| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2018 09:37
- Nahlásit
čaj užij si výletík - kam se chystáš?
Já plánovala minizvířetnický mejdan na Branžeži, i s výletem po okolních skalách - a nakonec z toho nebude asi nic. Neteř přesunula pouštění draků na tuto neděli a tak v sobotu musíme k mamině na oběd (má v neděli narozky)
Možná se tam na chviličku otočíme večer (bez Nighta - neb ten by se na psy netvářil a psů tam bude víc. Třeba Petřin Vašek, nebo dalmatin Ron - a zrovna tihle dva by z vrčícího Najta určitě nadšeni nebyli) ale nevím, nevím...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2018 12:23
- Nahlásit
Xerxova
jen kolembrnana auspersky potok, s klukama z prace dem na pekarnu u krasu
uzihte si draky i oslavicku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2018 19:10
- Nahlásit
kachna_
45 minut jedna cesta.
Tak to nastve. At ti to dobre posuzuje, ci spis uz posuzovalo.
cernej caj
tak celer miluju to si udelala dobre si takhle poridit cerstvouckej a jeste podelit sousedy
jinak ty bestie cizokrajny blby ze se takhle stehujou k nam, k tomu ty agresivni africti srsni a tak... blee
Sousedi si dosli sami, ja rozdavala nevesnicanum. A fuj, dej pokoj s agresivnima srsnema. Ty nase mam rada.
Krasnej vylet preju, uzij si to!
Xerxová
a xerxovym bezva drakiadu, at vam fouka vitr (ale nemusi to bejt zase vichrice. Plus oslava rodinna, to bude fajnej vikend.
Kterej preju vsem.
Ruzice dotahla z kulny mumii jezka. Nevim, kde tam to torzo nasla, ale fuuuj. Kdyz jsem ji ted hladila, mam pocit, ze se v tom zkusila nejdriv vyvalet, ale pichalo... Fuuuj!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2018 19:14
- Nahlásit
Fifi fůůůůj - proč máš doma můůůmie ?? Jediné naše prase byla Arona - ta se válela v hnusech, hlavně mršinách. Nejlepší byl kapr v rozkladu vetřený do celého krku a plecka...
Betka i Night měli válecí potřebu tak jednu do roka - a ještě stačilo jen huknout... Night naposled přemýšlel v sobotu o močůvce, co s ní hnojili alpské louky před zimou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2018 19:20
- Nahlásit
už jste byli volit ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2018 19:31
- Nahlásit
Xerxová
Doma ne, to bylo nekde v kulne ci pod ni. Co se smradu tyka, lekla, ulezena ryba samozrejme vede u vsech psu, ty zadnej neodola. A houknout? Kdyz zrovna haze pes tu sipku, pres tvaricku a plecicko se navonet, to uz je pozde.
už jste byli volit ??
Zitra.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2018 20:49
- Nahlásit
my se právě vrátili - večerní procházka byla spojená s návštěvou volební místnosti (tedy někteří čekali venku )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2018 08:17
- Nahlásit
Fifi
tak logika naored vyvalet a kdyz to picha tak aspon prinest
xerxova
ja su zvedava na vysledky jen teda nevim zda to chci vedet
Tak kraaasnou sobotu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2018 14:20
- Nahlásit
je krááásně. Ráno jsme byli přes dvě hodiny v lese - úlovek byl jen jeden starý kozák. Nerostou - ale bylo tam moc hezky. A oběd u našich byl taky skvělý... teď volá zahrada...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2018 15:17
- Nahlásit
xerxova
obed sw jiste vydaril, ja jedu domu s nakupem, mela bych dat s feri 6km okruh pred zitrkem ale boli me dost ta noha tak nevim... dopo 15km s kolegama, obed, nakup tak uz aby byla vyplata, v penezence sotva na listky na bus pro psa na zitra
jinak fakt krasne slunecko dneska, ale gouby taky nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2018 20:06
- Nahlásit
já houby nevím, byla pracovní sobota
volit ráno, ale u nás je to spíš fraška, vybírat 7 lidí z 8 nedá moc práce
do senátu to byla bída s nouzí, ale alespoň jsem v pátek dostala u nádraží volební balíček a byla tam i reflexní páska, což už si asi tejden říkam že bych si měla pořídit už konečně na tašku, bo přívěsek z loňska jsem ztratila, takže to docela bodlo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2018 20:36
- Nahlásit
Maya u nás se zase v té obří plachtě volebního lístku nedalo moc orientovat. Sčítat to musí být sranda. Senát se u nás nevolil - nejblíž v Jablonci
Odpoledne jsme popracovali na zahradě a zítra jedeme směr Beroun drakovat. Night bude nešťasten... na vodítku nakrátko - neb minijezevčík (ale maxiagresor) Hubert chybět nebude
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2018 21:33
- Nahlásit
dnešní procházka lesní... psisko mělo hravou náladu a tak jsem si taky zaběhala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 07:47
- Nahlásit
xerxova
kraaasne radite s najtikem a uzijte si rodinnou drakiadu...
ferinka jeste nezapomela jezdit busem ale dost tu topi, ve vlaku do brna pak snad bude mensi teplo. dneska celkove je fakt krasne i rano, uvarila sem si vyjimecne na cestu teply kafe s mlikem do termosky a uz na zastavce mi bylo teplo, jak nefouka...
jinak fasadu mam svetlulince sedou, vypada to spis jak spinava bila a jeste budu mit spravenej chodnicek ke dverim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 12:19
- Nahlásit
tak mame za sebou 10km, vysel mi skvele bus takze bez cekani v brne, ferinka si normalne na nastupisti lehla! a lezela asi 5 min do prijezdu a ted pekne lezi v buse a bez janceni, knuceni a l3zeni na sedacku - unavou vetsinou je z ni vetsi hysterka, ted super unavenej pejsek.
odpo bych mela poslat nejaky dalsi clanky na zviretnik, psala lika ze ma v zasobe posledni jeden, akorat je dost prace s fotkama no kvuli popisovani
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 12:38
- Nahlásit
t3n pocit kdyz autobusak prudko pribrzdi z kopce a vy ztratite psa... poodjel o 3 rady sedacek dal
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 19:31
- Nahlásit
cernej caj
Jste si to uzily obe teda, to je dobre! Unavenina posoupnuta v busu, jim to tam vymetla? Snad vedel pan ridic, proc brzdil a nehamptnul na to jen tak.
Jo a teda gratuluju k fasade a chodnicku, to je bezva!
Xerxová
Najt mi prijde porad stejne prastenej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 20:10
- Nahlásit
Fifi
si myslim, ze jak se mu to trochu zhouplo a ona tam chrapala tak mela chlupy jak skluzavku jojo, bylo to uplne bezvadny a super
uz se moooc tesim na pristi sobotu bude repete taky jen takova mensi trasa i mozna s nejakym psim kamosem, tak uz se zacnem rozchazet pred sezonou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 20:12
- Nahlásit
cernej caj
jste si pěkně užili a Ferinka koukám ještě vytřela autobus
mě lika ani nepsala, ví že moje frekvence je pomaláá
ale jeden připravený článek mám, jen to vázne na fotkách, který mi slíbila jedna chovatelka už před pár týdny a od tý doby dělá mrtvýho brouka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 20:27
- Nahlásit
A jedna barevna foto, je videt, jak 3,5letej Troldik sedivi rychle na bradicce, v masce, geny. A tu jeho naprsenku ve tvaru krizku miluju. Rozara cumi, jak kdyz ji nadloube, jako vzdy. A pak se smrad cernej tvari vyzyvave, co lovit, koho hlodnout...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 20:29
- Nahlásit
Maya
tak u me je vyhoda ze jen copy pasta z webu + prace s popiskama fotek... takze mam za 20 minut hotovo.... psala jen ze ma.posledni tak sem ji poslala dalsich 6 a jeste porad mi do konce roku 2017 zbyvaj asi 3
snad chovatelka posle, jestli zas nejakej spesl pes tak blby
ferinka dela totqlni mrtvolu, aj na pohlazeni crti psem ale z postele nesleze tak su rada ze to dopadlo fajn, vylet akorat a unava pak doma, sak si za chvili zvykne zas na pravidelny vejleteni
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 20:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
tesim na pristi sobotu bude repete taky jen takova mensi trasa i mozna s nejakym psim kamosem, tak uz se zacnem rozchazet pred sezonou
At to Ferinka zvlada po delsim lezeni, konecne prijemna teplota venkovni.
A jen k tomuhle:
sak si za chvili zvykne zas na pravidelny vejleteni
Ber v uvahu, ze je to opravdu uz starsi dama, s pauzou a problemem dychacim, po velky operaci nozky - jasny, pravidelny vyleteni, proc ne, ale treba fakt jen kratsi trasy, pro tebe deset je prd, pro ni mozna uz hodne. Snad to nevyzni nak negativisticky, jen to ber v uvahu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 20:31
- Nahlásit
fifi
jeee3 ta prvbi fotkq je krasne podzimne barevna! a t3da je hodne sesiva bradicka trolitko. dneska sem.se divala ze feri ma tu bradicku furt jen tak defentni
xo tvoje koncetiny uz sou zahojeny?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 20:31
- Nahlásit
krásně bylo, draci lítali, dítka spokojená, Hubert nezklamal (chtěl sežrat Nighta, ale byla jsem ve střehu a tudíž Hubert přežil ve zdraví). Teď jsme dojeli.
Fifi má krásný psiska (a ano, Night je stále stejně praštěný), čajdě se výlet s chlupaticí vydařil - a to je moc dobře. Jinak já Lice poslala Alpy už v týdnu, vyjdou za týden...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 20:55
- Nahlásit
cernej caj
tvoje koncetiny uz sou zahojeny?
Kdyz jsem pomala, dycky nejaka jizva pribude, moje blbost. Sediveni je fakt geneticky, znam groeny ci malinaky, ktery i ve vysokym veku nemeli ni sedivej chlup a jiny ve trech letech jak starickove - u spicu to bude asi podobny. Stejne jak u vyzlicek.
Xerxová
krásně bylo, draci lítali, dítka spokojená, Hubert nezklamal (chtěl sežrat Nighta, ale byla jsem ve střehu a tudíž Hubert přežil ve zdraví)
A tak zase je pekny, ze i Hubert drzi tradici...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 21:30
- Nahlásit
Fifi jen je otrava, že musím být opravdu celou dobu ve střehu. Neb Night ví, že má ležet (na pelechu) vedle mé židle (bylo venku nádherně) a nemá Huberta (přes celý velký stůl vzdáleného a na vodítku - většinou na klíně paničky) řešit... ale stačí chvilka nepozornosti (Huberta panička je taky 80+) a Hubert se s řevem řítí na Nighta... a ten začne bublat a... musím mu rychle rozmluvit jakoukoli reakci. Daří se to - ale jak ráda jsem na poli s draky, kde je přeci jen větší prostor, než jedna zahrádka a ještě jsme si s Najtem stihli obejít místní okruh i s vycachtáním v potoce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2018 22:40
- Nahlásit
Fifi
jo, někteří špicí vlčouni jsou šediví už ve třech letech, já měla štěstí, Kim byl ke konci jen trošku, Dorin má šedivej čenich taky až teď
psiska krásný, sluší jim to spolu
Xerxová
Hubert je stejně dobrý jméno pro jezevčíka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2018 06:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
tak feri mela lehce cjloupky na brade uz za mlada a ma tojen lehce vic, porad jak mladice cumacek
mathea
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2018 09:08
- Nahlásit
cernejcaj
tys me teda vydesila
ale mathea taky je mi to moc lito
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2018 09:52
- Nahlásit
sedi nam na budove kudlanka prvne v zivote nazivo...
|