| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 13:53
- Nahlásit
worick
tak snad bude uz worka OK, moh se i prehrat? napit se soatne vody?
my byli na pulcinach a pak du do brumova...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 14:15
- Nahlásit
worick
tak snad bude Worka uz v poradku, ono taky ty vedra nejsou nic moc ani pro psy
tak ja verim ze i takova vec muze bejt od patere, ale bohuzel na nejakeho dobreho terapeute nemam zdroje financni ani casove
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 14:26
- Nahlásit
sezrala jsem celou krabicku pomerancovejch tiktaku, jsou kysely? me to trochu pripada ze jo a prej nemam jist kysely, napadlo me to az ted
no to uz je stejne jedno
akorat blby ze prej ani vodu s citronem, dzus, colu nejmenoval, ale tipuju taky, toz budu jen o kafi a vode, desnyyyyy
a o ty vyrazce od atb mi v lekarne taky rikal, ale v pribalaku je jen pri nadmernem sluneni tak snad cestu do prace a z prace preziju bez vyrazky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 14:29
- Nahlásit
dostalas atb? cesta do/z prace snad OK
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 15:31
- Nahlásit
cernejcaj
jo, ja jsem chtela atb bo tohle jak neprejde behem par dni, tak se to nicim jinym nevyleci
mam nejaky co jsem jeste nikdy nemela
ze by se nemelo kysely slysim taky prvne, spis driv byvalo zakazany mliko, ale ja mam atb jednou za x let kdyz nepocitam tu neplanovanou borelku, tak to moc neznam
co koleno?
nezkousela jsi pri takovyhle bolestech ty magneticky navleky?
jako ne ze bxy ti to vylecilo koleno, ale me to na bolest pomaha, kdyz mam v haji loket a nebo zapesti, ze to bolavy jako cloveka driv prejde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 15:46
- Nahlásit
Xerxova
ja myslela ze Portugalsko je pro vas blizko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 15:47
- Nahlásit
Maya speciálně typ léků na záněty močáku nemají rády kyselé - u dětí bacha na citrusy a ovocné šťávy. Colu můžeš
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 15:48
- Nahlásit
Portugalsko bude něco jako Sicílie či Skotsko. Ona ta Bretaň je taky podobná štreka... prostě 2000 kiláčků a víc nechceme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 15:57
- Nahlásit
Xerxova
colu muzu? huraa
jsem si myslela, ze je taky spis kysela prave
nejvic vypiju ve vedrech vodu z citronem, i v praci ji mame k obedu zdarma, tak si to holt budu muset tenhle tejden odpoustit, ono nastesti uz nejaky extra vedro neni
tak udelat kruh do mapy a nekam pichnout poslepu prstem?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2018 19:11
- Nahlásit
tak dneska bylo celkem zvladnutelne zitra se tesim, pujdu udelat okruh s muzem, sice bez ferinky ale myslim, ze za posledni mesic sme se snad krome obedu po bulharsku ani nevideli... a vyzkousim starej a novej aparat, pac z novyho su rozladena a pak se rozhodnu, ceho se zbavim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 06:50
- Nahlásit
Maya
asi ty magnety zkusim koupit aspon na noc - jibak pres den netusim jak s tim chodit. Kdysi sem mela ale asi to chtelo vetsi velikost, protoze to trochu skrtilo
cesta do prace fakt peklo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 08:14
- Nahlásit
cernejcaj
ja ty magnety taky pouzivam jen na noc
co vim kdyz jsem to kupovala jsou ruzne silny ty magnety a ja si tenkrat brala nejaky nejsilnejsi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 08:25
- Nahlásit
čaj kolenům hodně vadí dlouhé sezení v dopravních prostředcích. Možná, že by stálo za zvážení si dát oddychový týden - a jezdit jen do práce a z práce - a jinak pohodlné pomalé procházky (večer je Ferryška ocení ) Prostě žádné výlety a přesuny vlaky a autobusy... ale zůstat doma.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 08:29
- Nahlásit
xerxova
vlak je OK, pac si nohy v poho natahnu, to problem neni...
samozrejme denne 2h v autobuse prosedim, s tim nic nenadelam a v praci tak 5h taky prosedim denne...
maya
no asi zas zkusim.
