Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2018 18:52
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, a ty panorámata!
ne fakt nádhera

my se kousek prošli, Lokinek se vyplavčil, ale jako tohle zamračený podzimní počasí zase moc nemusím

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2018 19:23
- Nahlásit

mám podzim ráda - a minulý týden byl vlhký, slunečný... i temný

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2018 20:14
- Nahlásit

ten mlok nám udělal radost - protože to bylo mločí mimino... takového prťavce jsme ještě neviděli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2018 20:16
- Nahlásit

Xerxová
jeee, ty sou nadherny fotky a ta houba je teda ultra dobra

Maya
me to zatazeno neva, ale zas skoda ze neslo videt hvezdy, ale zas nefoukalo vubec

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2018 20:21
- Nahlásit

Xerxová
Mimi mloci, vypada jak dospelec, peknej. Ta predposledni je muzeum (lazne), vid? Nepletu se snad, kdyz jsem kolem nej chodila na Husovku 6 let... A ted koukam, ze tam je i cedule vyfocena, tak nepletu. Mely jsme tam oblibenou tuji u nej zdanlive neprostupnou, kde jsme mely s kamoskou bunkr. Krasne vypada, muzejicko a stejne krasavy jsou podzimni fotos.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2018 20:30
- Nahlásit

Fifi Správně to máš - Muzeum. Rekontruuje se letos uvnitř - je zavřený. I kus parku kolem vykáceli - předělává se tam kolem plyn a vůbec všechny sítě.
Nevím, jestli jsi zaregistrovala, že ze starých lázní je galerie... je to psina - na ochozu (odkud se dalo skákat dolů do bazénu, když plavčík zavřel oči) zůstaly plechové cedule "plavky ždímejte do výlevek"... pro nás, co se tam učili plavat... je to zvláštní

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2018 22:24
- Nahlásit

Xerxová
a co je to za muzeum? nejde to přečíst
taky se mi nejvíc líbí ta houba, já fotila houby minulej tejden a je z toho houby

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2018 16:12
- Nahlásit

Maya Severočeské muzeum - založeno jako uměleckoprůmyslové muzeum v roce 1873. Bylo největší v Čechách (i když tedy spíš německé ) - jeho věž je replikou věže staré liberecké radnice... Dnes má i přírodovědné a historické sbírky. Otevřou znovu až v roce 2020...

Už jsme zase sami - právě se zavřela vrata za nájezdníky. Husa byla báječná (zelí a knedlíky taky). A babiččiny ořechové martinské rohlíky nemají chybu. I víno bylo... Prostě se Martin povedl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2018 19:23
- Nahlásit

Xerxová
aha ted je zavreny?

tak skvely, ze ste si uzili husicku a rohlicky.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2018 19:51
- Nahlásit

Xerxová
je to hezkej barák, to teda rekontruujou dýl než Národní muzeum

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 06:53
- Nahlásit

tak si jedu k dr at mi neco napise at s tim v praci nejak preziju, lezici vikend mi asi vubec nijak neprospel

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 08:24
- Nahlásit

cernejcaj
nekdy na ty anginy to chce fakt atb, aby to ty bakterie zahubilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 08:30
- Nahlásit

angina to snad neni...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 08:48
- Nahlásit

zanet dychacich cest nebo tak neco

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 09:39
- Nahlásit

cernejcaj
no to uz ti to prave slezlo z krku na prudusky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 09:58
- Nahlásit

Maya
no este ze me tim tadyk nikdo nestrasil, ze jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 13:30
- Nahlásit

jakoze je to peklo nudit se na internetu a s vidinou toho, ze moje vyplata bude tak o 3t chudsi jako ani tak neusetrim ani korunu do zasoby ale pomooooc utrhejte mi ruce. Jeste porad sem se ani vubec nikam nepodivala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 16:02
- Nahlásit

čaj koukej odpočívat, léčit se. Ať se všeho zbavíš a jsi jak rybička. Ferryška tě jistě ráda vidí doma - můžete odpčívat spolu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 16:22
- Nahlásit

Xerxová
jojo, odpocivam a drbeme se a valime se v postylce, celej den to tady na me vrti chvostem

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 17:43
- Nahlásit

cernej caj
Sikovna, ze zasla k doktorce, tumas piskutek! Valendo grando tvy telo zjevne potrebuje, toz relaxuj, vylez se, vyleci se, pi čaj. Horkej. Cernej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 17:56
- Nahlásit

Fifi
piju piju aj mlicko s medem stale a s ferinkou se tu nuchnime, myslim, ze si to taky uziva i kdyz vetsinu dne spi, tak to je tak super celej den nuchnat misto prace kozisek

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 18:14
- Nahlásit

Xerxová
mlok je nádhernej!!!
cernej caj
ty jsi zase nemocná, nebo tě dohnaly choroby?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2018 18:39
- Nahlásit

kachna_
spis me dohnaly choroby, to mam za to ze neumim odpocivat a "vylezeni" znamena, ze si nedam 30 ale jen 20 km, ze...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2018 19:51
- Nahlásit

nikde nikdo...

tady kupodivu trošku zapršelo, takže odpolední lesní procházka byla mokrá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2018 20:45
- Nahlásit

Xerxová
Tu taky sprchlo, drobatecko, par kapek a asi nejaky ochlazovani - kotnik se hlasi coby dobrej indikator, dneska nejak nateknul a bolel, to mam radost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2018 20:51
- Nahlásit

Fifi
tak to je neprijemny, ja myslela, ze se uz zlepsuje a ted zas toto... no asi se na nej musi moooc opatrne, snad teda to pres noc zas splaskne a prestane zlobit!

Xerxová
celej den nakukuju, i kdyz jak su doma, tak si ctu a koukam na filmy... dala sem si vcera dve scifarny, dneska uz mam jednu splnenou a koukam jeste na druhou, nemeckou ze 70.let takze jak nejsu na ty stary filmy tak su zvedava, jak se mi to bude libit

s ferinkou tu vegetime a je vtipna, jak se pohnu zavrti ocaskem, doplazi se na konec postele a vyzyvave na me kouka a vrti, ale nedojde si az ke me k pc, jen kouka a vrti panickoooo pod me podrbkaaaaat

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2018 21:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
ak to je neprijemny, ja myslela, ze se uz zlepsuje a ted zas toto... no asi se na nej musi moooc opatrne, snad teda to pres noc zas splaskne a prestane zlobit!
Ono se to zlepsuje, ted otek vyslovene jen vnejsi kotnik a opakuju se, ty slachy, vazy pohmozdeny se halt musej dolecit klidem a ortezou. Je to voser, nebudu lhat. Do schodu a po rovine chodim uz docela normal, ale dolu furt jak Zofre.
Chces tipy na super filmy? Respektive na ty, ktery se moc libily mne?
Ferisak se te asi nemuze nabazit! Drbej a venuj se, uzivej si to s ni moc.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2018 22:09
- Nahlásit

taky bych potřebovala na tejden nějakou nemoc, abych zkoukla těch pár filmů, co mám už pár let na flešce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2018 08:11
- Nahlásit

Fifi
jasne ze chci tipy na super filmy!

jasny, slachy ten klid chcou, vopruz nejvetsi vetsinou to vydrzet ale jinak to pak zlobi...

Maya
a nebylas uz letos nemocna nebo to si pletu? bys to mozna mohla sledovat na mobilu cestou do prace

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2018 08:21
- Nahlásit

pracuju a pracuju a pracuju... až se ze mě kouří... Trošku hektické období

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání