Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2018 19:08
- Nahlásit

jo a jinak ikeácká krysa stále žije... úspěšnou plastiku jedné tlapky podstoupila hned druhý den a od té doby je milovanou, používanou... a celou hračkou. I ocásek drží (jen lehce ohlodaný)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 05:16
- Nahlásit

dneska bude asi fakt hic, jednou -7 podruhe +7 v zimni bunde se asi uvarim a v tilku je to nq nemoc... achjo...

maya
http://www.jednacesta.cz/clanky-z-cest/144-napric- skotskou-vysocinou-aneb-voda-je-zivot-ale-nekdy-ta ky-smrt.html

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 06:30
- Nahlásit

čaj to musela být "hezká" cesta Tam je krásně - a mokro. Počasí měl dotyčný stejné, jako my před dvěma roky... KOusky trasy znám - ale přeci jen s teplou sprchou a krbem a koši suchého dříví se nám bydlelo mnohem pohodlněji... Je dobrej...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 08:43
- Nahlásit

cernejcaj
vypada to zajimave
prectu az budu mit chvili cas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 12:17
- Nahlásit

maya
me taky jeste chybi pulka docist, nestiham vsechno co chci

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 17:36
- Nahlásit

já ráno vstala brzičko... a stihla celý článek proletět... nečetla jsem všechno, ale náhled jsem si udělala. A popisuje tam místa, která se mi moc líbila.

Jinak jsem dneska byla dýl ve škole, kluci mě vyzvedli a rovnou jsme jeli do lesa. Takže jsme to ještě stihli za světla. Zato Barborky jsem stříhala za tmy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 18:41
- Nahlásit

Xerxová
tak tys taky byla vsude prakticky

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 19:23
- Nahlásit

Xerxová
ikeácká krysa stále žije... úspěšnou plastiku jedné tlapky podstoupila hned druhý den a od té doby je milovanou, používanou..
Hodny, jemny Najtik. Ja jsem psiskum dala novy fusky s uzlem na hrani, protoze me strasne skrabaly, brrr. No a do deseti minut Ruzice odhlodala patu z jedny a uz uz pokukovala po ty Troldovo. Demolition cuba.
cernej caj
dneska bude asi fakt hic, jednou -7 podruhe +7 v zimni bunde se asi uvarim a v tilku je to nq nemoc... achjo...
Pocasi lita jak prasteny, navic ty mas saunu v praci.
Clanek proctu a zaaacham.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 19:32
- Nahlásit

čaj všude nééé - chybí mi velká města - tam se se psem blbě chodí a tak raději průzkumničíme v přírodě a malých, ne tak turisty nacpaných místech. A když místa známá, tak preferujeme termíny, kdy tam davy nejezdí.

Británii máme moc rádi - takže tam už jsme párkrát byli. Ale hodně míst nám v cestovních deníčkách chybí - třeba Lake District - ale tam bych chtěla s Trpajzlíky (neb čteme Ransomovky a reálie stojí za to vidět) - a to až za nějaký ten rok.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 19:36
- Nahlásit

Fifi však třeba taky doroste v jemnou žužlací dámu Night byl hrozný ničič hraček (my měli doma plyšáky, kteří přežili Aronu, Xerxe i Betu a pak najednou přišel destruktor...). I proto mě nepřestává překvapovat, že krysák drží. Drží ještě asi dvě psí hračky (třeba bobr z Tchiba), ale ty Night nemá rád a do huby je nevezme...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 19:38
- Nahlásit

Xerxová
ale tam bych chtěla s Trpajzlíky (neb čteme Ransomovky a reálie stojí za to vidět) - a to až za nějaký ten rok.
Mno, to se uvidi po Brexitu, jaky budou vubec podminky pro cestovani tam a zpet se psem. Zatim zpravy zni dost desive, mam je z prvni ruky, no na jare se ukaze, co se vrati/nevrati za nesmysly...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 19:50
- Nahlásit

Fifi
to by bylo blbý, kdyby ty psy zase zkrouhli

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 20:07
- Nahlásit

Fifi uvidíme - oni i Britové cestují dost se psy a když je zavedená povinná stoprocentní veterinární kontrola funguje jim to... tak doufám, že to nevrátí. Pokud to zruší, tak bychom to museli stihnout v bezpsím období (a to u nás bývá velmi krátké)

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 20:18
- Nahlásit

Maya
Bohuzel to tak nejspis vypada. Je tam bordel, nikdo nic poradne nevi, ale budou pro EU brany proste jak zeme tretiho sveta. Je teda otazkou, jaky predpisy vyberou zase oni pro prijezd do GB, jak moc striktni.
Xerxová
oni i Britové cestují dost se psy
Prave od nich vim, ze se obavaji, ze si uz do Europe jen tak na zavody ci dovolenou se psem nevycestuji. Nechci sirit paniku, ale zrovna jsem se minulej tejden o tom s nima bavila a nemaji z toho dobry pocity...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 20:18
- Nahlásit

Xerxova
me teda treba unor uplne netankuje jako idealni cas na dovolenou

Fifi
no to jeste asi bude zajimavy nejen s psama...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 20:33
- Nahlásit

cernej caj
no to jeste asi bude zajimavy nejen s psama...
Asi jo, tak s planovanim Skotska jeste poseckej...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 20:38
- Nahlásit

čaj neříkám únor (i když proč ne) - ale Burgundsko jsme dělali hned na začátku dubna (a paráda), Skotsko s Betuškou taky v dubnu (a počasí bylo podstatně lepší, než v doporučovaném září )
V Burgundsku je třeba slavný kostel ve Vézelay. Všude na internetu i v průvodcích se psalo, jak mají síť parkovišť... a parkovali jsme jako jediné auto přímo u kostela a uvnitř byli úplně sami... jak v hlavní lodi, tak i v podzemních prostorách. KLika velká - a navíc bylo celý týden úžasně krásné slunečné a teplé jaro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 20:40
- Nahlásit

Xerxová
ja mam strach, ze jeste bude v dubnu zima...

naaadhera, tyjo to je super

Fifi
zvazujem zacatek kvetna, mozna v celozavodce... je to jeste takovy jalovy... tak no proste nejak to dopadne no

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2018 20:52
- Nahlásit

čaj sice to je o kousek vedle (ale mně se Argyll mocmoc líbil), ale pokud si chceš počíst a kouknout na fotky a počasí, tak tady je 2010 a tady jsou jen fotky z 2016 Jen je jich pár set...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 06:56
- Nahlásit

xerxova
dik, za chvili razim na odbery tak doctu resty v cekarne.

uz mi pekne kruci v brise, snidavam v 6

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 07:07
- Nahlásit

já jdu na odběry v pondělí, na kardio v úterý a k zubaři ve středu... Nějak se mi to sešlo
Dneska vezeme taťku na kontrolu do nemocnice a mám dost času, takže se tu flákám u snídaně a kluci mají ještě půlnoc...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 08:29
- Nahlásit

tak sem docetla skotsko na jednacesta a musim rict ze jeho vycerpani a prujmy a nemoct se nadechnout z borelky odpovida trochu mym nizkym tatram, kdy reakce vypadala jako po lepku nicmene sem mela hranolky a maso (myslela sem ze hranolky byli kontaminovany z fritaku) a takovahle reakce by u me.byla tak po sezrani chleba a ne kontakinovanekch hranklen + sem byla fakt uplne mrtva a nemohla sem ani jit, tak asi me uklidnilo, ze hranolek se bat nemusim...

xerxova
ja yz jen KO z krve. fakt samy duchdodci v cekarne, tam snad nikdo pod 50 nechodi... by me zajimalo zda je to horsi diagnostikou (chybi vysetreni) nebo se stitka fakt rozbiji hlavne ve vyssim veku

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 11:14
- Nahlásit

cernejcaj
stitka se rozbiji i driv, ale celkem dlouho trva nez se ozvou nejaky priznaky, tudiz s potizema pak uz jde k doktorovi ten starsi clovek
a tak ono ne nadarmo se rika, ze ta 50 je meznik mezi bezporuchovym a zchatralym telem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 11:29
- Nahlásit

maya
no takze to znamena predevsim pozdni diagnostiku...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 15:39
- Nahlásit

cernejcaj
tak asi jak kdy, treba na stitce muzes mit uzliny, ktery samy o sobe nic nedelaj a stitka pracuje OK, takze diagnostiku mas taky OK a proste potento se to az casem
navic jako kdyby sis mela nechavat vysetrit preventivne vsechny organy v tele, tak bys asi stravila zivot v cekarne u doktora, proste podle me kdyz nejsou potize, zadna diagnostika neni potreba, ono kdyz uz ti pak neco najdou, tak stejne nikdo nevi, jestli to vzniklo nejak nahle a nejaka drivejsi diagnostika by nic neukazala a nebo jestli to tam hnije dlouho
pozdni diagnostika je u me to kdyz nekdo lita s necim po doktorech a diagnoza ktera by pomohla furt nikde

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 15:41
- Nahlásit

a stitka je navic organ taky dost typickej tim ze problemy s ni zacnou zenskejm v prechodu, je to holt organ na hormony

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 16:01
- Nahlásit

a za dalsich 15 let si budeme cist podobny clanek na tema reflexni prvky
http://ekonomicky-denik.cz/absolutni-prednost-chod cu-vzala-krvave-konce/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 16:27
- Nahlásit

no ja byla co kdyby v 16 a dostala sem hned 125 davkovani, a prej tefa vetsinou hodne se dava tak 50 a u me to byla dost nahoda, asi sem to mela klido od narozeni... takze myslim, ze do prechodu jeste 40 let

jo no ted absolutni prednost neni, ono pak ty lidi maj pocit ze kdyz ti skocej pred cumak ale na prexhodu tak proste... tak jako aspon vidis cim o
premyslej

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 20:27
- Nahlásit

cernej caj
jeho vycerpani a prujmy a nemoct se nadechnout z borelky odpovida trochu mym nizkym tatram, kdy reakce vypadala jako po lepku nicmene sem mela hranolky a maso (myslela sem ze hranolky byli kontaminovany z fritaku)
Borelka je mrcha a jestli se to podoba, tak asi to bylo tim. I kdyz hranolky si dat mastny, tak me osobne chytne zlucnik. Vivat hranolkum na sucho do horkovzduch trouby.
Maya
a za dalsich 15 let si budeme cist podobny clanek na tema reflexni prvky
O tech jsme tu uz casto diskutovaly a tys prskala - ja coby ridic ocenuju, ze je to narizeny a lidi si to zacinaji uvedomovat a nechodej po tme "neviditelny". Cim vic reflex, tim lip, je to v zajmu chodce.
Jak dneska, tu padla priserna mlha a jeste mistama namrzala, takze cesta z prace 2x tak dlouha, fakt neni videt na vic jak 5 m. A samoze chodci u vesnice se psem? - huf, aspon cokl mel reflexni obojek a stacila jsem zareagovat a to jsem jela jak slimak.
Zejtra to bude asi pekna klouzacka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2018 20:33
- Nahlásit

Fifi
tak v hospode, jediny teply jidlo za 4 dny, to ozelis i fritovany, i kdyz dycky rikam udelanejsi - sou sussi

ja vypiju na ex 200ml kelimek 33% smetany na slehani, takze

Myslim, ze ty reflexni prvky donutili chodit i neoznaceny lidi aspon trochu lip, ty s mozkem totiz oznaceny chodili i tak... sem 20 let zpatky dostala od maminky reflexniho ducha, na uz asi 3tim batohu je porad moje stalice a jeste asi na stredni reflexniho medvidka, ten bydli zas na vyletnim batuzku

Tak zejtra hlavne bezpecne!

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání