| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 09:40
- Nahlásit
hlavně že jsme vstávali brzičko... vstup do lesa (vojenské lesy kolem Hamru na Jezeře) zcela zakázán, povoleny jen turistické cesty a cyklostezky. Takže se nám výletík zkrátil na 9 km a kus jsme šli po cyklostezce. Krásnou vyhlídku jsme zdolali - výhledy šedé - neb byla podivná dusná oblačnost. Hezká byla cesta zpátky po červené a vodopádek na Ploučnici má překvapivě dost vody (ona taky Ploučnice má jeden z nejsilnějších pramenů v Evropě)
Psík vyběhán - dvakrát mě překvapil. Poprvé, když se navolno nechal hezky v klidu odvolat od přijíždějící jezdkyně na koni a podruhé, když zcela překvapivě udělal HAF na jezdkyni na kolečkových bruslích (byl na vodítku nakrátko) a nic se nestalo - jen já se děsně lekla, neb cyklisty a spol běžně neřeší... a ona asi taky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 10:26
- Nahlásit
kachna moje šéfka nejvyšší šla teď v červenci po Španělsku celý měsíc - ušla celkem devětset kiláčků - kombinace severní a primitivní trasy (vede přes hory a je hodně přírodní, málo lidí - ale dlouhé trasy a žádná civilizace) - a pak ještě k moři - moc nadšená. A s nejlevnějším ubytováním mě až překvapilo, jak je to nízkonákladová dovolená. (ale rozhodně ne pro každého - někomu by vadil těžký batoh, někomu hromadné noclehárny, jinému místy hodně asfaltu... ).
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 14:37
- Nahlásit
kachna
taky husta. nizky tatry nebudou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 14:38
- Nahlásit
xerxova
je hodn husta ja bych mesic dovcu nedala asi sama
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 16:26
- Nahlásit
čaj šly dvě - s kámoškou, se kterou se umí bavit i mlčet... a mají stejné tempo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 16:32 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
a tento týden - jeden výletík západoslunkový večerní za humny a dnešní krátký k Hamru
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 16:34
- Nahlásit
zkusím vložit hodně netradiční rozměr - pohled z Krásné vyhlídky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 19:32
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky
já bych klidně šla na měsíc sama, ale nedala bych ty hromadný noclehárny a s hotelama by se to dost prodražilo
navíc ani nemám měsíc volna, že jo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 19:54
- Nahlásit
Maya ono je po Evropě spousta dálkových tras - ale žádná nemá takovou fungující síť opravdu levných (byť hromadných) ubytování a nákupních možností potravin a nápojů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 14:51
- Nahlásit
xerxova
krasny fotky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 15:50
- Nahlásit
výletík
jeeee, voda.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 18:14
- Nahlásit
kachna kam jinam, než k vodě. I když začínám vážně uvažovat o nějakém prodlouženém víkendu kousek pod ledovcem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 19:15
- Nahlásit
Xerxová
začínám vážně uvažovat o nějakém prodlouženém víkendu kousek pod ledovcem...
Ja o tom, ze si vlezu do mrazaku a zaklapnu se tam. Dneska zase temer 34 hnusancu. Aspon ty vase fotky zelene a vody cloveka potesi.
cernej caj
nizky tatry nebudou
Kvuli kolenu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 19:28
- Nahlásit
Fifi
Ja o tom, ze si vlezu do mrazaku a zaklapnu se tam
viď??? Taky vždycky bojuju sama se sebou a touhou zalézt tam, schovat se tam a vylézt až někdy v září.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 19:33
- Nahlásit
kachna_
viď???
Jo, ja tohle fakt nedavam, de facto mesic v kuse tropy... Vloni to byly tri tejdny, ted jich bude asi nejmin dvakrat tolik. Zchladila jsem se ve ctvrtek, to sem byla ve velkoskladu zeleniny, ani se mi nechtelo ven. Co robatka, detatka, tem tyhle sileny teploty prilis nevadej a jsou akcni furt?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 19:40
- Nahlásit
Fifi
no chtela sem volat kamaradovi, ze to koleno asi nebude schopny a on mi napsal maila ze ma neco s kycli a nemuze vubec chodit...
takze mam domluvenej nahradni dvoudenni leharo program, jen ho musim vymyslet, dovcu si zrusim a uziju si ji jindy...
cesta domu 7h... vlak v beroune nemohl minutu pockat na nas zpozdenej spoj, takze hodinu v beroune a pak hodinu v praze a jeste hodinu v brne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 19:48
- Nahlásit
cernej caj
takze mam domluvenej nahradni dvoudenni leharo program, jen ho musim vymyslet, dovcu si zrusim a uziju si ji jindy...
To je rozumny, jestli koleno az tak moc zlobi - snad s tim "sklusnes" treba i nejakymu opravarovi.
cesta domu 7h... vlak v beroune nemohl minutu pockat na nas zpozdenej spoj, takze hodinu v beroune a pak hodinu v praze a jeste hodinu v brne
Fuj, lity, to by me vytocilo echt. Kdyz jsem jezdivala vlakem, tak se dycky na pripoje cekalo - mno, asi nova doba...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 20:09
- Nahlásit
Fifi kdy můžeme přestat "u sousedky" hlídat jizvu ?? Je krásně hladká, suchá, podle mě (přes plot) už tam ani stehy nemá (měla samovypadávací). Běhá, válí sudy (má tričko), tváří se velmi vesele...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 20:10
- Nahlásit
čaj a jak bylo u Křivoklátu ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 20:17
- Nahlásit
Fifi
asi zalezi jak kde, no... min tyden ve vsetine pohodicka, i tady vlak do plzne cekal, na brno ne, pruvodci se nam jeste omlouvala ackoli jeji chyba to nebyla, ze...
no ortoped s tim nic neudela ale koupila sem si chondra a zas bastim
Xerxová
super, ze se tak dobre hojila a uz je vesela, to bude urcite cajk
Bylo hezky, uz delam fotos
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 20:18
- Nahlásit
Xerxová
Byla bych ve strehu tak tech 14 dni od operace, co se stehu tyka. Jestli mela samovstrebavaci, tak i tak pak hlidat nejaky vetsi aktivity pak jeste minimalne dva tydny, neb prece jenom slo o velkou brisni operaci, at se ji neco nerozjede vevnitr, trva to, nez to sroste. Takze nenechat ji delat koniny, litat a valet by se dle myho jeste prilis nemela, jestli je tyden/10 dni? po kuchani? Ono se fenam rychle ulevi, holt pak je na panickach nejak je ukocirovat, byt cuzy vypadaji hrave a vesele. Radsi vychazky na voditku, na zahrade zprisneny pohybovy dozor a zamestnat fence hlavu spis treba hlavolama ci vyhledavanim pamlsku - nic akcniho. Tolik muj nazor, nekdo jinej ti treba rekne, ze to zbytecne prehanim, kdyz ma fenka jizvu hladkou a suchou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 20:25
- Nahlásit
fotkyy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 20:37
- Nahlásit
Fifi koukám na to podobně (já nikdy neměla psa v narkóze... natož sešitého) - potíž je, že sousedka je zcela nepsí a má radost, že se čubinka chová normálně. Moc děsit ji nechci - bojí se dost i tak... Ona je čubka i díky počasí většinou uvnitř a chrápe (taky jí bude devět), nebo je ve stínu a chrápe... Ale občas dá veselé kolečko kolem zahrady - případně se válí na těch zádech... Ven s ní nechodí - je to statná ridžbečka a hlídání je zcela nezkušené na nějaké výletění a kontakt s jinými psy... Obří zahrada a rozcapovací servis jí ke spokojenosti stačí. Mám pocit, že někdy je i ráda, když její prťavci i s páníkem a paničkou vypadnou a ona si jde odpočinout "k babičce"
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 20:43
- Nahlásit
čaj hezký fotky - místy fakt podzimní...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2018 20:54
- Nahlásit
Xerxová
Ona je čubka i díky počasí většinou uvnitř a chrápe (taky jí bude devět), nebo je ve stínu a chrápe... Ale občas dá veselé kolečko kolem zahrady - případně se válí na těch zádech..
Tak jestli neporada litaci kolecka xkrat za den ci se neprepina hlidanim u plotu, snad to bude dobry. Chapu, netreba sousedku desit, jen ji treba jemne upozorni, ze by proste jeste moc fenka litat, byt jen po zahrade, nemusela. Ja tahala Dorotu i po zahrade na voditku, aby prave nejak zostra nevylitnula na bubaky - ale ona byla jina a vzpamatovavala se o dost dyl.
cernej caj
Krasny fotky i povidani, tyjo, zaba? - tu jsem nevidela, ani nepamatuju. Spani v teritoriu divych svini a este nakrivo bych asi nezvladnula.
|
John
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 03:40
- Nahlásit
Ve skutečnosti jsem se zavázala k vytvoření pohodlné a krásné Kynologická pro naše psy a kočky. V loňském roce jsem udělal stovky různých stylů Kynologická a doufám, že každá Kynologická bude prodána. Můj klient se vrátil, aby podrobně zhodnotil její Kynologická, což mi pomůže zlepšit svůj produkt. Prodávám své produkty na Amazonu a eBay a také je prodávám na svých oficiálních webových stránkách: https://www.pawzroad.com/collections/beds-accessor ies, pokud máte zájem, můžete přijít a koupit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 06:31
- Nahlásit
Fifi
nojo, to prase tam chodilo az v noci, co s tim pak...
zabucky byly boxi a asi 3 ruzny druhy dke zbarveni, za revnicovem meli bejt mokrady tak asi i proto v lese nejaky byly... u rybnika byla velika tmave hneda ale ta mu taky frnkla pac byla v blate napred neviditelna
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 06:41
- Nahlásit
já se se žábou potkala minulý týden na naší vyschlé zahradě Se skokanem hnědým. Docela mě to překvapilo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 08:38
- Nahlásit
cernejcaj
pekny fotky, listi u nas opadava suchem taky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 09:31
- Nahlásit
my letos kvůli počasí nejeli na klubovku. A to posuzoval "garaba"... Ale v tom vedru při stavu komunikací jet až k Brnu jsme nechtěli... Tak jsem alespoň projela výsledky
|