Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2018 07:19
- Nahlásit

Maya krásné podzimní portréty. Nighta zase v klidných portrétech moc nafotit nejde Protože když má pózovat (tj. normálně sedět), tak kouká jak debil a vůbec se nevyprsí...

KLuci ještě spí a tak nevím, jestli pojedme nahoru do Jizerek a nebo se budeme procházet za humny. Máme tam letos jeden rest, nešli jsme Mordovou rokli (a to je děsnej kopec...ale hezkou bučinou) - a máme to na dohled...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2018 12:37
- Nahlásit

uffff - skoro čtyři hodiny krásným pdzimním lesem - jen 11,5 kiláčků, ale nastoupáno přes 500 výškových metrů... Autem jsem popojeli k lesu (5 minut - 2,5 kiláku) a pak stoupali na Milíř a Brdo a Javorák... a Mordovkou zpátky dolů do Kateřinek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2018 19:01
- Nahlásit

Xerxova
krasny fotky, dneskq ste si dali fajn vylet

maya
lokinek nadhernej v tom listi

Fifi
sup3r, ze tlapatko se lepsi a masti zabirqji a ruza je tedq pazravka, dobre ze to z ni vyslo.

Uz jedem dom - na jidlo - pak vana a spat, nicmene vcera krasnej mlznej destivej podzim a 24km, dneska dopo masakr mokro, blato, natatej naklouzanej snih, vichr a desna.mlha, dole v 800mnm se ro roztrhalo a slunicko, jako fakt skvelu. celou noc desne chcalo su rada ze sme spali v chate. noha celkem uz OK a pobolivala jen lehce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2018 19:04
- Nahlásit

dnešek za humny...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2018 19:06
- Nahlásit

čaj tady spadlo v noci pět kapek... jinak sucho a hezky už od rána. Sníh ani náhodou

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2018 21:49
- Nahlásit

maya
Lokis ma takovej ctverackej kukuc, podzim mu slusi.
cernej caj
celou noc desne chcalo su rada ze sme spali v chate. noha celkem uz OK a pobolivala jen lehce
Asi uz rezignovala. Se tesim na povidani a fotky, zjevne to klaplo akoratne.
Xerxová
Ta prvni fotka me nejak roztrpcuje, to jsem nevidela, ani nepamatuju. Ni kapka, sucho, prach, hnus. Jinak samoze fotky luxus jako vzdy.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2018 22:34
- Nahlásit

u nás taky ani kapka, včera i dneska slůňo, včera jsem byla v lese, jsou vyschlý i místa kde normálně bejvá alespon bahno, houby ani ťuk
dneska jsme byli na obědě v restauraci u známejch, jako maj tam jídlo mega luxus, jsem se tak přežrala, že když jsme přišli domů, tak jsem totálně odpadla, ale po letech půllitr točený kofoly a na závěr mega super čokoládové fondue s brusinkama a švestkovou zmrzku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 06:29
- Nahlásit

Maya
tak to sis dala paradne do nosu

xerxova
krasy fotky, ts treti se mi libi moc.

odpo by mel bejt web hotovej, vcera sme prijeli.pozde a ve vlaku se mi nechtelo sepisovat, byl tam hodne hluk a precpano

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 19:23
- Nahlásit

tak spadlo pár kapek - ale žádný lijavec to nebyl. Doufám, že zítra a ve středu ta fronta fakt dorazí a pořádně vše zaleje

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 19:42
- Nahlásit

spadlo pár kapek - ale žádný lijavec to nebyl.
tady pršííííí, zalejváček.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 19:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fakt nekde prsi? Budu tise doufat, vypada to dle radaru nadejne, tak snad! A ne, ze zase nic a jen nakej ficak zejtra.
Edit 20.20 - zacalo mirne poprchavat

Jsem soubezne se zavazkou masa vzala suseny plice po delsi dobe falkovy, a to je material! Obr kusance, chroupavy, jakoze pro cokle lukcus!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 20:27
- Nahlásit

tady ještě pár kapek spadlo a padá - ale opravdu jen tak trošku. lepší něco nežli nic - alespoň se to před zítřkem trošku namočí. ...jsem optimista

Fifi plný mražák - to je fajn, psiska to ocení. Už jsi schopná trošku procházkovat?? Nebo stále klidový režim ??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 20:27
- Nahlásit

čaj kde jsou fotky a hlášení výletové ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 20:32
- Nahlásit

Fifi
tak gratuluju ke sprsce

Xerxová
makam na tom, pondeli ale patri dycky cajovne a su nejak pomalejsi, nez vetsinou... no a ted bojuju s tim, ze fotky pripraveny, text napsanej ale nevim zda jeste chci obetovat 20 minut tomu to supnout na web a popisovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 20:47
- Nahlásit

Xerxová
Už jsi schopná trošku procházkovat?? Nebo stále klidový režim ??

Prochazkovat ani omylem, jestli bude konecne hnusny pocasi, ani me to mrzet nebude. Ale jsem rada, ze jakztakz nejak chodim, pajdam, belham nezbytne nutny kraticky vzdalenosti lip a uridim v pohode uz auto. Boli jen slachy a tem to nakou dobu este potrva, zitra bych mela mit ortezu. Nicmene klidovej rezim bude pokracovat, s duo debilis si ven nelajsnu vyjit ani omylem, by me Ruzice zbourala na prvni dobrou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 20:52
- Nahlásit

fotos

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 21:08
- Nahlásit

cernej caj
Brr, ten snih zebe i jen z fotek, ktery jsou uchvatny! Odfoukla a nalezena plastenka - uz, uz jsem te videla jak nechtenyho paraglidistu.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 21:43
- Nahlásit

cernej caj
krásný fotky, i kráva, jak od Xerxový
u nás prší, tak jako lehce a fučí, tož jeslti to bude zejtra, tak nic moc, to fakt nesnáším chodit v dešti když fučí a deštník je na prt
Fifi
tak snad to brzy bude lepší, ale je lepší určitě chvíli nohu šetřit než si to hned namáhat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 06:00
- Nahlásit

čaj kráááása. Moc povedené fotky. A ta Krááááva jak ti pózuje - hotová modelka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 06:16
- Nahlásit

Fifi
skoda, ze ten paraglide by nefungoval jako tahlo do kopce

xerxova maya
dik

maya
nj to je dycky nejvetsi opruz, asi na plastenku a destnik... taky to nesnasim.

Mela bych si koupit bundu do prace, nosim na vylety i do prace jednu a ted je mokra z pracky... blby, ze moje nqroky sou dost naronh treba aby to nebyl igelit a ja nebyla durch za tu jednu pecho zastavku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 14:36
- Nahlásit

pršíííí

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 15:41
- Nahlásit

tady bohuzel taky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 15:59
- Nahlásit

maya chicht - tvrdím, že se na mě ten po generace liberecký původ podepsal... miluju mlhu, mrholení, déšť... ba ani liják mi nevadí. Navíc je to moc moc potřeba. Už i na horách teče té vody maličko

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 17:04
- Nahlásit

Tady bohuzel ani kapka, vcera v noci spadly asi 4.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 17:52
- Nahlásit

xerxova
ja teda mam mlhy a takovy to destivy rada ale kdyz fuci vodorovnej vitr a clovek je durch a musi v tom jeste hodinu behat po meste a pak hodinu mrznout prokoklej v buse nez.se dostane treba domu...

tady silene fuci...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 21:55
- Nahlásit

tady taky fučí, jo, mě déšt taky nevadí, když to není cestou do práce a nebo z práce, protože to přesně pak tak akorát člověk někde mrzne promoklej

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 22:44
- Nahlásit

Fuua fuu, obcas to zni jak rychlik, ale snad nebude hur, zatim jen hodne velky povetri. Tyjo, Mayo, bud rada, ze zmoknes! Nos destnik a kochej se!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2018 05:49
- Nahlásit

My myslime dest co na nej ten destnik moc nezabira a ve vetru skoro jako padak

Fuci hodne, doufam, ze ty dve rozbity tasky na zemi tam uz byly

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2018 06:24
- Nahlásit

sice v noci pršelo, ale mnohem míň, než slibovali. Ale aspoň něco

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2018 08:26
- Nahlásit

Fifi
destnik nosim, ale kdyz takhle fuci, je ti naprt, jak pise caj, jako fakt nic moc kdyz clovek dorazi do prace celej promoklej a pak v tom je celej den
nastesti dneska se mi to vyhnulo bo tak jako jenom poprchavalo

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání