| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 13:06
- Nahlásit
worick
ono to mas tezky, minulej tejden mi taky vlitnul do pokoje srsen, pul hodiny jsem se ho snazila vyhnat ven, nalakat do okna na svetlo od baterky atd. a ten idiot furt ven ne a ne a uz zacinal bejt nasranej, tak jsem ho nakonec umlatila pantofli, protoze co jako s nim, chytit a vyhodit nejde a kdyz nevyleti sam, tak sorry, taky chci v ty mistnosti bejt, coz z rozlitanym srsnem nejde
jinak nasla jsem tohle, je to celkem zajimavy
https://epochalnisvet.cz/vcela-vosa-srsen-co-je-pr o-cloveka-nejvice-nebezpecne/?utm_source=www.sezna m.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 13:15
- Nahlásit
já včera vyháněla velké šídlo. Neustále se snažilo proletět sklem a byly to fakt pecky... otevřela jsem okno dokořán - a nakonec ho opatrně smetákem "nametla" na to otevřené (ne všechna okna jdou otvírat - z celé prosklené zdi pouze krajní)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 13:17
- Nahlásit
sršňů je teď nejvíc - hnízda jsou plná, světlo je láká hodně. Takže pokud večer svítím, zavírám i výklopku... Zblblej sršeň není nic radostného - a zatím jsme ještě žádného sršního hosta neměli. Ve dne umí vyletět, za tmy nee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 14:29
- Nahlásit
nekdo mi ted rikal o agresivnich africkych srsnich co se uz zabydlujou v cr...
xerxova
nestihaaaaam ale uz se chustam ke cteni
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 15:33
- Nahlásit
cernej caj
nekdo mi ted rikal o agresivnich africkych srsnich co se uz zabydlujou v cr... - nestráááš
Maya
Minulý týden mi taky v noci vletěla do ložnice, když jsem někdy ve dvě rozsvítila, abych ospalá našla blbého komára(ty teda likviduju bez milosti Komára jsem neobjevila, zato mí tam vlítla sršeň a ne a ne ven. Nakonec vlezla za záclonu a pořád se drápala po okně, nasrat jsem ji nechtěla, tak jsem přivřela okno, zatáhnula pořádně záclonu a šla spát. Doufaje, že se ráno nevzbudím vedle ní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 15:36
- Nahlásit
worick
Kmenové buňky do kloubu. Nevím jak u lidí, ale Drakopesové Nielsovi z toho odešly ledviny. Nevím, ale myslím, že kvůli tomu se s tím u psů i přestalo.
fakt? vůbec jsem nikde tu informaci nenašla....a ten hyaluron? mrkni na tohle: http://sportvis.cz/
je to teda na hojení měkkých tkání, tak nevim....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 15:38
- Nahlásit
Jinak zabíjim každýho sršně, co mi začne běsně líta po garsonce. nemám nejmenší zájem s nim být v jedný místnosti.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 20:28
- Nahlásit
Xerxová
Nadhernej hmyzi clanek vedle, fotky luxus a stabni kultura trpasliku jakbysmet. Ja bych teda u vos panikarila, tyhle zluty mrchy jsou jedinym zastupcem z rise hmyzu, kdy se mi vypne mozek a bezhlave prcham, panikarim - protoze reakce me telesne schranky na tyhle mrchy je velmi alergicka.
Si mi pripomnela tuhle knizku z detstvi, jsem ji milovala, byly tam i krasny ilustrace. Vi buh, kde je ji konec.
Gerda
Paninko, vy si umite poridit sikovny zranenicka, jak sem mrkla vedle - to mas misto anginy, kterou si dycky zavidela ostatnim? At se ti ruka brzo vrati do provozu a zadny trvaly nasledky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 21:08
- Nahlásit
Fifi dík. Právě funím víc než pes - dali jsme si velmi svižný pochod setmělým lesíkem... a ještě jsme na západ slůňa dorazili pozdě
|
John
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 05:51
- Nahlásit
zvířecí polštářky z vlastních fotek, kdyby někdo chtěl dárek
jako neteři by se to určitě líbilo
Nadřazený odkaz je přerušený.Věřím, že bude více překvapení.Je lepší to zkusit:
https://www.pawzroad.com/collections/featured-item /products/pawz-road-custom-3d-pet-blanket-for-dogs -cats
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 10:42
- Nahlásit
Gerda
fakt? vůbec jsem nikde tu informaci nenašla....a ten hyaluron? - ona se na to ptala a vypadlo z nich, že několik případů už se jim objevilo a neví, proč to je. A že i na ostatních pracovištích tu léčbu přerušují, dokud se nezjistí souvislost. Je to už nejmíň 5let, takže nevím, zda vybádali, jestli to je nežádoucí vedlejší účinek. A nebo se to dělá normálně dál...Kyselina hyaluronová si myslím by neměla být žádný problém, nezasahuje do buněk, jen promazává onen kloub, zvláčňuje tkáně. Je to látka nám vlastní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 14:15
- Nahlásit
Fifi
At se ti ruka brzo vrati do provozu a zadny trvaly nasledky.
už sem vykloubená potřetí. Příště už si můžu vybrat barvu skobiček a lanka, který mi ten kloub seštupujou k sobě )))) je to pěkně na prd.
worick
Je to látka nám vlastní.
máš mít kloub jako oko pěkně hyaluronovej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 15:22
- Nahlásit
garda achjo - jsem včera váhala, jestli ti napsat, že to vyskakuje rádo opakovaně a končívá to na sále (zkušenosti kolegy)... a tu už si vyskakuješ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 16:09
- Nahlásit
Sousedka to měla léta, házela si tam rameno už sama. Už to neměla nejmíň 10let, nějak se to samo usadilo, možná, jak třeba ty šlachy věkem tuhnou? Je jí 60.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 16:48
- Nahlásit
nějak se to samo usadilo, možná, jak třeba ty šlachy věkem tuhnou? Je jí 60.
vidíš Gerdo, to máš za pár
Jinak ale teda nezávidim a lituju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 18:09
- Nahlásit
smer prahaaaaa a krivoklat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 18:38
- Nahlásit
čaj užij si výletík - na Křivoklátsku je moc hezky - jezdíme tam ke švagrové (bydlí kousek od Hudlic).
My zítra brzičko chceme jít z Hamru na jezeře do Kunratic přes nějaké ty vyhlídky - měla by tam být voda i stín - a hlavně snad bude ráno teplota rozumná.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 18:44
- Nahlásit
jo a pro Fifi ...
dneska jsem zakousnutá já... pravidelně při pátečním úklidu si psík hraje v ložnici na "pána hradu" - hájí s šíleným nadšeným vrtichvostěním a taky tedy vrčením a štěkáním postel a já ho zastýlám dekou... a on "děsně kouše" - no a dneska se sesmekla deka a krásně mě předpisově držel za paži... Naštěstí se kontroluje (ani přes deku nemůže hryzat moc), takže bude jen modřina... Lekli jsme se oba
Zajímavé je, že tuto hru hrajeme jen jednou za týden - při velkém úklidu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 18:48
- Nahlásit
kachna_
vidíš Gerdo, to máš za pár
Kachno!
Gerda
už sem vykloubená potřetí. Příště už si můžu vybrat barvu skobiček a lanka, který mi ten kloub seštupujou k sobě )))) je to pěkně na prd.
Jauvaj teda, hadi zeno. Nevim, zda prat, at na skobicky a lanka dojde nebo nedojde.
cernej caj
Uzij si vyleta, at koleno vydrzi a neupecete se.
Ja jsem uz rezignovana, to nejde jinak rict. Misto travy na zemi seno (uz i cokle marne hledaji stebla travy), stromy a kere usychaj. Lidi jsou zpruzely a prednasraty, to samy zvirata. Troldik je castecne rozbitej, si nak hnul s predni levou nebo to do nej vcera nacudila cerna Nestvura, tak si mirne pajda a vyzvy ke hre drsne odmita. Aby prisel na jiny myslenky, osmikala jsem mu drapy a je ted ukrivdenej a dela, ze kulha este vic. Jako vrchol nespravedlnosti mu pri hrabani mysi diry spadnul do krateru sutr, kteryho se vydesil, protoze se ho dotknul na tlapce... Ruzice me zase chnapla za achilovku, za trest jsem ji ucila vystekavani na jeji milovanej talir ve vetvich (dalsi tragedie, pan Talir je roztrzen!). V rausi me hlodla do stale nehojici se spaleniny na ruce, ktera tim padem zacne zase tect a bejt nechutna.
