Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2018 12:17
- Nahlásit

Janiii
ja si teda neumim ani predstavit jak se takova obri dyne da zpracovat, ale teda hotovej trpajzlik do zahradky, jak rikas

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2018 06:34
- Nahlásit

v Praze nám bylo s maminou dobře, vše, co chtěla vidět jsme zvládly. I tu podvečerní IKEu, kde nikdy nebyla (a moc to chtěla vidět). Koupila jsem tam Nightovi krysu - kupodivu jí zatím chybí jen jedno tlapátko - a to si s ní házel už od cesty z garáže (jeli pro nás na autobusák)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2018 07:11
- Nahlásit

tento týden bylo mokro, zataženo... i teplo a slunečno. Psisko si to užívalo vždycky - a je vidět, že je to tak maličký pejsek, že se i v trávě ztratí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2018 08:33
- Nahlásit

Xerxová
podvecerni ikea je nejak zajimava nebo jen ze na ni doslo v podvecer?

jinak to je ale pidi pejsanecek ani hlava mu z ty travy neleze

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2018 10:22
- Nahlásit

čaj dopoledne jsme prochodily kus Malé Strany a Kampu... po obědě se na hodinku zastavily u Trpajzlíků a obešly další kousek staré Prahy... no a protože autobus k nám jezdí z Černého Mostu a IKEA je tam... tak to vyšlo na podvečer. Překvapila mě mamina, jak to dobře zvládla - skoro celý den na nohách

Teď jsme byli dvě hodiny v lese - zkoumali jsme novou cestu a ona mrcha skončila v dost složitém terénu - skály, padlé stromy, staré dříví a hromady listí... a na závěr jsme blbli v potoce plném listí - psík vůbec nevěděl, jaká je hloubka a štvalo ho to. Listí tlapátkem zkoumal...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2018 18:37
- Nahlásit

Xerxová
kupodivu jí zatím chybí jen jedno tlapátko
Kolikpak ji toho asi chybi ted?
Aaach, zasnezeny Jested, snad letos bude snehu dost. Najtik je stramak porad stejny.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2018 18:59
- Nahlásit

Fifi tlapátko jsem ráno přišila nazpátek - a i když je dnes krysa oblíbený doplněk Najtí tlamy... tak je skoro celá (odžužlané má jedno ucho a je taková... no oblemstaná a slizká jako z kanálu... ) Kdyby měla oči korálkové, už to má za sebou... ale má je vyšité a to Nighta tak neláká.
I díky tomu, že jsem včera nebyla celý den doma a tudíž z páníka oči psík nespustil a všude s ním byl a listí hrabal... a dneska ráno byl v lese a po obědě se mnou dohrabal půlku zahrady... tak dost doma spí a tudíž potkan stále žije

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2018 22:38
- Nahlásit

Xerxová
krysa z ikey je dost oblíbená, má jí kdekdo

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2018 22:51
- Nahlásit

já taky dnešní fotos aneb lapiní prtka, šli jsme sprintem, 5 km za hoďku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 06:49
- Nahlásit

maya krásný podzim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 09:17
- Nahlásit

se mi samo n3poslal rqnni koment z busu tak jen ve zkratce

maya
tyjo nadhera a docela ste si makly

xerxova
to je maminka dobra

my vxera u babi a dedy, rozrytej celej pozemek od divokych pradat kvuli debilovi co je jrmi a ma tam fotopast, jinak nikdy driv takhle mezi domky nechodili (xahradkqrska oblast s kouskem lesika vybezek od lomu a hadu, vyjimecne srna nevo prase driv... a bqbi dost ozila + sme dali hrbitov kde je pradeda a prqbabi (od babi) tak byli oba radi, ze sem tam zasla deda bg musel platit pecovatelku aby tam zaskocil tqk pro nej to tqky neni jednoduchy

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 09:20
- Nahlásit

cernejcaj
tak to super ze jste babicce udelali radost
prasata blby, nam rejou kousek za zahradou a ty diry jsou desny, to uz nikdo nezahraba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 09:39
- Nahlásit

http://zrzavec.com.cz/wp-content/uploads/2018/11/2 0181104_184724.jpg

muj narozeninovej darek ja to vytahla vzhuru nohama.a rikam jeeee vlcek

ale ty zas bydlis na kraji pidi vesnice, oni bydlej nornalne v brne, i kdyz teda do tech zahradek trochu zasahujou z hadu uz ty lesy lehce ale znicili plot a cely to tam porili... fakt me rekni jakej debil krmi prasata mezi domkama

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 09:55
- Nahlásit

cernejcaj
krasna tasticka, vsak to je vlcek
tu jsem nejak vedle prehlidla, me se tam nekdy nezobrazujou prispevky a jak zapomenu f5, tak smolik
no krmit prasata je debilita vsude kdyz jsou premnozeny, mezi domkama to uz je debilita na druhou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 10:37
- Nahlásit

maya
jj je no ale jako dobry, no, vubec sem netusila ze to jde takhle

jj blbci fakt...

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 19:10
- Nahlásit

Maya
Ty barvy az bijou do oci, krasnej podzim. Tu dneska byly se soumrakem neuveritelny cervanky.
cernej caj
rozrytej celej pozemek od divokych pradat kvuli debilovi co je jrmi a ma tam fotopast,
Jakej magor muze krmit premnozeny divocaky?
Fajny, ze sis se starickama udelala vylet a potesilo je to. A kabelka krasna, ja mam takhle uz leta letouci podlozku pod mys s fotkou Dorotky a jeji segry, klikam na nich neuprosne a obcas je prstem pohladim. Takovy darky jsou nelepsi...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 20:14
- Nahlásit

fifi
jojo, je to krasnej darek a dneska uz ho testuju v praci

s divocakama sou lidi ultra magori, co clovek nadela...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 20:27
- Nahlásit

Pepa se dneska vrátil z golfu... a prý zřejmě nejvíc hrajou prasata... Rozryté je hřiště víc než dost... Divočáků je holt víc než dost

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 20:48
- Nahlásit

Rozryté je hřiště víc než dost...
tak ale to je dobrý, ne? je víc jamek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 21:14
- Nahlásit

kachna - to je, ale blbě se hraje

Krysa stále žije... ještě ji Najťoun nevykuchal... a to ji nosí a hraje si s ní. Zázrak

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 21:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
je víc jamek
se to musi patovat jedna basen.
Xerxová
Krysa stále žije... ještě ji Najťoun nevykuchal... a to ji nosí a hraje si
Ale to je sikovnej hosicek, necht mu vydrzi hodne dlouho. Ruzici neopousti zuzlaci obdobi, uz sem musela zabavit fleesovy pretahovadla doma, neb to cuca a pozira cancoury. Ma je jen na zahradu, kde se s nima bicuje.

Edit - a ted nas zase bicuje nakej vichr nebo co to je, necekan, nezvan. Az se Trolitko leklo, kdyz se to do nej na zahrade oprelo do boku, musel chvili dost vyvazovat.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 22:25
- Nahlásit

tady taky docela fouká, ale je furt teplo, tak to mi tak nevadí
Loki už moc hračky netrhá, objednala jsem každýmu plyšáka k vánocům, tak uvidím jak dopadne

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 22:27
- Nahlásit

auto vybráno a nakonfigurováno, tak už se snad bude brzo objednávat, je to pálka teda, tak doufám, že mi vydrží alespoň 20 let neb pojištění mě zruinuje, tak na další už mít nebudu

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 22:39
- Nahlásit

Fifi
perdelové 1930

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 23:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
perdelové 1930
Dik, jedno z plemen, ktery vicemene zustavaji stejny. Strasne mi ty chlupaty brcka a slechtici povaha ted chybi...
auto vybráno a nakonfigurováno
Skodule teda nebo neco jinyho? Treba to klapne pod stromecek, darecek. Pojisteni je darda, kor kdyz si das havarijko, kdyz uz to je v zaruce... A taky si rikam, ze ta moje bila krabice ma 20 let minimum, s pravidelnym servisem, ne prilis chytrejma kurvitkama a tak.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2018 06:48
- Nahlásit

tady taky fučí hodně. Včera i dneska. Už jsem v pracovním procesu, od sedmi učím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2018 07:19
- Nahlásit

u nas vcera taky silen3j vitr...

maya
tak s tim.co najezdis by asi v pohode melo, ne?

kachna
nevim, zda vic jamek je spravna konfigurace

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2018 08:01
- Nahlásit

achjoooo..... dostanu jako kolegu toho co chci nejmin na presun

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2018 08:30
- Nahlásit

cernejcaj
ono je prej jedno kolik najezdis, to starne i v garazi a vzhledem k tomu ze ja se o to nijak nepostaram
s kolegou teda blby, ty si clovek holt nevybira, stejne jako rodinu
Fifi
taky mi prisli ti perdelove stejni
jo bude to fabka, s hodne kurvitkama havarijko prave urcite alespon na par let a je to fakt palka
pod stromecek urcite nebude, predbezna doba cekani pul roku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2018 10:01
- Nahlásit

maya
no jasne ale j3 rozdil.mezi zastaravanim a ojetim a mechanickym opotrebovavanim, proste kdyz najedes malo tak to bude ok

jo mam nejvetsiho lempla a mame spolu delat praci odted... mela sem mit jinyho ale...

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání