| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2018 22:00
- Nahlásit
Loki má pořád ještě zbytky velkého plyšáka ze sekáče nebo to byl dvojitý plyšák, měl uvnitř ještě takovou pevnou látku a teprve v ní byly vycpávky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2018 06:56
- Nahlásit
ještě tu neprší, jdeme do lesa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2018 15:24
- Nahlásit
jen jsme dorazili do lesa - začalo pršet. Ale tak jemně a příjemně... Okruh jsme nekrátili, užívali jsme si mokré přírody. Psisko se vyběhalo... pohodička. A teď jsme uklidili - a dodělali poslední úpravy ve sklepě. Je hotovo. Babička může přijet (pssst, něketré odvezené věci by nám nanosila zpátky...)
Jdu vařit a upíct koláč - neb večer čekám švagrovku se švárou a babčou - vrací se z Baltu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2018 19:31
- Nahlásit
u nás lilo celý dopoledne docela dost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2018 19:46
- Nahlásit
cernej caj
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid= 1854317184603824&id=163112893724270&__xts__[0]=68. ARD8RLGIUgVwCwvFUP2fv99vi4flk-dvtJN5PWeD6Q0z4__a4I -hI0ljE-gkZvfei8pvnWyreg7ZY4O1FY2wmT3uy9mhgZWdSw3i k42Krq5k9reCz3ZJA1obBzj4GrtG2oI49r4rN65jmgVV98M9Ad 68S4Vv2x2GHAYZwcDYHIQUGXbUZEF9bw&__tn__=-UC-R
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2018 20:20
- Nahlásit
tady nelilo - jen tak jemně zahradnicky poprchávalo. Lepší něco, nežli nic. Ale je celý den zima - i já mám ponožky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2018 21:38
- Nahlásit
nedělní slunkozápad a pak něco lesíka z tohoto týdne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2018 08:32
- Nahlásit
co čaj ?? Neuplavala ??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2018 13:18 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Xerxová
nedělní slunkozápad a pak něco lesíka z tohoto týdne
krásně vybrané fotky!
hele, potřebuju radu - chci zmenšít povlak na polštář s velkym obrázkem, říkala jsem si, že to jen zmenšim a nechám plandací okraje - všily byste ten polštářek do prostřed nebo ke kraji?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2018 13:59
- Nahlásit
kachna já bych ho všila doprostřed. A nebo bych ušila větší sypek a udělala větší polštář
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2018 19:17
- Nahlásit
kachna_
taky bych dala doprostřed, podle měl lepší menší okraje kolem dokola než dva větší.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2018 20:24
- Nahlásit
tak dneska ani kapka a předpověď taky neprší...ach jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2018 22:22
- Nahlásit
u nás před chvílí bouřka a pěknej liják, takhle večer je to super
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2018 22:34
- Nahlásit
kachna_
tip na plyšáka, asi koupím neteři, za ty prachy a podle feedbacků to vypadá super, škoda, že nemají špice, hodně tam mají šiby
https://www.aliexpress.com/item/1pc-35-55-75cm-1-P attern-Husky-Dog-Plush-Toy-Puppy-Pillow-stuffed-an imal-simulation-High/32854017879.html?spm=a2g0s.89 37460.0.0.643c2e0egPtPIB
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2018 23:07
- Nahlásit
xerxova
naaadherny fotos to he radot pokoukat
kachna
tay doprostred
jinak meli sme.stesti, prselo nam.lrakticky jen v no i, v pafek 5km + celtu u pristresku, byl obsazenej - pohoda, v noci sprchlo ale dobry, na sobotu predpoved desna ale datilo se nam.vode vyhnout, vetsibou se to rozpadlo nez to k.nam doslo ale.silena.mlha celej den a na noc kamenna bouda, burina radila nejedna.celou noc, vitr fucel, do boudy lehce teklo ale vse v suchu pohoda a sneska celkem hezky, polojasno tak sme si dali sjezd na tech kolobkach z dlouhych strani a to bylo super bozi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 06:54
- Nahlásit
tak nepršelo ani trochu - nočník Evropy vyschnul... Ale je mlha.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 08:19
- Nahlásit
cernejcaj
tak to jste meli teda stesi s tim destem a ze jste meli boudu za bourky
Xerxova
u vas furt nic? tady zas prsi, po dlouhy dobe do prace s destnikem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 09:33
- Nahlásit
Maya
to jo teda
vcera sem rpijela domu, zdalo se mi ze na bus prsi ale u nas nic ale pak blesky a trochu sprchlo, vzalo nas to hooodne krajem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 17:07
- Nahlásit
fotky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 17:44
- Nahlásit
čaj mocpěkné mlžné a mokré fotky. Takové hory mám ráda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 18:07
- Nahlásit
Xerxová
milá dámo, to dánsko je boží, už tady šňořim po mapě a plánuju výlet na příští rok. Určitě budu hledat i poblíž nemocnice, kdyby něco. Doufám, že i Dánové mají a znají anestezii, že by mi případně taky nahodili kloub. Krásnej nápad, díky!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 18:09
- Nahlásit
Xerxová
no uprimne me nevadi ale su rada, kdyz sou prolozeny i tim slunickem a vyhledama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 18:35
- Nahlásit
cernej caj
To jste meli dobrou kliku s pocasim, ze ste nebyli durch. Fotky i povidani jako vzdy nadherny, jak jinak, ze.
Tady neco malo naprselo ze soboty na nedeli, akorat tak, aby to dalo nadeji, ze travniky neuschnou a stromy snad nezdechnou.
Gerda
Určitě budu hledat i poblíž nemocnice, kdyby něco
Tomu rikam priprava!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 18:53 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Gerda ještě dovětek. V prvním dánském ubytování byly na stole desky s reklamními prospekty, kde má ubytovaný slevu... a taky s důležitými telefonními čísly. A kromě pohotovosti, zubaře, nejbližší nemocnice... jsem tam poprvé na stejné stránce našla nejbližší veterinu a nonstop veterinární nemocnici (je v Ringkobingu). Prostě pejskaři tam jsou standardní klientelou...
jo a nesměju se ti - taky vždycky vím, kde je veterina, zubař a pohotovost (když jezdíme s Trpajzlíky, tak i dětská)...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 19:14
- Nahlásit
Fifi
jojo, ultra kliku akorat proste ty petrovy kameny mi nejak nejsou souzeny
super, ze trochu zaprselo aspon, s prichazejicim podzimem bude vic a vic
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 19:55
- Nahlásit
já doufám, že něco naprší i tady - dneska alespoŇ odpoledne přišla kratičká přeháňka... ale od soboty jinak nepršelo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2018 22:04
- Nahlásit
u nás dneska zase večer bouřka a liják
ale napršeno moc není, včera jsem šla přes pole a je to mokrý jen navrchu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 05:20
- Nahlásit
vecer prisla burina, takze me to vzbudilo, ale prselo u nas jen malo, lizli sme kraj... rano sem rozbila sklinku s dynovou polivkou a vzala sem si misto sve vonave mikinky mue smradlavy tricko jako horni kus takze v tilku, nastesti je mlha a teda celkem teplo a v pripade nouze si to oblict muzu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 12:41
- Nahlásit
nikde nikdo ?? Všichni pilně pracují...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2018 13:01
- Nahlásit
xerxova