| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2018 19:58
- Nahlásit
fifi
on tam.nebyl signal, tak se neposlala sms a muz nakojec stejne byl v jihlave, tak sem to prubla, at nejsu bez obeda. Kure na paprice mamv mailu a urcite ho prubnu az nekdy budu trochu vic domq - tzn asi uz brzo
jj, podle ploten a znaku nq hlave a zadech to vypada prave, ze to urcite je ona...
co hnatka?
ja zitra jedu na vandr, vikend v pulce tydne mela sem par dni dovci tak proc ne, ze... takze zitra chriby volaji, mam jen kompakt zase - vic jidla a vody, na 2 noci... a chriby sou furt dokola tak co byh tam furt fotila, ze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2018 19:59
- Nahlásit
jo q spic peknej ale muz nechce ani toho vlcouna co sem mela moznost...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2018 20:02
- Nahlásit
jo q spic peknej ale muz nechce ani toho vlcouna co sem mela moznost...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2018 20:03
- Nahlásit
kastrovaného devítiměsíčního psa bych nechtěla... Nedospělý kastrát je u psů mám pocit problém větší, než u fenek...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2018 20:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
ja zitra jedu na vandr, vikend v pulce tydne
Tjo, se nekdo ale ma! Uzij si to, spani bude venku ci nekde v civilizaci? Snad vas nebaci vetva po kebuli nekde.
jo q spic peknej ale muz nechce ani toho vlcouna co sem mela moznost.
Aha, no jasne...
Xerxová
kastrovaného devítiměsíčního psa bych nechtěla...
A jo, sem si nevsimla, ze je uz kastrovanej.
Edit, tak ted sem se lekla, ze je venku bourka. Buraceni, rachot, ze sme vsichni nadskocili. A ona jen repna kampan, kombajn sypal repu do nakladaku. To bude rusna noc.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2018 20:27
- Nahlásit
jsem si říkala, kde je ten zlom teplot... a najednou během hodiny vyrostla teplota o osm stupňů a stále jede nahoru. Fouká teplý vichr ... ach jo - bláznivé počasí...
Řepu u nás navozili do lesa. Máme horu říp to v popředí není chcíplá srna (jak jsem nejdřív myslela), ale bochníky chleba...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2018 21:03
- Nahlásit
Xerxová
Řepu u nás navozili do lesa. Máme horu říp
To je prikrm zveri na zimu asi?
během hodiny vyrostla teplota o osm stupňů a stále jede nahoru. Fouká teplý vichr ... ach jo - bláznivé počasí..
Jojo, presne jak u nas, uz jsme na 19 stupencich a vitr zatim mirny, blazinec.
cernej caj
co hnatka?
Dik za optani, uz docela splaskla, vejdu se konecne i s ortezou do normalni boty na ven a doma do ortopedickych pantofli, my platfusy upely pri noseni crocsek. Bolej uz jen slachy, vazy, upony, takze kostivaluju, stahuju a statecne belham, ale oproti drivejsimu stavu se to neda srovnat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2018 21:28
- Nahlásit
tady je šílenej fučák - vichřička bych řekla... A teplota roste
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2018 21:34
- Nahlásit
tady taky fučák a teplo, 15 stupňů
ten thajec je pěknej pes, ale četla jsem pár diskuzí majitelů a domů bych to nechtěla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2018 02:21
- Nahlásit
tady je vichr solidni, vzbudilo me to...
ma tolik foukat? budem spat g otevrenych oristrescich, ne pod celtou ale venku
Fifi
dobre, ze uz aspon das botky aa je to lepsi, ted uz teda hlavne nepretahnout a zbytecne to neurychlit...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2018 06:22
- Nahlásit
čaj dneska má foukat hodně, večer se to má utišit. V noci má být už normálnější teplota - kolem 5 stupňů, přes den má být teplíčko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2018 07:11
- Nahlásit
xerxova
jinak s3m.puvodne myslela.ze to je ta rwpa a ne chleba
no vzala swm.si radsi misto vesty bundu na vecer, co kdyby ten vitr dost maval s pocitovkou
http://www.tatry.cz/cs/pozvanka-na-vystavu-vilem-h eckel-100
jak o nem.bylo na zviretniku tak sem v u prahy videla letak na vystavu, jako skoda ze v plzni, do prahy bych snad i zajela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2018 08:17
- Nahlásit
co to jako je to leto venku?
vichr puvodne rikali jeste na zitra, ted rikaj ze jen do vecera, tak buhvi jak to bude
ale fouka to teply uz takhle poranu mi bylo vedro v bunde s trickem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2018 08:25
- Nahlásit
no ja su rada ze sme v pristreskach a ne pod celtou, tu by to asi odneslo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2018 13:44
- Nahlásit
Peknej vichric teda, fuj. Se nedalo spat, jednak rachot od repy a druhak poryvy, ze jsem se bala o strechu a Troldik byl celej nesvuj, citlivka jedna. Doufam, ze nikomu nic neodlitlo.
cernej caj
ne pod celtou, tu by to asi odneslo
Copak celta, ale hlavne, at na vas nespadne strom, vetev, ofafrne!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2018 18:16
- Nahlásit
fučák shodil zbytek ořechů - tak jsme naběhli k sousedce a sbírali a sbírali. Night nadšen - jejich obří zahradu miluje - je tam hodně prostoru na průzkumničení.
Ještě jsem dostala tašku jablek, neměla jsem doma listové těsto a tak jsem se teď patlala s taženým štrůdlem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2018 19:54
- Nahlásit
Xerxová
fučák shodil zbytek ořechů
Tu spadaly uz onehda pri predchozich vichrech, dostala jsem od sousedky prepravku a prubezne louskam. Musim nekdy natocit psiska, stejne jako predchozi smecka i oni orechy milujou a straslive mlaskaji, kdyz je zerou (vylouskany, samoze).
Jo a ta dnesni vichrice je de facto na den stejna jako vloni, nejsilnejsi vichr za rok, uz se tesim zase na konec rijna pristi rok.
Cajda si snad uzije vyleta bez ujmy, blaznivka.
|
John
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2018 04:00
- Nahlásit
Ve skutečnosti jsem se zavázala k vytvoření pohodlné a krásné Kynologická pro naše psy a kočky. V loňském roce jsem udělal stovky různých stylů Kynologická a doufám, že každá Kynologická bude prodána. Můj klient se vrátil, aby podrobně zhodnotil její Kynologická, což mi pomůže zlepšit svůj produkt. Prodávám své produkty na Amazonu a eBay a také je prodávám na svých oficiálních webových stránkách: https://www.pawzroad.com/collections/dog-bed-mat , pokud máte zájem, můžete přijít a koupit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2018 08:14
- Nahlásit
Fifi
ja jim buraky a ne vlasaky, takze psiska jsou nauceny na buraky, taky je milujou, Lokinovi teda trvalo nejakej cas nez se to naucil jist, jsem mu musela parkat zmackout tlamu, aby to rozkous a ted uz je mazak a taky si oba pomlaskavaj
kdysi je miloval i kocour, akorat ted jak uz je starej, tak to nerozkouse
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2018 14:26
- Nahlásit
vcera fucak d3s ale pristresek super a dneska fouka i
min jasno krasne ale blvej signal
feri orechy taky miluje
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2018 16:41
- Nahlásit
tedy je báječné babí léto - v lese bylo parádně. Jsem vděčná za to, že si můžu práci posunout jak potřebuju - po dlouhé procházce se mi bude úředničit líp... Spokojenost na všech stranách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2018 20:29
- Nahlásit
Dneska krasne, to by se to prochazkovalo... No nic. Aspon jsem ulovila u reznika par kilo skeletu pro psiska, vývar pro člověky je taky skorem hotovej, clovek si musi najit neco peknyho na kazdym dni.
cernej caj
Bezva, ze vichr ste prezili.
Maya
Lokinovi teda trvalo nejakej cas nez se to naucil jist, jsem mu musela parkat zmackout tlamu, aby to rozkous a ted uz je mazak a taky si oba pomlaskavaj
A nezere ti ty slupky od buraku? Ja hlidam Ruzenu, ona je pako, byt ted uz spadlej orech na zahradu hloda a snazi se vyzirat vnitrek, stejne do ni kus tvrdy skorapky dycky dle myho zahuci. S arasidama by to bylo kous a polk, tim sem si jista.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2018 20:36
- Nahlásit
Fifi Night si louská sám (sousedka má báječné obří papíráky, krásně se luskají) - ale on všechno vyplivne, co je tvrdý... někdy i kostičky z kuřete v misce nechá, očíčka z plyšáků fluše do dálky... u něj jsem klidná.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2018 23:06
- Nahlásit
Fifi
já jim ty šlupky nedávám, i tu vnitřní oberu
to žeru většinou u televize, tak že jim párkrát dám taky
ale asi by to nežral, on taky všechno vyplivuje, vlašáky jsme sušili normálně na zahradě, klidně by se mohl obsloužit, ale ani si jich nevšiml
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2018 23:23
- Nahlásit
Maya
Jo tys myslela, aby vubec rozkousnul arasid? Ja myslela celej burak. No tak nic.
vlašáky jsme sušili normálně na zahradě, klidně by se mohl obsloužit, ale ani si jich nevšiml
Bud rada, ja musim mit prepravku zajistenou, jinak by mi to vykradarila. Ona. Pipinek si moudre pocka az na vylousknuty.
Xerxová
Night si louská sám
Dorotka ci Kremyl byly louskaci vlassky prebornice, ale tohle hnepeto je schopno pozrat fakt cokoliv. Takze pokorne louskam papiraky, nepapiraky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2018 08:31
- Nahlásit
Fifi
jj, vlastne arasid, ja tomu rikam souhrne buraky, tak me nenapadlo ze obecne to je asi i se slupkou
jj, arasidy normalne plival nejdriv, asi myslel, ze to neni k jidlu
Kim ten louskal vsechno, vlasaky i liskace, to jsme taky museli susit poveseny nekde ve vejsce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2018 17:51
- Nahlásit
tak uz domu, v utery vichr jqk blazen, prostresek pevnej zdenej OK i bylo fakt teplo, vcera polevil vitr krasne modra obloha, nadherne bylo, potkali sme qsi 2 lidi a par cyklistu takze nikde ani noha, pristesek zas na noc drevenej takze se strechou fucrlo hodne a byla vetsi zima ale nad ranem.uz vedro. Dneska vichr zas des, ale fakt ty nadherny zlaty stromy vsude, uplne oaza.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2018 18:33
- Nahlásit
čaj to je dobře, že se výlet vydařil. Počasí je krásné... i když já bych raději deštivý čas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2018 20:13
- Nahlásit
tak me zas ten destivej stacil celkem na amerikach, i kdyz jasne, pro prirodu by trocha toho deste fakt dost byla nutna...
uz hrnu fota, mela sem jen mejdlicko a navic sem zkusila moderni techniku behem vany sem to nadiktovala telefonu a jen doupravila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2018 20:28
- Nahlásit
fotkyyy a ja du spat a kdyztak to v sobotu doupravim, ale myslim, ze uz na to stejne nebudu mit cas ani silu
|