Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 18:27
- Nahlásit

Xerxová
Aaa, vrchni planovacka se pustila do dila. Urcite zase vymyslis bezva dovolenou.
cernej caj
Ja moooozna pojedu do skotska pristi rok...
Kez by ti to klaplo, je to tam prenadherny. Az jsem se musela zase podivat na fotky, chci zpatkyyy!

Jo, a chtela jsem se optat, nemel by nekdo zajem se sabnout o pulku baleni Phytovetu More Mobility (pro kone)? Odsypala bych, expirace je 02/02/2021 . Mam to pro Troldu a ty jeho dysplaticky haksny, kilovku bych mela na hrozne dlouho, neb toho staci denne jen trosicka. Ozkouseno na Dorotce, Kremylovi, tyhle bylinky fungaji.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 18:28
- Nahlásit

opet ve vlaku otevreny vsechny okynka, brrrr se jako umim oblicg nq postavani a chozeji ale aby mi tri teply vrstvy rpofukoval vichr s tim sem nepocitala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 18:51
- Nahlásit

Fifivšichni doma (snad i pes) se mi posmívají... průvodce, mapa a počítač s googlem... to všechno mám na stole... a termín odjezdu je květen (chtěla jsem konec dubna - ale jsou tam svátky a to je na cestování blbý)

Škoda, na klouby jsem načala před měsícem koňskou pixlu Alavis triple blend. Aby se před zimou chlapec trošku "přiživil". A to máme taky na dlouho. Nedávám to trvale. Chodí stejně blbě od malička - zatím naštěstí žádná změna není vidět (jen už o trošku míň chodí po zadních)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 18:55
- Nahlásit

čaj nezmrzni...

jo a až se začně tvoje Skotsko blížit... napiš nějaké souřadnice. Zasypeme tě jistě s Fifinou nějakými zaručenými typy

jinak jsem hodně používala tento skotský web na výlety - solidní popis tras, mapka ti umožní hledat po celém Skotsku

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 19:02
- Nahlásit

cernej caj
Ble, vlakovej pruvan, to je naprd.
Xerxová
A to máme taky na dlouho. Nedávám to trvale.
Njn, se neda nic delat. Ale dobre, ze Najtoslava dotujes, s jeho velikosti to je asi rozumny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 19:21
- Nahlásit

Xerxová
no uvidime, jak to nakonec vse bude... v planu je west higland way pokud by melo byt po mym

Fifi
co nozka, zas o fous zlepseni aspon?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 19:32
- Nahlásit

cernej caj
pokud by melo byt po mym
Aaach, aach, aach!
co nozka
Si pripadam jak ploutvonozec, zejmena po ranu se sunu jak lachtan/tulen, uz me to nebavi. Hnata asi zase o neco lepsi, 50 odstinu sedi se rysuje kolem kotniku, boli me pretizena pulka cloveka a zada, ktery jsem si tak dlouho davala do kupy. Ale coz, kdyz sem blba, tak sem blba, zlamanyho nic neni, mohlo to bejt horsi. Akorat Ruzice je jak z divokejch vajec, se ji nedivim. A Troldik dneska trauma zase - balon letel, byt docela vysoko, po tom drakovi to byl velkej bububu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 20:13
- Nahlásit

Fifi
no jako su hoooodne zvedava, no pristi leto je dost daleko takze...

nojo, tak ses rada ze se trochu pohybujes, na velky radeni to neni... a s troldikem teda je to prdelka nezna...

tak sobota v chribech a nedele v zoo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 20:26 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čaj krásný fotky. A panda se dokonce hýbá... to je zázrak, u nás většinou celý den chrápou

Bodláková cesta je určitě krásná - a má i pokračování, kdyby ti týden na cestě byl málo. Ta další cesta jde přes Loch Ness na sever

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2018 20:43
- Nahlásit

fifi
jinak fotka naaadherna, mi utekla nejak - nojo na tyhle dovci clovek rad vzpomina, ze

xerxova
dovca je vetsinou nejvic vzdy omezena casem...

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2018 09:04
- Nahlásit

cernejcaj
krasny fotky, ten had jak nasrane kouka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2018 09:54
- Nahlásit

maya
dik, had pres sklo a hlqvne medved pres ultra spinavy sjlo.me.docela mrzej, ale psoun mi to vynahrazuje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2018 20:34
- Nahlásit

byla jsem s Najtem na večerní "civilizační". A na náměstí, v koutě u malé zeleniny se tři hajzlíci (myslím, že 12 jim nebylo ) se snažili tyčí dostat do zamčeného chladícího boxu na nápoje. Když mě (a hlavně Najta) viděli, tak se klidili... chytla jsem psa na krátko, důležitě a hlasitě zavelela "dobře si je pamatuj" ... achjo... JInak procházka hezká, klidná...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2018 21:21
- Nahlásit

cernej caj
Juu, oboji fotky krasny, zejmena teda zviratkovy ze ZOO.
Xerxová
se snažili tyčí dostat do zamčeného chladícího boxu na nápoje
Pekny teda, jeste, ze si s tyci netroufli na vas. Ja kdysi davno vypustila prvniho perdela na sidlistni spratky, ktery vytloukali plastovy zvonky - a ze se s tim cumacek neprdel, nestihali zdrhat. Od ty doby me uctive zdravili. Ale tenkrat to bylo jiny, dneska pouzit psa, mas problem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2018 07:23
- Nahlásit

Fifi
diky

Xerxova
no snad si to aspon budou zmetci pamatovat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2018 10:40
- Nahlásit

tak jsem dorazila domů (večer mám až do půl osmé dálkaře, půjdu ještě jednou) a psisko se tváří uraženě, proč že otravuju, když je čas dopoledního lenošení
Ale když jsem vytáhla maso, tak se rád probudil a dorazil asistovat při vaření oběda

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2018 19:27
- Nahlásit

když jsem vytáhla maso, tak se rád probudil a dorazil asistovat při vaření oběda
a to je zas hezký, že se kvůli tobě přemohl

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2018 20:09
- Nahlásit

kachna je to hodný psíček Už jsem domááááá, konečně doučeno

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2018 20:11
- Nahlásit

objednám Trpajzlíkům pod stromeček stavebnice ptačích budek. Kladívka máme, zbytek by měl být součástí balení

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2018 20:24
- Nahlásit

Xerxová
objednám Trpajzlíkům pod stromeček stavebnice ptačích budek.
A to je peknej napad, jsou ty budky pak normal funkcni? Jak vubec dopad kdysi darek pro odrostlejsi mlade - uz nevim pro koho, synovec? - jsem navrhovala nakou kudlu.

Stve me pajdavej hnat fest, babi leto konci, cokle nevylitany, byt vyradeny svyma hrama, Rozara rano vyblila kus ponozky? Vubec nechapu, kde co cornula.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 06:29
- Nahlásit

Rozara rano vyblila kus ponozky? Vubec nechapu, kde co cornula.
tak to asi poznáš, až navlíkneš ten druhej kus, ne?
Hlavně když to vyblije

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 07:36
- Nahlásit

Fifi ven chudáčky nevezme a ještě jim nedá nažrat... že si ponožtičkou musí jídelníček doplňovat... Nebo že by Růža usudila, že se stejně do té jedné ponožky přes otok nedostaneš a je ti tedy na nic ??

Jo - budky jsou normálních rozměrů a dokonce různých typů - "sýkorkovník" a "rehkovník"

Synovec nakonec dostal sportovní obří osušku - po sbalení maličká a lehká. Na tu jeho vysokohorskou tůristiku a horolezení...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 18:20
- Nahlásit

tento týden - v Německu, v lese za humny i na zahradě... Za povšimnutí stojí terén, který si mamut vybírá k řádění... nechápu, že se ještě nikde neroztrhnul Jo a na jedné fotce se dá najít i Ještěd (tedy jeho kousíček )

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 18:39
- Nahlásit

kachna_
Hlavně když to vyblije
To jo, po tech jejich stenecich blicich epizodach jsem u ni uz ponekud v pozoru. Vyblila druhou cast fusky i s uzlikem na ni - takze slo o jejich hraci, vyrazenou fusku, kterou se rozhodla proste najednou sezrat. Vsechny hraci fusky uz jsou snad vyhozeny.
Xerxová
ven chudáčky nevezme a ještě jim nedá nažrat...
Pozitri maji privezt asi 150 kg masa, bude legrace. Bych vlastne mela odsekat kry z mrazaku, ale jeste o tom popremejslim.
nechápu, že se ještě nikde neroztrhnul
Je halt obratnej obratnik. Jesteda vidim na 6. fotce? Tu jeho antenku poznam snad dycky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 19:00
- Nahlásit

Fifi co tvje tlapátko ?? Plaskne ?? Jinak správná odpověď- je to Ještěd dneska ráno.
Nightovi jsem včera donesla dva metry dlouhou "žížalu" - a je z ní nešťastný, neb je veliká a nemotorná a blbě se s ní bičuje. Prostě vítězí nad nebohým psíčkem. Jen tedy po chvíli na zahradě už není hezky čistá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 19:08
- Nahlásit

ychlebky nadherny mlha vlkho podzim. sme najezeny a v teple

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 19:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
co tvje tlapátko ?? Plaskne ??
Plaskne, hraje vsema barvama, nateklina trochu zustava a nejvic bolej ted natazeny vazy/slachy. Esuska mi poradila kostivalovou mast, dneska jsem vystridala s Dolgitem (a budu prubezne pres den stridat) a radne promasirovala a teda uleva okamzita a festovni, timto tento preparat doporucuju odted i dal.
je to Ještěd dneska ráno.
Chlapecek muj ufonovitej, to ste meli pekny mrakance, ale bez krapance asi, vid?
Ta zizala by se libila nevyradenymu duu, by z ni natrhali pidimidizizalky. Este edit, boze, ta 7. fotka, to je straslivackej blbecek Najti, jak se dokaze pohybovat a tvarit!
cernej caj
Krasa tvy reporty, dobre, ze mate noc v teple a ne nekde venku teda.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 20:44
- Nahlásit

fifi našel si maličký pařízek a řádil a řádil... Jen bylo rán málo světla, tak většina fotek nedopadla, i tahle je nekvalitní... Je to komediant

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 22:30
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, to já nenafotím, holt musím fotit statický

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2018 22:35
- Nahlásit

dnešní statické podzimní foto

a jeden jazykový detail

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání