| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 13:41
- Nahlásit
čaj nastav si pravidla splupráce hned od první chvíle... možná zjistíš, že po prvním "výstupu" že takhle teda neee... chlapec změní pracovní návyky. A klidně bych si - pokud spolupráce nebude fungovat - stěžovala a chtěla změnu. Protože pokud ti přibude práce a starosti a nepřibydou peníze... je něco špatně v systému
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 14:42
- Nahlásit
xerxova
nebo si budu hledet sve casti a nebuduvresit tu jeho... nakonec system pak ukaze kdo co delal a kdo co odflakl... blby je, ze clovek proste kdyz neveri kolegovi jak se ma za takovou praci postavit...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 15:18
- Nahlásit
čaj tak to jo - já myslela, že výstup je jeden...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 19:14
- Nahlásit
Maya
jo bude to fabka, s hodne kurvitkama
Sem nejdriv cetla babka. Vysnenej automat? toz at cekani neni az pulrocni a navalej ji driv.
cernej caj
Lity s nechtenym kolegou, drzim palce, at si to nak sedne a netrpis moc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 21:11
- Nahlásit
xerxova
defacto je - ale uvidime, jak to bude.
Fifi
dik, snad to bude fajn, a nejhur vim, ze to je jen na pul roku
dneska zas dost fuci, to z predpovedi tak uplne nepoznam nikdy, sice teplo hlasej ale na vandr to lrece jen kvuli vetru bude asi na teplejsi spacak. posledni predvanocni akce me ted ceka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 21:14
- Nahlásit
to byla akcička... Páník slíbil nafotit šéfovi firemní vilu... a tak kromě podzimních snímků, co dělal ráno... jsme se vydali i s psiskem pěkně pěšky po tmě... na fotky temné... Night tak hodinu a půl trávil na vodítku v civilizaci a myslím, že bude dobře spinkat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 21:25
- Nahlásit
xerxova
tak to muselo byt docela fajn nocni foceni pekne vilky a najtik mel trochu zmenu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 21:32
- Nahlásit
cernej caj
nejhur vim, ze to je jen na pul roku
V nejhorsim zatnes zuby a muzes odskrtavat...
ale na vandr to lrece jen kvuli vetru bude asi na teplejsi spacak
Nemela by ses setrit? Aspon teda spacaka teplejsiho, at neklepes kosu. Tu uz dneska foukalo nak normal zase, ono fuci furt prubezne, uz mi z toho tika voko a Troldovi tece z voci, aj na usiska doslo na cisteni, neb se rejou v zemi a pak mu ty lehky placacky vezme venkovni pruvan a nak si je zacal drbkat.
Xerxová
na fotky temné... Night tak hodinu a půl trávil na vodítku v civilizaci a myslím, že bude dobře spinkat
Fotky budou urcite zdarily a ze je Najt unaven, chnapu. To neni jak po vychazce v lese, kde si mozek odpocine - nevzpinal se, spanelsky bujny or prilis, doufam?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 22:04
- Nahlásit
fifi
taky mi prijde ze feri ted vic slzi tak snad trolitko nebude mit s usiskama potize.
nojo, ted akce s kolegou a jeho kamosem, co bych s nima jela do skotska a kamose neznam, tak otukavacka.
me prijde ze u nas ten vichr nepolevil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 22:09
- Nahlásit
Fifi
Vysnenej automat? toz at cekani neni az pulrocni a navalej ji driv.
automatické všeeecko, řazení, světla i stěrače ještě by mohl bejt automatickej i volant a bylo by to ideální auto
u nás je vichr furt, teď jsem četla zas studená fronta na víkend a teplo ještě příští tejden
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 05:54
- Nahlásit
maya
automatickej volant by byl hustej
rano me vzbudilo solidni skrabani v krku v noci teda uz me to probudilo a stvalo, uaaaa muz je uz tyden nemocnej, uz je mu lip, tak snad sem ty bacily nechytla od nej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 06:24
- Nahlásit
Fifi dvakrát mě namíchnul - poprvé, když zavrčel na psa za plotem a chtěl si ho všímat (záploťáky umí neřešit) a podruhé když prudce změnil směr z chodníku do cizí zahrady (vrata byla otevřená) a já málem automaticky šla s ním - a jelikož se nechtěl vrátit (tuze zajímavé počmuchání) tak jsem ho i plácla po pozadí... (u nás občas pozitivní metody zapláčou ) Jinak v pohodě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 08:21
- Nahlásit
cernejcaj
kolegyne tu taky chrchla uz od pondelka, takze me uz od vcera taky skrabe v krku, ale zatim se to nehorsi, tak doufam, ze to tak zustane a ze nelehnu zase na vikend
Xerxova
ale takovy placnuti Najtik ani necejti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 09:47
- Nahlásit
ja mam strach, ze lehnu na vikend realnej a prijdu o vandr. v noci sem nespala jak to drhlo, sezrala sem uz asi 3 pastilky a tedjim haagwen dasz z lednice aby to aspon 5 sekund badrasalo jak struhadlo a nehorelo kdyz to omrazim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 11:09
- Nahlásit
me na takovy velky boleni v krku pomaha jedine kloktat stopangin a proste ty hleny z mandli vykloktat a vyflusat, pastilky a tak me pripada ze jsou jen na takovou momentalni ulevu, ale nic nelecej
jezis doufam ze me se to uz nezhorsi, boleni v krku fakt nesnasim, to radsi rymu nebo kasel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 11:21
- Nahlásit
kolega mi nedovoli ani vyvetrat zatuchlej smrad v kanclu do kteryho smrka a kycha...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 17:19
- Nahlásit
odchod z kaclu saunovych 26, 5 stupne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 18:32
- Nahlásit
ufff - teď mě trošku vyplašil Night. Až jsem si musela nahlas říkat, ať neblbnu...