Mam ode dneska zas proenzi kuru a potrebuju zhubnout stehna nebo pribrat na kolenu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 09:39
- Nahlásit
cernejcaj
mam neco takovehodle, ale myslim silnejsi ty magnety, co jsem koukala muze bejt az 1600G
https://www.netmedik.cz/magneticky-elasticky-pas-n a-loket-j-1001-velikost-l/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 10:20
- Nahlásit
objednano
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 11:11
- Nahlásit
nit do jehly se u veritasky navlika zezadu nebo zepredu?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 11:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
Worka se nenapil špatné vody(tu teda pije běžně) ale debilní panička ho otrávila! měla jsem mražáku minimálně pět let jehněčí mix z vetamixu. bylo to s vnitřnostma a strašně to smrdělo i čarstvé. Pár balíčků jsme zkrmili a pak mi Tom nadával, ať už jim to nedávám, že smrdí všechno: barák, psi, on jak jim to servíruje....Tak to zůstalo zapadlé v mrazáku. Dělal jsem pořádek a bylo mi to líto vyhodit, tak jsem Workovi uvařila. I přes ten smrad jsem to radši povařila víc. Očividně nepomohlo. Sice mu to chutnalo, ale druhý den průjem a pak celých 5 dní No, já už jsem se poučila, ovšem chudák Worka. Jak je jak žížala, teď teda tuplem hrozný, sotva se vleče. Navíc ani týden nesdostával chondra, každou chvíli se mu ta přední levá podlomí..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 11:17
- Nahlásit
cernejcaj
tak s sicim strojem neporadim
worick
tak ono starsi psi uz taky hur travej, takze vnitrnosti pro ne nejsou uplne ok, asi myslim ze tim ze to bylo stary to az tak nemuselo bejt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 11:51
- Nahlásit
worick
no nekdy se stane, no... to dopredu neodhadnes
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 18:11
- Nahlásit
holky, krz ty kolena bolavý - dostávam teď do ramene lidskej bonharen, ještě navrhuju tu vlastní odstředěnou krev, dost slušně to pomáhá chrupavce a kamarádčiny koně po tom krásně fungujou i s artrtotickejma kloubama. nech se napíchat hyaluronem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 18:44
- Nahlásit
Gerda
a to resi ortoped nebo jak?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 19:44
- Nahlásit
cernej caj
tipuju, že to se bude platit
o tý krvi a nebo kmenových buňkách jsem někde četla, že někomu to pomůže a někomu ne, dá se o tom najít na netu dost
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2018 22:45
- Nahlásit
Veritaska zepředu. Kmenové buňky do kloubu. Nevím jak u lidí, ale Drakopesové Nielsovi z toho odešly ledviny. Nevím, ale myslím, že kvůli tomu se s tím u psů i přestalo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 06:38
- Nahlásit
po včerejší krásné procházce s čajem je dneska na Zvířetníku Najtí povídání o soužití s hmyzáky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 09:12
- Nahlásit
xerxova
diiiky za upozorneni!
worick
diky, nohevim proc po vymene jehly uz nesije tak mamted smolika
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 09:50
- Nahlásit
Xerxova
pekny clanek a paradni fotky
a caj vcera samo taky
he sefa jsme uz dva tejdny nevideli a jako ani nechybi, nikdo nevi kde je a ja furt rikam brachovi ze to dela blbe kdyz je jako manazer furt v praci
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 12:28
- Nahlásit
cernej caj
diky, nohevim proc po vymene jehly uz nesije - a spodek máš dobře? Všechno, i nahoře správně navlečené? Ty vado, teď si uvědomuju: já už přece 30let nemám veritasku!:eek tu jsme měli u mámy) tak to bych ti kecala, že 100% zepředu. Myslím si, že taky, ale fakt si už jistá nejsem, doprčic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 12:36
- Nahlásit
worick
ja taky myslim ze ze predu v kazdym, pripade to nejde z zadny strany
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2018 12:41
- Nahlásit
Xerxová
moc hezké povídání a skvělý přístup(což nepřekvapí) Kdyby tak všechny matky a babičky byly stejné. U nás se letos nějak urodilo sršní. Poprvé mí lítají do baráku. Nebudu nalhávat, že je to extra příjemné, ale v žádném případě bych jim neublížila. Předevčírem večer jsem toho měla najednou trochu moc. Přišla jsem se psem v devět z venku, pekla rynglový koláč, vařila Workovi večeři a krájela maso do sušičky. Do 11h jsem měla co dělat. A do toho mi mlátily hlavou do stropu a nábytku a lozily po lince dvě sršně. Každou chvíli do mne některá narazila. Worka nechápavě koukal, když mu dopadla kousek od nohy. Mamka má doma pražskou neteř. Ona je bydlištěm Pražačka, oba rodičové jsou ale Moraváci. Taky mi popisovala, že do kuchyně vlítla sršeň a lítala jak zběsilá, malá řvala, až konečně sedla na lustr, tak ji máma zabila. Vynadala jsem jí, jestli je normální, takový příklad dávat dítěti. Ačkoliv jinak nic nezabíjí...přece aby náhodou nepíchla malou...Nasr...mne teda fest
|