| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2018 10:54
- Nahlásit
prší prší… jen se leje... a taky fučí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2018 11:22
- Nahlásit
tady hlsavne fuci a jen lehce mrholi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2018 13:32
- Nahlásit
čaj ony úhrny vysoké nebudou - ale alespoň se to stihne vsáknout. I když na Jizerce napršelo docela dost - tak snad alespoň hory se trochu namočí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2018 14:39
- Nahlásit
tady uz sviti zase...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2018 19:43
- Nahlásit
důležitý dotaz: Má Fifina alespoň trošku zalito ??
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2018 20:22
- Nahlásit
byla jsem s Najťounem venku - měsíc svítí, přes něj se řítí rychle letící mraky... zajímavé nebe. Zima. A tak jsem si doma zapálila dvě veliké svíčky - zahájila jsem zimní sezónu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2018 20:31
- Nahlásit
Xerxová
Nema, jak jinak... Ale ficelo hezky, nastesti nic neodlitnulo. Moon ted sajni venku krasne a nejak prituhuje, ze bych konecne v noci sklizela muskaty z oken? Svicky, no jejej, ja jsem palicova dcera asi, kazdej vecer musi horet!
A mam ortezu, docela fajna vecicka, hezky stahuje bolavy slachy.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2018 21:09
- Nahlásit
taky ráda svíčkuju - mám takové ty pořádné - deset cm v průměru a třicet cm výška - umístěné tak, aby je náhodným vrtichvostěním Night nesejmul... Jinak jsou mu ukradený... ale ta jeho oháňka je nebezpečná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2018 22:04
- Nahlásit
já svíčky nemám ráda, furt mám pocit, že něco od nich chytne, takže tak max čajový v nějakým domečku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 05:46
- Nahlásit
ja mam misto maly na policce na knihovne ale mam tam ted bordel a neni prostor teda...
nojo, uplnek, blbe se mi spalo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 06:14
- Nahlásit
fifi
j8nak s ortezph to.musi byt posusnanicko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 08:37
- Nahlásit
cernejcaj
ja taky nemohla usnout, spala jsem jen par hodin, jsem jak zombie, jeste ze zitra ta dovolena, sice budu muset jen na nakup a na hrob, ale furt lepsi nez vstavat do prace
Fifi
dneska ty ortezy jsou vymozenost, to ze mejch mladejch let nebylo, to byla holt sadra a pak rozchodit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 09:00
- Nahlásit
jedu z prace je mi blbe nic mi neni ale mqm pocit ze chcipnu oci uzliny, klouby...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 09:32
- Nahlásit
tak sem.si vzala pul den dovolenou, autobus 20 min sekera takze mi ujel autobus domu, jezdi jednou za hodinu, takze sem sice sla s predstihem, at mam na autobus rezervu a stiham, ale s 20min sekwrou sem.nepocitala takze si dam ted 55 minut stani na zastavce ktera nema ani zdili ani zavetri presne jedina vec, co potrebuju na tu teplotu samozrejme, no anebo nemusim stat a muzu si dat treba 2km prochazku po silnici bez krajnice na dalsi zastavku... misto doma.v 10 budu doma v 11, toho spanku moc nestihnu kdyz ve 14h musim jet spatky do brna, asi uz ted lituju te vyplytvane dovolene... asi by mi s teplotou bylo fakt lip v kanclu nez na zastqvce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 10:16
- Nahlásit
čaj koukej se kurýrovat. A proč musíš zpátky do Brna ?? Je to rozumné, když je ti fakt blbě...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 11:32
- Nahlásit
Xerxová
mam domluveny lamani tela, psala sem uz maserovi a rikal, ze to upravime aby to bylo OK, je mi trapny to zrusit ten den kdyz prijde o zakazku pak...
ale muz me hodi autem, stejne bych musela jeste pro dort na zitrejsi oslavu co vyzvedavam v brne a koupit chleba na vikend, takze aspon to bude autem fajn... nejak asi i na me pada nejakej moribundus vsichni kolem furt nemocny tak to mam z toho ze su zas ve smycce "neodpocivam pasivne a malo spim"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 12:40
- Nahlásit
cernejcaj
no oci uzliny klouby to vypada na regulerni chripku a s tim si zahravat nejni zadna sranda jak s nejakou anginou teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 13:03
- Nahlásit
Maya
sak su doma, chvilu sem lezela, jeste lezet pujdu, pak do mesta skocit pro dort - zitra bych to nestihla, koupit jidlo na oslavu a zitra hned z prace za segrou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 13:18
- Nahlásit
cernejcaj
s timhle stylem to mas asi fuk jestli jsi doma nebo ne
ja z tohohle mam bobky od ty doby, co jsem pred par lety videla na vlastni oci jak to diky takovymuhle zivotnimu stylu s chripkou zabalila kolegyne jen o par let starsi nez ja
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 14:36
- Nahlásit
maya
jenze povinnosti sou povinnosti, jet na vandr o vikendu nemusim protoze to je moje vec a nic se nestane ale obehat dort zaridit jidlo a nakoupit na oslavu musim prootze na to spoliha dalsich 8 lidi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 15:00
- Nahlásit
cernejcaj
ja vim, to si rika kazdej, vcetne me samo, a ty reci jak je to u chripky nebezpecny bere s rezervou bo ty veci nepotkaj, ale kdyz se pak setkas s tim ze to nekoho fakt zabije, tak se clovek necejti pak dobre
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 15:37
- Nahlásit
aspon by ze me nebyl nekolik let lezak, radsi at me.zabije chripka, kdyz uz...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 17:54
- Nahlásit
Hlasim se do klubu nespavcu a zombies.
cernej caj
"neodpocivam pasivne a malo spim"
Chciplino, nepretahuj se tolik, pridavam se k holkam - odpocin a vylez se nekdy taky poradne! Znamej jel podobnej rytmus a prechodil chripky, velky problemy se srdickem ted ma... Chnapu, ze se tesis na oslavu a z ty se vyvliknout nemuzes, tak snad tam nikoho nenahodis.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 18:00
- Nahlásit
Fifi
ja vim no a mas pravdu, pristi tyden mqme sobotu s muzem pro sebe tak bude leharo grando
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2018 19:38
- Nahlásit
cernej caj
No snad to do pristiho vikendu doklepes bez ujmy a pak si opravdu, ale opravdu odpocin!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2018 06:47
- Nahlásit
koukejte se všichni zbavit otoků, rýmiček, chřipeček... ať je vám zase dobře
Já dneska ráno jedu do Matičky stověžaté... Dopledne se budu sama toulat úzkými uličkami Starého města a pak vyzvednu Trpajzlíky a půjdeme na zmrzlinu... Na chvilku zaběhnu na sraz Zvířetníků... ale brzy zase vypadnu - Trpajzlíci pojedou na prázdniny do Liberce (k druhé babičce) a budeme se učit přesun autobusem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2018 07:50
- Nahlásit
Xerxova
uzij si prahu i trpajzliky a i sraz urcite bude paradni mam rada kdyz lidi z internetu maj realny tvare
fifi
ja nedeli pokratim, at su brzo doma. byla to akce navic - nemam uplne rada vicedenni akce bez volny nedele mezi tim a prene se ted ukazalo ze uz toho proste je moc, jak sem tusila - kamos, kvuli kterymu to je ani nechce prespat a protoze dneska slavi jeho kamoska narozky tak prej mozna ani nevstane me to zitra rano ceka ve 3:40 jeho az tak 7:30
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2018 09:04
- Nahlásit
Autobus poloprázdný, už jsem za Boleslaví. Venku mlha.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2018 12:49
- Nahlásit
cernej caj
Tak to zvladni, jen bacha - o vikendu se meni cas, tak at nejsi zaskocena jizdnim radem.
Xerxová
Prijemnej vylet do maticky stovezaty. Zcestovali trpajzlici jeste nejeli busem?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2018 13:29
- Nahlásit
Fifi
jeee to uz je zas ted, to bych malem zapomela! dik, snad teda mi mobil naskoci automaticky spravne...
|