Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 18:57
- Nahlásit

cernej caj
Tak at vas dneska v noci nechytne zase nejakej hnusavec a uzivej si to i s navlhlym spacakem. Si blaazen, v bource a vichru chrnet v lese.
Xerxová
Myslím, že budu mít večer problém ho vyhodit i na zahradu vyčurat...
Unaveny psicek, stastny psicek. U nas maj pro dnesek psiska smolikov, pajdam, neb spalena hnata hreje a boli, si clovek neuvedomi, kolikrat se koleno za den vohne. Ale visnak a obvaz zabiraj, sem ted sundala asi treti prevaz a uz sou tam strupy. Blbka sem...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 18:59
- Nahlásit

cernej caj
taky mi pes na voditku zkusil procvaknout stehno ale jen.mi.nasteati roztrh kalhoty
Jakej pes? Prezij zbytek vyletu ve zdravi!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 19:09
- Nahlásit

čajdo doufám, že ti páník od psa alespoň dal na nový gatě Přeji sušší noc - do vlhkého spacáku by se mi nechtělo. Je děsný, jak s věkem člověk lenivý...

Fifi však to hafani bez procházky den dva vydrží - zahrada je fajn věc...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 19:21
- Nahlásit

nejen lítací...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 19:46
- Nahlásit

fifi
nejakej co s nim sel.kol3m.nejakej kluk ja si vsimla az.kdyz sem.se.sla.ohledat ze je mam.taky roztrzeny...

s talpou teda yo je horsi nez sem.cekala, no tak snad teda te to aspon nebude trapit dlouho

xerxova
krasny fots jako vzdy

no on uschne, je navlhlej vrsek, celtu sem.uz stihla presusit chvili, spacak doschne nez usnu

dneska v noci bude uz hezky tak pohoda

dobrou noc

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 20:10
- Nahlásit

spalena hnata hreje a boli,
brrrr, litylity
Xerxová
lítací dozí ksichty jsou boží

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 21:03
- Nahlásit

kachna jojo - dlouhý pysky, dlouhý uši a hubený obličej... dementos dokonalý. Prostě macho negro - jak má v papírech

jak jste zvládli nástup do školek a škol ?? Je to změna, nacpat se do režimu... mně už taky začal semestr - o 14dní dřív než jindy (neb v červnu má na škole probíhat jakási olympiáda dětí... a musí být prázdné koleje...)

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 22:44
- Nahlásit

Xerxová
pěkný fotky
Fifi
co noha? lepší? si to ani nedovedu představit, mě stal úplně rozběhnutej špic na stopovačce

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 07:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
jak jste zvládli nástup do školek a škol ?
V kombinaci s pracovním výstavním vrcholem (ale jako dostat se placeně do Dánska na evropskou výstavu je supr), Michalovo prací, kroužky, je to náročný. Lucinka je úžasná, zvládá sama jezdit na kroužky a domů, zkusí jezdit domů s jedním přestupem.
Cz-psa stíhám pouze číst a těším se na prosinec, až to povolí.
Kdyby se učitelé naučili komunikovat s respektem, bylo by to super, takhle už se cítím zahnaná do defenzivy, opravdu nemám pocit rovnocenného partnera ve vzdělání mého dítěte. Vnučka už je taky prvňáček, nebo až příští rok?
Kačenka je nadšený prvňáček - hláskuje, jakžtakž sčítá přes deset (páč je pošuk ), k tomu má spoustu kroužků (některé v družině), tak doufám, že jí to bude stačit ke spokojenosti.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 07:25
- Nahlásit

Ja akorat dorazila s coklema a auau,
tak snad to bude rychlý teda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 07:35
- Nahlásit

kachna taky máme prvňáčka. Nejmenšího a nejlehčího široko daleko Ale náš minigenerál by už ve školce nevydržel - (čte, počítá, díky bráchovi umí násobilku a krásně kreslí a písanky vyplňuje jako natištěné - fakt nechápu) - takže i když jí bylo šest až v srpnu... šla...
Logistiku přesunů na kroužky (naštěstí jich hodně - a dobrých - mají při družině) taky řeší - neb jsou v Praze a všechny babičky i Liberci...

Lucka je šikovná, když zvládá delší přesuny - holt vesnické děti to mají často složitější a musí být samostatnější

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 08:05
- Nahlásit

jsem blbááááá - mamka chtěla pár švestek na knedlíky. A tak jsem je šla natrhat- hezké jsou už jen v koruně a nejdou sklepat. A tak jsem vylezla na strom, natrhala pytlík švestek a... roztrhla si o větev na zadku milované plátěné tříčtvrťáky...

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 08:52
- Nahlásit

Xerxová
Nejmenšího a nejlehčího
miniprvňáček

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 08:54
- Nahlásit

Xerxová
roztrhla si o větev na zadku milované plátěné tříčtvrťáky...
a našít tam další kapsu?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 11:52
- Nahlásit

kachna spíš než kapsu tam udělám klasickou záplatu - možná i srdíčko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 12:35
- Nahlásit

xerxova
aspon nejsu jedina s natrhlejma oblibencema

dovre ze to odnesli jen gate.

Kachna
lucinka.je.sikovna.a.kacence suoer ze.se libi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 17:24
- Nahlásit

skokové oteplení, které má nastat těsně před větrem ještě nedorazilo, takže snad vichr ještě chvilku počká... Chci s psiskem jít ven a nerada bych dostala nějakou větví či střechou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 17:31
- Nahlásit

tak hlavne vsichni at ste ok! ja delam fotky

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 17:53
- Nahlásit

Maya
co noha? lepší? si to ani nedovedu představit,
Deda dycky rikaval: "Nesikovny maso musi pryc!" Ja uz parkrat od snury spalena byla, ale ne na tak pitomym miste - tohle mam zezadu kolene, presne pres slachy a tu jemnejsi kuzi... Jako, uz je to lepsi, zlatej visnak, vytvorily se strupy a uz nehekam, kdyz se mi toho i pres obvaz neco dotkne. Sikulka sem, fakt.
kachna_
Ty jo, Kacenka je uz prvnacek? Fajny, ze se ji tam libi. A Lucias je pasanda, s dojizdenim!
jako dostat se placeně do Dánska na evropskou výstavu je supr
No to teda! A uz si tam byla nebo teprve poficis?
Xerxová
A tak jsem vylezla na strom, natrhala pytlík švestek a... r
Jsem napjate cekala, esli si buchla, este, ze jen dira na zadku!
skokové oteplení, které má nastat těsně před větrem ještě nedorazilo
Tady zacina asi ted. Po tom patecnim prekvapku nemam dobry pocit a doufam, ze fakt nenastane nejaka hruza.
cernej caj
Slava, nazdar vyletu, nezmokla si, uz si tu? Nebo este na ceste?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 18:09
- Nahlásit

fotky zajimalo by me jinak vyjadreni k fotkam jestli vam pripadaj stejny/lepsi/horsi nez obvykle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 18:25
- Nahlásit

Fifi
rikaval i muj deda a tatinek

tak ja ale doufam, ze tobe to maso neodpadne i s nohou? dobre, ze uz se to zacina hojit

fakt ohledne pocasi proste dokonalost, prselo dycky pod celtou

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 18:45
- Nahlásit

cernej caj
Ja u fotek prd poznam, mne se bud libi, nebo ne. A ty tvoje se mi libi vzdycky, krasa!
Ovsem tentokrat si me dostala hlavne textem.
Prostor mezi bytím
Ach...

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 19:24
- Nahlásit

stejny/lepsi/horsi
horší, až na výjimky.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 19:44
- Nahlásit

Xerxová
neteř je taky srpnová a šla hned v září, na odklad by prej musela mít papír od psychologa

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 19:46
- Nahlásit

cernej caj
přijdou mi horší ty s detailama, protože to pozadí je rozmazaný teda hnusně, působí to mnohem hůř než na těch dřív
ty krajinky a tak mi připadaj stejný, nevím, možná míň ostrý?
ale jinak super, ty patníčky se mi líběj

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 19:51
- Nahlásit

čaj jsem ráda, že nejsem jediná, které fotky připadají horší... Nebo ne horší, ale jiné - námětově jsi to ty a provedením to nejsi ty

Tady leje jako z konve. Ale fouká zatím tak nějak normálně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2018 19:52
- Nahlásit

Fifi
dik

kachna_
dik za nezavisle oko

Maya
aj tobe dik za nezavisle oko.

Ja mela pujcenou zrcadlovku, takze zaprve bych asi potrebovala jeste vylet dva nez mi plne padne do ruky a za druhe to byl experiment, zda bych mela zvazovat vetsi cip (vetsinou vetsi cip teoreticky vetsi technicka kvalita fotky) anebo je to +/- nastejno, protoze mam teorii, ze u vetsiny fotek ten rozdil nepoznam stejne, jestli to je mym kompaktem nebo starsi zrcadlovkou

patnicek teda dostal i me

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2018 08:21
- Nahlásit

tak jak jste přežily vichr ?? U nás slušně napršelo, teplota klesla - vítr foukal dost, ale nebylo to nic strašného. Jinde bylo hůř.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2018 08:31
- Nahlásit

Xerxova
u nas asi tak nejak stejne, fuci dost i ted a ledovy, v tricku a bunde mi byla cestou do prace pekne kosa
na volny dny hlasej optimisticky hezky, tak jsem zvedava, jestli to vydrzi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2018 08:40
- Nahlásit

taky mi cestou do prace byla dobra kosa a to mam jen 10 min, jinak snad dobry

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání