Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 19:51
- Nahlásit

cernej caj
... ale duveru pravda uplne nebudila
Me by na ni nikdo nedostal.
v nedeli se chystame na prvni vylet asi 10km tak snad klapne pocasi
Si to uzijte, kdyz by toho na ni po dlouhy pauze bylo moc, tak sikovne zkratis?

Nouze se senem je asi hodne velika, pred chvili privez kamion xy baliku sena a ted je po jednom rozvazi zdejsim konakum jinej sikovnej stroj. Jo, to bylo krasny v sobotu, sla tu skupinka koni s jezdcema, myslim, ze jich bylo pet? Akorat jsem byla za brankou a rikala jsem jim, ze to je vesnicky sen.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 19:58
- Nahlásit

Fifi
jj, mam v pulce tam zastavku autobusu, navic na to mame na pohodu celej den

jo, je to asi fajn s konikama ale starost mozna horsi jak o psy... ale muselo to byt fajn potkat koniky takhle venku. Dobre, ze to seno na zimu je aspon odkud vozit

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 20:03
- Nahlásit

cernej caj
navic na to mame na pohodu celej den
Tak to bude paradicka.
ale starost mozna horsi jak o psy.
To bezesporu, financne a hlavne v suchych obdobich shanet seno, slamu - zadna prd.l, co jsem se bavila se znamym. Zatim seno je odkud vozit a ne nakupovat od zdejsich prekupniku za nekrestansky ceny. Kdyz se domluvi vic lidi, takovejhle kamion vyjde asi relativne dobre, at maj kone co do huby v zime. Zlatej cokl, jdu krajet pajsl.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 20:17
- Nahlásit

Fifi
jo, s konikama je hromada starosti i krz tu spotrebu, nemuzes ho mit jen tak doma, takze i fakt casto dojizdeni a tak... no je to fakt narocnej konicek...

jojo, zlatej cokl, uzijte si pajsl a zadny fik fik prosimte

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 20:29
- Nahlásit

čaj to si určitě chlupatice užije - konečně výletík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2018 09:23
- Nahlásit

xerxova
ja si myslim no a ma byt hezkyo vikendu.

mam nachozeno 1199 km

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2018 22:51
- Nahlásit

cernej caj
Teda, tos super slapka, gratuliren! Kor, kdyz te furt noha poboliva.
uzijte si pajsl a zadny fik fik prosimte
Pajsl si uzili cokle, varenej se kraji dobre. Dneska jsem dovlekla dalsi cerstvou varku, lukcus naky hovezi osrdi ci co to je, no bylo to jak krmeni selem v Zoo. Hodit kazdymu vecir jeden kusanec krvavy chrupavcity flakoty, meli ctvrt hodiny co delat, to pozvejkat. A jestli tu nebude nikdo nic psat, tak nebudu nic psat taky, i kdyz to bude tuze nostalgicky po takovy rade let, navic jsem tu poznala furu bezva lidi...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 06:28
- Nahlásit

Ono je to tezky, kdyz sem v podstate uz nikdo nechodi

a myslim, ze nejlip tak nejak funguje diskuze nez samomluva, takze...

Jinak sem.cetla, zes jim hodila kus kravy sem.si to musela po ranu precist 2x. vcera sme s kamaradama radili v cajovne takze bych dneska docela spala ale tak asi proste tento tyden utrum, v sobotu vylet s kolegama a v nedeli s ferinkou takze spani nebude
a nejak uz venku je fakt tma cim dal vetsi, dneska mi doslo ze cestou do prace mam zas neosvetlenej chodnik po te, co sem si dala piruetku na vystouple dlazce je osvetlena silnice tak na dlazbe sero je, jenze tam sou taly vzrosy kastany mezi lampama a chodnikem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 06:30
- Nahlásit

kuk - já píííííšu... tma je, ale docela teplo

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 08:29
- Nahlásit

ja tenhle tejden moc nestiham, ale jinak jak pise caj, v tech par lidech uz je to tady casto samomluva a to je na prt, jeste ze tu jsou alespon fotky od caje a Xerxovy, tak ma pak clovek alespon co prohlizet
ale jinak je to tady nejlepsejsi diskuze, funguje to super, ted jak predelali ifaunu, to je des

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 08:34
- Nahlásit

maya
ja treba na ifaunu ani nechodila nikdy prisla mi desne neprehledna co sem tam parkrat nakoukla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 08:34
- Nahlásit

Maya na i-faunu chodím už dlouho číst... a mám pocit, že to taky postupně slábne... Jako všechny diskuze.

Ono je to i štěpením - ze Zvířetníku jsou dneska tři velké nesouvisející "kusy" - Dedeník, Hadopasi a Zvířetník...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 09:21
- Nahlásit

a masovej presun na FB... kde pritom spu diskuze divny neprehledny ...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 11:54
- Nahlásit

cernejcaj
diskuze na FB jsou naprt, to ani nejsou diskuze, ale jen momentalni rekace
Xerxova
jo to jsem nejak zaznamemala ze se chodi se zviretniku jeste jinam, ja tam jinam nechodim a to rozdeleni moc nechapu, to je vzdycky na skodu a blby je to tam i s tou diskuzi ze tam nemuze psat kazdej nebo alespon nejakou lehkou reigstraci a ne to co tam maj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 11:59
- Nahlásit

me tam nejvic vadi ze komentovat vcerejsi clanek uz je vlastne uplne k nicemu... pac nestiham vzdycky kazdej den a rada bych obcas neco jeste napsala ale nikdo.si to jikdy neprijde precist...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 12:08
- Nahlásit

čaj tak autoři se většinou vrací "nakouknout" na článek, minimálně další den... A hodně lidí klidně napíše komentář z minula k současnému článku...

Maya Hadopasi vznikly jako úložiště fotek (neb fotky na starém Psu do článku šly špatně a do diskuzí vůbec) a následně jako fórum k probírání setkání, akcí, osobních problémů... Dedeník je holt následek Zvířetnického "rozkolu" - většina přešla zpátky na Psa, někteří ne a Dede postupně z vlastního psaní každý den udělala obdobnou formu webu s dalšími autory (hodně jich píše na obě místa). Hodně lidí stíhá vše. někteří jen něco...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 12:23
- Nahlásit

xerxova
jen proste pisu z3 ta diskuzni roztrisnenost je pro me blba a kdyz komentuju treba tyden starej clanek tak proste se ani nemusim obtezovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 17:40
- Nahlásit

cernej caj
Ono je to tezky, kdyz sem v podstate uz nikdo nechodi
Ja vim, to byl jen nostalgickej povzdech.
sem si dala piruetku na vystouple dlazce
Opatrne, at se nezmrzacis!

V noci jsem pachala polni pych, sklizi se celer. Nabrala jsem par obr hlav a dneska rozdala, lidi nadseny z cerstvyho celeru, ze si usmazi, udelaj bramboracku (uz ji mam taky na sporaku) atd. Jeste ted cejtim celer vsude, ten ma grady.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 18:24
- Nahlásit

bramboračku jsme dlouho neměli... polepším se Jsem teď psala článek pro Liku, o Walchsee, kde nemají moc rádi dogy

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 18:31
- Nahlásit

Jo a ta svine, zavijec zimostrazovy, dorazil uz i k nam. U kamaradky behem par dni kaput nekolik letitych buxusu, achjo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 18:40
- Nahlásit

Fifi psal o tom Neff na Psu. Jak bojuje na zahradě o buxusy. My máme jen maličké - a ty očůrává Night, takže to taky mají spočítané. Ani nemusí přiletět motýlek...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 18:47
- Nahlásit

Xerxová
Snad k vam motylek nedoleti, je to hroznej pohled. A to mely kere pravidelny prohlidky a stejne ty mrchy nenajdes... Kvuli suchu odesly nektery kere, stromy a ted este totok - to cloveku vezme uplne silu s necim se na zahrade cicmat. Ja tu zadnej buxus nemam, ale i tak me to mrzi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 19:05
- Nahlásit

zavijec zimostrazovy,
nestrašte!!!
Já nestíhám psát na dvě diskuse, takže psa většinou stíhám jen přečíst.
Musím jet do práce pro peněženku. Zítra jedu posuzovat a zapoomněla jsem jí

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 19:21
- Nahlásit

kachna_
Nestrasim, je tu.
Musím jet do práce pro peněženku. Zítra jedu posuzovat a zapoomněla jsem jí
Jej, hlava derava, to nastve.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 19:46
- Nahlásit

kachna achjo - jak dlouho jedeš do práce ??

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 21:54
- Nahlásit

jak dlouho jedeš do práce ??
45 minut jedna cesta.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2018 22:01
- Nahlásit

kachna_
tak už jsi zpátky? no znáš to, co není v hlavě, musí bejt v nohách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2018 06:56
- Nahlásit

Fifi
tak celer miluju to si udelala dobre si takhle poridit cerstvouckej a jeste podelit sousedy

jinak ty bestie cizokrajny blby ze se takhle stehujou k nam, k tomu ty agresivni africti srsni a tak... blee

Kachna
snad si ji teda vyzvedla ale je to neprijemny...

dneska spim u kamosky a zitra du s kolegama na vylet (meli sme dat chatu pa-so, ale je to nemocny) tak sem natahla maskace a ferinka se uz stavela do pozoru, tak si musi jeste 2 dny pockat. zitra bych ji MOZNA taky mohla vzit ale nechcu zas zacinat hned 2dny po sobe...

dneska to snad v praci rychle utece, uvidime...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2018 07:28
- Nahlásit

snad to uteče (a nebo uteču ) Jdu směr studijní - při nutné agendě si dopřejeme kafe a probereme vše možné

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2018 08:56
- Nahlásit

no ja uz "jen" 5h v praci tak to snad utece uz rychle

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání