| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2018 22:04
- Nahlásit
já teda taky pokud mi zrovna neteče z nosu a nechrchlám jak tuberák vypadám zdravě, i když je mi hrozně, nejzdravějc jsem asi vypadala s chřipkou, to člověka bolí celý tělo a má horečku, ale jinak nic, takže viditelně nic, já teda nevím, ale ta doktorka by to měla vědět
asi jsem ráda za svojí doktorku, která říká, že každý ví nejlíp jak se cejtí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 08:04
- Nahlásit
čajda se kontroluje... doufám, že ještě zůstane v pelíšku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 08:06
- Nahlásit
Fifi Ben včera ulehl pod schody... Pokud se nestane zázrak, dorazí dneska veterinář Brouček veliký huňatý...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 08:29
- Nahlásit
dneska ziminka, jsem musela uz vytahnout zimni bundu
Bena neznam, ale je mi to lito, je to vzdycky smutny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 08:32
- Nahlásit
tak caj leharko do stredy, doktorka ma evidentne rozum a neni to takova necita jak to podle popisu vypadalo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 09:36
- Nahlásit
Maya Ben byla akce Fifi a spol. a jedné Zvířetnice (dnes už za bukem). Kdysi týrané vychrtlé obří psisko s ubroušenými zuby se vlivem péče útulku změnilo v překrmenou kouli... a Louk si ho vzala a vlakem (nakládala Fifi) dovezla přes půl republiky na svoji obří zahrádku. A tam - hovado obří typu kavkazáka spokojeně prožilo pěkných pár let...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 09:50
- Nahlásit
psala sem z mobilu ale nejak se to tu neposlalo...
jojo, doma do stredy, tak mam nakoupeno nejaky jidlo a s tim bych asi mohla v klidu nejak vydrzet.
Maya
nojo, neni necita, treba se tak jen tvari
Xerxova
vim, ze o benovi nekdy pises zpravy, ackoli ho neznam, urcite mel pekny zivot a za duhovym mostem uz na nej bude cekat spousta kamosu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 10:10
- Nahlásit
Xerxova
to je hezky s Benem
pripomnelo mi to zachrannou akci se spicema z mnozky pred lety, kde to bylo i s konspiraci a parukou
jsem se podilela sice jen financne a moralni podporou po tlf, ale byla to akce teda, vysledek uspokojivy i kdy ne stoprocentni, ale alespon pejsek taky nakonec dozil spokojene
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 10:22
- Nahlásit
Maya
wtf s parukou?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 11:44
- Nahlásit
cernejcaj
no jasne, maskovani v ramci utajeni
ono to bylo tenkrat takovy slozity, slo o psy s PP prodany do mnozky, takze klidne ten clovek mohl znat lidi od spicu, musela se udela kamuflaz a ty psy vykoupit, fenecku se bohuzel nepodarilo ziskat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 11:57
- Nahlásit
Maya
jasne, to chapu ale tak lepsi aspon neco nez nic... ale asi to v jistym ohledu taky musela byt trochu sranda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 12:29
- Nahlásit
cernejcaj
jo, to byla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 13:58
- Nahlásit
našla jsem fotky Bena z října 2013 ... už tehdy měl šedivou hubu a já si fotila jeho záda jak kanape a krásnou srst. Byl to úžasnej brouček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 15:49
- Nahlásit
xerxova
krasnej fesak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 17:29
- Nahlásit
cernej caj
No tak bezva, ze ses doma az do st!
Xerxová
Pokud se nestane zázrak,
Stal nebo nestal? Ze by jeste zabojoval, pan "zadajakostodola"? Niz pises, ze byl - tak asi aaachjo. Hosicek sladkej, on mel tak krasnou a cistou dusi, uzasnej tvor. Louk pls vyrid uprimnou soustrast. Jinak te poupravim, do vlaku ho nakladala mathea.
Ja jsem dneska rozvasnila staricka Krysapsicka (nevlastni braska Kremylka, 12,5 let), ma uz furu hodne vaznych zdravotnich problemu, ale porad se drzi a dneska se vyslovene smal a chtel se tahat o hracku - mela jsem z nej radost.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 17:43
- Nahlásit
fifi
tak to je super, ze se smal a chtel se tahat?
jen musim rict, ze kdyz vstavam v 9 a du spat v 9, je ten den takovej lepsi nez kdyz vstavam v 6 a celej den nic nedelam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 18:14
- Nahlásit
Fifi nevím, jak to dopadlo... ale podle rána to vypadalo už opravdu na konečné řešení.
Jinak gratulace skorobráchovi - úžasný věk na rotvíka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 18:16
- Nahlásit
čaj jen se válej a odpočívej - potřebuješ to.
já tady řeším, jestli delší výlet po Lužkách (českých i německých) a nebo Ještědský hřeben... Má být hezky, máme volný víkend, co víc si přát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 18:23
- Nahlásit
Xerxová
ja se valim ale uz to zacina byt nuda a su dost presezena
tak si vemte na vylet to, kde se dostanes min casto at si uzijes hezky pocasi
zitra si mozna uz naordinuju i film s titulkama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 18:42
- Nahlásit
cernej caj
ak to je super, ze se smal a chtel se tahat?
U nej je fajn kazdej dobrej den, vyhledove to dobre nevypada. Ale bojuje, hosik libeznej, uziva si krasnej psi duchod.
Se koukej valet a vyspavat a zklidnovat se, ze porad neco nemusis.
Xerxová
nevím, jak to dopadlo... ale podle rána to vypadalo už opravdu na konečné řešení.
Tak s kondolenci este pockej, to ja jen jak si tady psala, ziskala dojem, ze uz...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 19:08
- Nahlásit
čaj Lužky máme taky docela blízko, tohle neřešíme (na německou stranu pod Luž autem ani ne hodina) - spíš jen jestli se nám chce jít delší výletík... a nebo kratší.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 19:14
- Nahlásit
Fifi
tak ono je to uz taky vysokej vek na starouska...
dyz ja uz se zacinam nudit - to je znamka, ze mi je lip
Xerxová
aha tak to mate v pohode... ja bych nekdy rada na tu snezku, jenze abych si v patek brala dovolenou a v pondeli taky na vpodstate dvodenni vandr mi prijde dost overkill
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 20:13
- Nahlásit
cernej caj
tak plánuj výlety nebo tak něco nebo si uštrikuje teplý fusekle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 20:50
- Nahlásit
Maya
jasne, neviditelnejma jehlicema z neviditelny vlny, ne?
zitra bych ale mohla vyluxovat. Jinak par vyletu sem si uz naplanovala zitra bych mohla zacit parit nejakou hru, ale to se uz ted vecer necitim, abych se nebala sama doma - s motorovkou rezat zombiky a poslouchat tu desivou hudbu, na atmosku dobry a pak musim jit na dvur s feri
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 21:02
- Nahlásit
cernej caj
musíš si pořídit oddychový hry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 21:03
- Nahlásit
tak auto objednaný ještě zaplatit brzo zálohu a bude tak duben květen, pak se s tím budu bát jezdit, že to někde rozflákám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 21:04
- Nahlásit
Maya
jako bych si zahrala nejaky stary lary ale asi je mam v jihlave vsechny... aaa fish filets na me cumiiii z policky pomooc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 21:07
- Nahlásit
Maya
S havarijkem se bat nemusis! a to je doba teda, hoodne dlouha.
cernej caj
s motorovkou rezat zombiky a poslouchat tu desivou hudbu, na atmosku dobry a pak musim jit na dvur s feri
Ses dobra, me by se zdalo spis o ty pc hre a nebala bych se jit se psem na dvur.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2018 21:09
- Nahlásit
Fifi
tak zas je pravda ze curaci pauza je kratsi nez spanek
Maya
ale neboj uz bude pekne, budes drandit jako vo zavod
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 13:07
- Nahlásit
parádní výletík - inverzní moře bílých mraků a z toho čouhající vrcholky Hvozdu, Ještědu, Ralska, Klíče, Bezdězů... V bučinách na Luži si sluníčko hrálo s mlhou na honěnou - jednou vedla mlha a jindy slůňo. Upravené německé vesničky, namrzlé pastviny... prostě krásných skoro patnáct kiláčků. A k tomu setkání s lovící liškou, letící sovou a laní... co víc si přát
|