Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 09:55
- Nahlásit

maye dva sklepy, jo ja nemam.zadnej aspon o starost min, akorat nemam.kde skladovat jabka tak yo neni ujma desna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 10:29 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

máme podsklepený celý barák... pravda- největší prostor zabere garáž. A těch věcí, co se musí uskladnit - mocmc lyží, hůlek a lyžáků... (nejen naše, ale i našich mládežníků a také švagrovky a šváry - nač by to vozili z hor pryč) , zimní gumy na tři auta (naše, babči a mládežníků), věci na sportování, kempování... no a zavařeniny, brambory, cibule... a přidá se věci na zahradničení a údržbu... no je toho mocmoc

Kolegyně odjely - odvezly dva kýble švestek... a na tom stromě to není vidět. Je stále modrý...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 11:07
- Nahlásit

my taky nemame podsklepenej barak, mame malej kamennej bunkr ve chlive co je misto sklepa
ale zase mame asi 4 kulnicky a 2 garaze, tam se vejde tolik veci, ze ted musime objednavat kontejner a odvoz zeleza, prej to bude par tun odhaduje bracha

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 12:03
- Nahlásit

asi su vdecna za moje maly 2+1 s prujezdem do vi co by mitahali domu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 12:12
- Nahlásit

čaj a to si myslím, že nejsme sběratelé - ale stejně je těch "krámů" ažaž.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 12:28
- Nahlásit

tak ono jeste s detma a vnouctwma se to nakupi, sami sane, lyze,brusle, batohy a tak

taky mi nekdy tech kramu prijde az az...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 15:00
- Nahlásit

první etapa ukončena - Pepa odvezl auto bince do sběrného dvora.
A venku co ?? Pršííííí - ne moc, ale alespoň něco

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 15:07
- Nahlásit

me ten dest uplne netesi, 20mm srazek neni vubec malo, je to spis sakra hodne moc, bych rada oslala neco fifi a sama mela treba 5 max

sikovni ste, ze ste uz neco navozili... ja mam uz mesic tasku s par oblecenim do charity ale kdyz uz to mam s sebou tak nakonec se plany zmenej a porad to je teda doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 15:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

a desne na me.de spani

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 19:44
- Nahlásit

jsme si docela mákli... a protože se mi rozsypal koberec v ložnici (byl původně z mého dětského pokojíku, když jsem byla malá - vlňák skoro nezničitelný)... tak jsme ještě sjeli pro nový vlňák. Starý pojede zítra na sběrný dvůr, neb se ještě ledacos vyhází. Ale máme podstatnou část hotovou

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 19:50
- Nahlásit

tady skoro nesprchlo, hlásili teda víc
spaní na mě jde taky, asi už podzimní únava

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 20:00
- Nahlásit

tady taky nic moc - ale alespoň vrátili déšť na sobotu. Uvidíme...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 06:01
- Nahlásit

xerxova
tak to koberec zvladl slouho. jste sikovni

uzijte si viknd, ja uz jesu z prace na vandr, suseny hrusky mam s sebou vcera dalsi varka, nevim ale jak to vydrzi dlouho...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 06:49
- Nahlásit

čaj pokud je máš dobře vysušený, vydrží křížaly hodně dlouho. Ale teď je doba "švestek" - a to bývá doba plísní. Rychleji plesniví pečivo, kazí se nepasterizovaná piva... Takže možná i křížaly budou náchylnější...
Důležité je, držet je v suchu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 09:06
- Nahlásit

xerxova
ja nepoznam, jak s tou vysusenosti... my meli svestky zacatkem prazdnin...

takze spis jen par na chut a musim vymyslet, co s tou krabici hrusek

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 09:44
- Nahlásit

cernejcaj
hruskovice?

chjo, asi mi od prosince zrusej rychly vlaky, takze budu mit rano po vtakach, bud zase busem a nebo tim prisernym cd loudakem dobytcakem, oboje o pul hodky delsi cesta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 10:21
- Nahlásit

maya
z krabice hrusek tak deci a nabic ja na tvrdej nejsu

to jecskoda s rychlikama, nebyly vytizeny?

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 11:12
- Nahlásit

cernejcaj
byly plny, ale vyhrali soutez na dotovanou mestskou linku v Praze, coz je pro ne samozrejme lukrativnejsi nez nejaka nedotovana primestska linka
ale ono vubec to co Praha dela v tech primestskejch linkach je tak akorat na nakopani nekam a defenestraci, to musi bejt takovej tunel na prachy, ze se nam o tom ani nezda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 11:14
- Nahlásit

maya
aha takze msto aby secrozsirili tak se presunou

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 11:40
- Nahlásit

cernejcaj
oni se nemuzou rozsirit, nemaji vic vagonku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 11:42
- Nahlásit

maya
no tak sem to myslela, ze neni co by tam hezdilo coz skoda ze nedokoupili vlaky anerozsiri se.

burgeeeeeeeeer

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 12:29
- Nahlásit

puvodne jsem sla na syrovou roladu, ale zbyl na me uz jen kureci stejk s hranolkama, ani ty blby buchticky se sodo uz nebyly, to je dneska den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 12:48
- Nahlásit

maya
to ja bych si dala steak

je tu nejakej odchazeci den s novym panem reditelem tak samy chlebicky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 12:55
- Nahlásit

čaj já v rámci dovolené měla filé a hranolky... na sucho v troubě - tak je mám ráda. A bude kávička se zmrzlinou... a pak se opět vnoříme do sklepa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 13:36
- Nahlásit

xerxova
mnam tak je mam taky rada

nezapomen se pak ze sklepa vynorit.

Ja az zmizimz praseee tak az do nedele se ani asi neozvu

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 13:38
- Nahlásit

Xerxova
u nas nastesti ty hranolky taky delaj celkem suchy,ale k tomuhle byla omacka s adziky nebo tak nejak, neznam a zas tak nejak extra to nechutnalo
do sklepa jste se meli norit kdyz byly tropy
cernejcaj
chlebicek bych si dala, u nas mivaj mega dobry sunkovy v kantyne, ale odolavan a nekupuju, obcas k obedu hranolky a jeste to zajidat chlebickama, to bych za chvili neprosla dverma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 14:03
- Nahlásit

maya
prej byly ultra dobry rikali kluci

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 15:34
- Nahlásit

Maya do sklepa se v tropech nořiti je dobrý nápad - ale ne tahat skříňky a poličky, pokládat lino a zase tam všechen zahradní binec (květináče, motyčky a jiné dreky) dávat zpátky... I tak mám dost. Najt nadšen - našla jsem mu včera jednoho prastarého plyšáka (už je naporcován v popelnici, neb nadšení psiska bylo veliké a proces likvidace rychlý) a dneska druhého... tan zatím žije

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 20:24
- Nahlásit

Peknej vikend preju, zejmena Cajde, at moc nezmokne!
Xerxová
našla jsem mu včera jednoho prastarého plyšáka (už je naporcován v popelnici, neb nadšení psiska bylo veliké a proces likvidace rychlý) a dneska druhého... tan zatím žije
Sklepovy poklady objeveny, tam se nekdy najdou veci. Ten druhej este stale zije?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2018 21:37
- Nahlásit

žije, neb Night je úklidem zcela zničen... pochopitelně musel asistovat a dokonale překážet. Ani procházka dneska nebyla... spinkáááá

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání