| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2018 18:52
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky, a ty panorámata!
ne fakt nádhera
my se kousek prošli, Lokinek se vyplavčil, ale jako tohle zamračený podzimní počasí zase moc nemusím
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2018 19:23
- Nahlásit
mám podzim ráda - a minulý týden byl vlhký, slunečný... i temný
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2018 20:14
- Nahlásit
ten mlok nám udělal radost - protože to bylo mločí mimino... takového prťavce jsme ještě neviděli.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2018 20:16
- Nahlásit
Xerxová
jeee, ty sou nadherny fotky a ta houba je teda ultra dobra
Maya
me to zatazeno neva, ale zas skoda ze neslo videt hvezdy, ale zas nefoukalo vubec
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2018 20:21
- Nahlásit
Xerxová
Mimi mloci, vypada jak dospelec, peknej. Ta predposledni je muzeum (lazne), vid? Nepletu se snad, kdyz jsem kolem nej chodila na Husovku 6 let... A ted koukam, ze tam je i cedule vyfocena, tak nepletu. Mely jsme tam oblibenou tuji u nej zdanlive neprostupnou, kde jsme mely s kamoskou bunkr. Krasne vypada, muzejicko a stejne krasavy jsou podzimni fotos.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2018 20:30
- Nahlásit
Fifi Správně to máš - Muzeum. Rekontruuje se letos uvnitř - je zavřený. I kus parku kolem vykáceli - předělává se tam kolem plyn a vůbec všechny sítě.
Nevím, jestli jsi zaregistrovala, že ze starých lázní je galerie... je to psina - na ochozu (odkud se dalo skákat dolů do bazénu, když plavčík zavřel oči) zůstaly plechové cedule "plavky ždímejte do výlevek"... pro nás, co se tam učili plavat... je to zvláštní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2018 22:24
- Nahlásit
Xerxová
a co je to za muzeum? nejde to přečíst
taky se mi nejvíc líbí ta houba, já fotila houby minulej tejden a je z toho houby
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2018 16:12
- Nahlásit
Maya Severočeské muzeum - založeno jako uměleckoprůmyslové muzeum v roce 1873. Bylo největší v Čechách (i když tedy spíš německé ) - jeho věž je replikou věže staré liberecké radnice... Dnes má i přírodovědné a historické sbírky. Otevřou znovu až v roce 2020...
Už jsme zase sami - právě se zavřela vrata za nájezdníky. Husa byla báječná (zelí a knedlíky taky). A babiččiny ořechové martinské rohlíky nemají chybu. I víno bylo... Prostě se Martin povedl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2018 19:23
- Nahlásit
Xerxová
aha ted je zavreny?
tak skvely, ze ste si uzili husicku a rohlicky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2018 19:51
- Nahlásit
Xerxová
je to hezkej barák, to teda rekontruujou dýl než Národní muzeum
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 06:53
- Nahlásit
tak si jedu k dr at mi neco napise at s tim v praci nejak preziju, lezici vikend mi asi vubec nijak neprospel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 08:24
- Nahlásit
cernejcaj
nekdy na ty anginy to chce fakt atb, aby to ty bakterie zahubilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 08:30
- Nahlásit
angina to snad neni...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 08:48
- Nahlásit
zanet dychacich cest nebo tak neco
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 09:39
- Nahlásit
cernejcaj
no to uz ti to prave slezlo z krku na prudusky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 09:58
- Nahlásit
Maya
no este ze me tim tadyk nikdo nestrasil, ze jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 13:30
- Nahlásit
jakoze je to peklo nudit se na internetu a s vidinou toho, ze moje vyplata bude tak o 3t chudsi jako ani tak neusetrim ani korunu do zasoby ale pomooooc utrhejte mi ruce. Jeste porad sem se ani vubec nikam nepodivala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 16:02
- Nahlásit
čaj koukej odpočívat, léčit se. Ať se všeho zbavíš a jsi jak rybička. Ferryška tě jistě ráda vidí doma - můžete odpčívat spolu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 16:22
- Nahlásit
Xerxová
jojo, odpocivam a drbeme se a valime se v postylce, celej den to tady na me vrti chvostem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 17:43
- Nahlásit
cernej caj
Sikovna, ze zasla k doktorce, tumas piskutek! Valendo grando tvy telo zjevne potrebuje, toz relaxuj, vylez se, vyleci se, pi čaj. Horkej. Cernej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 17:56
- Nahlásit
Fifi
piju piju aj mlicko s medem stale a s ferinkou se tu nuchnime, myslim, ze si to taky uziva i kdyz vetsinu dne spi, tak to je tak super celej den nuchnat misto prace kozisek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 18:14
- Nahlásit
Xerxová
mlok je nádhernej!!!
cernej caj
ty jsi zase nemocná, nebo tě dohnaly choroby?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2018 18:39
- Nahlásit
kachna_
spis me dohnaly choroby, to mam za to ze neumim odpocivat a "vylezeni" znamena, ze si nedam 30 ale jen 20 km, ze...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2018 19:51
- Nahlásit
nikde nikdo...
tady kupodivu trošku zapršelo, takže odpolední lesní procházka byla mokrá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2018 20:45
- Nahlásit
Xerxová
Tu taky sprchlo, drobatecko, par kapek a asi nejaky ochlazovani - kotnik se hlasi coby dobrej indikator, dneska nejak nateknul a bolel, to mam radost.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2018 20:51
- Nahlásit
Fifi
tak to je neprijemny, ja myslela, ze se uz zlepsuje a ted zas toto... no asi se na nej musi moooc opatrne, snad teda to pres noc zas splaskne a prestane zlobit!
Xerxová
celej den nakukuju, i kdyz jak su doma, tak si ctu a koukam na filmy... dala sem si vcera dve scifarny, dneska uz mam jednu splnenou a koukam jeste na druhou, nemeckou ze 70.let takze jak nejsu na ty stary filmy tak su zvedava, jak se mi to bude libit
s ferinkou tu vegetime a je vtipna, jak se pohnu zavrti ocaskem, doplazi se na konec postele a vyzyvave na me kouka a vrti, ale nedojde si az ke me k pc, jen kouka a vrti panickoooo pod me podrbkaaaaat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2018 21:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
ak to je neprijemny, ja myslela, ze se uz zlepsuje a ted zas toto... no asi se na nej musi moooc opatrne, snad teda to pres noc zas splaskne a prestane zlobit!
Ono se to zlepsuje, ted otek vyslovene jen vnejsi kotnik a opakuju se, ty slachy, vazy pohmozdeny se halt musej dolecit klidem a ortezou. Je to voser, nebudu lhat. Do schodu a po rovine chodim uz docela normal, ale dolu furt jak Zofre.
Chces tipy na super filmy? Respektive na ty, ktery se moc libily mne?
Ferisak se te asi nemuze nabazit! Drbej a venuj se, uzivej si to s ni moc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2018 22:09
- Nahlásit
taky bych potřebovala na tejden nějakou nemoc, abych zkoukla těch pár filmů, co mám už pár let na flešce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2018 08:11
- Nahlásit
Fifi
jasne ze chci tipy na super filmy!
jasny, slachy ten klid chcou, vopruz nejvetsi vetsinou to vydrzet ale jinak to pak zlobi...
Maya
a nebylas uz letos nemocna nebo to si pletu? bys to mozna mohla sledovat na mobilu cestou do prace
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2018 08:21
- Nahlásit
pracuju a pracuju a pracuju... až se ze mě kouří... Trošku hektické období
|