Pekny vikend vsem preju.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 18:54
- Nahlásit
Xerxová
no a dneska se sesmekla deka a krásně mě předpisově držel za paži... Naštěstí se kontroluje (ani přes deku nemůže hryzat moc), takže bude jen modřina... Lekli jsme se oba
Pekny hratky mate. Ma natrenovano na figuranta. Ruzice zanechava taky jen modraky a jelita (chjoo, Fajkoo, ozvi se taky nejak?!), skrz kuzi zatim nesla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 19:30
- Nahlásit
Gerda
a co preventivne tejpy?
Fifi
s tim suchem to je pech, no... koleno boli jak cert, tohle sem "nemohla" zrusit ale vysoky tatry za 14 dni vypadaj teda dost blbe...
xerxova
tak dobre ze jen modrina
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 19:37
- Nahlásit
cernej caj
Gerda
a co preventivne tejpy?
Radi ta, ktera vali nekam s kolenem, ktery boli jak cert? Vsechno se da zrusit - no, tak at si to nejak odbelhas, uzijes si to a neposkodi te to dlouhobejs.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 19:41
- Nahlásit
koukám všichni nějak rozbitý, nějaká epidemie bo co
Fifi
Vsechno se da zrusit - no, tak at si to nejak odbelhas, uzijes si to a neposkodi te to dlouhobejs.
se obávám, že to je jen zbožný přání, ve třiceti člověk nepřemejšlí, že díky takovýmhle aktivitám bude nejspíš v padesáti invalida
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 21:00
- Nahlásit
Maya
koukám všichni nějak rozbitý, nějaká epidemie bo co
Tak snad ty ses posledni v rade, ktera tu bere atb a tim to skonci?
Ja jsem rozbita porad nejak, obcas neco boli vic, neco min, si clovek zvykne a zaskuhra jen obcas. Chapu Cajdu, ze si to zatim nepripousti.
Xerxová
Jak vlastne ta sousedovic fenecka, uzdravuje se a vsechno OK po operaci?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 21:45
- Nahlásit
Fifi zítra ráno dorazí k sousedce na 14 dní na hlídání. Je týden po operaci - perfektně jí, pije, venčí se a je vzorná - rány si vůbec nevšímá (nosí jen tričko). Vše se zdá úplně perfektní... klepy klep...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 21:50
- Nahlásit
Xerxová
Vše se zdá úplně perfektní... klepy klep...
Nezda, je, kdyz je na tom takhle tyden po operaci. Bezva.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2018 22:23
- Nahlásit
Xerxová
takhle to měl Kim, jak měl na sobě tričko,t ak si rány ani nevšiml, ale stačilo sundat na chvilku a to byl konec, při převlíkání se musel hlídat, super že je na tom fenka tak dobře
Fifi
já jsem byla asi první v řadě, já atb jen do zejtřka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 07:10
- Nahlásit
fifi
me ale nic nevyskakuje.. a kdyz sem pred mesicem rekla ze tenhle.vikend asi nemuzu tak scena jak kdyz se malymu diteti veme lizatko, takze...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 08:09
- Nahlásit
cernej caj
a kdyz sem pred mesicem rekla ze tenhle.vikend asi nemuzu tak scena jak kdyz se malymu diteti veme lizatko, takze...
takže to není tvůj problém, ne?
Kamarádka říkala, že se jí rozpadl meniskus a vyrostl tam nějaký výrůstek (poměrně čerstvě). Tak s tím šla pouť do Santiago de compostella
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2018 08:44
- Nahlásit
Fifi
Tak snad ty ses posledni v rade, ktera tu bere atb a tim to skonci?
to ti nevim, myslim, že mi to skočilo na muj oblíbený robot!
|