Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 16:20
- Nahlásit

Čau ve spolek. Koukám, řeší se slepice. Tu s tím máme celkem bohaté zkušenosti. Nad náma na pastvině vyvedly mladé dvě lišky. Sousedům mizí slepice i králíci z králíkárny. Jestli ze slepice nezůstalo nic, je to liška. Slepice loví jestřáb, ale ten to škube na místě, neodnese bez bince kolem.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 16:30
- Nahlásit

worick
dik, neni nikde nic, jsme to prochazeli kolem a nic
tak asi ta liska
otazka je jak proti lisce zabere slepice zavrena ve vybehu, tiupu ze pro lisku asi plot moc prekazkou nebude?
jedine ze vedle na zahrade jsou psi, ale ja mam dojem ze si je bere kousek od plotu i tak bo slepice a kohout uz takhle znicehonic prelitli na zahradu, to se nikdy nestalo, myslim ze se leknou a vzlitnou a prelitnou a to musej bejt kousek od plotu
na zahrade si je podal Loki, takze to si jako moc nepomuzou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 16:38
- Nahlásit

maya Lokín je zamorduje ?? Nebo jen vystresuje ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 18:23
- Nahlásit

Teda dneska pocasi jak na houpacce, slunko, cerno, chcanec, slunko, krupice. A vetricek.
Xerxová
Krasny fotky jako vzdy. Drapecky ma poradny teda, umerny jeho majestatu. Troldik umi roztahovat prsty od sebe extremne, asi jak kocka, nikdy sem se s tim u psa nesetkala. A taky drapy zasekne jak kocka.
cernej caj
Posledni hlasani z predvcerejska - nezvyk, ze se neozyvas. Ses ok?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 18:42
- Nahlásit

Fifi tady se počasí teď večer ustabilnilo na sněhovém poprašku (spíš než poprašku tak břečce). Uvidíme, na zítřek i středu hlásí sněžení... a pak ochlazení. To by se na horách mohl udělat základ pro lyžování

Čajdu jsem postrádala už ráno... Snad ji zradila jen technika

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 18:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
To by se na horách mohl udělat základ pro lyžování
Dozajista lepsi nez soucasny bahno. Navic snih k prosinci patri.
Snad ji zradila jen technika
Urcite nejak technika zklamala, jinak by se ozvala. Cajdoooo!

A ted jsem resila necekany problem, kam upnout mlynek na maso. Nechce se mi vytahovat a umejvat robota na semleti par libovych bucicku a s prekvapenim zjistuju, ze okraj linky je uzkej, stul ma sprusli atd. Ale nasla jsem jedno misto, tam to pujde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 19:48
- Nahlásit

tak pisu, nejak mi zlobil internet - sem.i resetovala telefon az dneska se to.nejak chytlo, i sem.jeste v sobotu vecer psala a vidim, ze tu nic neni ode.me... nemam vyndavaci baterku a kdyz to zlobi tak vetsinou vyndat zandat poamahalo a ted proste doufat...

tak.pochvalim hlavne xerxove fota, sou krasny, vcera sme dali ten okruh ze stechovic na slapy a nadhera aj pocasi celkem vyslo dobre, fotky oharisek i z vyletu budou - ale dneska sem.mela.jeste dovcu a z prahy sem.jela.dopo, pak sraz a resit skotsko, domu jedu az ted.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 19:53
- Nahlásit

hlavně že je svět zase v pořádku - čaj se našel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 20:22
- Nahlásit

jojo caj se nasel, sosa fotky a de si ty vase dat jeste ve velkym

worick
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 20:34
- Nahlásit

Liška přeskočí dvoumetrový pletivový plot z místa. Viděl to švára na vlastní oči, když od slepic řev, letěl tam a lišák mu před nosem přeskočil plot a zdrhnul. Pes vedle za brankou mu byl ukradený. Pořád mám tendence říkat lišák, ale bývá to nejspíš liška, co shání jídlo pro mladé. Takže ne, plot nepomůže, pes vedle taky ne. Co pomůže je zavírat slepice na noc a ve dne pes s nima. Chápu, že u vás nemožné, u nás taktéž.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 20:40
- Nahlásit

pokud je to liška - odnosí slípky postupně všechny... v liberecké ZOO před pár lety odnosila skoro všechny plameňáky... to bylo vzrůšo... nakonec jsou všude nízké elektrické ohradníky několik drátů těsně nad sebou

worick
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 20:52
- Nahlásit

Ano, jak píše Xerxová - jak najde zdroj, chodí si tam jak do krámu pro housky

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 22:14
- Nahlásit

Xerxová
worick
vy umíte potěšit
jak tak koukám, tak to bude asi rozloučit se se slepicema na čas a pak pořídit nový
Xerxová
Loki je zamorduje a žere když přelítnou na zahradu, jak ho to odnaučit nevím, když je se mnou, tak si jich nevšímá, to má trénink odmala
ale Kim dělal to samý, venku slepice OK, na zahradě neee, akorát ten je uválel a nechal, Loki je vyloženě zakousne a pochutná si
ale v normálním stavu se tohle, že přelítne slepice na zahradu, stane tak jednou za x let, když je něco vyděsí, normálně slepice nelítaj, ale teď už je to v krátký době podruhý, si myslím fakt, že jak něco, asi ta liška, jednu odnese, ostatní se splaší a vzlítnout a přelítnou plot, je to vždycky na stejným místě kde přelítne, ale nic jsme tam nenašli
o víkendu tomu zbytku zastřihnem křídla pro jistotu
vcelku mě to s..e, protože kupovaný vajíčka jsou fakt eklhaft a nechat ty slepice zavřený přímo v kurníku by bylo snad týrání zvířat, je to tam malý

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2018 22:27
- Nahlásit

Maya
tak to bude asi rozloučit se se slepicema na čas a pak pořídit nový
Nebo stavajicim poridit bytelnou a prostornou volieru se zdenym zakladem proti liscimu prohrabu a vybeh u kurniku dukladne pokrytej ze stran i shora, elektrika neni od veci. Kdyby mely bejt chudiny jen v kurniku, je to pro ne spatny, vsak neco vymyslite. Nez krmit kmotru lisku. S novyma se to asi nezmeni, predator se tam naucil chodit.
Jestli takhle slepice litaji, tak tam mate bubaka. Nakej sklopec neradim, ani asi strihat kridla (aspon neco predatorovi uleti). Dle myho, jestli je nezabezpecite poradne ted na zimu, kdy maj lisky nejvic hlad, vsechno vam odnese a asi fakt se shanet na jare po malych pipi, ale mit to zabezpeceny uz tuplem.
Loki je trubka, ze vrazdi slipky. Porid si terose - a ted to myslim vazne, perdelove chodili mezi slepicema a jen cihali na potkana, kocku, jednou i kunu, proste skudci. A drubez je nezajimala. Ovsem teros a tvoje nervova soustava...
cernej caj
jojo caj se nasel, sosa fotky
Cajda je tuu, sosaa!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 06:47
- Nahlásit

tady pršosněží - ale spíš prší - mokrého sněhu leží málo. Psisko se ven nehrne... že raději prašánek než mokro do kožuchu

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 08:16
- Nahlásit

u nas vanice, tady v Praze nic
Fifi
co teros a moje nervova soustava, ale co teros a moje kocky
by asi neprezilo oboje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 09:44
- Nahlásit

maya
se slipkama blby;(

dneska na kontrolu se stitkou tak naddelat zitra hodku - ale tak zas se budu moct kouknout na trhy

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 10:54
- Nahlásit

cernejcaj
trhy budou urcite super
ja jdu v lednu, to uz zadny trhy nebudou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 11:14
- Nahlásit

já dneska kardio… a je tady bíííílóóó

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 11:28
- Nahlásit

tady u nas napuzana vrstvicka...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 12:38
- Nahlásit

bolehlqav jak krqva, vzala sem si pul prasku, mizim k dr tak samo prsi, takze zas se mlatit s destnikama ve meste...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 13:19
- Nahlásit

deštník většinou nenosím - v případě nouze mám kabát s kapucí. Dneska jsem taky šla jak rytíř Jedi a doufala, že mě síla ochrání, neb výhled v té futeři nebyl nicmoc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 13:33
- Nahlásit

ja nemam rada kdyz mi prsi na hlavu obzvlqste na.bryle. ono hlavne v zime chodit s mokrou hlavou v par stupnich nad nulpu neni asi aji uplne zdravy...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 15:16
- Nahlásit

tak jsem si poprvé letos zaházela sníh (to já ráda) - a začalo hóódně sypat. Takové ty obří veliké mokré vločky, co rychle přibývají. Uvidíme, kolik se toho nasype

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 19:42
- Nahlásit

a sype a sype - venku je bílá pohádka - každá větvička, každé oko v plotu je obalená čistým sněhem

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 19:44
- Nahlásit

Maya
ale co teros a moje kocky
Pravda, pravda. Ale znam i takovy, ktery zijou s kockama odmala a dobry.
cernej caj
bolehlqav jak krqva,
Vid, me uz par dni hlava blbne, asi jak lita tlak. Tak at to prejde.
Xerxová
Kardio v paratku, zadnej merak na noc?
Takové ty obří veliké mokré vločky, co rychle přibývají.
Tu padaly vcera v noci, pres den jen dest, vitr a hnus. Co ukazovali, uz mate pekne nachumeleno, jen at se sype. Jestli zacne sypat i tady, furt nemam rejzovy koste, sakra! Hrablo to jisti.

Jo, btw, tu popelnici vcera nevyvezli! Uz jsem docela nasrata.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 19:47
- Nahlásit

Xerxová
venku je bílá pohádka - každá větvička, každé oko v plotu je obalená čistým sněhem
Jee, zavidim.

A jsem zvedava, jak dlouho czpes este bude fungat, kdyz vidim ty spamy tu a nebejt z nostalgie zdejsi fory, tak tu chcip pes...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 19:50
- Nahlásit

Fifi s měřákem jsem chodila v létě... holt mě dohání rodinná anamnéza ze všech stran stejná - vysoký tlak, vysoký cholesterol a vyšší cukr... Takže raději občas nějaká ta kontrola.
Zítra pro změnu zubař - nějak se to shodou náhod sešlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 19:54
- Nahlásit

Fifi
tak i tobe at to prejde, jestli lita tlak to asi vysvetluje to blby spani

tak ja du - dobrou noc

Xerxova
tak snad teda vsechno dobry?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2018 19:56
- Nahlásit

Fifi tady chcíp pes... ale tak nějak mám pocit, že chcípá skoro všude...

Ani na Zvířetníku se moc nediskutuje (oproti minulosti je to bída), na Hadech to taky spí (probouzí to jen výjimečné akce), u Dede je pravidelně diskutující jen relativně úzký okruh lidí, u Petry ještě menší... A když kouknu na ifaunu - tak taky žádná hitparáda. Holt kdo není na FB...

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání