Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 05:57
- Nahlásit

maya
ja mela pocit ze to je o te tvoji cinske scifi

nojo ja nosim dlouhy a spis si je vyhrnu, jinak je zima kolinku celkem dost

dneska paaaatecek a zitra dovca, ale vstavat musim stejne - neli driv, udelat si snidani do vlaku

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 08:27
- Nahlásit

cernejcaj
ja mam taky zejtra dovcu, no budu vstavat o trochu dyl nez do prace, potrebuju na pochuzky po meste

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 09:33
- Nahlásit

maya
tak at se ti podari vse zaridit.

me to dnrska ani neutika

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 11:21
- Nahlásit

my měli ráno akci děda do nemocnice na kontrolu... Představa byla zcela jiná, než realita. Chtěla jsem půjčit vozík (mají je na desetikoruny jak před sámoškou košíky) aby to bylo snadnější... a on se hlavní vchod předělává... a ten spodní byl zavalen záchrankama, sanitkama, pacientama, personálem... a vozíky dole nemají, že by se tam pletly... no - se ségrou jsme překvapivě v pohodě dědu dovlekly do výtahu, zvládly kontrolu i cestu zpátky (to už byl trošku gumový ) ... Pepa pak předjel zase místo sanitky hned před vchod a dědu jsme dovezli domů... Myslím, že doma šel rovnou spát... (ale ne - už ve dveřích se domáhal polívky ke svačině )

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 11:40
- Nahlásit

Xerxova
ty jo, tak hlavne ze jste to dali i bez voziku
voziky za peníze jsem teda nikdy nevidala, teda popravde u nas jsem nevidela nai ty voziky
cernejcaj
taky mi to neutika a se nudim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 11:53
- Nahlásit

maya to jsou takové jednoduché lehké celoplastové židle na kolečkách - na pohyb po budově dostačující.... Víme o nich - chtěli jsme si je vzít poprvé a... nic Dopadlo to dobře a taťkovi stouplo sebevědomí, že to zvládnul. Ještě že všichni čtyři (my dvě a naše polovičky) si to můžeme snadno v práci zařídit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 11:55
- Nahlásit

xerxova
tak sikovni i s dedou ze ste to zvladli a ze uz se doma domahal deda cinnosti

maya
obed a jeste 2h, mam naddelani a muzu dneska vypadnout 14:30

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 12:31
- Nahlásit

cernejcaj
se mas ja az pred ctvrtou
nadelano mam taky, ale to budu chtit vypadnout pristi ctvrtek pred svatkem driv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 12:38
- Nahlásit

to ja mam.naddelano i na pristi ctvrtek uz

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 12:55
- Nahlásit

to bych tady musela bejt kazdej den do vecera, na to me neuzije

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 13:44
- Nahlásit

tak ono zalezi jak moc driv... ja du jen o 10 minut

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 13:59
- Nahlásit

no tak to ja o hodku a 10 minut, to se nadelala fakt blbe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 14:08
- Nahlásit

maya
ja su v plusu 2h... ani se o to koc nesnaIm jen chdodim jak.mi vychazej busy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 15:34
- Nahlásit

tak jsme byli chvilku v lese - obešli jsme místo, kam často nechodíme - ale občas tam rostly hřiby. Nic - ani prašivka. A když jsme se vraceli k autu cestou, kterou chodí "davy" a nikdy tam nic nerostlo - tak Pepa našel šest docela velkých, zdravých a tak trochu předsušených (praskaly kraje klobouků) hřibů. Jdu sušit... a už jsem klidná, na zimu už bude díky tomuhle týdnu zásobička

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 18:44
- Nahlásit

Xerxová
Deda je pasak, ze to zvladnul i bez vozejku!
šest docela velkých, zdravých a tak trochu předsušených (praskaly kraje klobouků) hřibů.
Aaach!
Tady ani ty predsuseny nejsou, za posledni tri dny temer 30 a sucho, jak jinak.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 19:11
- Nahlásit

Fifi já to nechápu - ale tady opravdu je hrozné sucho. Až na drobné výjimky se nám všechny deště vyhnuly... oproti Maye i Čajdovi jsme na suchu (i Brno mělo víc srážek, než Liberec ). A najednou začaly houby růst - jako by měly strach, že už to jinak letos nestihnou... Je jich málo - skoro žádné prašivky - jen hřibovitým se daří (a je pár mochomůrek - červených, růžovka ani jedna)

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2018 19:23
- Nahlásit

Xerxová
A najednou začaly houby růst - jako by měly strach, že už to jinak letos nestihnou...
Tohle se stalo u nas vloni, po skorem peti letech sucha - asi v ramci sebezachovy - tu byly houbovy zne po par destikach. Snad s ochlazenim prijdou i nejaky ty lijaky, primereny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2018 06:42
- Nahlásit

tak my zitra dopo asi nejakyijaky chytnem...

lreju prijemny pracovni proces z nadrazi smer javorniky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2018 18:11
- Nahlásit

ne že by se mi moc chtělo - ale jdeme na koncert vážné hudby. Pan rektor dodal pozvánku... takže splečenská povinnost. Night přesto bude mít akční večer, dorazí švagrovka se švárou...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2018 18:47
- Nahlásit

cernej caj
Peknej vylet, at nezmoknete!
Xerxová
jdeme na koncert vážné hudby
Nekdy to muze bejt i prijemnej zazitek, ne?

Ja akorat dorazila s coklema a auau, blbec jsem si spalila o stopovacku zezadu pravy koleno, pali to jak cert, krev taky tekla. Vycisteno a snad to rychle prejde.
Hezkej vikend vsem!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2018 19:03
- Nahlásit

Fifi ale tak může to být příjemný zážitek (a já věřím, že bude) - ale při pátku bych raději poseděla se švagrovkou, když už dorazili...
Ale věděli to, hlavně jedou pochopitelně za babčou... Alespoň si je užije a Night bude mít společnost

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2018 19:04
- Nahlásit

jo a jau jau - šrámy od stopovaček jsou hnusný... Tak ať se brzy zahojíš

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2018 21:58
- Nahlásit

právě se tu prohnala pěkná bouřka s lijákem, jestli ještě něco většího bude v neděli, jak avizujou, tak potěš koště

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 06:55
- Nahlásit

tady taky pršelo (bouřka dělala úžasné světelné efekty nad mladými hudebníky - neb aula má prosklený strop). Imperial College Symphony Orchestra byl i s 18-ti letou houslovou sólistkou skvělý, víno na následném mejdanu horší

Jdeme do lesa, než přijedou Trpajzlíci na oběd...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 15:31
- Nahlásit

Tady moc nesprchlo, nastesti, protoze se prihnal v noci nakej uraganek a do rana dira ve strese. Huf, este, ze tasky nebuchly na auto ci netrefily nas. Nahradni tasky byly nastesti k dispozici stejne jako ochotnej remeslnik, sobota nesobota, opraveno. Jestli prijde zejtra este neco horsiho, tak potespanbuh...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 16:47
- Nahlásit

Fifi no ufff - ještě že máš před zítřejším večerem opraveno. Místní škola je v kompletní rekontrukci a minulý týden sundali úplně celou střechu, mají přistavovat patro... . Zůstal jen komín... Sice je nad tím obří "stan"... ale ve vichřici si to představit neumím...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 16:51
- Nahlásit

Xerxová
Jojo, predpoved desiva, jsem rada, ze dira zalatovana. Nechapu to, jindy tu fuci i vic, tohle byl opravdu nakej pidiukaz z podivny strany, z nicehoz nic poryv a dira uprostred strechy... Prej neco podobnyho pan resil dneska i ve vesnici o kus dal. U Janiii snad nic neodlitlo.
Sice je nad tím obří "stan"... ale ve vichřici si to představit neumím...
To ja taky ne, no snad to nejak vydrzi, anebo se vichr cestou do CR unavi a nebude to takovy masakero.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 18:31
- Nahlásit

Night děsně chrápe a běhá ze spaní... Je zcela mrtev, neb konečně všichni vypadli Večer jsme dorazili z akce po desáté, do půl jedné seděli u vínka (on taky nespal, ale jen podřimoval, aby mu něco neuteklo) a ráno v sedm jsme už jeli do lesa. A protože bylo mokro a zima - tak ho každou chvíli chytlo trýskací nadšení (myslím, že bude dost fotek lítacího mamuta)... a když doma konečně odpadl - tak dorazili Trpajzlíci... Tudíž opět plná pohotovost a nadšená spolupráce ať už při sběru ovoce, tak sportu. Tedy hrát beďas a zároveň drbat dogouna není nejjednodušší - ale zase dítek se ani nedotkl a míček nám nebral (na rozdíl od Betky - která to měla jako národní sport).
Myslím, že budu mít večer problém ho vyhodit i na zahradu vyčurat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 18:34
- Nahlásit

fifi
tak uf ze strec poresena!

my zapichli na.super miste, ve 2v noci yo zacalo zlehka, ak burinou ktera nas jen lizla, zayo vitr fucel, z acka sme meli fakt plachtu spis vodorovne nalepenou na.ksichtech a spacaky trochu navlhlh ale ustali sme to paradne a dneska dorazili zbylych 18km. jeste jedna noc vemku aby se nereklo a zitra domu, rano bylo.bozsky mlzno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2018 18:54 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

taky mi pes na voditku zkusil procvaknout stehno ale jen.mi.nasteati roztrh kalhoty

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání