Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 12:48
- Nahlásit

cernejcaj
ten hrnec nejede celej den kdyz tam mas prave ten casovac
vetsina jidel se tam dela co jsem koukalaa kolem 4 hodin, takze casovac ti to zapne ty 4 hodiny pred tim nez prijdes z prace
tak ja i kdyz jsem doma kolikrat zapnu pracku a vzpomenu si na pradlo v pracce az za pul dne
ono je v podstate fuk jeslti v ty dobe kdy to pere jsem uplne pryc a nebo venku na zahrade
hodne lidi co znam zapina pracku a mycku casovacem prave na noc, i kvuli levnejsimu proudu, takze normalka spej kdyz to bezi
ale to ja nedelam me vadi ten hluk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 13:57
- Nahlásit

maya
nemusis mit pak spesl tarif? ja nemam nocni proud a navic nocni proud neznamena ze je to v noci ale treba 9-11h

neco me hlodlo asi komar, pak sem to rozskrabala asi v noci a ted mi to mokva a je to natekly a horky... vcera sem zkusila operaci spendlikem, zda to nehnisa ale ne... asi tu visnovku na to kouput?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 14:41
- Nahlásit

cernejcaj
no visnak nevim, to je spis na to hnisavy neco ne?
na tyhle bodance me nezabira skoro nic, tak si obvykle na to davam cibuli nebo fenistil a pretrpet tejden
no ten bejvalej nocni proud je ted ruzne, ale jak mi bylo receno, tak pres den ruzne, ale v noci to bejva tak +- stejne, takze prej se to vyplati zapinat spotrebice na tu dobu ze se vickrat do nej trefis nez netrefis
nevim ja to nesleduju jak jsem psala, pro me je to moc hluku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 15:17
- Nahlásit

maya
rikal deda, ze si vzdycky vola aby vedel...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 15:42
- Nahlásit

cernejcaj
tusim by to melo bejt videt na strankach cezu po prihlaseni, ale to deda asi radsi zavola
ja tohle vubec nesleduju, predstava ze jakoze cekam dve hodiny nez pustim pracku v dobe levnejsiho proudu, to bych nevyprala a asi nikdy nic, kombinace sklerozy a malo casu

ty hrnce menci nedelaj s tim casovacem, toz jsem se dozvdelala, ze uz existou casovaci zasuvky, co jsou pres wifinu spojeny s mobilem, to jsou vymozenosti teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 16:32
- Nahlásit

maya
nojo duchodcum je to fuk kdy perou

jinak jako jo, dneska uz mas ty chytry zarizeni a internet veci, ale ja asi su v jistym ohledu staromodni a asi v puberte me to tankovalo technologicky novinky, dneska radsi spolehlivost s co nejmensim mozkem

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 19:32
- Nahlásit

cernej caj
neslibila sem ti nejaky maly sklenicky nebo tak neco? furt mi ti hloda
Hloda ti to dobre, ale to jsem slibila ja tobe. Jsem hrozna, kdyz projizdim kolem posty, reknu si "a sakra". Sem ted nak nestihala, zkusim to napravit - ale nebudu slibovat. Az to bude, tak ti pisnu do emila, jo?
vnimam to tak ze zapnu pracku, idjedu do prace, praskne mi hadice a 8h potece voda do koupelny
Ja nejsem tak katastroficka, ale taky nerada nechavam bezet pristroje bez dozoru. I kdyby byly sebeinteligentnejsi.
feri mozna zacne harat, je z ni umazlenec totalni
Ouje, haraci megasezona se blizi, tak at to u vas probehne v klidu. Ja jsem zvedava, kdy zacne podruhy harat Ruzice, taky by to melo bejt nak podzimovy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 20:11
- Nahlásit

tak naštěstí hárání a falešky řešit nemusím... na to jsou klucííí psííí jednodušší. No - oni jsou jednodušší tak nějak celkově

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 20:24
- Nahlásit

Fifi
tak sem.to rzhodne nemyslela! ale ze mam.hromadu sklinek od tech malejch jogurtu zda to neni na revans na catni dobra velikost

pristi sobotu bude prvni ferinko vylet pokud vydrzi pocasi

jo proste opatrnosti tomu zbytecne nejdes naproti...

xerxova
kdyz porovnam.timicka a feri tak jako jo takovy medvidkoviti

dostala sem od kamosky neklouzaci podlozku do koupelny, ted mela feri v kleci starou karosku a deku, karosku uz znicila tak to dostane misto ni - neklouzava, pratelna - mate s tim nekdo zkusenosti jako s peliskem?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 20:40
- Nahlásit

Xerxová
tak naštěstí hárání a falešky řešit nemusím... na to jsou klucííí psííí jednodušší
Pokud nemas magora, jako byl Troldik.
cernej caj
Zadny sklenicky nechci, jsme se museli zazasobit uz z nahradnich zdroju, bo zavarovani letos bylo tuze moc - a do rezervy jich mame dost.
neklouzaci podlozku do koupelny,
Nevim, co si pod tim predstavit, takova ta rohoz plastova? Ja bych coby pelisek davala neco mekkyho (v sekaci kupuju deky a kdyz uz nejdou zrecyklovat, vyhodim), at je pohodlicko. Ale mam stesti, ze Ruzice nic nenici (dukladne tukam!!!), maximalne se v kleci poblije, kdyz sezere nakej hnus. Jo a podoor, uz je to velka holka, uz nakej tyden v dobe nepritomnosti travi cas navolno v obejvaku a kuchyni, netreba zavirat do klece - zatim nic neprovedla (a to se na sporaku rozmrazuje maso, na lince obcas neco zapomenu...). Troldik si od ni rad odpocine vedle.
pristi sobotu bude prvni ferinko vylet pokud vydrzi pocasi
Si to moc uzijte, tropy snad uz neprijdou. Akorat byt tebou, udelala bych to dost kratky (pro tebe je 10 kratky, pro ni to muze byt azaz), prece jen toho Feri pres leto moc nenatapala, at se neuchrochta.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 20:57
- Nahlásit

Fifi
no je to takovej jakoze koberecek s vyssim chlupem a zespodu pogumovanej. feri mela v kleci karimatku a na tom deku, ze bych ji to dala pod tu deku misto ty roztrhany karimatky protoze rada hrabosi a karosku uz znicila, spis jak porad hrabe drapama tak ten mekkej matros nevydrzi vecne...

tak spis z hygienickyho hlediska zda to neni problem, je to prave jinak mekoucky a mela by to lepsi s ni

no tedaaa to je sikulka prevelika, kdyz uz ji muzes nechavat takhle samotnou doma

jj, chci to udelat prave takovy celodenni a na pohodu aby to pro ni bylo tak nejak rozumny

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2018 21:57
- Nahlásit

cernej caj
jo, tyhle koupelnový koberečky jsem taky psům dávala, když je to špinavý, hodí se to do pračky, akorát když hrabe, rozerve to časem taky a strašně se v tom držej chlupy, nepustěj ani v pračce ani vysavačem, mám jeden taky v koupelně, Loki na tom tam lehal jak byly ty vedra, beru to pračkou, trubkou vysavače a klepu venku a furt tam jsoooou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 06:22
- Nahlásit

maya
tak vyzkousim a nejhur se posle dal/vyhodi.

drzte palce, at neprijdu o praci!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 06:37
- Nahlásit

čaj držíme !! Končí ti smlouva ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 07:14
- Nahlásit

xerxova
jj, konci...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 07:24 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

jako praci bych si tu jeste chvili rada nechala

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 08:19
- Nahlásit

cernejcaj
drzim palce s praci, ale tak snad ti to daj jako loni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 08:26
- Nahlásit

maya
mela sem slibeno prodlouzeni a z neznamyho duvodu o me chce se sefem mluvit novej ridici co vyhodil pulku firmy...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 10:48
- Nahlásit

dneska se nenudím... kromě zápisů do studia řeším i vytopenou laborku... praskla voda...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 11:35
- Nahlásit

xerxova
snad sme to vcera neprivoli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 11:42
- Nahlásit

tak az zitra prej se uvidi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 11:46
- Nahlásit

tak az zitra prej se uvidi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 11:55
- Nahlásit

to mě nenapadlo A byla ta voda vypnutá

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 19:07
- Nahlásit

cernej caj
drzte palce,
Drzim a nepoustim!!!
Xerxová
i vytopenou laborku... praskla voda...
Sem aby se fakt clovek bal neco napsat!

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 19:59
- Nahlásit

Fifi
žejo? teď aby se člověk bál, kde ho co vyplaví
nám dělali skládací schůdky na půdu neplánovaně dneska, sem přišla doma a celej barák pokrytej vrstvou prachu, tož to bude pěknej víkend

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 20:10
- Nahlásit

a to ještě Night celou noc lítal ven - asi dostal chuť na rejži a lehce ovařené maso... Neb jinak je hravý, žravý, veselý... v lese se vpodvečer choval normálně. Kombinace problémů s taťkou, docela šrumec v práci, povodeň v laborce a nevyspání (asi 6x jsem koukala s Najtem na hvězdičky)... způsobuje, že půjdu spinkat se slepičkama...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 20:21
- Nahlásit

xerxova
poradne se vyspi

maya
hm.to bude vikemd s vysavacem a mopem

fifi
dik!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2018 21:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Ouje, tak snad dietka Najtovi zabere a srovna se mu traveni. Tatkovi at je lip a preju se slepicema teda dobrou noc.
Maya
celej barák pokrytej vrstvou prachu, tož to bude pěknej víkend
To se mate, o vy se mate!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2018 06:46
- Nahlásit

hus v praci
Xerxova
co Najtik, uz OK?
Fifi
zavidis prasnej barak vid?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2018 07:28
- Nahlásit

Maya naposled se venčil včera v lese (to ještě struktura nic moc), ráno se už nevenčil vůbec (že prý není co) - a žere jak kyselina... Asi jen nějaká krátká epizodka ...
Mysleta na mě, jdu teď do hospicu, domluvit zatím domácí péči... taťka se horší...

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání