Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2018 20:46
- Nahlásit

oslavicka se vydarila, dortiky byly dva, dostala sem od tatinka krasnej cestovatelskej, foto hodim asi az v nedeli. Jinak samy super uzitecny darky, poukaz na masaz, sampon co mam rada, arasidovy maslo asi v kilovym baleni, zeleny cajiky a nejaky drobnosti jeste, tak to bylo moc super, dortum sme dali pekne zabrat, vyborny oba, jeden budu mit jeste zitra na mlsani na vandr uz mam zabalenej, pochutiny presne podle myho gusta, teta napekla buchticku jeste vybornou, darky se ji snad taky libili, holky byli super, no kez by takovy odpoledne zacinali driv nez v podvecer, pak neni tolik casu...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2018 20:59
- Nahlásit

jsem doma - vše parádně vyšlo.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2018 22:37
- Nahlásit

cernej caj
jako cestovatelskej dort? tak to jsem zvědavá na foto
super, že dárky potěšily, já už taky musím napsat seznam a předat ježíškovi, aby byly dárky užitečný
Xerxová
dneska jsi měla pěkně na výlet do Prahy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2018 11:23
- Nahlásit

tak jsme vyrazili do lesa - a když jsme se už chtěli vracet, narazili jsme náhodou na jediné dva jiné cvoky v deštivém lese - moji ségru se švárou... a s nimi si dali výšlap na vrchol Brda (my tam byli před týdnem) a prostě si pobyt na čerstvém vzduchu výrazně prodloužili...

Psík nadšen...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2018 19:28
- Nahlásit

Jaaa uz chci taky nekam vyrazit, sakrafix. Sloni noha krasne splaskla, diky kostivalu nejspis, este s ortezou dolecit slachy a hybaj!
A taky chci destivej les, tu zas par kapek jen, zato asi Cajda bude asi durch. Jo a uz prilitly vrany, takovy ty hejna cernych ptaku, ktery jsou tu symbolem zimy - byt teploty tomu zatim neodpovidaj.
Xerxová
Hele, ty budes vedet, vedle v obci vysazeli novou alej, jsem lina to hledat. Stromky na vysokym kmeni jsou ted obsypany necim cervenym, plody vypadaj na prvni pohled skoro jak sipek, na druhej pohled jak velka jerabina, ale neni to v trsech. Co je to?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2018 19:38
- Nahlásit

Fifi jeřábů je celá řada (kromě toho "normálního" - ptačího je ještě oskeruše, muk, břek, prostřední...) mají různé listy (některé úplně nejeřábovité ) i různé plody. A pak jsou hlohy - nejen keře, ale i stromy. A je jich vyšlechtěna spousta různých odrůd... Chci fotku listu a plodu...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2018 19:43
- Nahlásit

dnešní mlžná až deštivá, v lese byla tma, páník se vztekal... že nebudou slušný fotky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2018 20:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Jj, koukala jsem prece jen do obrazku na guglu, bud to bude naka odruda hlohu, jeraba ci sakury. Nafotim zitra. Vypadaj stromky kazdopadne krasne, na dalku jak kdyz to ma cerveny listi a pritom to jsou plody.
Edit, tak jsem popatrala vic a je to okrasna verze hlohu, videla jsem ty plody prvne.
A panik se vztekat nemusel, krasny fotky jako vzdy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2018 20:45
- Nahlásit

Fifi hloh mě napadl, když jsi psala o šípkách... Protože všechny ty jeřabiny mají přeci jen víc plodů vedle sebe.

Fotky jsou z silniček, kde bylo přeci jen nějaké světlo. Z lesních pěšin nic moc - byla tma. Jinak krása - vlhko, barvy... ale klouzalo to jak sviňa...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2018 20:48
- Nahlásit

jo a jinak první a poslední fotka je stejné místo (kousek od parkoviště). Bylo to fajnové setkání, hezky jsme se ségrou neplánovaně pokecaly.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 07:02
- Nahlásit

přeřiďte si hodiny, vrátil se "sluneční" čas...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 11:04
- Nahlásit

xerxova
super fotky

no cas prerizen alezas z toho budu mesic rozhozena, fuj. ale radsi 2x rocne rozhozena nez.zimni nqfurt brr fuj...

vcera super jen na konci bojovka s klukamq, dneska.dost prseloa le uz jedem.dom, fotky nemam at nezmokn3 kompaktik ale.krasnej.mokrej a barevnej dost javorovej listnatej les. su zmrzla a jeste rozmrzam

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 11:46
- Nahlásit

adsi 2x rocne rozhozena nez.zimni nqfurt brr fuj...
já myslela, že se jedná o tom, že jestli změna, tak nebio letní nafurt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 12:19
- Nahlásit

kachna
ja vubec nevim, o kterym se nafurt jedna...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 14:30
- Nahlásit

kachna v hlasování vyšlo lépe letní nafurt - ale poslední slovo budou mít europoslanci... Odborníci se zase kloní k "normálnímu" slunečnímu času tak, jak byl "logicky" zaveden - tj. v poledne slunce nad hlavou...
Takže se teprve uvidí...

Já mám ráda letní večery - se svatojánky, s hvězdičkama, s ohníčkem... nemusím mít dlouho světlo, vždyť i tma má své kouzlo (chtěla jsem napsat tama - tak to říkal Vilém, když byl maličkej a od té doby je u nás v noci tama )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 14:32
- Nahlásit

jo a Ještěd je krásně zasněžený...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 14:39
- Nahlásit

se zimnim budu mit problem.ze svetlo bude driv ez budou poradne jezdit spojr takze v lete se proste ochudis o hodinu scetla na vandr

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 15:02
- Nahlásit

Teda tam je echt hnusne, psiska od rana vylezli jednou ven, pred chvili jsem je zkusila vylakat znovu - ani omylem, otocka na prahu a prej at si trhnu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 15:58
- Nahlásit

tady jsme po celý den nepřelezli 4 stupně - ale na rozdíl od hor jen prší. Ne moc - ale tak nějak pořád mírně mží a poprchává - pro přírodu paráda.
Ten zítřejší skok do bezesrážkového tepla mě vlastně vůbec netěší.
Night byl ráno v lese - ale jen krátký okruh a vyhodit ven se mi ho na chvilku podařilo po obědě. Teď taky nechce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 18:56
- Nahlásit

no uvidime, jak to bude s tim bezsrazkovym teplem...

fotky

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 19:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
jak to bude s tim bezsrazkovym teplem...
Taky jsem zvedava, dneska po dlouhy dobe celej den krome vichru i jakztakz prselo, kosa kolem 5 stupencu, az jsem konecne schovala muskaty z oken. Joo a pozoor, vcera uz me nastvala haksna a nevylitany cokle, dala jsem si kraticky pajdy s kazdym zvlast. Tech cca 2x 300 m (vlastne 4x) mi bohate stacilo, este to chce cas.
Fotky - jako vzdy nadhera, co to je za dreveny? uchvatny sochy? Aha, cztko vlastne uz nebere linky fotek - tak ta v hornim pravym rohu.

Barevnej podzim jak vysitej, jen pohled na vodopady teda strasne smutnej.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 19:37
- Nahlásit

cernej caj
pěkný fotky, ta kaple se mi líbí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 19:41
- Nahlásit

čaj krásné fotky. Berounsko mám moc ráda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2018 19:50
- Nahlásit

fifi
nojo jeste asi opatrne at to poradne zahojis... suoer, ze prsi... ty sochy bi ve sv. janu, zadna cedule, nic... zkusim dohledat...

ale vidim vsechno to co kompakt neda a foyak by vzal zas me sejri ze sem ho nemela

dneskq swm upekla rozmrazeny maso - na 50st asi na pul az hhodku do trouby a pak dopect. nebyl vcera signal a neposlala se sms na vyndani ale pozivatelny to je

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2018 06:26
- Nahlásit

Maya článek na Zvířetníků máš skvělej ! Dík za něj

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2018 15:49
- Nahlásit

to zas byl den... od sedmi jsem měla rozepsaný den po minutách - nezastavila jsem se ani chvilku. Ale už jsem domáááá a všechno jsem stihla a zařídila.
A volala sousedka sos - za chvíli půjdu počítat předpísemkové příklady

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2018 19:13
- Nahlásit

cernej caj
dneskq swm upekla rozmrazeny maso - na 50st asi na pul az hhodku do trouby a pak dopect. nebyl vcera signal a neposlala se sms na vyndani ale pozivatelny to je
To nezni jako nejaka velka mnamka?
Maya
Bezva clanek vedle, takovyho strakatyho spice neznam, peknej "vorisek".

S posunem casu se opet zacali vyskytovat na silnici sebevrahove. Ne, nevezmou si pasku ci neco reflexniho, pujdou pekne v cernym, at radne splynou s okolim. Moje nervy!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2018 19:21
- Nahlásit

Xerxová
tak to je super, ze si vsechno zvladla

Fifi
no tak jako ja to nechala asi 40 minut, pak sem to maso rozkrajela na platky - vevnitr teda jeste bylo zmrzly trochu a pak sem ho upekla, uz ale nebylo casu nazbyt. Bylo trochu sussi ale tak v pohode, dneska obidek v praci byl i zitra bude tak to byl takovej troubovej experiment a ac se ma pry rozmrazovat zabaleny maso tak i rozbaleny v plechu celkem proslo

Maya
nojo, ten thajec je super, sem dohledala fotky byl to duocacib 2015 v unoru jak sme se tu o nem bavili o tom thajcovi... jo krasnej hafan, takze clanek ultra bozi protoze to sem se do thajce docela zamilovala tenkrat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2018 19:23
- Nahlásit

dokonce vypada ta fena dost podobne jak z toho tvyho clanku, tak jako asi je sance, ze to je ona vzhledem k tomu ze tenkrat tu asi jina nebyla..

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2018 19:38
- Nahlásit

cernej caj
To jo, to bude asi ta fenka od chovatelky, dle ploten na tele - vidis to, videla si hvezdu!
Ja maso v troube nerozmrazuju, snazim se nezapominat a vyndat den pred. Tak hlavne, ze se experiment vydaril. Prubni nekdy to kure na paprice, to je rychly a dobry.
Jee, a hele, kuk na kluka spiciho.

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání