Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 16:00
- Nahlásit

Xerxová
me by snad ani absence snehu nevadila, ale mela bych uz vytahnout zimni kotnickovy boty - sou ale tvrdsi podrazka, nerada je nosim... mozna je uz vytahnu k dr a do prace, at si trochu zvyka nozka...

a v sobotu kdyz to vyjde na vlak 14km optimum a kdyz to nevyjde tak celejch 18 ale to se mi moc nechce... blby ale, ze jinak jezdi ten vlak co 2h takze zas 2h stat v nezavreny zastavce taky nema smysl, ze

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 18:12
- Nahlásit

cernej caj
Tuhle sobotu 17 nebo 18 km planujes? Devce zlaty, po nemoci bys mela mit tyden klidovyho rezimu! Ale uz mlcim, uz mlcim, tvoje zdravi.

Zima dneska zase slusna, pri vetru, ale ani vlocka. Jsem byla s autem v mycce, at se to nestydim dat do servisu a na stk. Normalne ho ted nepoznavam, kamoska "ty mas novy auto?" A vevnitr vyluxovano, bylo to hooodne potreba. Skoda, ze to bude za chvili zase zahnojeny jak zvenku, tak zevnitr.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 18:31
- Nahlásit

Fifi
spis tech 14 jen takovej vylet s feri

tyjo to budes mit uplne jak novy;)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 18:34
- Nahlásit

se mi nechtělo ven - tak jsem dvakrát poměrně dlouhou dobu trávila s čoklem na zahradě. Prý dobrý... ale stejně za chvilku stál v předsíni s čumákem na poličce s vodítkama... a tak jsme teda venku byli... Vyhrál

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 19:01
- Nahlásit

cernej caj
spis tech 14 jen takovej vylet s feri
No jak myslis...
tyjo to budes mit uplne jak novy;)
Par dni, nez se to zaprasi zase. Ale budu auti cistit castejs, zaslouzi si to. Teda ne ted v zime, ale od jara.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 19:13
- Nahlásit

Fifi obdivuju svého chotě Až na výjimky myje Chrudoše každý týden - že má rád čistá okna a světla... a že přejet ho vodou a osušit jelenicí je hned... Je fakt, že Night ve voze... znamená taky spoustu bince - a to jezdí vzadu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 19:22
- Nahlásit

muz ho naopak cisti jen pred technickou, ono taky u pracovniho auta to castejc nema smysl...

i kdyz nekdy me teda muz svym bordelarstvim taky stve, si casto nemam ani kam sednout pres ty odpadky

Fifi
nojo tak nechce se mi, jenze je proste blby to rusit. kez by ty vylety taky planoval nekdo jinej nez ja, abych mohla rict, ze nejdu a ne ze su za vsechny vylety zodpovedna ja

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 19:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Tak to ho obdivuju taky. Akorat, vy mate garaz, vid?
Ja mam auto venku a je jako prase prubezne po celej rok, tady to jinak nejde. Vesnice, silnice zahnojeny od traktoru a techniky, kdyz je sucho tak prach (puda) z poli - zbytecny to prubezne zvenku mejt. Zevnitr to obcas vezmu, kdyz neni videt skrz pres slinty. Ovsem kemry od Najta musej mit jinsi kadenci, to bych asi myla okynka taky castejs.
cernej caj
nojo tak nechce se mi, jenze je proste blby to rusit.
Smarjaa, Cajdo, reknu "sorac, jsem po nemoci, nemuzu jit" a je to. Kdyz se ti teda nechce, to uz je duvod velkej. Strasne moc beres ohledy na ostatni, to je super na jednu stranu. Ale bejt na tvym miste nekdo z tech, kdo s tebou ma jit a bejt po nemoci, taky by se premoh/la jen kvuli tobe? Si od pondelka klidne stihnou naplanovat jinej vylet?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 19:33
- Nahlásit

muz ho naopak cisti jen pred technickou, ono taky u pracovniho auta to castejc nema smysl...
i kdyz nekdy me teda muz svym bordelarstvim taky stve, si casto nemam ani kam sednout pres ty odpadky

Jojo, tak nejak, ja auto beru jako pracovni nastroj, kdyz uz je tam moc velkej bordel, tak vykydam a jednou rocne ponekud vic, kdyz musim na garancku. Ted i stk, tak to byl mega generalni uklid.
Ale kdyz o tom dumam, drivejsi auta jsem si smrdlala vic, treba trabanta jsem natirala nakyma lesticima pastama. A ne, bakelit fakt nerozlestis do lesku jak blesku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 19:54
- Nahlásit

Fifi
oni beze me nikam nepujdou, proste jim to nechci zkazit. achjo jednou bych chtela aby vylet naplanoval nekdo jinej a ja mohla rict "hele, necejtim se" jenze takhle...

tyjo, trabant musel byt opecovavanej vidim to jak to mela maminka - v aute porad v kostymku takze na psi deky, neustale vysavat, umyvat. tatinek v monterkach s cementem a cement pomale i na sedacce, muz je to samy co tatinek

tak je super, ze existujou evidetne i chlapi, co maj auto ve vysokem lesku jak xerxovi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 20:15
- Nahlásit

není u nás kult auta - klidně se v něm vozí kde co (koneckonců býváme v lese za každého počasí...) ale odpadky se fakt v něm neválí (i Trpajzlíci vědí, že papírky od bombónů vystupují s nima ... a směřují směr popelnice)
Jasně - máme garáž a dvorek, kde se dá ošpláchnout rychle.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 20:16
- Nahlásit

cernej caj
oni beze me nikam nepujdou, proste jim to nechci zkazit.
Tak nepujdou, vyrazite jindy?. Njn, nechces to zkazit jim, tak snad nezkazis sobe zdravi nejak. Prestanu do tebe hucet, sama to nesnasim, kdyz nekdo huci do me, jen u tebe se clovek nejak nemuze ubranit to nezkusit, abys myslela trosku vic na sebe...
Trabos byl vymazlenej fest, akorat nemam asi zadny foto. Zlaticko to bylo spolehlivy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 20:52
- Nahlásit

Fifi
ja na sebe myslet neumim, uz mi dneska psal kolega kdy prijdu z neschopenky, ze mu sef na ct+pa nechce dat volno... takze i kdyby mi to chtela ukoncit az v patek, tak kvuli me neprijde kolega o dovolenou, ze jo... a pokud doktorka nazna, ze su zdrava tak snad muzu jit na vylet? ono kdyz sem byla nemocna, stejne sem musela sem chodit se psama protoze nikdo jinej by nesel, a kdyz sem se mohla courat po venku, mohla sem logicky i do skoly. Proste sem tak vyrustala a prijde mi to normalni...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 21:02
- Nahlásit

cernej caj
Ja to beru prave jak na skole, ja vyrustala v tom, ze po nemoci jsem tejden nesmela na TV (jako telocvik, ne televize) a venku courat se psem tak jen kolem panelaku a zpatky. Ten tejden, pote, co jsem uz chodila do skoly. Jinak samoze na vylet jit muzes, muzes si delat cokoliv, co chces a nac se citis a ne kvuli tlaku ostatnich. To jsem jen spitla potichu, ze kdyz se ti na vylet v sobotu nechce, tak... No nic, at je na vikend pekne a ne jak ted.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 21:09
- Nahlásit

fifi
ja vim jak to myslis... a nejradsi bych rekla ze se nepridam, e proste nemuzu se nepridat na mnou organizovanej vejlet to je blby

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 21:39
- Nahlásit

cernej caj
proste nemuzu se nepridat na mnou organizovanej vejlet to je blby
můžeš a blbý to kvůli nemoci není, naopak je to normální
stejně tak kolega v práci, to snad zažil každej, že holt s nemocným kolegou je po dovolený ne?
co by jako dělali kdyby sis zlomila nohu a marodila dva měsíce? hnali tě do práce?

já mám auto jak prase, zrovna o víkendu jsem dumala, že by chtělo umejt, ale zas trochu mrzlo, žejo, tak to nešlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 21:40
- Nahlásit

cernej caj
a nejradsi bych rekla ze se nepridam, e proste nemuzu se nepridat na mnou organizovanej vejlet to je blby
Echjo, Cajiku, ja to fakt pisu vsechno v dobrym vuci tobe. Neni to blby, abys rekla, ze proste nikam nejdes. Zes byla nemocna. Ti lidi to pochopej, vikendu bude jeste fura a vynahradite si to. Opakuju, neni to blby, je to uplne normalni rict, ze se budes dolecovat, i kdybys sla na ct + pa do prace.
Ja mela taky hodne planu a misto toho sem byla belhavka - musela sem zrusit akci, na kterou jsem se strasne tesila. A lidi to pochopili. Takze odhod svuj pocit zodpovednosti za jiny lidi kvuli vyletu, pro jednou? a zkus fakt myslet na svy zdravi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2018 21:44
- Nahlásit

Maya
můžeš a blbý to kvůli nemoci není, naopak je to normální
stejně tak kolega v práci, to snad zažil každej, že holt s nemocným kolegou je po dovolený ne?
co by jako dělali kdyby sis zlomila nohu a marodila dva měsíce? hnali tě do práce?

Huf, dik za druhou frontu hucici do Cajdy.
já mám auto jak prase, zrovna o víkendu jsem dumala, že by chtělo umejt, ale zas trochu mrzlo, žejo, tak to nešlo
Tak jasny, nesahat na to pres zimu zvenku! Jen odkopnout krapniky zespod, kdyz to zacne drit! Ale jako ja mela vevnitr bordel fest, ne ve stylu papirku, lahvi ci tak, ale nanosy chlupu na kobereckach, polstrovani, jak to je psovoz a byly sklaply sedacky... Budu to vracet do psiho provozu se slzou v oku asi, cistoucky, vonavy to bylo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 06:24
- Nahlásit

čaj to je ten nevětrací kolega ?? To bych mu řekla, že jsem se nechala uschopnit jen kvůli jeho dovolené... ale že za odměnu budeš větrat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 08:32
- Nahlásit

Fifi
pocit zodpovednosti - jo to je asi pekne receno, ten mam vuci cizejm abnormalni

Maya
nojo, aby ti tam nezmrzla nekde voda, ze jo

Xerxová
ono se zas asi neni co divit, ze su nemocna, kdyz je tam vytopeno na 30 a bez vetrani a kazdej bacil to zakonzervuje, ze sem si rikala, ze huraaa v zime nebudem mit v kanclu 30, no tak nic, no

tak dneska posledni 12h spanek v mym pripade je to i dost divny, protoze i o vikendu si casto dopravam treba do pul 7 ale teda s tim, ze jdu spat vecer pozdeji

Hadanka na dnesni den. Kdo ma 9?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 11:18
- Nahlásit

čaj pokud spíš dvanáct hodin … tak to řekni doktorce... a pokračuj v nemocenské. To není normální, pokud jsi jindy vstávací… A vybodni se na všechny pocity odpovědnosti...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 11:29
- Nahlásit

Xerxová
ale uz me neboli ani ty uzliny, treba spim proto, ze telo vi, ze muze a ze uz na to zas pristich par let nebude mit cas

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 14:53
- Nahlásit

Xerxová
to je ten nevětrací kolega ?? To bych mu řekla, že jsem se nechala uschopnit jen kvůli jeho dovolené... ale že za odměnu budeš větrat
Spravne. A pokud neni tak...
tak to řekni doktorce... a pokračuj v nemocenské. To není normální, pokud jsi jindy vstávací… A vybodni se na všechny pocity odpovědnosti...
Velesouhlas!
Tu prvne zaclo drobek chumelit, do Nocniku to prijde jiste s vetsi paradou.

cernej caj
ale uz me neboli ani ty uzliny, treba spim proto, ze telo vi, ze muze a ze uz na to zas pristich par let nebude mit cas
Je fajn, kdyz si organismus rekne, co potrebuje a neni ve stresu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 17:21
- Nahlásit

V Nočníku cosi pletuje, ale stále to má do sněžení daleko... Leží slabý poprašek, ani malý sněhuláček nejde zatím vysněhuláčit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 18:59
- Nahlásit

Xerxová
Tu taky nevysnehulacis nic, ale poletuje snizek, teda je spis vichrem servirovan temer vodorovne.
Co Ben, az se bojim optat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 19:33
- Nahlásit

Fifi je za Duhou...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 19:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
achjo. Hosicek... Ten vyryl brazdu za sebou v srdcich mnoha lidi.

Jak jsem tu fnukala ohledne krmeni ptacku, tak s prvnim snehem docasne vyreseno. Louskam vorechy a na pipi zbejva dost + pomalu davkuju slunecnici, co to udela s Ruzencem. A spek na strome.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 20:43
- Nahlásit

docela by mě zajímalo, kolik mu bylo roků... Protože před těmi pěti lety na mě dělal dojem poměrně starého psa. Viděla jsem ho za ty roky několikrát - a vždycky se celý smál - dokonalý správce pozemku. Nebuď smutná - měl se krásně

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2018 20:47
- Nahlásit

Xerxová
Nejsem smutna, teda trosku jsem, ale vim, ze se mel bezvadne. A ta sediva tlama zkresluje, jsou psi, ktery maji sediveni v genech. Troldikovi jsou 3,5 a hubu ma sedivou fest, kdyz se tvari smutne, rekla bys "chudak 12letej tejranej".

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2018 07:14
- Nahlásit

tak dobre, ze ben.mel jeste tak paradni zivot a milujici panecky.

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání