podkladu musí být báječná
Byla, ted uz vsude jen bahno a bahno, nedele proprsela cela. Nastesti to nenamrzlo. A voda je potreba.
cernej caj
spalo se dobre ale znrzly prsty
Brr, silence. Ale jiste sis to uzila, kdyz ses tesila.
co tlapatko jinak? dobry s ortezou?
Jojo, ortezu si beru uz jen s coklema do terenu, pro jistotu. Kdyz to prezenu, jeste mi otece vnejsi kotnik a poboliva achilovka a nakej vaz, ale staci rozmasagovat kostivalem a je to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2018 18:29
- Nahlásit
Fifi
tak to zni jako posledni faze pred odhozenim ortezy, abys mohla zas zvladat oba cumacky zaraz.
ja doufam, ze u nas zas ta namraza nejakou dobu nebude, do prace to mam z kopce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2018 18:46
- Nahlásit
cernej caj
abys mohla zas zvladat oba cumacky zaraz.
S nima lepsi fakt po jednom i pri zdravym stavu. Ruzice je demolition bitch, clovek ji ma plny ruce.
Preju bezledovy cesty do prace, jak ukazovali ty klouzacky na zapade Cech, neni oc stat.
Joo a naka kocici mrcha krade ptackum platy sadla, vcera jednoho chybela pulka a dneska byl zbytek sakumprdum pryc pres noc, zustal provazek prekousanej. Druhy je zaveseny na tenci vetvi dal od kmene, tam ji to asi nejde, kradarit.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2018 19:02
- Nahlásit
Fifi v tomhle počasí by se mi nadvakrát venčit nechtělo... jeden z důvodů, proč mám sobecky jedináčka... neb vím, že se musí někdy (a ne výjimečně) člověk věnovat jen jednomu
|