| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 09:38
- Nahlásit
cernejcaj
jakoze on to vymysli a hodi to na hrb tobe?
tak at to organizuje on kdyz to tak chce, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 10:12
- Nahlásit
maya
on pak zaridi letenky a dopravu, na me bude "jen" zaridit trasu, pripadne ubytko ale to se musi dost dopredu a proste nevim, jak to udelat, kdyz neumim dobre anglicky a ani nemam nejaky paypaly a kdovico na nejaky placeni dopredu rezervace, ale aspon 1x by to chtelo spat v posteli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 10:48
- Nahlásit
cernejcaj
nektery cestovky delaj, ze ti zajistej jen co chces, treba prave to ubytovani, vim ze treba Cedok to mival, tak se jedine zkusit pozeptat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 10:55
- Nahlásit
jinak pro vas asi nejlepsi hledat nejaky levnejsi hostely?
https://www.hostellingscotland.org.uk/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 11:19
- Nahlásit
Maya
oni po trase sou, staci to asi jen vic prozkoumat na mape - jenze bez terminu se mi to zatim nechce predzkoumavat, aby to pak nebo zbytecne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 13:32
- Nahlásit
čaj předzkumání je dobrý v tom, že třeba víš, kdy se skokem změní ceny z mimosezónních na plné ... a někdy můžeš termín přizpůsobit (někdy nee)
Jinak jestli chceš - písnu ti odkazy, kde jsem čerpala trasy (tedy u té vaší je to dost jasné - ale jsou i zajímavé odbočky...) Neangličtiny se neboj - jistě umíš líp než já a potíž jsem neměla. Koneckonců googl překladač je sice humorný - ale pro pochpení plně stačí. (zlatá Británie... já si hraju s Francií a tam nerozumím ničemu a anglické verze téměř nemají nikde - takže překladač stále používám)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 13:53
- Nahlásit
xerxova
dokud nevim, zda budeme.mit celozavodku nebo ne je to uplne zbytecny zjistovat, protoze to muze byt hromada prace k nicemu... a jestli ji budeme mit se mi zjistit zatim nepodarilo, nevi to ani na mzdovym/personalnim.
trasy nemusis ale si hodna. U nasi trasy je to dost jasny, proroze je taky hodne dobre zdokumentovana na ruznych blogach... a budu muset koupit stan a abych uz zacala setrit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 14:14
- Nahlásit
třeba si tady vybereš hezčí (ber to jako vtip Vím, co půjdete - i když já bych šla jinudy - i třeba kvůli samotě)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 14:45
- Nahlásit
xerxova
dik o nekterych sem i cetla - ale whw je asi nejlip.popsana a navic skotsko asi muze byt jen krasny a pak ultra krasny ne?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 16:14
- Nahlásit
v lese mi zmrzla ušiska... pes je měl teplý... Ale slůňo jsme stihli - svítilo celý den. Od mínus osmi ráno to vylezlo i nad nulu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 18:02
- Nahlásit
no to ja uz nosim bundu s kapuci od pondeli, v patek mi stihla omrznout hlava cesyou do prace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2018 22:31
- Nahlásit
už je skoro -10, ráno teda bude asi zimička
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 06:07
- Nahlásit
u nás dneska "teploo" - jen mínus čtyři
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 07:19
- Nahlásit
u nas asi -7 tak kapuckuuuu.
vcera sem po snad roce hrala asi hodku na kytaru a mam uplne ojety briska tak se mi blbe klavesnicuje
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 07:41
- Nahlásit
Pepa přehrává každý den, když pijeme kafe - takže prsty má zocelené. Já jsem absolutně "hluchá" - jediná široko daleko na nic nehraju a zpívat nemůůůůžu - všichni by zdrhli Zato si pamatuju všechny texty a můžu předříkávat
Těším se na vánoce - Pepa kytara, zeťák cokoliv - ale bude to basa, mladá sedne za klávesy, děti hezky zpívají... to bude koled až dojedou...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 07:42
- Nahlásit
učím... mám tu jednu studentku... takže ona počítá a já se tu nedííím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 08:10
- Nahlásit
xerxova
tak ha su taky hlucha ale me nikdo neslysi
tak to nemas moc lidi...
pry bude celozavodka, coz zas vsechno komplikuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 08:44
- Nahlásit
cernejcaj
jo, to si pamatuju z davnych dob, kdy jsem taky brnkala na kytaru
z klaves me boli akoraz zapesti kdyz to nekdy prezenu
koledy nehraju a me nastesti taky nikdo neslysi, sluchatka jsou bezva vynalez
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 09:49
- Nahlásit
me bi i z kytary, ale vcera sem mela asi po roce chut si brnknout, tak sem to vyuzila, fakt bych se mela naucit vic nez par akorfu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 10:15
- Nahlásit
cernejcaj
ja jsem taky tehdy umela jen par akordu a vybrnkat jednoduchy stupnice, jsem se to naucila podle knizky
jako zabrnkat nejaky trampsky hity, to se dalo, ale nic vic
ale nejak me to nechytlo, asi nejsem kytarovej typ
pritom mi nasi koupili docela drahou kytaru, byly jsme pro ni a v Praze v Kotve!
od ty doby mi visi v loznici, je mi ji lito vyhodit, je hezka a skoro nova a byla draha, zejo, ale v zivote uz na ni asi nikdo nikdy hrat nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 11:05
- Nahlásit
tak uvidis, treba deti to jeste chytne, vis jak se na to daj balit holky?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 11:53
- Nahlásit
cernejcaj
to tezko, nejstarsi synovec nema vubec sluch a tyhle veci ho nebavej, mladsiho nebavej taky a navic bude balit holky na svuj sarm a vtip, s tim nebude mit problem
neter by to i bavilo, ma takovy knizni piano jak se tam hraje podle barevnejch puntiku a bavi ji to, ale nema vubec trpelivost se to ucit, toz se obavam ze tam to taky nedopadne bo tam ani neni ta motivace zejo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 11:55
- Nahlásit
maya
nj taabsenxe sluchu je naprd, ja ho nemamaje to blby ale zas si muzu hrat falesne jak se mi zachce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 12:40
- Nahlásit
cernejcaj
ja myslim ze i ta absence sluchu muze mit ruzne stupne a synovec ma ten nejhoris vcetne absence smyslu pro rytmus
holt v tomto smeru mu nebylo dano
asi kdyby ho to bavilo by si soukrome mohl neco brnkat, ale nastesti se radsi zameril jinym smerem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 13:10
- Nahlásit
maya
ja nevim co to rytmus je, neslysim ho, nepoznam ani na kolik dob je pusnicka...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 14:02
- Nahlásit
cernejcaj
pak mas hrat na ty klavesy, ty ti rytmus drzej samy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 14:30
- Nahlásit
maya
vim no + tam je ta vec co "tika" klavesy sem dostala pred 20 lety sou ve skrini a musela bych je davat na pistel
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 19:46
- Nahlásit
cernej caj
Taky mam kytaru, obcas si na ni brnku a prsty trpi. Umim zakladni akordy, zvladla jsem i to tezky "F"ko, kdysi. Proste na brnkani k taboraku dobry.
Maya
pritom mi nasi koupili docela drahou kytaru, byly jsme pro ni a v Praze v Kotve!
Takovyho pokladu se nelze vzdat! Ja si na svou prvni a jedinou kytaru nasetrila z brigad, dokonce jsem chvili chodila s kamoskou i na kytarovy hodiny - ale vybrnkat na strunach umim/umela jsem max Yesterday. Takze obdivuju vsechny hravce.
Xerxová
Těším se na vánoce - Pepa kytara, zeťák cokoliv - ale bude to basa, mladá sedne za klávesy, děti hezky zpívají... to bude koled až dojedou...
To zni dobre a hezky. Ne, jak kdyz brnkam ja.
Jinak tady teda zzziminka, bazmek merici hlukovy odinstalovan, haleluja, nic nehlucelo, neb pan privez spesl kabel tenouckej placatej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 20:03
- Nahlásit
Fifi
tak super, že bazmek byl tichej, bych se z takovýho zvuku zcvokla, to nesnáším tyhle hluky, taky je to jediný, co mě odrazuje od tepelnýho čerpadle, že je to hlučný jak prase
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2018 20:08
- Nahlásit
tady hodně fučíííí - takže pocitově je mnohem větší mráz než na teploměru. Ani psisku se nechce ven - a já mu to schvaluju
|