| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 13:25
- Nahlásit
taky jen nakukuju, ale kdyz nikdo nic nepise, tak ja taky ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 13:52
- Nahlásit
presne, vsichni jen mlcime a refreshujeme
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 14:19
- Nahlásit
já jsem ještě dneska v pracovním procesu - před semestrem u mě věc ne často vídaná... Ale páník je od oběda doma, takže psisko má společnost a nenudí se
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 17:32
- Nahlásit
koupila sem si dve novy maslovy dynecky na novou polivcicku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 18:02
- Nahlásit
nech si chutnat...polívky miluju, ale zrovna krém z dýně nemusím... Já měla špagetky - moc dobře Pepa uvařil...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 18:05
- Nahlásit
xerxova
ja prave docela jo, hlavne je to za 15 min
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 18:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Na nic jiného, ale na polívku si myslím, že je lepší hokaido Mám obojí, máslovku peču.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 18:40
- Nahlásit
neumim pecenou tak sem s tim udelala co umim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 19:38
- Nahlásit
dýně používám tak akorát na dekorace
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 19:44
- Nahlásit
Kuk, ja tu pres den nebejvam a dneska nebylo ani co docitat teda.
Maya
dýně používám tak akorát na dekorace
Presne!
cernej caj
neumim pecenou tak sem s tim udelala co umim
Urcite se ti polivka povedla. A na peceny dyni neni snad nic slozityho? Ja jsem onehda dostala darem lilek, vzpomnela jsem si, ze jsem nekde videla tenhle recept a vyzkousela. Jako, na to, ze tyhle veci nejim, tak jsem to snedla, bylo to dobry. Ale znovu uz to delat nehodlam.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 20:25
- Nahlásit
Fifi mám to podobně... Syrovou zeleninu miluju, vařenou jen klasiku - květák, brokolici... Můžu i lečo. Ale všechny ty cukety, lilky, dýně - mám nejraději, když projdou přes prasátko či kravičku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 20:26
- Nahlásit
jdeme ven - psíček je za tmy hodný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 20:43
- Nahlásit
Xerxová
Ale všechny ty cukety, lilky, dýně - mám nejraději, když projdou přes prasátko či kravičku
Souhlasim!
I kdyz cukata na grilu neni taky spatna, coby priloha nebo strouhana do omacek...
jdeme ven - psíček je za tmy hodný
Ja taky ted chodim hlavne nocne, neb tu neco v okoli hara a pres den se tu couraj ruzny psi individua. S tmou se asi rozejdou do domovu nebo si panickove vsimnou, ze cokl neni doma a jdou se po nem podivat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 21:07
- Nahlásit
nikde nikdo, jen když na nás ze tmy (za plotem) jedna rotvinda udělala BAF, tak jsem nadskočila. Night ani ne - asi o ní věděl a tu čubinu za plotem neřeší, i když ona nás vždycky chce sežrat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 21:09
- Nahlásit
jo a dneska odjela psí sousedka rekonvalescentka - vrátila se jí její smečka z dovolené. A je dokonale vyhojená se skvělou náladou. Mám radost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 22:01
- Nahlásit
cuketu jedině v buchtě
já obecně nemám ráda vařenou pečenou zeleninu ovoce, výjimka je snad jedině baby karotka a smažený květák, jinak všechno radši syrový
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 08:15
- Nahlásit
dneska jsem vyrazila v kratkejch gatich a tricku a musim rict, ze v 6 rano, ac 13 stupnu, tak je kosa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 08:40
- Nahlásit
Maya
dnes chladneji nez vcera
xrxova
superz ze se dohojila pacoska dobre
cuketu mam rada podusenou na smetane jako omacku kmasu a testovinam, dyni na polivku. su hodne polivkova, takze ja sem si pochutnala
fifi
neslibila sem ti nejaky maly sklenicky nebo tak neco? furt mi ti hloda
feri mozna zacne harat, je z ni umazlenec totalni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 09:03
- Nahlásit
cernejcaj
tak 13 stupnu v lete je teplo, ted je kosa bo slunicko je jeste zalezly
ja polivky zase vubec nejim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 10:00
- Nahlásit
ale vxera bylo zatazeno a mlha tak myslim bylo tepleji.
ja su dost polivkova ale zas vrznout maso do trouby je rychlejsi a je z toho minnadobi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 10:16
- Nahlásit
cernejcaj
to by se ti hodil pomalej hrnec, polivky jsou prej z nej excelentni
taky posledni dobou uvazuju ze ho koupim bo nejaky jidlo by z nej vypadlo a predstava ze v sobotu prijedu z nakupu a mam hotovej obed zas neni tak od veci
https://clanky.vareni.cz/pomaly-hrnec-setri-nas-ca s/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 10:23
- Nahlásit
maya
ja o nem dost cetla ale to bych musela byt x hodin doma a to nejsu... kdyz prijdu v 7h vecer dom a v 9 si du lehnout tak by se to nestihlo uvarit... I s tou susickou ze sem ji nechavala pres noc me neuklidmovalo a to sem byla doms
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 10:56
- Nahlásit
cernejcaj
jako ze by ti vadilo mit to zapnuty kdyz nejsi doma? no bez toho to samo nema smysl
me by to nevadilo, zapinam i pracku a mycku kdyz jedu pryc, mi to pripada jako zakladni princip techto automatickych stroju, ze zapnu pracku, odjedu na nakup, prijedu a mam vyprano a ne ze nad tim budu stepovat jak nad nejakym sto let starym strojem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 10:59
- Nahlásit
cernejcaj
hele a je to bezlepkovy https://www.alza.cz/saturo-drink-alternativni-jidl o
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 11:06
- Nahlásit
vnimam to tak ze zapnu pracku, idjedu do prace, praskne mi hadice a 8h potece voda do koupelny
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 11:45
- Nahlásit
čaj ale to ti může prasknout i ve zdi... a nebo přípojka do domu... taky běžně peru a dokonce i pomalý vývar na plotně nechám bublat nebo podlité maso v troubě peču a jdu s čoklem do lesa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 11:48
- Nahlásit
cernejcaj
presne jak pise Xerxova
navic konkretne novejsi pracky i mycky maji aqua stop a ten tu vodu ve vetsine pripadu zastavi, xhodinovy protejkani fakt nehrozi
to je mnohem vetsi pruser kdyz ti zacne protejkat zachod, ale ten snad taky furt nedozorujes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 11:53
- Nahlásit
jsem uz rozhodnuta ze ho koupim, zas nestoji tolik, jen ted jak tak po nich koukam tak me celkem stve, ze ty mensi do 4 porci nemaji ty casovace, bez casovace ho zas nechci, budu muset jeste pohledat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 12:12
- Nahlásit
v kazfym pripade by mi vadilo to nechat jet bez dozoru 12h v kuse
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2018 12:13
- Nahlásit
taky si pustim pracku a du se psemven,ale ze bych ji pustila a na cekej denodesla zdomu by me fakt nenapadlo
|