| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2018 15:15
- Nahlásit
Gerda co vůbec říká slečna šelmiják na invalidní paničku?? Canisterapuje a nebo prudí ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2018 17:17
- Nahlásit
tak mam ortezu o cislo vetsi, na stehne dobry, na kolwnu mam lehce mista ale jak je ta latka pruzna tak to drzi pekne a je cerna takze i pod maskaaaaceeee hezka ta modra me srala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 15:16
- Nahlásit
Xerxová
Karel neřiká nic, má na sídlu kamaráda šelmyjáka, kterýho strašně bije každý den, vedra jí vaděj o mnoho míň než mě, snažim se jí trochu vyběhat hodinu ráno a dvě hodiny večer, ale jasně že jak s ní nic jinýho už nedělám, nestačí jí to. Ovšem to má smůlu, nenávidim léto a horko, začnu ožívat až na podzim, to už snad budu zas cajk, teď jsem po první rehabilitaci, dostala sem děsnou nakládačku, smim si už na podstatou část dne sundavat ortézu. Ruka je slaboučká, klepe se celá, nejde ani natáhnout v lokti )) ale pomalu to zasraný léto snad končí, tak se aji maločokl běsný aktivity dočká jinak by mě radši umlátila míčem, než aby si lehla a tejden ležela na gauči )))
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 17:14
- Nahlásit
gerda tak ať rehabilitace zabere, rameno se umoudří a ruka naběhne do zdravého režimu.
Jinak já miluju chladno, mlhu, sníh, déšť... a nenávidím vedro. To snesu jen v blízkosti velké slané louže... a letos mě i Jizerky zklamaly... sucho, vedro
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 18:28
- Nahlásit
gerda
tak at se rekonvalesce dari co nejrychleji...
su po rovnani tela, mela sem spodek nejak vyosenwj + tejpu co by mohla vydrzet tyden na podporu regenerace kolena, tak na jeseniky snad budu ok
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 18:40
- Nahlásit
je tady dneska extra hnusný vedro - 33 stupínků je na nás seveřany mocmoc. A stále zmenšují předpokládané srážky... achjo.
Naštěstí na rozdíl od Karličky Night je vzorný mamut - co jsou vedra tak nevyžaduje vůbec žádné aktivity. Zdobí domácnost ležením na koberci (dlažba je prý tvrdá) a stačí podvečerní poběhání s míčem na zahradě při zalévání. Jeden výletík týdně brzo ráno skoro ještě za tmy prý bohatě stačí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 18:43
- Nahlásit
aj na nas jihomoravaky je to moc moc... sedim v klimatizovane cajce a hulim uz 4tou vodnici tento tyden jen abych nemusela jet dalsi hodinu v tom vedru dom a vychladla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 19:16
- Nahlásit
Gerda
Slaboucky rucicce preju brzky zesileni a neklepani se! Aspon, ze ses uz z velky casti bez ortezy, ta te jiste musela taky hrat.
ale pomalu to zasraný léto snad končí,
Tise si to taky preju. I bez ortezy nejsem schopna s coklama v tropech cokoliv delat, na vychazky chodim po tme v suchych polich pred pulnoci a pres den se Pruhy rubou s Nestvurou doma. Aspon, ze Kadlice ma kamose na masakrovani.
Xerxová
A stále zmenšují předpokládané srážky... achjo.
No koment, kolem paty krasne zatazeno - a vse slo nekam do ksaa, rozplynulo se to. Dneska tu bylo pres 34, fnukityfnuk, 6. tejden temer v kuse pres tricet?! Uz fakt nemuzu... a jestli 33 i v Nocniku, tak potes koste.
cernej caj
su po rovnani tela, mela sem spodek nejak vyosenwj + tejpu co by mohla vydrzet tyden na podporu regenerace kolena, tak na jeseniky snad budu ok
No bezva, ze ses srovnana, to je uleva, vid? Vyosenej spodek mas vycentrovanej, koleno se zklidni, to se to bude tapat s tejpou.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 19:46
- Nahlásit
u nás to samý, naštěstí psiska jsou mrtfoly též, už aby se ochladilo a mohli jsme vyrazit na pořádnou procházku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 19:54
- Nahlásit
no a protože je zítra babče pětaosmdesát, tak nás bude na večeři úplně plno... Night tu bude mít úplně všechny Trpajzlíky... Snad se fakt ochladí - stát celé odpoledne u plotny bych asi dneska nedala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 20:13
- Nahlásit
Fifi
presne, su vycentrovana
ty vedra sou fakt sileny, uplne se na to ochlazeni tesim, i kdyz pro organismus zas bude sok chodit v kalhotech, ale radsi v baglu furt mikcu nez tohleto, to je fakt sila...
Xerxová
tak si uzijte oslavu, at je babi v chumlu lidi spokojena
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 20:57
- Nahlásit
nejvíc se k ní chumlil už Night dneska - dávala píct kus divočáka... a on od ní dostal velký kus kostry - dala jsem mu to upíct a obrala - má mísu zvěřiny a navíc jsem dneska v Globusu koupila pytel hovězích kostí s hodně masem... takže měl čtvrtku kuřátka k snídani (a granule), syrové hovězí k obědu, obří hovězí kost ke svačině a pečeného divočáka (s granulátem) k večeři... Šel se dorazit samosběrem červeného vína - je moc dobré a krásně zralé. Ten si užívá...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 21:05
- Nahlásit
Xerxová
Toz babicce vse nejlepsi, obklopena trpajzlikama i ostatnima si to jiste moc, moc uzije a vy taky.
A sikula Najt, ze poctive papa, Trolitko zacina flusat nektery veci prvne v zivote (teda masa se to netyka, dnesni mirne ovareny pestry cerstvy pajsl z jatek pry ok) - ale taky mu z vedra uz hrabe.
cernej caj
presne, su vycentrovana
Si to udrz co nejdyl, je to des, kdyz je clovek srovnanej a dava si majzla jak sedet atd. Dneska sem se zase uz pristihla, jak nesu batoh na jednom rameni, az bych si jednu lisknula - a samoze se ozvala hned bolest v pate - no kdyz jsem blba...
ty vedra sou fakt sileny, uplne se na to ochlazeni tesim
Ja jsem zajasala pred chvili, ze se zene bourka - a hovno, Majere, hovno mas, on jen hiphopcamp nakej na druhy strane mesta, ale duni hezky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 21:11
- Nahlásit
tdy je pekny vedro a dusno jeste ted feri ma vycesany stehynka a fuj v tomhle se nda ani n.prochajdu
fifi
nojo batoh na jednom rameni a noha pres nohu oboji si snazim hlidat, no... ale nekdy staci jeden blbej pohyb a mas to...
xerxova
tk ten si debuziruje ja dnes nestihla nakoupit tak uvidim co zitra pojim k obedu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 21:21
- Nahlásit
cernej caj
ja dnes nestihla nakoupit tak uvidim co zitra pojim k obedu
V tomhle te obdivuju, ze nemas neco v mrazaku pro pripad nouze - u nas to je tam sice vetsinou maso pro psy, ale i pro lidi se tam toho najde dost.
nojo batoh na jednom rameni a noha pres nohu oboji si snazim hlidat, no... ale nekdy staci jeden blbej pohyb a mas to...
Jojo, presne tak! Se hlidas, hlidas - a najednou "co je to?!" - jak na psa sem na sebe houkla!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 21:53
- Nahlásit
cernej caj
to jako že noha přes nohu je blbě? já tak sedám furt
sem viděla počasí v tv, prej zejtra Čechy 24 a Morava 30
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2018 22:01
- Nahlásit
Maya
to jako že noha přes nohu je blbě? já tak sedám furt
Odpovim i za Cajdu. Ano, je to blbe.
Kdyz te sikovnej masakrer a dornovak napravi,dorovna, ani nemas najednou potrebu davat si nohu pres nohu. Protoze mas narovnanou pater, panev, nohy a to krizeni hnatu je proste neprirozeny. Naopak se zkusis narovnat spravne pri sezeni tak, abys nic nekrizila. Ale kdo nezkusil, nepochopi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 06:35
- Nahlásit
tak v noci maličko zapršelo. Docela hezky - napršela půlvana... takže nic moc - ale přest se konečně ochladilo alespoň trochu.
na Zvířetníku mám výjimečně mlsotník na téma "podáváme meloun"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 08:35
- Nahlásit
Fifi
tak ale me se tak dobre sedi, nahrbeny zada a nohu pres nohu, obcas jeste podeprenou bradu, jako vim ze se to udajne nema, ale sedam tak u pc celej zivot a zas jako nemam pocit ze bych mela z toho neco totalne v hajzlu kdyz vidim jiny lidi v mym veku co maj se zadama napr. tak si rikam ze jako ja jeste v pohode, i kdyz to samo taky neni ideal
takovy ten spravny posez nohy u sebe a rovny zada bych nedala celej den ani omylem, kdyz jsem mela jednou v praci jeden den takovou zidli, ze se na tom jinak sedet nedalo, tak jsem byla odpolko uplne odrovnana a musela jsem ji vyhodit
Xerxova
u nas do 2 v noci burina jak blazen, nemohla jsem vubec spat a docela lijak
tady v Praze prej v noci nic moc, ale ted leje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 08:45
- Nahlásit
fifi
taky me to ani nechybi, ale v hospode treba na nepohodlny zidli me to laka vic
no mela sem rybu, ale nez by rozmrzla, kdybych domu dojela driv, tak asi bych to stihla, ale objednala sem si nakup s rozvazkou a budu mit salat s tunakem + nakup az do prace
tady ani kapicka ani ochlazeni vzduchu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 08:58
- Nahlásit
cernejcaj
v Bn ted stavej Tesco a ja pevne doufam, ze budou taky delat rozvazku a konecne si budu moct nechat taky neco dovezt a ne jezdit kazdej tejden na nakup
delas mi chute, tunaka nemusima, ale takovej hermelinak bych si dala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 09:54
- Nahlásit
hermelinek mam taky
tak to by bylo fajn ten rozvoz, ja si to necham ibcas hodit do prace, kdyz je nejhur
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 09:55
- Nahlásit
a hlavne usetrim hodinu na cestu do nesta a z mesta
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 09:59
- Nahlásit
tady pršííííí - a docela hezky a už jsou i na chodníku kaluže.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 10:42
- Nahlásit
Maya
cernej caj
měly jste někdy dámy vyhozený plotýnky? Až do předdvěma lety mě NIKDY v životě nebolely záda. Úplně mě srali lidi, co furt pindali, jak je bolej záda, ani sem neuměla pochopit, jak jako záda můžou bolet....pak umřela Máňa a pak mi při vyhazování odpadků do koše vyjely 4 plotýnky. A a pak přijel Karel a už sedim na židi s rovnýma zádama a nohama u sebe, a už dva roky neohnu záda a zkurveně mě bolej každej den ))))) a seru sama sebe tak, jak mě srali všichni, který ty záda bolely. Seďte jako slušný lidi na těch židlách a hodně posilujte břicha, toť velkodoporučení ))
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 11:17
- Nahlásit
Gerda
ale Karel ti srovnal plotynky ne?
si delam srandu, znam prave lidi co to meli, i mnohem mladsi nez jsem ja a vim ze neni o co stat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 11:31
- Nahlásit
gerda
hm, nokdy me nenapadlo si domadat nejaky brisni cviky... to abych zacala...
i jdyz souvislost s plotynkama si musimnajit, ani nevim,kde sou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 12:26
- Nahlásit
Maya
nesrovnal, naučila sem se neohýbat záda )))))
cernej caj
i jdyz souvislost s plotynkama si musimnajit, ani nevim,kde sou
jsou to destičky v páteři a mezi nima gelovej polštářek, kterej někdy vyteče ven. A pak tlačí na míchu a může ti ochrnovat nohu. Je potřeba zpevňovat hrudní korzet svalama a začít břichama )))
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 12:36
- Nahlásit
gerda ty si taky umíš život užívat Tak nevím, jestli nemám z téhle společnosti rychle zdrhnout tak nějak si myslím, že patřím k těm starším tady a považuji se za docela málo rozbitou Nerada bych tu něco chytila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2018 12:55
- Nahlásit
Xerxová
neboj nic, já mám jen nějak geneticky klouby v prdeli...kotníky, lokty, ramena, čelist, plotny, zas sem třá nikdy v životě neměla angínu a nebejvám nemocná. max chytnu střevní virkózu, jinak nic.
|