| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 05:56
- Nahlásit
Xerxova
to si uzijete pekne jen s muzem.a psem
Fifi
nojo, kdo si hraje nezlobi, ne?
tady rano namrzly skla, docela prituhlo na zari. Pod mesicem.muselo byt krasne, vlastne on ted nekdy byl/bude uplnek vxera ze zastavky sem.ho obdivovala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 06:55
- Nahlásit
tady je šedivák, střechy bílé, trávník křupe. Prostě podzim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 08:21
- Nahlásit
u nas taky sedivak, jako nemam nic proti, ale mohl by bejt alespon mezi tropama a mrazem takovej jako trochu prechod a ne takovyhle skoky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 08:36
- Nahlásit
Maya
ze, po srpnu nasleduje listopad...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 09:59
- Nahlásit
tady je krásné babí léto, dávám si kávičku - jasno, voní sušené křížaly, barví se stromy, kvíčaly se cpou jeřabinama, ořešník mě seřval, že lískáče už došly... okna jsem právě dočistila, abych na ty opeřence dobře viděla... prostě báječná dovolená
Nebáječně bude následovat žehlení a pak taky louskání přepravky vlašáků, co jsme včera nasbírali u sousedky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 10:21
- Nahlásit
xerxova
aspon budes pripravrna na vanoce
my z okna vidime na dalnici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 11:25
- Nahlásit
cernejcaj
ja vidim z okna na jizni spojku, to je jeste horsi nez dalnice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 11:29
- Nahlásit
maya
jako my nemame vyhled marnej dost sttomu a dalnice vzadu za stromama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 11:32
- Nahlásit
mawenzi.cz/fotky/bordel/vyhled.jpg
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 13:02
- Nahlásit
Cernejcaj
Ty mas peknej vyhked
http://i.nahraj.to/f/27wA.jpg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 13:27
- Nahlásit
ses docela vysoko, tak aspon strom taky nejakej je ale fakt teda mnohem vic zastaveny...
a navic sme skoro v draze pristavaci na letiste tak muzem sledovat bricha oblud krasne z okna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 13:47
- Nahlásit
cernejcaj
nejsem moc vysoko, druhy patro, ale ono je to z kopce, tak proto vyhled na strechy a ne z okna do okna, z tyhle strany z kopce a z druhy strany do kopce, ale tam uz je silnice s tramvajema
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 14:03
- Nahlásit
maya
aha tak to asi mate ten kopec
dneska si dam.asi prescasek malej nanepadnej, pac mame pak v 17h sraz a n3vim co bych 2h delala ve meste... nakup a postu stihnu asi za hodku v poho... a zitra pujdu driv, jedem vlakem hned z prace, plzen je dalekoooo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 14:27
- Nahlásit
cernejcaj
ja bez prescasku a zejtra driv neb jsem se dozvedela ze nam ted pocitaj hodiny nejak mesice zpatky a mam prej pres hodinu nadelanou, coz nechapu jak se mohlo stat, kdyz si to vybiram kazdej mesic tak +- aby to vyslo spis na minuty, tak doufam, ze pak z toho nebudu mit acko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 17:04
- Nahlásit
maya
tak to zni skvele
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 19:59
- Nahlásit
Prituhlo teda fest, rano tu byl jeden stupenec.
cernej caj
po srpnu nasleduje listopad...
Presne, minulou stredu tu bylo temer 30, sileny skoky.
Xerxová
aky louskání přepravky vlašáků, co jsme včera nasbírali u sousedky
Taky me cekaj, ale fura jich letos zcernala. Jsem nasla, ze jde o chorobu, tak halt se letos bude shrabany listi palit, protoze jinak mohla bejt megauroda.
Z Ruzice zacina bejt matna Nestvura, vycesala jsem z ni pul tasky podsady, takze druhy haranicko se asi zvolna blizi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 20:37
- Nahlásit
Fifi
tak to s orechama skoda, my zadny nemame, mozna na zahrade v brne by se neco naslo, ale neni cas a nestihaaaam... hlavne hodinu tam a hodinu zpatky (z prace, ne z domu takze ...
no snad se jeste trochu na svatky otepli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 22:02
- Nahlásit
my máme vlašáků hodně, něco jsme rozdali a teď už to asi necháme ležet pod stromem, i když veverka prej chodí na zahradu pro ty co sušíme, ty pod stromem se jí sbírat nechce, přitom je to za plotem bez psů
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 22:08
- Nahlásit
Hele, co byste dělaly?
Manželka lídra kandidátky uveřejní na fb velmi hloupý a urážlivý příspěvek, který nezůstane nepovšimnut. Příspěvek je smazán, ale už byl napsán a protistrana ho ochotně šíří (se jim vůbec nedivím)
Jak byste zareagovali jako členové kandidátky?
(jo, je to trest za sebepropagaci na fb, ale to mi nepomůže)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2018 22:11
- Nahlásit
Maya
něco jsme rozdali a teď už to asi necháme ležet pod stromem, i
Nebud hloupa, sbirej, louskej a pak udelas v zime nekomu radost nebo prodas za slusny prachy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 05:51
- Nahlásit
mam.udesne tezkej batoh - asi necham v praci nepromokavy gate, kdyz vidim predpoved, nevypada to jako neco, co potrebuju. Predpokladam, ze takhle 3 dny predem je to dost OK (na nedeli uz pak mame malo km takze vlastne 2) takze by to nemelo byt ani riziko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 06:59
- Nahlásit
kachna bohužel to k české politice patří... Urážky, negativa... Málokdo umí pozitivní kampaň. Takže buď nereagovat (riziko ještě většího rozmatlání problému) a nebo stručně "s nadhledem" okomentovat "úroveň" druhé strany... Že o tom víte, ale že když jinak politiku dělat neumí... tak jsou vlastně chudáci...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 07:52
- Nahlásit
čaj těžký batoh nezávidím... mě bude stačit ten na jednodenní výletík po horách (voda pro mě, pro psa, miska, a jídlo a nějaká ta bunda a rukavičky a kulíšek pro jistotu)... Pepa tahá techniku a stativ, takže se snažím odnést toho ostatního co nejvíc já.
S balením problém nemám - když jedem bez Trpajzlíků... tak se do Chrudoše vejde věcí...
Jdu zadělat na mazanec - i třídenní dovolená ho musí mít
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 07:53
- Nahlásit
kachna to čtu ještě jednou... to byl úlet z vašich řad?? Pak je to blbý - a nic moc se s tím dělat nedá. Jen se omluvit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 11:10
- Nahlásit
krasnyho vikenda vsem ja za 3,5h mizim z prace smer berounkaaaaa a krivoklat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 11:17
- Nahlásit
jo a vcera si feri z linky ukradla hrusku a sla ji ozuzlat do posrele ja si rikam ze si hnousta nohu a ona mi ozirala hrusticky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 12:06
- Nahlásit
čaj Night si chtěl z venku propašovat velejablko - a mířil s ním na sedačku... Tak jel na venkovní pelech i s jabkem
Mazanec se moc povedl... takže teď kafe poo (guláše jsem udělala tolik, aby jel zbytek na jedno jídlo s náma na výlet) , po kafi procházka lesní, pak Pepa pojede ještě do práce a hodí mě k našim... a pak dobalit a louskat ořechy a louskat ořechy a louskat ořechy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 12:50
- Nahlásit
Xerxova
tak ja zjistila az pozde co to hnousta
uzijte si paradne dovcu
sme misto obedovky zajeli do lidlu pro zmrzlinu a ted sem ji snedla pup vanicky a pekelne me boli brisko. Normalne snim na posezeni celou, asi jeste pozustatek te strevni virozky z pondeli
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 13:52
- Nahlásit
v lese provoz jak na Václaváku... si snad lidi myslí, že když před pár dny zapršelo, že budou růst (nerostou tady teď vůbec)... Hned na startu (Night ještě na vodítku) nás "přepadl" volně ložený velký tmavý pes (já tvrdím tmavě hnědý labrador, Pepa černý tlustý velevořech)... nevím, jestli zabralo hvízdání elektriky na psím krku a nebo Night na zadních... (naštěstí stále energii vypouští směrem vzhůru a ne dopředu ) , ale psisko to s vrčením kus od nás otočilo a vyrazilo do dáli (páník v nedohlednu). A tak jsme šli krátký okruh docela neschůdným terénem, kde jsme snad nikdy nikoho nepotkali... Okruh nezklamal - ani noha... Takže nakonec dobrý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2018 14:06
- Nahlásit
tak hlavne ze pes to nakonec vzdal.
jeste 20minut a frnk doufam, ze swm si to spravne spocitala a nebudou mi chybet minuty. Jdu nakomec o 15 minut driv at jedu drivejsim busem a mam rezervu radsi na cestu 20 min k dobru (20 jede bus normalne) takze v idealnim pripade si koupim neco dobreho jest3 na nadrazi.
tak preju paradni vyl3tni pocasi! a vsem odpocinkovej prodlouzenej vikend
|