| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2018 20:19
- Nahlásit
Xerxová
Holt kdo není na FB...
jakoby nebyl. Jdu se kochat v tom svym nebyti a delat jablecnej studenej kolac, nez se jablka zkazi uplne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2018 21:02
- Nahlásit
tak jsem si teď fest zaházela - neb se borovice sklonila tak, že nešly otevřít vrata - a páník by se nedostal domů... Takže jen krátká procházka v hustém sněžení a pak oklepat převislé větve a vyhazovat a vyhazovat. Asi 15 cm mokrého těžkého sněhu... A sype a sype... a Night si vzpomněl na štěněcí léta a zakusoval hrablo... tak následovala sněhová bitva - slavně jsem zvítězila...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2018 22:07
- Nahlásit
ty jo, u nás tak nějak akorát pršosněží, je nad nulou, žádnou vánici tu nechci
jinak ono ani na FB to není žádná hitparáda už, tak nějak mám spíš dojem, že se diskuzáky už nějak lidem přejedli
nevím, prej dost frčí instagram, kde si diskutuje u fotek, ten nemám a ani nehodlám, tak nevím
a některý stránky upadly po rekonstrukci, která je obvykle k horšímu, což si myslím, že je případ ifauny
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 05:57
- Nahlásit
jdu opět házet... borovici opustily některé větve... Ale už nesněží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 07:14
- Nahlásit
tak to u vas hodne nasnezilo...
tady vcera dest, ja si koupila za 1500 v prac obuvi novy zimni botky, ty stary maj asi 6let a uz se jim vzadu trha pata, asi je odnesu do azylaku sou kozeny 40 tak to by jeste mohlo poslouzit... mozna by jeste tuhle zimu daly, ale na endo chodim kolem velkyho obchodu tak sem tam nacihla
a netlacily me do malicku huraaaa (asi jediny boty tak z 10 zkousenejch
na ifaunu sem nikdy nechodila, ale na fb/insta (neznam, nepouxzvam) je jednodusdi i sdilet fota z mobilu, chodi upoxorneni na novy komenty...
myslim, ze lidi sou kecany stejne...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 10:25
- Nahlásit
a sype a sype... kráčím k zubaři...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 10:31
- Nahlásit
tady nic.
zitra jdu misto prace na vylet, holt koc dovolene na konci roku - nejde prevest
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 11:51
- Nahlásit
uz taky sneziiii
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 12:41
- Nahlásit
tady je jaro, snih zadnej, prej ma bejt vsude ledovka pisou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 13:59
- Nahlásit
cestou od zubaře jsme naložili psa - a když už jsem nemohla jíst, tak jsme to šli rozchodit do lesa. Sněhu v lese nad kotníky, a kde nebyly stromy, tak sníh skoro ke kolenům. Bílá nádhera - nejhezčí byl "bílý tunel" z ohnutých stromků a větví kolem silnice do hor. Ale ten na fotkách nebude (zastavit tam by byl nesmysl)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 14:14
- Nahlásit
jeeee to.muselo byt super
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 15:15
- Nahlásit
však jsem ráda, že si můžu často pracovní povinnosti přeházet tak, jak mi to vyhovuje. Takže za světla procházku lesní a večer dojde na výrobu sady testů k zápočtům a zkouškám. Tam mi tma nevadí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 15:38
- Nahlásit
ja ted cekala 30 min na bus a za svetla uz dkma.snas ani nebudu zato zmrzla su paradne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 16:25
- Nahlásit
Holt kdo není na FB...
přitom fb diskuse mi přijdou fakt nepraktický
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 16:54
- Nahlásit
kachna_
ze, neda se tam nic hlelat, z mobilu to ani poradne nefunguje...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 17:18
- Nahlásit
nejsem na FB - nechybí mi. I když kecám - kvůli dovozu Nighta a jeho "nevybarveným papírům" má Pepa na FB dogařské přátele... které by jinak asi neměl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 17:37
- Nahlásit
U nas troska snehu a mokro, ktery ted zacina solidne namrzat, bude klouzacka.
Jsem ted pobavila pana z Vodafounu - volal kvuli prodlouzeni smlouvy. Nemohl pochopit, ze nemam a nechci data v mobilu. "Jak bez toho muzete byt?" Takze smlouva prodlouzena ve stavajicim stavu, ani se mi nepokousel moc vnucovat neco dalsiho...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 17:49
- Nahlásit
fifi taky nemám data v mobilu - ale přeci jen mám "v zádech" vždy velmi dobře technicky vybaveného Pepu. Neb navigace či připojení se občas hodí... I když jeden "zahozený" mobil první den na Sicílii... a bylo vzrůšo po celý pobyt
Doma i ve škole mám všude wifinu a tak na co data...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 18:43
- Nahlásit
tak ja data mam, hodi se mi na pocasi, na mapy, na kupovani jizdenek... uz si moc nedovedu predstavit po vandru 4h stat na cizi noze v chodbicce ale pekne si sednout a dyz uz ho mam tak aspon tady muzu kafrat s vama, jinak na pc travim tak hodinu tydne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 18:59
- Nahlásit
cernej caj
uz si moc nedovedu predstavit po vandru 4h stat na cizi noze v chodbicce ale pekne si sednout
Jasny, ze tobe se to hodi, vsak to nikomu nevymlouvam. Me jen pobavil ten vodafouni pan.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 19:40
- Nahlásit
Fifi
nojo tak ja vetsinou taky pobavim dost lidi, kdyz mam placacku ciste na internet a mapy hozenou nekde na dne batohu a vytahnu svoji 12 let starou nokii na volani a sms
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 19:47
- Nahlásit
začíná přituhovat... a kde bylo vyházeno a sluníčko rozpustilo sníh... tak to začíná pěkně klouzat. Zdá se, že bude ráno veselo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 19:51
- Nahlásit
fotky z nedelniho vyletu
no ja doufam,z e zitra to nebude zadna hruza...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 20:23
- Nahlásit
čaj krásný fotky. A Vašík - to je jednička. Když si vzpomenu, co si Petra z útulku přivedla za kousavce… a co z něho dokázala udělat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 20:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
tak to začíná pěkně klouzat. Z
Jaja, jak jsem psala vyse. Troldik se rozplacnul ted venku na dlazbe, jen to zadunelo a to sel krokem.
cernej caj
Hezkou nedeli ste meli!
edit
Maya
Super clanek vedle, me zaujalo krome "jedleho psa" (brrr) i totok: „Historický původ jména „psovod“, jímž dnes přezdíváme obskurním „kynologům“, pokoutním prodejem psů se živících, plně odůvodňuje hanlivý ráz té titulatury. Vzniklo ve středověku, kdy v celém Německu, Čechách a Itálii různí zločinci byli odsuzováni jako ku zvláště potupnému trestu, aby vodili ošklivého, prašivého psa po ulicích a náměstí pro veřejnou hanbu a posměch.
Jak se krasne vyznam toho puvodniho vyrazu zmenil, dnes byti nazvan psovodem jest spise pocta.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 21:19
- Nahlásit
u nás už klouzačka cestou z prácem, doufám, že do rána to posolej
já bych bez dat v mobilu vůbec nemohla bejt
FB mě v něčem vyhovoje, třeba ty zahraniční psí skupiny, člověk se pokochá fotkama každej den novejma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 21:34
- Nahlásit
Maya
já bych bez dat v mobilu vůbec nemohla bejt
Mohla.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2018 22:06
- Nahlásit
Fifi
bych se unudila k smrti při čekání na bus nebo ve vlaku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2018 04:48
- Nahlásit
maya
by sis cetla a poslpuchalq muzikh jako do dobg pred 5 lety
dik za pochvalu, ja si nevsimla ze maya ma.clanek to musim.vecer napravit!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2018 06:11
- Nahlásit
je mínus sedm - a to v noci přišla mlha a vůbec není jasno. To večer svítily hvězdičky a srpeček měsíce... kdyby jasno vydrželo, byl by mráz jistě větší. Jizerka má asi 15... na horách zdá se bude solidní základ na lyžování
|