Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2018 21:55
- Nahlásit

sice ani kapka - ale citelně se ochladilo. Až mi teď byla zima

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2018 21:59
- Nahlásit

ja chci taky ochlazeni...

ale musim se pochvalit, konecne sem prevrtala v PC zvukovky z externi, ktera asi nefunguje poslednich par let idealne na integrovanou, takze sem musela i luxovat ale pekne mi to ted konecne zacalo basovat

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2018 22:14
- Nahlásit

cernej caj
já má u pc vypnutý repráky a je to nejlepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2018 22:45
- Nahlásit

Maya
me uz par mesicu stve, od ty doby co mam rpestehovanej komp, ze mi basak nebasuje ale byla sem lina, tak uz mi basujeeee a muzu si tu smazit pekne devadesatkovy pecky

je tu nechutny vedro, rikala sem si, ze pujdu s feri pozdeji vecer, ale...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 07:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Pršííííííí, parádně a pořádně, ale už je to pryč, snad se ještě déšť pochlapí, podle meteoradaru by měl být ještě půl hodinky deštíček.
Maye přeji, ať to doleze i k nim!, Xerxový bych to popřála také, ale to až tak nadějně nevypadá.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 08:45
- Nahlásit

kachna tady stále nic...

Právě jsem dodělala čistě ovocný (melounový korpus) dort a dala ho do ledničky. Už se dáma opakovaně ptala, jestli bude... to jsou ty potvory, co klasické dorty nemusí.

Je to dobrá inspirace pro lehké letní osvěžení - fotky mám loňské a letos z dovolené, kde neteřky dcerka slavila pětiny - byl mejdan pod dubem Přihodila jsem i "dlabací variantu" - nechat písmenko nebo číslo, zbytek odsochat a dát do mísy - a prázdný prostor vysypat kontrastní drobotinou - broskve na kostičky, višně, loni Vilém měl víno. Tu uraženou sedmičku mi "odrejpli" před fotodokumentací

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 09:53
- Nahlásit

U nas se samozrejme neochladilo ani o stupen, usla sem po pulnoci a pul druhe v noci nejaky parchanti meli ohnostroj...

Xerxová
to je super napad s tim melounem dala bych si, skoda ze sem si vcera nekoupila zadny ovoce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 10:10
- Nahlásit

čaj co blůmy ?? Naše začínají dozrávat... že bys měla ovoce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 10:22
- Nahlásit

Xerxová
no jak rikam, vcera sem nic nekoupila ve meste a dneska uz se mi jezdit nechce... tady mezi polema nejsou zadny plonkovni stromy ze by tam clovek neco pobral

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 10:32
- Nahlásit

já myslelatvoje zezahrady

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 11:14
- Nahlásit

to jsou ty potvory, co klasické dorty nemusí.
nojo, u nás jsou klasické nejoblíbenější, možná příští rok, když Lůca bude trvat na oslavě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 12:30
- Nahlásit

Xerxová
tak ja zadny bluuumy nemam

kachna_
ja mela klasicky taky nejradsi... vlastne ten krem sem vetsinou nemela rada kdyz nebyl pudinkovo maslovej, ale jinak klasickej dortik bych si tak s chuti dala...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 14:40
- Nahlásit

čaj já myslela, žes řešila nějakou sklizeň - že nevíš, co s tím... že zavářet nehodláš...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 15:45
- Nahlásit

Xerxová
jo ale to uz je davno po ovoci... jinak na uzmuti par kousku na jidlo si dycky uzmu, kdyz je z ceho

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 17:54
- Nahlásit

čaj tadyto teprve začíná zrát - sklízet budu asi za týden. Tak jsem si vzpomněla...

Trpajzlíci odjeli, pes padnul... my za chvíli asi padneme taky

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 18:21
- Nahlásit

Kachna
Dik, dolezlo, dopoledne dve hodiny lilo a bylo az do obeda 21, parada, no ted uz zase 30 a sluno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 18:47
- Nahlásit

Xerxová
tady uz svestky byli tak pred mesicem... a asi budou brzo jabka, normalne byvaj az tak v pulce zari...

Maya
jaaa chci taky dest, venku je dneska zase pres 30

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 19:46
- Nahlásit

cernej caj
no tady odpolku už bylo taky 30

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 19:52
- Nahlásit

Maya
no jo ale mohlas doma aspon vyvetrat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2018 20:23
- Nahlásit

Fifi se zcela uvařila ?? Nebo ještě táboruje ??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2018 06:33
- Nahlásit

tady nadránem bylo pod deset stupňů - a i díky chladnějšímu večeru bylo solidně vyvětráno a v noci všude okna a dveře dokořán (překvapivě není velký průvan, dveře nepráskají)... v pět mě vzbudil psík, že je mu ziminkáááá a chce přikrýt Tak jsem na něj hodila deku a spinká ještě teď

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2018 09:06
- Nahlásit

tady asi 22, venku lip bez vevnitr...ale oadla v pokoji teplita na 24... skida, ze nejde udelat pruvan vstupni - dvere - veranda, bud muzu delat pruvanloznice - veranda, bebo vstup - veranda, hodilo by se mi oboji

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2018 10:52
- Nahlásit

Cernejcaj
To nemuzes otevrit vsechno najednou? Vstup, veranda i loznice?
Ja vetrala celej barak vcelku se ochladilo doma, ale zas ma bejt celej tejden pres 30, toz to asi nebylo na dlouho

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2018 10:58
- Nahlásit

překvapivě není průvan ani v práci. ráno jsem pootvírala všecha okna i dveře na celé katedře - a papíry nelítají a dveře nepráskají. Divný počasí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2018 11:29
- Nahlásit

Maya
jo a ferina bude v noci volne behat po vsi navic otevreny oknov liznici, to te vzbudi kdyz tam nekdo vleze, kdyz ti nekdo vkeze do chodby pitichu...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2018 12:53
- Nahlásit

Jo tak ty vlastne chodis brzo spat, to ja muzu vetrat dyl, na spani samo taky dvere a balkon zaviram i okna v prizemi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2018 13:04
- Nahlásit

ono stejne se ovhladi az ve 3 v noci... v tech edrech cjodimkolempulnoci ale to je porad venku hur nez vevniitr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2018 20:54
- Nahlásit

jinak cela knizka techle kreslenych vtipu co dost vypadaj na styl co dycky posilala Maya v levnych knihach

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2018 22:43
- Nahlásit

cernej caj
jo, to je super vtip, dobrej kup v levných knihách
jinak je ziminka, musela jsem všechno pozavírat a vzít si ponožky!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2018 06:24
- Nahlásit

díky včerejšku a dnešní noci jsme vychladili barák... takže jsme připraveni přežít další vlnu veder...

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání