| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2018 12:17
- Nahlásit
Janiii
ja si teda neumim ani predstavit jak se takova obri dyne da zpracovat, ale teda hotovej trpajzlik do zahradky, jak rikas
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2018 06:34
- Nahlásit
v Praze nám bylo s maminou dobře, vše, co chtěla vidět jsme zvládly. I tu podvečerní IKEu, kde nikdy nebyla (a moc to chtěla vidět). Koupila jsem tam Nightovi krysu - kupodivu jí zatím chybí jen jedno tlapátko - a to si s ní házel už od cesty z garáže (jeli pro nás na autobusák)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2018 07:11
- Nahlásit
tento týden bylo mokro, zataženo... i teplo a slunečno. Psisko si to užívalo vždycky - a je vidět, že je to tak maličký pejsek, že se i v trávě ztratí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2018 08:33
- Nahlásit
Xerxová
podvecerni ikea je nejak zajimava nebo jen ze na ni doslo v podvecer?
jinak to je ale pidi pejsanecek ani hlava mu z ty travy neleze
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2018 10:22
- Nahlásit
čaj dopoledne jsme prochodily kus Malé Strany a Kampu... po obědě se na hodinku zastavily u Trpajzlíků a obešly další kousek staré Prahy... no a protože autobus k nám jezdí z Černého Mostu a IKEA je tam... tak to vyšlo na podvečer. Překvapila mě mamina, jak to dobře zvládla - skoro celý den na nohách
Teď jsme byli dvě hodiny v lese - zkoumali jsme novou cestu a ona mrcha skončila v dost složitém terénu - skály, padlé stromy, staré dříví a hromady listí... a na závěr jsme blbli v potoce plném listí - psík vůbec nevěděl, jaká je hloubka a štvalo ho to. Listí tlapátkem zkoumal...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2018 18:37
- Nahlásit
Xerxová
kupodivu jí zatím chybí jen jedno tlapátko
Kolikpak ji toho asi chybi ted?
Aaach, zasnezeny Jested, snad letos bude snehu dost. Najtik je stramak porad stejny.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2018 18:59
- Nahlásit
Fifi tlapátko jsem ráno přišila nazpátek - a i když je dnes krysa oblíbený doplněk Najtí tlamy... tak je skoro celá (odžužlané má jedno ucho a je taková... no oblemstaná a slizká jako z kanálu... ) Kdyby měla oči korálkové, už to má za sebou... ale má je vyšité a to Nighta tak neláká.
I díky tomu, že jsem včera nebyla celý den doma a tudíž z páníka oči psík nespustil a všude s ním byl a listí hrabal... a dneska ráno byl v lese a po obědě se mnou dohrabal půlku zahrady... tak dost doma spí a tudíž potkan stále žije
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2018 22:38
- Nahlásit
Xerxová
krysa z ikey je dost oblíbená, má jí kdekdo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2018 22:51
- Nahlásit
já taky dnešní fotos aneb lapiní prtka, šli jsme sprintem, 5 km za hoďku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 06:49
- Nahlásit
maya krásný podzim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 09:17
- Nahlásit
se mi samo n3poslal rqnni koment z busu tak jen ve zkratce
maya
tyjo nadhera a docela ste si makly
xerxova
to je maminka dobra
my vxera u babi a dedy, rozrytej celej pozemek od divokych pradat kvuli debilovi co je jrmi a ma tam fotopast, jinak nikdy driv takhle mezi domky nechodili (xahradkqrska oblast s kouskem lesika vybezek od lomu a hadu, vyjimecne srna nevo prase driv... a bqbi dost ozila + sme dali hrbitov kde je pradeda a prqbabi (od babi) tak byli oba radi, ze sem tam zasla deda bg musel platit pecovatelku aby tam zaskocil tqk pro nej to tqky neni jednoduchy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 09:20
- Nahlásit
cernejcaj
tak to super ze jste babicce udelali radost
prasata blby, nam rejou kousek za zahradou a ty diry jsou desny, to uz nikdo nezahraba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 09:39
- Nahlásit
http://zrzavec.com.cz/wp-content/uploads/2018/11/2 0181104_184724.jpg
muj narozeninovej darek ja to vytahla vzhuru nohama.a rikam jeeee vlcek
ale ty zas bydlis na kraji pidi vesnice, oni bydlej nornalne v brne, i kdyz teda do tech zahradek trochu zasahujou z hadu uz ty lesy lehce ale znicili plot a cely to tam porili... fakt me rekni jakej debil krmi prasata mezi domkama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 09:55
- Nahlásit
cernejcaj
krasna tasticka, vsak to je vlcek
tu jsem nejak vedle prehlidla, me se tam nekdy nezobrazujou prispevky a jak zapomenu f5, tak smolik
no krmit prasata je debilita vsude kdyz jsou premnozeny, mezi domkama to uz je debilita na druhou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 10:37
- Nahlásit
maya
jj je no ale jako dobry, no, vubec sem netusila ze to jde takhle
jj blbci fakt...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 19:10
- Nahlásit
Maya
Ty barvy az bijou do oci, krasnej podzim. Tu dneska byly se soumrakem neuveritelny cervanky.
cernej caj
rozrytej celej pozemek od divokych pradat kvuli debilovi co je jrmi a ma tam fotopast,
Jakej magor muze krmit premnozeny divocaky?
Fajny, ze sis se starickama udelala vylet a potesilo je to. A kabelka krasna, ja mam takhle uz leta letouci podlozku pod mys s fotkou Dorotky a jeji segry, klikam na nich neuprosne a obcas je prstem pohladim. Takovy darky jsou nelepsi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 20:14
- Nahlásit
fifi
jojo, je to krasnej darek a dneska uz ho testuju v praci
s divocakama sou lidi ultra magori, co clovek nadela...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 20:27
- Nahlásit
Pepa se dneska vrátil z golfu... a prý zřejmě nejvíc hrajou prasata... Rozryté je hřiště víc než dost... Divočáků je holt víc než dost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 20:48
- Nahlásit
Rozryté je hřiště víc než dost...
tak ale to je dobrý, ne? je víc jamek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 21:14
- Nahlásit
kachna - to je, ale blbě se hraje
Krysa stále žije... ještě ji Najťoun nevykuchal... a to ji nosí a hraje si s ní. Zázrak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 21:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kachna_
je víc jamek
se to musi patovat jedna basen.
Xerxová
Krysa stále žije... ještě ji Najťoun nevykuchal... a to ji nosí a hraje si
Ale to je sikovnej hosicek, necht mu vydrzi hodne dlouho. Ruzici neopousti zuzlaci obdobi, uz sem musela zabavit fleesovy pretahovadla doma, neb to cuca a pozira cancoury. Ma je jen na zahradu, kde se s nima bicuje.
Edit - a ted nas zase bicuje nakej vichr nebo co to je, necekan, nezvan. Az se Trolitko leklo, kdyz se to do nej na zahrade oprelo do boku, musel chvili dost vyvazovat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 22:25
- Nahlásit
tady taky docela fouká, ale je furt teplo, tak to mi tak nevadí
Loki už moc hračky netrhá, objednala jsem každýmu plyšáka k vánocům, tak uvidím jak dopadne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 22:27
- Nahlásit
auto vybráno a nakonfigurováno, tak už se snad bude brzo objednávat, je to pálka teda, tak doufám, že mi vydrží alespoň 20 let neb pojištění mě zruinuje, tak na další už mít nebudu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 22:39
- Nahlásit
Fifi
perdelové 1930
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2018 23:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
perdelové 1930
Dik, jedno z plemen, ktery vicemene zustavaji stejny. Strasne mi ty chlupaty brcka a slechtici povaha ted chybi...
auto vybráno a nakonfigurováno
Skodule teda nebo neco jinyho? Treba to klapne pod stromecek, darecek. Pojisteni je darda, kor kdyz si das havarijko, kdyz uz to je v zaruce... A taky si rikam, ze ta moje bila krabice ma 20 let minimum, s pravidelnym servisem, ne prilis chytrejma kurvitkama a tak.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 06:48
- Nahlásit
tady taky fučí hodně. Včera i dneska. Už jsem v pracovním procesu, od sedmi učím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 07:19
- Nahlásit
u nas vcera taky silen3j vitr...
maya
tak s tim.co najezdis by asi v pohode melo, ne?
kachna
nevim, zda vic jamek je spravna konfigurace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 08:01
- Nahlásit
achjoooo..... dostanu jako kolegu toho co chci nejmin na presun
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 08:30
- Nahlásit
cernejcaj
ono je prej jedno kolik najezdis, to starne i v garazi a vzhledem k tomu ze ja se o to nijak nepostaram
s kolegou teda blby, ty si clovek holt nevybira, stejne jako rodinu
Fifi
taky mi prisli ti perdelove stejni
jo bude to fabka, s hodne kurvitkama havarijko prave urcite alespon na par let a je to fakt palka
pod stromecek urcite nebude, predbezna doba cekani pul roku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2018 10:01
- Nahlásit
maya
no jasne ale j3 rozdil.mezi zastaravanim a ojetim a mechanickym opotrebovavanim, proste kdyz najedes malo tak to bude ok
jo mam nejvetsiho lempla a mame spolu delat praci odted... mela sem mit jinyho ale...
|