Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2018 14:08
- Nahlásit

taky ti přeji krásný výlet - Křivoklátsko je krásný... švagrovku s rodinou máme mezi Hudlicema a Nižborem - tudíž tam trávíme docela dost času. Jedeme tam puštět draky za týden...

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2018 17:48
- Nahlásit

to byl úlet z vašich řad?
jo jo, protikandidáti nedělají nic, těm se to stát nemůže

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2018 20:05
- Nahlásit

kachna_
Dneska pristaly volebni listky ve schrance. S nimi dva volebni letaky, jeden vypada graficky dokonale, druhej levneji, ale programove jsou oba temer shodne, je to jen o jmenech.
protikandidáti nedělají nic, těm se to stát nemůže
Kdo nic nedela, nic nezkazi. Jestli manzelka lidra kandidatky neco pleskla, tak se maximalne muze manzelka omluvit? Nebo to nerozmazavat... Dle myho stejne budou na vesnicich lidi volit dle toho, kdo koho osobne zna, s kym se ztotoznuje, nebo jak to ma kdo uz leta zazity - a fura lidi i v dnesni dobe treba FB vubec necte.
Xerxová cernej caj
preju krasny vylety, at se vam to vydari!

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2018 20:13
- Nahlásit

kachna_
já bych to nechala bejt, jak to rozmázneš, dozví se o tom ještě víc lidí a kdo chce věřit bludům, tomu to stejně nevymluvíš

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2018 14:18
- Nahlásit

Maya
Fifi
my jsme taky zjistili, že dobré řešení neexistuje.
Bylo to docela velké poučení, vloni jsem si říkala, jak je Sobotka a spol. obrovským nepřítelem sám sobě a dneska vidím, jak snadno se přihodí taková bota.

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2018 14:22
- Nahlásit

fura lidi i v dnesni dobe treba FB vubec necte.
nj, ale ono se to šíří i mailem s tím, že my jsme označili místní za vesnické balíky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2018 19:31
- Nahlásit

Dnešek vyšel na jedničku. Jen podvečerní výlet byl změněn, neb na ten plánovaný nesměl pes. Byť turistická stezka, tak privátní pastviny. Dneska pěšky celkem 15, autem necelých 500...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 15:38
- Nahlásit

Dnešek byl náročný - docela velký kopec jsme vylezli... Mlha jak mlíko, už vím, proč mají místní dobytci zvonce. Night mezklamal, trénink z Jizerek je znát

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 19:07
- Nahlásit

Xerxová
tak si pěkně užíváte, kopce asi vyšší než Jizerky ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 19:08
- Nahlásit

já dneska hodinu a půl v lese, celkem 4 houby
ale už je semtam muchomůrka, minulý týden nebylo nic, tak snad příští víkend

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 19:16
- Nahlásit

dneska mě navštívil doma, asi nějaký tesařík, i když úplně stejného se mi najít na netu nepodařilo, ale dost podobný

a jeden dnešní Lokinek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 19:26
- Nahlásit

maya kopečky 1600 metrů , však taky jsme teď byli jen kousek po rovině u jezera na západ slunce. Night i po tom stoupání a hlavně klesáni je v pohodě... Vysloveně si to teď večer venku užíval. A zítra domů
Jo a taky kousek pod vrcholem jsme vyrušili vosy. Night koupil dvě a já jednu. Byla to klika, že do toho hnízda nešlápl, dle provozu bylo obří...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 19:37
- Nahlásit

Xerxová
to teda jo, i když od vosy je to ještě lepší varianta
taky tam máte sluníčko? tady včera i dneska krásně slunečno, i když dneska už bylo docela chladno

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 19:40
- Nahlásit

Maya
dneska mě navštívil doma, asi nějaký tesařík, i když úplně stejného se mi najít na netu nepodařilo, ale dost podobný
Nebyla to ta proflakla vroubenka americka, co se v posledni dobe hodne rozmohla? Lokinek ja fesak, plysak. A 4 houby - i to zavidim, tu je sucho, sucho...
Xerxová
Night koupil dvě a já jednu. Byla to klika, že do toho hnízda nešlápl, dle provozu bylo obří...
Jezis, fuuuj, to jsou tam jeste aktivni vosiska? Tu uz rejdeni s ochlazenim docela utichlo, huf, este, ze ste jich neschytali vic!
Uzivejte si hory, kopecky 1600 m - tesim se na fotos!

A zdalipak Cajda nezmrzla a nezmokla?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 19:58
- Nahlásit

Fifi
A zdalipak Cajda nezmrzla a nezmokla?
zmoknutí asi nikde moc nehrozilo
Lokinek ja fesak, plysak.
no hlavně s ním teď mlátěj zas hormony bo co, tak je občas na zabití

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 20:16
- Nahlásit

Maya
Hele, jsem nasla toho tvyho brouka. Je to Kuloštítník beraní. Moje google-fu je silne, na prvni dobrou.
no hlavně s ním teď mlátěj zas hormony bo co
Njn, harani cubek ve velkym se blizi, tak pevnej nerv preju!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 20:31
- Nahlásit

Počasí... Včera paráda, dneska ráno trošku šedo, ale pak v horách mlha jak mlíko. Když jsme se doplazili na vrchol, tak začalo slůnit, a z inverze začaly vykukovat skalnaté štíty. Zážitek. Odpoledne už jasno a má být zimaaaa.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 20:35
- Nahlásit

Jinak fotek bude moc moc moc... Mlha, západ slunce... Prostě kýčovek bude dost.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 22:31
- Nahlásit

Fifi
ty jo, fakt jo, seš dobrá, já hledala taky tesaříky, ale tohohle jsem nenašla, ten název teda slyším prvně, podle toho co čtu, tak se mi asi vylíhnul někde v polenech u kamen

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2018 23:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
Ja zadala zluto cerny brouk. Dle obrazku to pak slo hned. Aspon vis, z ceho se ti vylihnul, je krasnej a ksa s nim ven.
Xerxová
Kycovky nicemu nevadi, tak zitra stastnou cestu.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 00:14
- Nahlásit

Fifi
já taky zadala žlutočernýho brouka a nic

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 06:40
- Nahlásit

Vařím snídani, kluci spí. Chceme jít na ranní sluníčko, tak je za chvilku vyženu do zimy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 08:58
- Nahlásit

Tak místo sluníčka padla mlha a šli jsme fotit baskervilla na blatech... Vyblbli jsme se a za chvilku vyrážíme směr německé silničky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 18:02
- Nahlásit

Xerxová
šli jsme fotit baskervilla na blatech...
To bude krasavost! Snad uz jste doma, v poradku.

Slunicka bylo tady vrchovate, nadherne dneska bylo. Psiska utahany, ja hlavu vyfucenou z vetru. Aspon naznak babiho leta teda.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 19:15
- Nahlásit

jsme doma... hodinu a půl jsme stáli na strakonické... rozjelo se to až od Příbrami. Jinak cesta parádní, bylo na co koukat

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 19:25
- Nahlásit

Xerxová
hodinu a půl jsme stáli na strakonické... rozjelo se to až od Příbrami.
Tak dobre, ze bez nehody, ja se dneska chystala do Nocniku a tesne pred vyjetim litaly sanitky a hasici, vypadovka zavrena na dve hodiny... Jsem se na to radsi vyprdla, s divnym pocitem a se zpozdenim by se mi neridilo dobre.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 19:35
- Nahlásit

no jo, návraty z prodlouženého víkendu, kolony a bouračky byly určitě všude

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 20:30
- Nahlásit

čajda ještě výletí ?? Pepa už snad webí fotky... takže za chvilku budu tapetovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 20:37
- Nahlásit

Maya
Tak s hustsim provozem jsem pocitala, ne s bourackou pomalu "za barakem".

Lepsi fakt radne cokle pocourat, Ruzenec je srandovni dlouhodobe, takovy nadseny odrostly stene. Ona jde a vrti vocasem. Lezi a vrti, sedi a vrti, stoji a vrti, ciha a vrti, aportuje a vrti, jede auto a vrti, furt proste vrti. Skoda, ze sem nevzala fotak dneska, na vyvrtku, vrchol mela, kdyz objevila nakej kus gumovy rohoze s velkyma vystupkama v polich.

A divny, ze se Cernej caj vubec neozvala, jindy podava aspon prubezny hlasani - ale jiste je v paratku uz domki.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 20:52
- Nahlásit

nejdřív "nejdelší hrad na světě" Burghausen- přes kilometr dlouhé "městečko za hradbama" - moc krásné. Pak Chimsee - prostě cesta tam...

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání