| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 20:22
- Nahlásit
čaj to je děs, s těmi puchýři. Lituju tě mocmoc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 20:23
- Nahlásit
Xerxová
ty jo, ten je super
Fifi
cernej caj
puchejře z bot mi fakt super a rychle hojí ty náplasti na mokrý hojení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 20:36
- Nahlásit
Maya
jo no ja to mela na tech rukach tak sem je vetsinou strhala a necham hojit tu kuzu pod tim...
psala sem uz pred hodinou, nejak se mi to zaseklo po ceste, ted uz jen [url=2018_08_11-12_pulcin-popov_wg]fotkyyyyy[/url] a perseidy byly skvely, ALE na foceni nocni oblohy nemam aparat, takze nemam nic ale bylo to dokonaly, nadherny, bozsky, jen sme lezeli na louce, bylo dobre a cuceli do hvezd
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 21:03
- Nahlásit
cernej caj
Krasny fotky, krasnej vylet to i pres bolavy koleno musel bejt! A i pres puchejre, necht ti splasknou a odpuchejrujou rychle.
Vidis, s bolavym kolenem si mi pripomenula, kterak me na dovoleny dvakrat rovnala kamaradka teta masakrovaci (teda masirovaci) a dornovaci. Jsem si i tise poplakla v noci, kdyz me zada budily a neslo spat, nez me vzala k sobe na luzko a srovnala, zbankovala, zkamenovala, prestala me bolet i pata. Neco pretizenyho se vzdy nekde kompenzuje... Vsak to znas Tak treba koleno je zase jen dusledek neceho posunutyho, co si srovnas postupne.
Jo a Perseidy jsem vcera nevidela, tak snad dneska nakej zbytek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 07:17
- Nahlásit
Fifi
tak super ze dornovkova teta te krasne srovnala a snad bude zas chvili pokoj
videlas vcera neco? doufam, ze bylo jasno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 09:35
- Nahlásit
čaj krásný fotky
Na hvězdičky jsem koukali v sobotu dlouho - a hvězdičky padaly - ale ne moc často. Dneska jsem se vzbudila v půl třetí - stoupla si na chvilku na balkon a během pár minutek letěly perseidy tři... A znovu jsem zaplula do pelíšku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 10:46
- Nahlásit
xerxova
oni zacali i v sobotu bejt vic videt pozdeji
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 12:13
- Nahlásit
tak prý hoří na Ještědu... achjo - tam je taky sucho a určitě tam fouká (tam vždycky fučí). Ale vidět kouř není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 12:21
- Nahlásit
https://ct24.ceskatelevize.cz/regiony/liberecky-kr aj/2564476-na-vrcholu-jestedu-hori-les-hasici-povo lali-i-vrtulnik
jj zajimslo by me oricina
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 19:01
- Nahlásit
tak opět to vypadá, že by mohlo zapršet... uvidíme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 19:22
- Nahlásit
cernej caj
videlas vcera neco? doufam, ze bylo jasno
Jojo, pekne to litalo. Vcetne komaru teda.
Xerxová
tak opět to vypadá, že by mohlo zapršet... uvidíme.
Tu z jedny strany azuro, z druhy cerno - je mi jasny, jak to asi dopadne... Ale at zaprsi, aspon nekde.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 19:45
- Nahlásit
tak stále ani kapka... sedím tady a začínám googlit dovolenou na příští rok
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 19:50
- Nahlásit
u nás zataženo, fučí, ale ani kapka
Xerxová
kam razíte příští rok?
furt mám ten zánět močáku a teda sehnat doktora v době dovolenejch, kterej by mi napsal jeden debilní recept, to je čelindž
nakonec jsem se na zejtra vnutila na alergologii, doktorka funguje i jako internistka, tak doufám, že s tím nebude mít problém, akorát si tam pěkně asi posedím několik hodin a vůbec se mi to kvůli práci nehodí
fakt jako nechápu, že takovýhle atb nejsou volně prodejný
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 20:02
- Nahlásit
Maya to tě lituju. A pohotovost ??
ještě nikam nerazíme - s dítky asi ještě jednou Chorvatsko (a pak už budou muset jezdit nějaké poznávačky, už budou mít s válecí dovčou smůlu ) a pro nás na jaro asi něco blízkého (poslední Skotsko a Sicílie byly trochu víc z ruky). Zvažujeme Bavorsko (nebo nějaký jiný kus Německa), možná i Normandii... Prostě nevím, ale už googlím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 20:17
- Nahlásit
Xerxová
tak na pohotovost se mi zase s něčím takovým nechce, jsem si koupila v pátek ty picí pytlíčky, tak se to alespoň nezhoršuje a doufám, že zejtra už kýženej papír dostanu
známá byla nadšená v Rakousku z Wolfgangsee a v Bavorsku Chiemsee
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 20:26
- Nahlásit
u Wolfgangsee jsme byli na jaře roku 1990... první cesta za hranice. Se stanem a předškolačkou ... ještě bezpsí...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 20:37
- Nahlásit
Xerxová
a na jihu Francie jste byli? mě se ohromně líbilo Marseille, Nimes, Avignon
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 20:38
- Nahlásit
Xerxová
a taky se mi líbil zájezd na trase Kostnice, švýcarský Luzern a Lichtenštejnsko, akorát v tom Vaduzu chcípnul pes, je to taková větší vesnice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 20:55
- Nahlásit
uz treti den nam skoro nejede net...
maya
tak snad ti na to neco da...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2018 21:09
- Nahlásit
cernej caj
bez netu je to peklo, tak snad vám to brzy spraví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 07:13
- Nahlásit
uuuf tak zas v praci, vypada to, ze nebude kdovijakej hic, porad me.silene boli koleno, nevim co s tim a v patek jedu do prahy a na krivoklatsko na sobotu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 07:20
- Nahlásit
Maya jih Francie jsme navštívili několikrát - naposled s Najtem cestou do Španělska - to jsme byli právě v Nimes. JInak v Avignonu servírka Xerxovi donesla vodu v té nerezové nádobě na chlazení šampaňského... fotili si ho snad úplně všichni...
V Luzernu jsme bydleli týden s Xerdou - došlo i na KOstnici a vodopády na Rýnu. Ve Vadůzu byl Xerxes i Betka
Ale pořád je v Evropě hodně míst, kam tlapka našich dog nevstupila a někam se chceme vrátit (třeba do Bretaně - ale ta je taky daleko)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 07:22
- Nahlásit
jinak z velké střechy napršela jen půlka vany... pd stromy je úplné sucho. Achjo - další déšť se nečeká...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 08:49
- Nahlásit
prselo u vas? tady nic
|
John
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 11:04
- Nahlásit
zvířecí polštářky z vlastních fotek, kdyby někdo chtěl dárek
jako neteři by se to určitě líbilo
https://www.pawzroad.com/collections/blankets-towe ls
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 11:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Maya
koukla jsem na vás a: na to trpíš, nebo to máš poprvé? Zkus lichořeřišnici, teď ji bere Worick, po háravkách něco podobného měl, vet nám ji schválil, úspěšně tím prý léčí kočky(on je víc přes kočky)
Já záněty močáku trpěla kolem 18roku, když jsem začala těžce manuálně pracovat ve fabrice. Měla jsem ho snad rok a půl imrvére, věčně jsem čůrala krev. Přeléčení ATB a za měsíc nanovo Jestli chodíš na masáže třeba(já teda nikdy) tak zkus najít dobrého, ale opravdu dobrého fyzioteraputa. Mě pomohlo srovnání páteře. Od té doby nikdy nic a můžu sedět na studené zemi, v mokrých plavkách...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 12:34
- Nahlásit
worick
ja na to nastesti netrpim, mam to podruhy v zivote a tipuju ze je to z vetraku v kanclu v tech vedrech
Xerxova
vy ste taky byli uz vsude, to je tezky
pak vim ze si kolegyne chvalila Portugalsko nekde u hranic se Spanelskem
cernejcaj
co treba jako nechat to koleno odpocinout? asi marny co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 12:51
- Nahlásit
odpociva vpraci a boli me i cesta z prace
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 13:16
- Nahlásit
Maya tak Portugalsko neznáme (známe trošku tu druhou stranu hranice - Španělsko jsme docela projezdili) - ale to není zrovna blízká destinace Asi vyhraje Německo... Bavorsko, Alpy, severní pobřeží ??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 13:27
- Nahlásit
Kristýn, kde jste byli? Já se ani neptala(a necpala) Worka byl hodně nemocný, 5 dní průjem, první den chudák běhal, další den ne, ale když kadil, tak několikrát za sebou a jen to z něj stříkalo. První dny smecta - nepomohla, pak černé uhlí - to pomohlo jen na to, že to pekelně nesmrdělo, ale tekl z něj asfalt 4.den jsem nevydržela a vyptala si od tchánů endiaron. Dostal v sobotu večer a v neděli třikrát. Celou neděli pekelně prděl, bála jsem se, že zase bez výsledku a v pondělí povalíme na veterinu, kde si vyslechnu nějakou tragickou diagnozu. Naštěstí v pondělí ráno už něco, co se podobalo bobku, večer zase bobek a dneska ráno taky. Vysadila jsem už endiaron, tak doufám, že už se to nevrátí. Měla jsem nahnáno pořádně, takhle to ještě nikdy neměl a v těch vedrech to bylo špatné. Dávala jsem mu pít Tomovy ionťáky
Maya: aha, tak snad to bude dobrý. Bohužel tahle potvora má tendence se neustále vracet. Radila jsem to srovnání páteře i sestřence, která se na močové cesty léčila (neúspěšně) víc, než 10let. Nešla, nevěřila a ejhle, pomohl porod. Pak říkala, že jí asi fakt pomohlo, jak jí to hnulo s páteří...
|