| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 13:42
- Nahlásit
Maya paní znám od narození - byla to sousedka (a sousedka je stále její mamina i mladší sestra)... a protože sousedské vztahy fungují... volala, smskovala (neb jsem měla vypnuté zvonění - měla jsem hlavní přijímací komisi druhého kola přijímaček ) ... a pak jsem ihned běžela domů- a daly jsme velké školení o psovi v narkóze, o hlídání stehů, o podávání léků...
Stejně budou přes plot - neb aby byla sama se psem po operaci a s dvěma Trpajzlíky... takže se nastěhujou zpátky k mamince. Čubina je tu zvyklá - často se tady hlídá - a je "u babičky" maximálně spokojená
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 13:49
- Nahlásit
jinak podle radaru tady prší - a ať koukám jak koukám - nikde ani kapka... Zatím zapršelo úplně maličko brzy ráno a jinak nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 17:30
- Nahlásit
xerxova
tak to je super, ze ste to takhle skvele vymyslely
ja uz mam nakoupenou 70% lindt a budu pect brownies na snidani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 19:03
- Nahlásit
Xerxová
tak to má štěstí, že tě tam má, v takovýhle situaci bejt bez pomoci bych teda nechtěla
cernej caj
lindt bych hned sežrala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 19:04
- Nahlásit
Xerxová
Fenuli drzim palce, at se da rychle do kupy, urcite bude v poradku. Si mi pripomnela Dorotu, ta byla operovana tesne pred rupturou uz se sepsi a taky to vybojovala, i kdyz tomu vetka moc neverila (jak mi sdelila posleze).
Nam zaprselo drobatko dopoledne, neni to vubec znat. Ale zaplatbuh se ochladilo, takze se dalo jit s coklama a vylitat je. A spachat polni pych, neb pokracovala sklizen mrkve. Este parkrat na pole vyrazim, pak nastane manufaktura na pripravu domaci polevkovy zeleninovy smesi, at je do zimy vystarano.
cernej caj
Ty si moc uzij vyleta, at se brownies povedou.
A koukej, ten je krasnej!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 19:29
- Nahlásit
tady maličko kapalo (ale pod stromy je sucho) - byli jsme po týdnu v lese. Sucho děsivý - v potoce jsou spíš stojaté tůňky. Psík se tvářil, že dobrý...
čubinka v klidu, pospává
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 19:35
- Nahlásit
Fifi
jo je nadhernej, od melnika, myslim ze o vikendu uz jel domu maya ho bonzovala hned za tepla, ale v tech 30 se proste s feri jet nekolik hodin autem tam a to samy zpet nedalo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 19:43
- Nahlásit
cernej caj
Aha, jsem nevedela, ale bezva, ze uz ma svy doma.
Xerxová
tady maličko kapalo (ale pod stromy je sucho) - byli jsme po týdnu v lese. Sucho děsivý - v potoce jsou spíš stojaté tůňky
Sucho i v nocniku, to je co rict. Ja nechapu, jak to dela zver tady, z ceho muze byt vubec ziva - trava sucha, vodu nenajde uz vubec. O pitko na zahrade je denne bitva mezi x druhama ptaku. Fnuk, fnuk, fnuk.
čubinka v klidu, pospává
Pasanda. Ja mela pak dost problem Dorotu rozezrat, jak byla fakt na hrane - zabrala az panenka osmahla, calopet pasta a vyvary k piti. Tak drzim palce!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 19:53
- Nahlásit
Xerxová
je dobre, ze OK a uz pospava
venku to vypada docela snesitelne, tak premyslim, ze pudem s feri ven, pripadne jestli si rano neprivstat uz pred 5h a nejit rano, bude jeste lip asi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 20:38
- Nahlásit
Johhny v novém domově, prej je OK
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 20:52
- Nahlásit
tak sme dali s feri 30 min prochajdu, tak jako funi fest no, ale fakt je venku si myslim tak 25 max, vetrik, mooooc si to uzivala ale teda fakt des no to teplo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 20:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
Spokojenec
cernej caj
Aspon, ze se i u vas trochu ochladilo, tu bylo vcera v noci furt 30. Je to zahul pro pejsky se zdravotnima problemama.
Edit - Pred vychazkou mi dala Ruzena delo do spodni celisti, ze mi malem ulomila sanici, kravka jedna silena, este ted me boli levej pant fest. Bejt to do nosu, tak mi ho zlame. Exotka, fakt, z tabora si privezla nick "tělomrsk".
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 21:06
- Nahlásit
Fifi
je to sila, ale doma mam 27 ted a ted vecer poprve myslim, ze venku je min, nez tady vevnitr... ale ferinka byla desne spokojena, tak to bylo bozi
tvl tak asi stesti, ze netrefila nos a jen ten pant, ale teda asi hodne mrstna opice doufam, ze pant prestane brzo bolet a mas neco namrazenyho pripadne v mrazaku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 21:11
- Nahlásit
jojo - já taky dneska dostala od Najta "hubana" - ve výskoku do mě vletěl... trochu žárlil, že se vykecávám u plotu - a bylo chladno a tak se rozjel... po tom, co do mě drcnul, vyrazil trýýýýskem a řádil jak puberťák... Je to kůň
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 21:34
- Nahlásit
Xerxová
dostala od Najta "hubana" - ve výskoku do mě vletěl..
Te musel povalit pres plot, ne? Nebo to byl jemny, galantni jen drcanecek? Kdyby mel kadenci jak Ruzenec pri tom "hubanovi", tak te asi vezou. To byl mzik, sedela, prda do hlavy, hvezdicky, kouknu dolu a vona jakoze porad sedi? Jak kobra.
cernej caj
ale doma mam 27 ted a ted vecer poprve myslim, ze venku je min, nez tady vevnitr...
To sme na tom stejne, v baraku to radsi ani nemerim, ted je venku uz znatelneji chladno, ale zdi porad salaji a salaji. Na Moravu to ochlazeni dojde urcite taky, poradny.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2018 21:43
- Nahlásit
Fifi bylo to decentní... ale přesto jemně kontaktní... Tam je děsný ten odraz a levitace vysoko nad zemí toho tělesa... Ale snaží se být jemný
Tady je venku 15 stupňů - právě jsem si k vínu na terasu šla pro ponožky. Barák chladím - myslím, že ráno mi bude chladno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2018 05:44
- Nahlásit
Fifi
my mame nad posteli termostat od kotle, tak proto to vim jinak sme driv taku nemerili. Ted rano krasne, v noci s dobre spalo, drzte palce - zapomela sem otevreny okno z ranniho vetrani a muz prijede az kolem poledne, ja uz sedim v buse a nemam reseni
xerxova
jeste ze byl neznej
segry bordera dela tohle ze sedi, najednou hlavicka do brady a zas sedi... si ju musim hlidat, pac hlavu jak ruzenec sice nema, ale
zlatej spic
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2018 06:06
- Nahlásit
je chladno, vyrazíme do lesíka. Konečně se pořádně protáhnout.
čaj přeji krásné výletění. Okno vydrží určitě až na manžela. Ferry nevyskočí a zlděj nepřijde.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2018 11:07
- Nahlásit
krásně jsme se po 14 dnech zase prošli... Nad přehradou na Černé Nise se povalovaly kousíčky mlhy, slůňo slůnilo, okolní kopečky byly v chladném ránu blizoučko, psisko si to užívalo... co víc si přát.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2018 17:28
- Nahlásit
dnešní Černá Nisa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2018 17:54
- Nahlásit
cernej caj
Pekny vyleteni!
segry bordera dela tohle ze sedi, najednou hlavicka do brady a zas sedi... si ju musim hlidat, pac hlavu jak ruzenec sice nema, ale
Mne to Ruzice nikdy nedelala, bylo to prekvapko. Levej pant mam narazenej teda fest, az me i ucho vevnitr boli.
Xerxová
Aaach, voda, rosa, zelen! Krasa! Jdu "posekat" - tedy mineno sjet vrsky jitrocelu, svlacci a pampeliskam. Travnik neexistuje.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2018 18:18
- Nahlásit
Fifi já to Pepovi rozmluvila - neb na pampeliškách se živí spousta včel a jiných hmyzáků... Trocha trávy je na severní zastíněné straně, jinak poušť...
Zeleň a rosa sice byla k vidění, ale sucho je děsivé i nahoře. Skoro žádné potůčky netečou, napáječky pro zvěř vytvořené u cest jsou vyschlé... a ani prašivka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2018 19:12
- Nahlásit
Xerxová
Pampelisky byly uz odkvetly, svlacec mnozit nemusim a pro vcely, cmelaky a motyly nechavam hluchavky, sekala jsem vlastne po mesici. Spis me udivili sousedi, ktery posekali vcera i tech par pidisedmikrasek, nevim proc, jim tam zadny hruzy extremne netrcely. Driv byly potreba na sezonu na sekani tak 2-3 kanystriky benzinu, ted v prvnim kanystru zbyva jeste dobre tretina. Des, bes. Jo a petiprsta povijiva adela na plote ma uz zraly plody, ktery bejvaly driv az tak v rijnu - a zacinaji ji cervenat listy jak na podzim. Achjo.
Tesim se na dobu, kdy nebudu muset takhle fnukat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2018 19:39 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
melounový dinosaurus byl dost zrůůůdička - ale měl úspěch - Trpajzlíci ho ani nechtěli načít. Ale už je po něm...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 18:49
- Nahlásit
Xerxová
Nahodou, je skvelej! Sikovna inspirace od Cajdy, verim, ze se to prtavcum muselo echt libit.
Fnuknu si v nepocasovym stylu - v tejdnu jsem si sikovne spalila vrsek ruky o pekac, druhej den puchejr, kterej mi nechtene roztrhnul Ruzenec zubem ci drapem. Nejak se ta 2cm potvora nechce zahojit i pres betadinu , dneska to boli i okolo - visnak sem na to pleskla a snad to bude dobry. Coby bonus mam dneska nejakou zaludkovo-strevni potvoru, mela jsem jit na cvicak a to zkratka neslo. Jsem po dovoleny naka rozbita ci co. Ostatni mely jiste prijemnejsi vikend.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 19:08
- Nahlásit
Fifi koukej se odrozbít Rány se v tomhle počasí blbě hojí, no a střevní potvory taky hice milují... Ach jo...
Dítka jsem poslala pro moučník s varováním, ať ledničku otvírají opatrně, ať je to nekousne Věděla, že si z nich dělám srandu... ale stejně se trošku bála, co na ně vybafne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 19:12
- Nahlásit
Xerxová
Prej "pro moucnik".
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 20:11
- Nahlásit
Fifi oni jsou ovocežraví - mnohem víc, než dortožraví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 20:19
- Nahlásit
Xerxova
tyjo supeeeer, tak se detem.libil
a i tak ses drsna, vypada dost k nakousnuti
na vandru bylo skvele ale.totalne mi selhalo.koleno takze kriplvarianta byla a uz su v brne a du nakoupit a domu... vcera bylo prijemne, dneska vedro, nemela sem.krem opalovaci takze mi na spalenych rukach naskakaly puchyre, cely ruce posety 14 dni po atb...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2018 20:21
- Nahlásit
cernej caj
nemela sem.krem opalovaci takze mi na spalenych rukach naskakaly puchyre, cely ruce posety 14 dni po atb...
Teda au ale! Lity lity!
|