| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 08:15
- Nahlásit
KDEeee je ta ziminka?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 13:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kuk.
Aha, cztko haze automaticky mezeru do linku a nejde ji smazat, no to je primovni. Tak odkazem znova kuk.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 13:41
- Nahlásit
Fifi
jeeeeee!
jak ste se meli? vedro vas nexabilo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 13:50
- Nahlásit
Vedro udesny, na brehu Labicka to ve stinu slo prezit, v noci bylo ve stanu prijemne. Pres den se ale nedalo nic, zadny vychazky, vylety, jen se placatit a koupat, na plac kratce pocvicit a zase do vody. A na vychazky jsem chodila v noci pred spanim, treba od jedny, dvou rano.
Dovolenou jsem zahajila i ukoncila na veterine - Ruzenec po prvnim dni total mrtvej ocas z vody a coby bonus bliti, asi prehrati po ceste - takze 4 pigara a par dni klid na luzku. A Troldas opet analky fest plny, po mesici ,takze jsem mu je nechala tamni vetkou pred odjezdem vymacknout, ohodil ji ordinaci, pry je ma nejak hodne hluboky, proto se mu plnej...
Ale jinak sme si to moc uzili, Ruzice ani stan neprorvala, mela furu zazitku, videla se s braskou, segrou a maminou (zadna velka laska se nekonala). Jo a zacala super kousat na fika. S ni me cvicak nemine, byl by hrich jeji potencial nerozvinout.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 14:59
- Nahlásit
Fifi
tak to zni dobre az na veterinu, co ten ocas uz dobry? a analky teda nastesti jen prub3znwj servis, to je furt lepsi pripad pro veterinu nez nexo akutniho
A jak vam slo placateni? pohodicka a radost z oddechu aspon?
a s ruzencem.urco se vyrqdis na obranach
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 15:03
- Nahlásit
Jj, ocas se ji za dva dny srovnal - nikdy jsem to u psa nezazila, z hodiny na hodinu s nim nemohla hnout. Takze kdyz se uzdravila, po kazdy koupeli dukladny vyfrotyrovani rucnikem a proschnuti na slunicku, pak byla v pohode. Blbe ji schne srst, treba po hodine je furt durch (Troldak za 10 minut suchej), k tomu velky teplotni rozdily voda-vzduch, obcas fouklo, no a mela ho tam... Pouceni pro priste proste.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 15:05
- Nahlásit
Fifi ráda čtu, že jste ten vedřinec zvládli. Veterinu nezávidím - ale holt se stalo.
Chceš říct, že Růženka už zapomněla anglicky ?? Je fajn, že vlohy jsou - a že děvenku čeká cvičák a zřejmě i bonitace...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 15:07
- Nahlásit
ještě k tomu schnutí - na to, jak je nahatý - Najťounovi zůstává děsně dlouho mokrý předhrudí. Záda suchá a zepředu na hrudníčku z něj cáká při poplácání voda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 15:20
- Nahlásit
Xerxová
Se nejdriv uvidi, jak ji dopadnou rtg, ty jsou pro uchovneni stezejni. Jestli budou ok, bude nas cekat jeste hodne prace, neb rtw maji pro chov povinnej svod, bonitaci, vystavu, zkousky...
Anglicky nezapomnela, na cloveciho tatanka a mamanka se prilepila jak izolepa. Vlohy ma neskutecny, bez prehaneni je to nejlepsi pracovni rtw, co jsem kdy mela.
A ble, jdu vyjet do vedrince, auto je jak konzerva hozena do vrouci vody. Chci k Labickuuu!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 17:25
- Nahlásit
ty vedra sou u vody lepsi, no...
asi ma.hodn3 hustou srst, tak vis do budoucna aspon, ze vydrbat a snad se to nebude opakovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 20:56
- Nahlásit
Fifi
tak koukám jste se měli dobře až na ty veterinární excesy dobře, tak to je super
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 21:06
- Nahlásit
Loki dneska dostal ledík a byl unešen a vydržel mu několik hodin, to bylo radosti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2018 21:15
- Nahlásit
Maya Lokin je jak já Mám na mražáku flašku a nosím si dva litry ledu do práce. Krásně to odmrzá a mám stále ledovou vodu na pití. To já ráda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 06:21
- Nahlásit
Bych se vic bala ze z toho bude nejaky boleni v krku, nicmene me by na tom vadilo jak to pak orosi vsechno ostatni v batohu a ten z toho navhlhne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 06:46
- Nahlásit
jojo - doma flaška leží na najtím ručníčku (tam je jedno, že je mokrý) a v práci stojí na podlaze a je mi jedno, že "čůrá".
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 08:00
- Nahlásit
xerxova
ja myslela pri transportu, ze to pak nacuca do latky a ja treba mam dycky knizku tak bych ji nela mokrou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 10:07
- Nahlásit
čaj když já mám ráno odvoz - a z garáže do školy je to ani ne deset minut. Takže mi vlhko nevadí. A zpátky už je prázdná...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 10:32
- Nahlásit
dneska mam totalkopr po blbe noci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 11:04 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
uz chci obeed
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 14:46
- Nahlásit
taky jsem blbě spala - i tady to nekleslo za celou noc ani na chvilku pod dvacet - to snad poprvé. Psisko je milionové - prostě za těchto teplot dělá dekoraci a pohyb nevyžaduje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 15:13
- Nahlásit
no hlavne aby prislo na.vikend to ochlazeni, jedem na vandrik... uz se tesim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 19:48
- Nahlásit
achjo - zase ten déšť chodí všude kolem, a tady nic - vedro, sucho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 20:07
- Nahlásit
Maya
Ocividne ledik chutnal - Ruzice by si z toho jiste poridila nakej zaludecni katar.
cernej caj
totalkopr po blbe noci
Napodobne. Snad se na vikend fakt "ochladi" na 30, at na vandriku nezhynete. Kam tentokrat vyrazite? Jo co Feri, jak zvlada tyhle tropy vlastne?
Xerxová
zase ten déšť chodí všude kolem, a tady nic - vedro, sucho
Co dodat, tu je to stejny. Travnik je zlutej, misty jen svlacec a dalsi plevely, stary seriky se zacinaji tvarit hodne smutne a o merunce radsi ani nemluvim. Zlaty spani ve stanu a cachtani v Labicku, navrat do reality je jak palici do hlavy. Rozzhavenej barak, vyschla zahrada...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 20:16
- Nahlásit
Fifi dešťovku dávno nemáme - nejnutnější zaléváme hadicí... ale trávník už není (většinou jen pušť, která práší, na sverní zastíněné straně roste pár pampelišek) a keře a stromky vypadají skorosuše...
V práci vedro, naštěstí chodím brzo domů a tady to docela jde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 20:20
- Nahlásit
Fifi
bily karpaty, k hranicim, tam by mohlo byt lip.
Feri paradne, viz vtip co sem tu davala predchozi stranu dole Akorat chrape v loznici, mohla by jeste spat v kuchyni, tam je o stupinek lip ven nechodime, ale aspon si to uzivame doma a paradne sem ji vycesala dneska
tady nepreselo aspon 14 dni...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 21:34
- Nahlásit
Njn, je to knikani, vzdychani a upeni ze vsech stran. Vloni tu byly tri tydny tropu, kdy to pres den neslo pod 34 a nezaprselo, letos to bude asi jeste "vypecenejsi".
cernej caj
bily karpaty, k hranicim, tam by mohlo byt lip.
Kez by bylo, at se vam dobre tape. Feri je moudra fena, tu je boj o misto na wc, kde je nejchladnejs. Obcas mam problem se vejit i ja.
Xerxová
dešťovku dávno nemáme - nejnutnější zaléváme hadicí... ale trávník už není (většinou jen pušť, která práší, na sverní zastíněné straně roste pár pampelišek) a keře a stromky vypadají skorosuše...
To mate takhle prvni rok, vid? Jak to popisujes, je to nemlich to samy tady, tretim rokem asi. Nejaka zahrada, ano, boli to, ale kdyz vezmu zemedelce, tak to je vubec desny...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 22:03
- Nahlásit
u nás dneska chvíli bouřilo a trochu sprchlo, ale žádná sláva, ale lepší něco než nic
já mám obsazenou koupelnu neb Loki objevil, že je to nejchladnější místnost v domě
led dostal, protože jsem si říkala, že v zimě ho žere furt a nic, tak v létě snad taky neuškodí, ale ožral a olízal to jen kousek a pak už ho to nebavilo
trávník taky skorem nemáme, jen jitrocel a pampelišky trčej z tý uschlotiny
no ale zase se nemusí sekat
a zejtra do fachy, to se mi teda nechce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 22:04
- Nahlásit
a zase hřmí, mohlo by ještě sprchnout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2018 22:25
- Nahlásit
pršííí, sice jen tak decentně, ale jo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2018 06:33
- Nahlásit
tady pro změnu ani kapka... Ale bylo v noci chladněji, takže se spalo dobře.
|