Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 20:59
- Nahlásit

když nám odpoledne "zakázali" naplánovaný výlet (pěkná procházka inzerovaná i na webech turistů holt nepíše, že cesta vede přes soukromý pozemek, kam psi nesmí), tak jsme (po asfaltu - to jsme nečekali) obešli cenný mokřad. No - prostě kus rákosí s žabičkama a čolkama - 8 kiláčků, naštěstí skoro po rovině a slůňo dekorativně zapadalo...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 21:10
- Nahlásit

v sobotu jsme vyrazili na kopec nad jezero. Autem jsme popojeli na nejvýše položené parkoviště nad posledním stavením... a stoupali a stoupali a mlha houstla a houstla. Některé krávy nemají rády Najtíky (i když jsou za ohradníkem, na vodítku a vzorně ťapou po cestě...) Naštěstí na vrcholku vykouklo slůňo a cestou zpátky nakonec vylezlo i jezero, co mělo být vidět shora...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 21:17
- Nahlásit

no a na konec třikrát Walchsee - večerní západ slůňa, dnešní mlžné ráno na druhé straně jezera a poslední bylo jezero dopoledne při odjezdu...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2018 22:28
- Nahlásit

Xerxová
krásný jste to tam měli, a holt podzmní mlhy
jak vidím tu hnědou krávu, tak si vzpomenu, jak jsme v Rakousku byli v nějaký hospodě a tam za prosklednou stěnou měli stáj s těmahle hnědejma krávama

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 07:23
- Nahlásit

kde je čaj ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 07:57
- Nahlásit

caj je v praci, zapomela sem powerbanku a mobilu bylo treba na mapu + na bivaku zrovna jeste nebyl.moc signal.

my sme uz ve ctvrtek meli sekeru 40 min do prahe tak nam to ujelo na plzen, kolem pulnoci sme teda sli spat na uplne nadhernym miste u vody docela uz utahany po 5ti km, v patek sme nestihli celej usek ze vecer sme meli jeste 5km do cile ale se spustil dest docela - takze sme zarizli kde sme zrovna byli - tam to bylo docela fajn, pak rano sme dochazelli tech 5km, nic co by clovek chtel jit za sera, takze sme si to i vic uzili, v sobotu nadherna obloha a v nedeli dorazit zbytek a 3h sekera do brna - horici budovy u trati.

do prace sem spala malo, ale bylo to super.

xerxova
naaadherny fotos, aj ty kilometry zavidim, my nachodili malo pramalo, krom bolave nohy se nam.taky nechteli hned vstavat nez se trochu otepli.

maya
krasnej lokinek a brouka teda doma mas peknyho, hpuby teda si cekala asi lepsi

fifi
jee vrtici ruzenec musel byt spokojenej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 08:39
- Nahlásit

čaj a kde jste putovali ?? Zajímá mě to, neb to tam znám

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 09:09
- Nahlásit

Xerxova
vsak caj vyhodi podrobnej clanek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 09:19
- Nahlásit

xerxova
orientacne
chrast u plzne po cervene kolem berounky v podstate az na krivoklat. Moc sme toho nenachodili

Maya
jj az odpo no, trasu muzu rict hned

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 09:53
- Nahlásit

čaj u Plzně to moc prochozené nemáme - z tvé trasy kromě Křivoklátu jen okolí Darové a Skryjí... jinak to znám spíš na "druhou stranu" - kolem Nižboru a Berouna.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 10:28 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čajdo - jakto že mi závidíš kilometry ?? Vždyť od Plzně na Křivoklát je to hodně daleko - určitě kolem šedesátky... a to jsme rozhodně nenachodili... jen 15+15+4 … zbývajících 1000 bylo autem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 11:07
- Nahlásit

xerxova
0
prihde mi 15km s 1600m prevysenim veystsi hardcore nez 25km s 400metrams

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 11:18
- Nahlásit

my to nešli z nuly Bylo to 1000 metrů převýšení na třinácti kiláčkách. I tak jsme funěli Další dva kiláky jsme nabrali večer na rovince u jezera, když Pepa lovil sluníčko a my blbli ve vodě v rákosí (až pak jsem se dočetla, že pes na "hunde strandu" nesmí do vody...) Mám pocit, že místní starosta nemá rád psy... Neb chápu, že pes se nemusí motat mezi dětmi a na upravených plážích... ale rákosí, kačeny, bahýnko (a v rákosinách spoustu h...ven rozhodně ne psích) - čemu by tam měl vadit pes.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 12:17
- Nahlásit

tak nekdy je to o lidech predevsim no...

dneska sem dorazila do prace pozdeji, v 5 sem odmitla vstavat tak akorat fota budou lehce pozdeji.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 18:57
- Nahlásit

Psíček dospává... ale extra znaven není. Našplhal si u mě - v civilizaci se choval vzorně, v domečku spal na zemi (táhli jsme obří pelech a jeho povlečenou duchýnku), perfektně spolupracoval při zdolávání dobytčích roštů i vstupů do ohrad (má to blbý - je přibližně v té velikosti ovcí či telat, která projít nesmí...), perfektně poslouchal při pohybu navolno, bezproblémově chodil na stopovačce tam, kde byl předepsán (a bylo to rozumné) pohyb na vodítku, a zvládal dlouhé přejezdy v autě s přehledem zkušeného cestovatele...

moc mě pobavila tato fotka - páník fotil kytičky, já se kytičkama kochala a on sám od sebe usedl a znechuceně čekal, až se vyrazí dál...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 19:26
- Nahlásit

Xerxová
walchsee sem si dala jeste repete z pocitadla, nadherny fotos fakt ze jo, to muselo byt nadherne tam "0

najt je sikula, ze byl tak vzornej. kouka na fotce spis jak pan ty louky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 19:34
- Nahlásit

zato když na nás "vrčela" kráva (fakt vydávala divný zvuky) a hnala se na nás... tak se Night jako pán netvářil... spíš jako maličký pejsánek, co se paničce lepí k noze a rychle ustupuje v dál.
V ohradě bylo spousta mladých jalůvek a pár starých krav... a jedna asi byla velitelka a rozhodla se nás vyškolit... Pepovi pak pózovala a snad by se i tulila... ale já vážně dumala,jestli ji ten "špagátek" zastaví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 19:40
- Nahlásit

najtik vypada skoro jako polovicni proti ty kravicce coz je docela sileny vzhledem k velikosti kravicky

fotky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 19:52
- Nahlásit

čaj Krásný fotky - opravdu. A ta s Velkým vozem je úžasná - bez stativu ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 19:56
- Nahlásit

Xerxova
jj ta je z ruky, sama su prekvapena jak dobre vysla

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 20:17
- Nahlásit

Xerxová
Nadherny fotky, z vudci kravy jde docela respekt - copak to je za plemeno? Jsou takovy nunu. A Najtik na louce sedi jak dedecek hribecek.
cernej caj
Pekne ste se, paninko, mela, teda az na ty trable s vlakama. Nocni zvuky by me taky asi nenechaly spat. Krasne zdokumentovano, po nejakym tom kmeni ve srazu bych lezla asi po 4, pokud to byla soucast trasy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 21:36
- Nahlásit

zřejmě tyrolský šedý skot (má běžně i hnědou mutaci) - plemeno pasené často nad 1500 metrů, otužilé, chované na maso i mléko... To jsem teďgooglila - krávy neumím - jen skotský náhorní a burgundský charolais (tam jsme týden dovolenkovali a ty obří bílé krávy byly úžasné - a nežraly Betušky )

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 21:39
- Nahlásit

cernej caj
krásný fotky, hned ta první je krááásná, velký vůz samo taky, po tý lávečce by mě nikdo nedostal ani smykem

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2018 21:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
plemeno pasené často nad 1500 metrů, otužilé, chované na maso i mléko...
Prirodni, krasny kravicky.
Edit - pls, mrkni do emila...

Ta moje kravicka cerna me zase hlodla, ledva se jedna jizva zaceli, mam dalsi zasek. Echjo, at to uz dospeje a zmoudri. Asi vytahnu pomalu kolo a postroj, rok ji byl, naucim ji tahat a hybaj do pole, cuzo!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 05:45
- Nahlásit

Fifi
jojo trochu odebrat prebytek energie at misto dodelanych rukou mas dodelany nohy

Ta lavka byla siroka tak na 4 nohy... dva by tam jit nemohli ale pro jednoho jeste prijatelny... ale duveru pravda uplne nebudila

nojo mlzny svitani na ty louce bylo proste dokonaly celkove fakt povedeny volno

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 06:08
- Nahlásit

Fifi písnu z práce, teď spěchám - jdu učit na sedmou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 17:11
- Nahlásit

nikde nikdo ?? Mám dokonce dodělané všechny dnešní tabuličky... kouknu za odměnu sem a tady pusto prázdno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 17:20
- Nahlásit

jojo nikde nikdo, kdyz ty makas tak uz sem nepise vubec nikdo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 18:01
- Nahlásit

čaj to vypadá, že jindy nemakám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 19:01
- Nahlásit

Xerxová

jinak z ferinky sem vycesala snad posledni zbytky srsti, je ted takova nejaka hubena

ale zda se mi ze ma srst takovou lehce matnejsi, teda nikdy nemivala takovou tu hladkou lesklou mastnou ale spis prave sussi ale ted asi pred zimou je to jeste trosku vic znat...

v nedeli se chystame na prvni vylet asi 10km tak snad klapne pocasi

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání