Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 10:16
- Nahlásit

jabks na krizaly asi bez jadrincu ze

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 10:23
- Nahlásit

jablka na křížaly buď na "měsíčky" - rozčtvrtím, vykrojím čtvrtjadřinec a podle velikosti jablka rozdělím čtvrtku na dvě či tři křížaly. Nebo jablíčka naplátkuju na kolečka a vykrajovátkem mebo nožem vyříznu jadřince - suším pak matematicky řečeno mezikruží

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 10:32
- Nahlásit

cernejcaj
porid krajec na jabka, je to super vec, jeden smik a mas jabko na mesicky bez jadrince
ja ted ctu to Jadro Slunce od Sinisalo a celkem me to zklamalo a to na to byly super recenze

worick
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 11:14
- Nahlásit

Ano, vykrajovač používám v období jablek(skoro celý rok) protože u nás se ujíždí na štrůdlu. Super pomocník. Ale neobjednávej z Číny, já ho tam přihodila do objednávky a krom toho, že se asi u třetího krájení rozpadnul, tak jsem si rozříznula ruku. Jinak třeba tu: https://www.pentola.cz/lodos-vykrajovac-jablek-e13 3679.htm

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 11:32
- Nahlásit

worick
ja ho mam z ciny, takovej zelenej a funguje v pohode od jara, ale ono obecne z ciny je to kus od kusu o stesti
taky ho prodava tescoma tusim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 11:37
- Nahlásit

dik xa tipy.

ja prave si chci usetrit praci aby mi neupadla ruka, tak mesicky se mi delat nevhce ale ty kola s vyrizlym jadrincem je asi tak 10x vic prace nez naplatkovat mesicky...

ale dneska do mesta nepojedu, tak mozna zitra se zajedu mrknout...

mysim jeste nastudovat na kolim st a jak dlouho, 2 weby a 2 ruzny odhady

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 11:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

a asi mi odchazi mobil a pritim ma jen 3roky a 10 mesicu

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 11:55
- Nahlásit

cernejcaj
tovarni reset?
me ted po posledni aktualizace zas blbne ze se mi nic nepripojuje automaticky, ani mobilni sit, ani BT, musim to v liste vypnout a zase zapnout, sere me to prevelice ale zatim porad ne tolik jako factory reset, takze to trpim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 12:15
- Nahlásit

maya
mam z displeje stroboskop s barevnym problikavanim. neco s displejem hardwarove...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 13:38
- Nahlásit

cernejcaj
tak jen vymenit displej? vim ze u cinanu displeje hodne lidi kupjou a vymenujou si to sami podle navodu na yt, ja bych to nedala, ale ty kdyt umis pc, tak bys to urcite dala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 13:50
- Nahlásit

No jenze je otazka zda ma.smysl investovat 2000 kc do 4 roky staryho telefonu, kdyz za 4000 muzu mit novej na dalsi 4 roky a ty smartfony kolem 4-5let max maj konecnou

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 14:03
- Nahlásit

cernejcaj
no to nevim, ani nemam potuchy kolik ty displeje u cinanu stojej, jen ze o tom pisou lidi v ali skupinach fakt casto, tak financne to asi vyjde lip nez tady

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 14:07
- Nahlásit

jasne, ty displeje nejsou drahy, ale 4 letej smartfpune je na konci zivotnosti a toby tendisplej musel stat kilo aby se ti to vyplatilo. ale ne 1500 a cekat na to 2 mesice, telefon vetsinou chces mit k dispozici

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 14:56
- Nahlásit

nojo, ale stejne 4 roky na smartphone se mi zda nejak malo? premejslim jak dlouho ja mam ten svuj? asi 2-3 roky? chci ho mit dyyyyl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 14:57
- Nahlásit

maya
neznam moc lidi co by jim vydrzel dyl, vetsinou se zacne sypat HW. jak si mela dlouho ten predchozi?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 15:45
- Nahlásit

cernejcaj
no asi tak ty 4,5 let, ale fungoval furt normalne, akorat sem chtela novej
kdyz nad tim tak premejslim tak jedinej mobil, kterej se mi rozbil tak, ze sem si musela koupit novej, byla kdysi tlacitkova nokie

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 16:06
- Nahlásit

Maya
no ja mam problem, ze ty cca 2 roky zpatky mi ho priklepl fotak k zemi a uz se mu displej anejaky svaby vymenovali... (vyslo to levneji nez novej), takze uz zas to je taky jiny nez kdyby byl komplet novej a taky jak ho taham, ukrajina, slovensko, polsko, bulharsko... bych rekla, ze ma lehce vetsi zaprah nez u tebe v kabelce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 19:34
- Nahlásit

Fifi
tak sem zkoukla ten film jak si tu doporucovala, tohle je nas svet a je fakt super dik za tip

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 19:53
- Nahlásit

cernej caj
to je fakt, a taky je to asi o štěstí, třeba mladší synovec práskne s mobilem o zem každou chvíli, obvykle displej má tak popraskanej, že půlku toho na něm ani nevidí, ale mobil furt funguje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 20:00
- Nahlásit

Maya
vetsinou ale displej je na tom to nejdrazsi, ono kdyz za novej telefon dam 4000 a mam 2 roky zaruku nebo za displej z ciny bez vymeny 1500, tak ono je celkem jasno, no...

zatim to necham jak to je, na vylety budu jezdit asi radsi s mapou a dost penezma (kupuju si listky dost online pres appku drah krz mistenku zdarma pri nakupu online ) a uvidime az doblika, no treba vydrzi blikat jeste par mesicu

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 20:31
- Nahlásit

cernej caj
a je fakt super dik za tip
To jsem rada, ze se libilo. Aragornuv pindik coby bonus, vid? Radsi koukat na nej nez krajet krizaly? Jinak suseni - stupne zavisi asi od typu susicky, nekde ani nastavovat nejdou a doba, proste nez se ususej. Nebo to chces delat v troube?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 20:45
- Nahlásit

Fifi
to byl aragorn, jo ja pokrajela do susicky ale mam jen par pater, to sem mela za chvili a ja myslela ze budu krajet pul dne

tak sem zkousela ochutnat a jeste to asi chce, ale pujdu spat tak to necham na casovac a uvidim, jak to dopadne

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 20:54
- Nahlásit

cernej caj
to byl aragorn, jo
Blik!
ak sem zkousela ochutnat a jeste to asi chce, ale pujdu spat tak to necham na casovac a uvidim, jak to dopadne
Jj, to chce dyl, zase je ale dobry treba, kdyz se ti to scvrkne, prehazet dva plata do jednoho a nakrajet dalsi cerstvy... Tak at se dari.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2018 20:58
- Nahlásit

Fifi
jako ja pana prstenu videla jen prvni dil, je to tak 15 let a zasadne si nepamatuju obliceje

Hm, s tim dokrajenim to je super napad, v pondeli mam dovcu, tak zacnu pekne od rana a zkusim ted uz to nema smysl, du spat a uz by to asi nebylo dobry pac by ty co susim uz byli asi pekne scvrkly a seschly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 06:35
- Nahlásit

hrusky sou ultra sladky, tobudou svacinky a to sem trhala ty tvrdsi co jestectak sladky nebyly

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 07:31
- Nahlásit

hrušky mají mnohem víc cukru - však všichni sršni z okolí mlsají na naší hruštičce - švestky, jablka, blůmy je nezajímají

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 07:43
- Nahlásit

jasne, myslela sem im, ze na jidlo sou ok a po ususeni hak cumel, trochu ne to orekvapilo jak extremne ta sladka chut vystoupla

na sobotu 20mm srazek, to bude

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 08:14
- Nahlásit

taky jsem vcera koukala ze ma celou sobotu lejt, snad teda konecne poradne uklidim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 09:26
- Nahlásit

no v jesenikach ma byt sodoma gomora

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2018 09:28
- Nahlásit

tady naopak předpověď srážek klesá... Uklízíme sklep... děs běs... neb přesouváme sklep A do sklepa B a naopak

Za chvilku dorazí kolegyně pro švestky... hurá... zmizí jich doufám většina. No a pak o víkendu něco napovidluju a zbytek zabalím švagrovce. Přivezou babču a myslím, že k vybalování věcí z dovolené je zavařování povidel vhodná zábava (ale ví to)

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání