Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 16:52
- Nahlásit

cernej caj
Volala mi ted pani, ze to prijedou vyvezt v pondeli.
Pulka prasatka je tentokrat mensi, libovejsi, muze mit jen tak 40-50 kg, to pujde rychle. Necham cunika na zitra, venku bude prijemnej "chladak", jde to pak lip kuchat. Hlavne nekuchnout sebe.
Tak prijemnej slofik ve vlaku, aspon trochu se dospis.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 17:32
- Nahlásit

Fifi
mwnsi pulka tak dobre, ze sw bude dobre zpracovavat, suoer i zw pani volala ze na to neprdi a snazwj se, kdyz uz problem.vznikl

tak krasnej vikend vam.preju, ja budu asi lehce zanprazdnenq.drbqni konimury a libeznicka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 17:38
- Nahlásit

Fifi čuníka závidím - já se tady cpu bramborovýma plackama, co zbyly babičce od oběda... A musím jít doklidit a vůbec se mi nechce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 18:51
- Nahlásit

xerxova
uaaaaaa ja chci bramborovy placky to sem.tak dlouho nejedla... uplne sj predstabuju jak je pecem.na el. sporaku, pekne ty spaleny cerny boule omazat sadlem a chlaaaamst jeste horky uaaa

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 19:04
- Nahlásit

cernej caj
mwnsi pulka
JE mensi nez vloni. A pokryje to rocni spotrebu praseciho masa pro lidi, i na cokle zbyde.
Xerxová
Sucha bramborova placka, tu jsem uz nemela dlouho, dobrej napad pak k mastny brade.

Trolitko zacina mit takovej uz vytrestenej zrak, pritom vubec neharasi. Neumim si predstavit, co by vyvadel pri haravici s kulkama uz ted. Ruzena ma "paviani prdel" - neco jak driv Kremylek meloun, tyhle votece cela zadni partie a vabive se pri pohybu komiha, on ji slepe nasleduje...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 19:18
- Nahlásit

ehm... mám vytřeno - a proto psík musí jít každou chvíli kontrolovat dvorek, jestli se náhodou nevrací páník (je to razcapenec závislák, co nás má rád pěkně pohromadě) Tudíž již není moc vidět, že je vytřeno Ale já mám snad i radost, že je bahno...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 19:20
- Nahlásit

Fifi když si vzpomenu, co umělo narůst Betušce, tak jsem i ráda, že dogy většinou nosí ocásek cudně svěšený... a nenosí ho nad hřbetem

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 19:30
- Nahlásit

Xerxová
tak jsem i ráda, že dogy většinou nosí ocásek cudně svěšený... a nenosí ho nad hřbetem
Noo, Ruzice ma ocas hrde nesen, az ted obcas zrak prechazi. Nicmene tenky dozi ocasek urcite neskryl celou pohromu, jen to nebylo tak videt.
Ale já mám snad i radost, že je bahno...
To i ja, mrholi tu. Vytirat tudiz nema smysl.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 21:09
- Nahlásit

tady teď dokonce přímo lilo jako z konve Obávám se, že zítra v Jizerkách to bude dobře čvachtat .D

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 21:16
- Nahlásit

u nás déšť nic
koukám, že i chlupatá fenka by se ocenila

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2018 22:09
- Nahlásit

maya chlupáči psi i fenky jsou podstatně zakrytější

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 10:09
- Nahlásit

tak jsme byli na delší lesní... hezky bylo v lese - psík se dvakrát přerazil - poprvé v listí neviděl kovový svod vody přes cestu a měl co dělat, aby udržel stabilitu... a podruhé ji neudržel - to když v jeho bláznivém trýýýskááánííí v návějích listů mu jedna dlouhá buková větev podrazila nohy. Sklopil se jak střelený kůň v kovbojce - padl na bok, všechny čtyři nahoru... Oklepal se - a dal ještě jedno kolo... tak snad se mu nic nestalo.
Konečně trochu tečou potoky - ale kaluže nejsou - les nasává jak houba všechnu vláhu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 15:55
- Nahlásit

my dneska mala.prochajda v lesich tak to bylo skvely, ty dva dementi byly skvely, u esusky sem se mela jak na hrade jak se o me starali pekne, no uplne paradni sobota

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 19:28
- Nahlásit

v Praze jsem se bavila mocmoc - když se spousta mrňavých "baletek" vypustí dělat křoví do baletní pohádky (sólistům bylo tak patnáct, sboru tak deset let), je to určitě složitější, než jeden taneček se stejně starou skupinkou. Klobouk dolů před tanečními mistry... bylo to jistě adrenalinové, když prťavci (od 4 let) viděli velké pódium a oponu a přeplněné hlediště poprvé v životě. V poledne generálka a ve dvě naostro

Night doma hlídal - a ani se netvářil nějak našvaně, že byl celé odpoledne doma sám. I babičku jsme mu odvezli (neb v hledišti jsme byli jak Hujerovi )

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 19:35
- Nahlásit

cernej caj
Bezva, ze ste si to uzili, vzpomnela jsem si na vas!
Xerxová
v Praze jsem se bavila mocmoc
"Krovi" to zvladlo? Hujerovi v hledisti jiste mrnavku dukladne podporovali.

Huf, ja mam zpracovanou svini, ani jsem se nekuchla. Ale tresti mi hlava furt uz druhej den, takze to byl spis boj nez radost. Teda radost meli asistenti ctyrnohy, furt jim neco padalo na zem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 19:51
- Nahlásit

Fifi křoví mělo evidentně trému - náš mrňavý generál byl zaskočen, ale snažil se a zvládl vše
Gratuluji k likvidaci sviňuchy - mražák jistě naplněn

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 19:56
- Nahlásit

Xerxová
ale snažil se a zvládl vše
Jak jinak.
mražák jistě naplněn
Primerene, fakt to bylo takovy jen odrostly prase, relativne lehky. A libovy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 20:00
- Nahlásit

jinak tady pěkně lilo - od Turnova jsme jeli opravdu lijavcem, kaluže na silnici... voda se snad nějaká před zimou do země uloží

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 20:24
- Nahlásit

Xerxová
já myslela, že jedete na operní balet, ale tohle s dětma muselo být super
Fifi
tak ať prasátko chutná
nám se ztrácej slepice, normálka přes den, soused říkal, že tu vídá káně, může káně odnést dospělou slepici?
včera zmizel i mladej kohout
za chvíli budem bez vajec a psi i bez masíka ze starejch slepic
u nás dneska slůňo, ale fučák děsnej, ale Lokinek byl na procházce mega hodnej, takže si mohl poběhat i v lese navolno a ještě se vyplavčit
akorát jsem zjistila, že na botě má žraloka, budu si muset koupit nový

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 20:36
- Nahlásit

Maya
Kdyby utocil dravec z nebe, nasli byste v miste utoku nejaky peri. To spis muze brat liska, bych tipla, jsou hladovy a oprskly a chodej i pres den. Potkan by dospelou slepici neodtahnul, ale co nekdo dvounohej...?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 20:43
- Nahlásit

Maya káně je specializovaná myšilovka a mršinolovka… Má velmi krátké drápy, které mu neumožní odnést velkou kořist. Káně slepici neuloví. Jestřáb ano (a laik ho od káněte nepozná)… ale taky bych spíš viděla jako lovce lišku. Je jich hodně - nepamatuju se, že bych je dřív vídala v lese (nebo na poli) - v posledních letech je vídáme několikrát za rok. Nemluvě o těch přejetých - těch je taky víc a víc

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 20:44
- Nahlásit

Maya pořiď ke slepičkám kameru...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 21:02
- Nahlásit

Xerxová
to jedině nějakou na krk, choděj venku na louce
lišku jsem tady teda neviděla, ale jako možný to asi je, když tu choděj i prasata
Fifi
dvounohý to asi ne, zas tu slepici není tak jednoduchý chytit a řvala by ona nebo ty ostatní a následně by řvali psi
ale to není nikde nic, peří nebo tak jsme taky nikde nenašli, ale kolem potoka na louce jsou různý křoví a tak kam se člověk nedostane
no každopádně jestli je to liška a naučila se, že tady má otevřenej bar, tak to je blbý teda

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2018 21:11
- Nahlásit

Maya
choděj venku na louce
No tak jediny reseni preventivni je holt je nepoustet mimo oplocenej vybeh ci zahradu, kde zacne pripadne rvat Loki, kdyz by tam neco vlezlo. Na volny louce je muze vzit cokoliv z ctyrnohych selem, dravy ptaky bych z toho opravdu nevinila. Navic jste u potoka vlastne, co nejakej norek ci jinej zavlecenej druh? Ten by si taky mohl slipku odnyst a nenajdete nic. A liska to klidne muze byt, jediny reseni je zabezpecit slepice, at nedojdou k uhone a nemizi, nevytvaret ten otevrenej bar.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2018 06:01
- Nahlásit

ještě koukni na stopy, až napadne poprašek sněhu... Pak zjistíš nejlíp, kdo kolem obchází...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2018 16:13
- Nahlásit

tento týden...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2018 20:19
- Nahlásit

Fifi
tahle vodní havět tu není, jen ti bobři, i když teda prej se už taky odstěhovali a navíc to jsou býložravci
to já vím,ž e zavírat by asi pomohlo, ale to je fakt až jako poslední možnost
Xerxová
to je dobrej nápad s tím sněhem, akorát aby ještě někdy napadlo
krásný fotky, teda ty drápy jaký Najtík má, tím bych nechtěla bejt pohlazená

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 09:43
- Nahlásit

čaj ztratila ses na výletě ??

maya naštěstí Night tlapátka jako komunikační prostředek moc nepoužívá - Betka často "prosila" způsobem, který způsoboval dojem domácího násilí...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 11:02
- Nahlásit

Xerxova
hezky clanek na zviretniku, ty by sis tim mohla privydelavat, nekdo by to ocenil, ze se tim nemusi zabejvat a ma peknej vejlet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 11:41
- Nahlásit

maya plánuju toho relativně dost - a vždycky zadara Mě to baví - ale zase konečné rozhodování nechávám na "zákazníkovi"

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání