Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 13:04
- Nahlásit

gerda
ja mam zatim jen jedno bricho

xerxova
zas si to uzivej, me taky prijde desny ze si od detstvi stezuju na bolest kolene ale aspin myzu chodit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 13:11
- Nahlásit

a tak já mám jedno koleno odkuchaný - ale před třiceti lety a vůbec na něj neberu ohledy... a ono je na mě hodný.

Sice se mi děsně nechce - ale musíme oběhnout barák s hadrem a vysavačem... a pak udělat dortík a uplácat knedlíky pro patnáct lidí kolem čtvrté dorazí první a kolem šesté poslední návštěvníci...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 13:22
- Nahlásit

Xerxova
taky potrebuju obehnout barak s hadrem a vysavacem, muzes zaskocit
minule v tom vedru jsem dala jenom koupelnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 14:10
- Nahlásit

aj ke me myzes zaskocit

xerxova
hm tak to ja na nej oledy brat musim... tatinek v 69 operovany menusky makoleno v lepsom stavu nez ja, des

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 14:11
- Nahlásit

šlo to rychle - Pepa luxuje a utírá prach a já dělám sociálky a vytírám... za hodinu je rychloúklid hotový.

Teď přijde na řadu melouňák dortík...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 15:07
- Nahlásit

at se podari dorticek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 15:28
- Nahlásit

začíná bouřka, je černočerná tma... dortík je v ledničce, půjdu na knedlíky... Ale dávám si pauzu - oběhli jsme s Najťounem zahradu, aby nemusel ve slejváku ven. Sousedka měla stejný nápad- tak měl i psí kámošku u plotu - Afinka už ani tričko nenosí - je prohlášena za zcela zdravou .)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 18:59
- Nahlásit

uaaaa cumim na film a noha pres nohu ale ja vim, ze mam blbou zidli u pc....

no prselo tu asi 5 minut

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 19:18
- Nahlásit

šelopršelopršelopršelo! Ve meste fest, u nas nic moc, ale nejhorsi prach se splachnul, snad jeste neco nakape, pod stromema sucho.
Gerda
Seďte jako slušný lidi na těch židlách a hodně posilujte břicha, toť velkodoporučení ))
Hezky si to napsala!
cernej caj
prselo tu asi 5 minut
Lepsi nez nic?
Na co koukas za film?
Xerxová
Prijemnou oslavu preju.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 19:25
- Nahlásit

Fifi
tak to zni skvele podle radaru to slo hodne na brno, tak tomu mestu to taky neuskodi

u nas to samo taky neuskodi, tak si to i uzijeme zas trochu venku

na scifarnu hustou teda

Xerxová
jojo, uzivejte oslavicku

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 19:36
- Nahlásit

u nás asi hoďku lilo teď před chvílí
Xerxová
taky přeju pěknou oslavu

hele když mám bylinkový kapky s lihem, asi není dobrej nápad si je dneska večer vzít když pojedu zejtra ráno autem? nebo z kapek se to nenadejchá?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 19:40
- Nahlásit

cernej caj
To vypada dobre, scifarny ja muzu.
Ale nejdriv si asi opakovane skouknu tenhle film, nevim proc, ale miluju ho.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 20:10
- Nahlásit

scifárny taky můžu, ale mě poslední dobou koukat na filmy nebaví a radši si čtu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 20:41
- Nahlásit

Fifi
to neznam, ale vypada to zajimave, to mozna prijde brzo na radu

Maya
ja nejak moc zas nectu, ani na ty filmy nekoukam, tenhle byl po udesne dlouhe dobe prvni... myslim, ze sem letos jeste neprecetla zadnou z lonskejch knih, su uplne pozadu se ctenim

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 20:55
- Nahlásit

Maya
asi není dobrej nápad si je dneska večer vzít když pojedu zejtra ráno autem? nebo z kapek se to nenadejchá?
Jich snad litr pit nebudes, abys mela zejtra zbytkac? Par kapek bys dle myho mela do rana v klidu zmetabolizovat.
cernej caj
ale vypada to zajimave
Takovej prijemnej film, snad ti nekdy kapne do noty.
su uplne pozadu se ctenim
Napodobne. Navic jsem si poridila zanet spojivek z loupani malych cibulek, ale zavareny v nalevu sladko-kyselym budou na zimu excelentni! Cibulky jako, ne spojivky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 21:00
- Nahlásit

fifi
zavareny spojivky by jiste byly ale epesni

maya
si tamy myslim, kolik si tech kapek das? 10? snad nemuze ani clovek rano nadychat jeate

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 21:05
- Nahlásit

cernej caj
zavareny spojivky by jiste byly ale epesni
40 sklenicek zavarenych spojivek, no kdo to ma? Fuuj, ble predstava.
Vidis, ja v tom hicu jsem byla lina i na to dojit na postu, tak ti poslu i nakou tu spojivku, kdyz se ochladilo, ju?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2018 21:25
- Nahlásit

15 kapek, jen mě asi vyděsilo, že tam píšou něco jako, že je to 35% alkoholu, což se mi zdálo dost
zavařený spojivky budou jistě dobrý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2018 06:37
- Nahlásit

Maya "tvrdej chlast" má kolem 40% - a 15 kapek je podstatně míň, než panák. Takže by si nikdo nesměl večer dát žádný alkohol... Takže klííííd

zázrak - tady úplně všichni stále spinkají - je tu pohodička pohoda a venku je děsná zima - deseti stupňům jsme odvykli.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2018 18:12
- Nahlásit

včerejší varianta dortíku - a taky trocha radosti z ochlazení. Trpajzlíci s Najtem blbli - krásně se pošťuchovali navzájem - bez stresu a s radostí. Hezky se na to koukalo a užívali si to všichni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2018 22:51
- Nahlásit

ma hubu plnou zubu

tak dpufam, ze ste si to vaichni paradne uzili a nejvic oslavenec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2018 07:52
- Nahlásit

oslavenkyně už je u Baltu, byla moc spokojená - přeci jen tady měla všechna pravnoučata.
My včera s mladejma kecali do půl druhé - všechno tady spí (kupodivu i Trpajzlíci)... jen moje vnitřní hodiny mě opět vytáhly brzo... Asi večer půjdu spinkat se slepičkama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2018 08:01
- Nahlásit

Xerxová
tak to je super, snad si i dovcu paradne uziji

ja chtela spat aspon do 8h vzhledem k tomu, kdy sem prijela dom ale uz mam taky uklizenou kuchyn, vyresenou ferinku, a dneska musim provest uklid, prijede kamaradka s mamkou pro jabka a hrusky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2018 08:13 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

my uklidili v pátek... a hned večer při dešti lítali po zahradě děti a pes - a ven a domů a ven a domů (jasně že v botech a Nightovi taky nikdo tlapátka neotíral)... takže všechen binec ze zahrady s náma momentálně bydlí

Jinak jsi šikovná, že už jsi aktivní po ránu - já tady jen sedím u PC a aktivitou zrovna nehýřím...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2018 08:41 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
tak ty ses zas aktivni jindy takze nohy hore a k tomu treba kafco nebo tak je na nedeli ideal, ne

jinak ze vcerejsiho vyletu nemam jedinou fotku. Sice mi chybi asi 3km do pokoreni 1000 letosni, takze uvidime, co stihnu nachodit ale na to, ze sme sli vetsinu dne kolem vody, tak bylo to vyschly kamenny koryto docela smutny a nebyly v nem snad ani naznaky bahna...

jinak tady prselo celou noc, zacalo kapat uz vcera v noci jak sem jela domu, ted uz je po desti ale bylo to moc prijemny, dobre se spalo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2018 18:52
- Nahlásit

jedeme do lesa... snad bude i západoslůňo

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2018 18:54
- Nahlásit

Xerxová
Krasnej dort! A moc pekny blbnuti trpasliku s obrem, Najtik je sikula, ze je neporazi jak kuzelky.

cernej caj
Sice mi chybi asi 3km do pokoreni 1000 letosni, takze uvidime, co stihnu nachodit
Hezky pekne, to das levou zadni nebo i odcouves.
jinak tady prselo celou noc,
Se mate. Tu se aspon ochladilo, jsem ale jak bacena po hlave, asi tlak.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2018 19:19
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, pěkná fuchsie, v týhle barvě se mi nejvíc líběj
cernej caj
já jsem se dokopala uklidit alespoň koupelnu, kdy dojde na zbytek netuším
Fifi
mě dneska celej den třeští hlava, přemejšlim jestli je to z počasí a nebo z těch bylinkovejch kapek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2018 19:35
- Nahlásit

Maya
tak ale koupelka to je super, ze sis makla a zas nemusis se strhat

Fifi
si myslim, ze to ochlazeni bez deste je porad asi lepsi, nez ultra hic s tim zahradnim destikem, ten by jen zasycel, celkovy ochlazeni se hodi... je uplne ted poznat, jak mame naakumulovano doma, 23st

Xerxová
tak at chytnete paradni zapad

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2018 20:11
- Nahlásit

cernej caj
si myslim, ze to ochlazeni bez deste je porad asi lepsi, nez ultra hic s tim zahradnim destikem,
Tak jasny, vivat ochlazeni, neskuhram. Ale nejakou vlahu by to fakt chtelo.
Pekne mate naakumulovano, tady to zvolna vychlada - a objevili se komari, fakt netusim, odkud. Nesnasim komary!
Maya
mě dneska celej den třeští hlava, přemejšlim jestli je to z počasí a nebo z těch bylinkovejch kapek
Tak zalezi asi, co to mas za matros. Mne tresti lebza rozhodne z pocasi.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání