| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 10:04
- Nahlásit
nojo a tady je desna vyhen navic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 17:40
- Nahlásit
Smrt létu!!!!!!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 18:08
- Nahlásit
tak jsem byla zkontrolovat rekonvalescentku. Válela se přede mnou na zádech, nechala si drbat pupík - kdybych nevěděla, že je dest dní po operaci, tak bych to snad ani nepoznala. Uzoučká, hladká, úplně světlá jizva... nejvíc nápadný je vyholený pupík (a to u hladkosrstého psa není skoro vidět)...
Mám radost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 19:10
- Nahlásit
Gerda
Smrt létu!!!!!!!!
Tropum!!!
Xerxová
To je fajny, ze se zdarne hoji.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 19:24
- Nahlásit
Fifi koukám asi pět minut na to "Tropum" a přemýšlím, co za zaklínadlo to je Už mi to došlo To bude tím vedrem...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 20:03
- Nahlásit
tak tak, léto mi nevadí, pokud zůstává v normálních mezích
v sobotu prej má bejt 18, sem si to přesně myslela, že nastane takový skok bez aklimatizace
a na co se díky tropům můžeme těšit https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/481076-v- nemecku-nasli-v-lese-velka-africka-klistata-prenas eji-skvrnity-tyfus-a-krvacive-horecky.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 20:04
- Nahlásit
Xerxová
to se fenečka hojí dobře, to je super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 20:46
- Nahlásit
tak to budu mit dilema co v sobotu s ferinkou... ale i tak asi i kdyby bylo 20 ve stinu tak asi nic
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 20:59
- Nahlásit
Maya
v sobotu prej má bejt 18, sem si to přesně myslela, že nastane takový skok bez aklimatizace
Uz at si skocime do soboty, naka aklimatizace je mi jedno. Kez by se fakt ochladilo. A ty obr klistance, fuuuj, hnusanec! Snad se sem jeste par let nedostanou!
cernej caj
tak to budu mit dilema co v sobotu s ferinkou...
Jak rikas, asi radsi nic, nedrazdit kobru bosou nohou, at si relaxuje chrochtalka pekne v domecku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 21:51
- Nahlásit
venku 26, v baráku taky 26, dneska se bude blbě spát
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 21:53
- Nahlásit
tadyuž to venku kleslo pod dvacet - a chladím všude dvařmi dokořán...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2018 22:33
- Nahlásit
Xerxová
se máš, tady to kleslo venku na 25, barák otevřenej, ale je to prt platný
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 06:55
- Nahlásit
v noci to kleslo dokonce i pod patnáct a teď je pod mrakem - takže to jde. Chladím celé patro na katedře... jsem tu jen já a uklízečka Pepa se školí a zkouškuje… takže jsem tu brzy, neb ve vedru mi stačí cesta domů a k našim a od našich... to bude den.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 08:15
- Nahlásit
fifi
jj asi nic, spis az rijen...
maya
jj v noci venku 17 a u nas to padlo z 25 na 24 ale tak zas uz to neporoste a domecek to naakumulovany teplo bude chvili drzet
odpo mam.tancovani, to bude.. a misto vysokych tater planujy jeseniky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 09:09
- Nahlásit
u nas rano 16, jako lepsi nez 20, ale stejne
taky sem parkrat byla v praci tak brzo ze tu nikdo nebyl jen uklizecka, zas ten klid a ticho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 09:15
- Nahlásit
zato teď tu mám skvělého kolegu - krásného, mladého, usměvavého... a dělá na mě hůůůů a jééééé (je mu sedm měsíců )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 09:50
- Nahlásit
a to uz muze makat jo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 13:23
- Nahlásit
od rána je zamračeno a je tady pouze dvacet stupňů... Ale dusno, stejně jsem dorazila úplně upocená.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 14:24
- Nahlásit
tady je mega hnus
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 19:49
- Nahlásit
Bry vecir, z 33 se ochladilo na 28 - jen tak dal. Ale to sucho, to sucho... Dneska se udelalo jakysi polni piditornadko, ktery unaselo "ornici" nekam do dali - hruza.
cernej caj
odpo mam.tancovani, to bude..
To zvladnes, s kolenem? Nechtelo to klidovej rezim?
tady je mega hnus
Snad nejaky aspon mirny ochlazeni prijde i k vam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 19:51
- Nahlásit
Maya
uz beham doma s kolennim navlekem, ale vzala sem jinej, pac ten co sem mela minule me skrtil a uz ani nevim, kde je (ten co mas na loket)...
ferinka je vycesana a sosam si tu zbytek medovinky k paradnim fotkam od vero a jeji dovolene v norsku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 20:51
- Nahlásit
Fifi
co me bolelo sem nedelala navic zitra se asi pojedu podivat na ortezy... mam moznost cca 4kg zhubnout nebo obetovat 1300... obetuju 1300
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2018 21:54
- Nahlásit
cernej caj
tak ať ti pomůže návlek, ale chce to fakt vydržet a alespoň na noc minimálně dva tejdny
Fifi
viděla jsem počasí v tv, že má od pátku do úterka lejt, tak snad
taky když jezdí traktor po poli, tak jsou to taková oblaka prachu, že to je vidět na kilometry
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2018 06:01
- Nahlásit
Maya
dneska sem s nim spala, neskrtil me a jedu s nim do prace - rano je chladno tak uz tyden navlek rano nosim do busu, zkusim s nim spat kazdej den ted + mazat koleno a zitra du na rovnani kosti, treba to i ulevi kolinku...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2018 06:16
- Nahlásit
jsem doma sama (Pepa je na školení) a co jsem ráno udělala... dvě snídaně - zaběhlý stereotyp... kdy dělám snídani pro oba a až pak ho jdu vzbudit. Kafe jsem vylila a chleba si vezmu ke svačině
Mimochodem pes spinká... čeká, až ho dojdu vzbudit, že je snídaně hotová
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2018 06:18
- Nahlásit
Xerxova
dve kafe nedas?
me by se to stat nemohlo, u nas je zazrak kdyz sme doma oba pred mym odchodem do prace vetsinou sme, ale zas ja rano snidam az v praci... bych to rano nepozrela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2018 08:16
- Nahlásit
Xerxova
a to jsi ranni ptace, rano dokonale probuzeny, si vem nas sovy, nemit ty ranni stereotypy rozpocitany na minuty, tak se ani nevypravim do prace
cernejcaj
tak snad ti to vsechno dohromady pomutze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2018 08:29
- Nahlásit
maya
mela bych do ortezovyho obchodu navic, ale kdy... dneska zubar tak 2x do nesta se mi nechce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2018 12:01
- Nahlásit
cernej caj
Já už jedu třetí oprtézu, kupuju vždy po 14 dnech novou, protože vůbec nedržej suchý zipy, rozlepuje se to, při spaní se v tom protáčim a na léto stejnak musíš mít aspoň dvě, abys jednu mohla prát a druhou mít...a nebyla bez. A dnes už jsem měla poslední lejzr, sestra mě chytla za achilovku - bolí vás to eště? Já zaječela a teď kulhám ))) Lehce m,ě dloubla do ramene, kde to jako bolí, já zasyčela, že všude, je zajímavý, že mi bolí i lopatka a půlka zad, a teď už se bojim na zítra, jak začnu rehábku a nebudu mít žádnou ortézu, co mi jako bude držet tu ruku pohromadě. Musim se naučit tejpnout si rameno sama. Tejpuješ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2018 12:49
- Nahlásit
gerda
mam tu starou regeco z hrncirske v brne prino vyrbce a nedam na ni dopustit, kdybych nepribrala, je skvela a funguje narozdil od levnejsich experimentu ze zdrav. potreb
netejpuju neumim to ale misto ortezy by to pomahalo... bez ortezy (pac su tlustoch) s tejpou sem.dala tu stovku kolem brna za 24h takze urco to funguje dobre
|