Koupila jsem v Globusu pytel hovězích kostí za 10,- Kč. Vždycky vybírám takový, kde kromě masitých kostí je i nějaký ten obří kloub. A když vykošťuju ty malé kosti (z pytle je vždy alespoň půlkilíčka čisté hověziny), tak Night venku na pelechu okusuje velekloub a neotravuje. Občas se na něj dojdu podívat, jestli náhodou není kost "řídká" a chlapec jí nesežere moc... V tom případě mu ji seberu. No a pokud kost vzdoruje, tak má chlapec zábavu na dlouho, než ho to přestane bavit.
No a dneska asi po pěti minutách napitý Night (mokré flusy a mastný flek na leknínovém rybníčku) je u mě v kuchyni a že by mohlo být masíčko... Jdu ven - a kost nikde. Obejdu oba spodní pokoje, jestli si nepropašoval kost domů a nešel se "udat". Nic. Rozsvítím si venku... a nic. Pak mi bliklo, že před chvilkou děsně řval sousedovic berňák a nějaké psisko mu odpovídalo... a že byl na zadní silničce pěkný šrumec... Že by se Night šel podívat?? S baterkou jsem projela azalky a rododendrony u plotu a hurá... oslintaná kost obalená vším možným se zakutálela až pod plot... Spadl mi balvan - ucpané psisko je to poslední, co bych potřebovala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 18:59
- Nahlásit
Xerxová
tak jsem ho i plácla po pozadí... (u nás občas pozitivní metody zapláčou
Jedna mirna, dobre mirena a nacasovana udela obcas divy.
Spadl mi balvan - ucpané psisko je to poslední, co bych potřebovala
Uf, jeste, ze si to nasla a hepac. Ja uz od masitych kosti upustila, Ruzice by to skousla parkrat a polk. Davam jen prekrasny skelety od reznika, koznaty a obr, to kupodivu oba zuzlaj poctive. Driv jsem davala praseci lopatky, ty jsou mekky, ale ty uz nesezenu.
Maya
automatické všeeecko, řazení, světla i stěrače ještě by mohl bejt automatickej i volant a bylo by to ideální aut
tak nakyho ridice nebo Teslu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 19:14
- Nahlásit
xerxova
tak ufff ze kostecka se zatoulala pod plot
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 19:37
- Nahlásit
Xerxes kosti dostávat nesměl... uměl naporcovat i obří klouby a poté, co vyblil kusy kosti velké jak golfové míčky měl smůlu.
Arona i Betka byly okusovačky - krásně si čistily zuby a žádná potíž - nikdy toho moc nesežraly a když už, tak vzorně strávily...
Night je okusovač, ale po zkušenostech s Xerdou tuším, že kdyby chtěl, rozebere každou kost. Naštěstí se zatím vždy choval vzorně - i proto jsem dneska doufala, že ji nespolknul v kusech a jen ji někam omylem "uklidil" (zahrabávač není, nic si neschovává).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 19:43
- Nahlásit
Xerxová
Vsak, bliti kusu kosti/kloubu, zacpa, stipnuta stolicka a operace zubu - nestoji to za ty nervy u psu. Driv jsem si myslela, ze bez masitych kosti nelze krmit prirozene, ale jde to, clovek se uci postupem casu. Kdyz je Najtik vzornej okusovac, jen dobre.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 20:13
- Nahlásit
Fifi hovězí kosti "masité" vykošťuju a krmím jen maso. Z celého pytle dostane jeden či dva (druhý den) velké klouby na vyčištění zubů a jako zábavu.
Jinak ke granulím dostává převážně kuřata - ale stříhám dlouhé kosti na menší kusy a pokrájím to. Tam není žádná potíž. Pokud nepokrájím, polyká to... a to nerada vidím. Má tak půlkuřátko na den - Babišovi děláme kšeft
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2018 21:56
- Nahlásit
Xerxová
ještě žes jí našla, jinak bys určitě ani nespala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2018 10:31
- Nahlásit
nudaaa tady ve vyhnqnstvi dneska na 1. patre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2018 10:42
- Nahlásit
u nas taky nuda, obvykle ve ctvrtek byva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2018 10:53
- Nahlásit
ja nejsu ani u pc, nemam tu hrnek, nemuzu si sednout, pit muzu tak vodu z kohoutku a nemuzu odsud odejit pac mam praci nachylnou na sledovani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2018 11:13
- Nahlásit
ty jo, to by mi asi nejvic vadilo to nemuzu si sednout, a to piti asi taky, porad neco upijim
mela sis vzit ten hrnek s sebou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2018 12:16
- Nahlásit
jo to si vemu ale nemam.dost rukani i e a furt na ne klepu tak nechcu otravovat 2x vic nez je nutny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2018 12:41
- Nahlásit
zpatky dole ve vyhnanstvi s pytlikama a bez.tevh demenynich ko**tu
|